Zwepen

Zwepen. Het stereotype beeld van SM: de Meesteres met een zweep in haar hand. Gelukkig heb ik een heleboel zwepen en vooral veel verschillende om je overal en langdurig te kunnen slaan. Rijzwepen, longeerzwepen, dressuurzwepen, bullwhips, single tails, floggers of strokenzwepen, paardenharen zwepen, sjamboks, kattenstaarten of cat o’ nine tails….. ze zijn er allemaal in mijn goed uitgeruste BDSM studio in Den Haag.

Ik kan er echt van genieten om je in een intensief en langdurig zwepenspel mijn hele collectie te laten ervaren. Alle kleine en grote verschillen in de soorten zweep, maar ook alle nuances in bijvoorbeeld het gebruikte materiaal als rubber, suède of leer van lam, rund of kangoeroe komen volledig tot hun recht als ik me wat langer met je kan bezighouden.

Maar een kortdurend gebruik van één van mijn zwepen kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld met mijn rijzweep, waarmee ik je heel doelgericht met een snelle, korte tik gelijk kan corrigeren, als je weer eens niet zo goed luistert of niet meteen doet wat ik zeg.

Als ik je iets zwaarder wil straffen, kan ik gebruik maken van bijvoorbeeld een wat zwaarder model cat o’nine of een single tail whip.

Heerlijk vind ik het om je eerst lekker op te warmen met een dressuurzweep, om over te gaan naar suède floggers. Twee, wel te verstaan, links en rechts één in elke hand, om daarmee afwisselend wat harder en zachter de huid op je rug mooi rood te slaan.

Als jij net als ik denkt “mooi rood is niet lelijk”, kunnen we verder met een venijnige snake tail of signal whip, om maar wat te noemen. Nog niet genoeg? Dan is de bullwhip zeker iets voor je, maar deze is zeker niet voor watjes. Ben jij een watje? Of wil je tenminste de bullwhip wel eens een keer ervaren, op je lijf voelen hoe gemeen hij kan snijden? Misschien is één klap al genoeg, maar misschien krijg je de smaak wel helemaal te pakken en wil je niets anders meer.

Ik ben er klaar voor… jij ook?