Mijn zwembad ervaring bij Meesteres Illucia en Meesteres Kate

Melding van 27 oktober ’14 aan mijn Meesteres. (zwembadervaring bij Meesteres Illucia)

Mijn zwembad ervaring bij Meesteres Illucia.

Afgelopen woensdagavond was het dan zover, mijn afspraak bij meesteres Illucia was gemaakt voor zeven uur en ik was licht nerveus toen ik aanbelde voor deze sessie.
Nu ben ik al vaak bij haar geweest de afgelopen drie jaar voor ’n rubber sessie en heb daarom ook het volste vertrouwen in haar, maar voor deze sessie zou eindelijk mijn droom uitkomen. Ik had namelijk te kennen gegeven, meesteres Illucia en meesteres Kate waren net begonnen met hun eigen studio aan de Thomsonlaan 107 waar ook ‘n zwembad voor gebruik aanwezig was, dat mijn droom uit zou komen als ik eens ’n sessie zou kunnen hebben in dat zwembad, machteloos overgeleverd aan deze hele goede meesteres. Inmiddels zijn deze meesteressen wel weer verhuisd naar het pand op nummer 109 a, maar het zwembad kan nog steeds gebruikt worden en dat stond nu te gebeuren, vandaar dat nerveus gevoel toen mijn vinger de deurbel aanraakte.

Meesteres Kate is ook present

De meesteres opende de deur en wat zag zij er weer prachtig uit in haar strakke glanzende latex catsuit, ik werd met ’n vriendelijke lach begroet terwijl ze tegen me zei, ‘ik zie dat je al in het zwembad geweest bent’. Ik was namelijk al nat van de regen geworden, want ik had mijn auto niet voor de deur kunnen parkeren en het regende aardig buiten deze avond. ‘Kom gauw binnen, wil je eerst ’n kop koffie?’ ik antwoordde dat ik dat wel lustte en volgde haar naar binnen en mocht op n klein bankje plaats nemen, wat bij de tafel stond waar meesteres Kate ook aan zat met haar computer, ik begroette ook deze meesteres netjes zoals het hoort en nam plaats op het bankje terwijl meesteres Illucia koffie inschonk. Toen de koffie bijna op was vroeg de meesteres of ik er klaar voor was, want zij had zin om te gaan beginnen met deze sessie. Mijn antwoord was ’n volmondig ‘ja meesteres ik heb er ook zin in’, nou je weet de weg naar de badkamer, was haar antwoord en je weet wat je moet aantrekken, je catsuit met je gasmasker en dan kom ik zo bij je voor meer instructies.

Catsuit

Ik ging snel naar de badkamer om mezelf te verkleden, waar ik al snel tot de conclusie kwam dat ik het vetertje vergeten was mee te nemen waarmee ik de rits van mijn catsuit, die op mijn rug zit, dicht kan trekken en moest om hulp van de meesteres vragen, die met ’n lach antwoordde ‘heb je wel de luchtdichte zak meegenomen’ terwijl zij de rits dicht trok van mijn catsuit en ik antwoordde dat ik die niet vergeten was. Zij vertrok weer en zei, ‘als je klaar bent neem je de zak mee en kom je bij me’. Ja meesteres, was mijn antwoord en ik hoorde haar hakken weg tikken.

Toen ik klaar was controleerde ik nog even of alles goed zat en mijn gasmasker geen valse lucht trok, door mijn hand even voor de luchtinlaat te houden, alles was tip top in orde en ik nam de luchtdichte zak over mijn arm, haalde nog eenmaal diep adem en liep terug naar de meesteressen, maar daar zat alleen meesteres Illucia, meesteres Kate was er niet meer zeker op het toilet dacht ik nog. De meesteres bekeek me aandachtig en zei toen, ‘kom, we gaan achterom door de tuin naar het zwembad, volg me maar’. Zij opende de tuindeur en ik volgde haar naar het naastliggende pand en belandde enkele ogenblikken later, bewonderend? nagekeken door enkele mensen die daar hoogstwaarschijnlijk werkten want de meesteres werd diverse malen begroet door enkele van hen, bij de zwembadbar waar ik tot mijn verbazing ook meesteres Kate zag zitten met ’n glas cola in haar hand en op de grond lagen enkele dingen uitgestald, waaronder ’n rol zwarte folie.

Meesteres Illucia en Meesteres Kate lachen

Ik moest in het midden van de ruimte voor de bar gaan staan van meesteres Illucia en precies doen wat mij verteld zou worden, niets meer en niets minder. Het ging nu echt beginnen, allereerst werd ik netjes in de folie gewikkeld waardoor ik geen vin meer kon verroeren, alleen bij mijn onderbenen zat het iets losser zodat ik nog ’n beetje kon lopen, ook al ging dat maar met hele kleine pasjes van enkele centimeters. Nu kreeg ik rubber doppen over de glazen van mijn gasmasker heen waardoor ik totaal niets meer kon zien en me compleet machteloos in de handen van de meesteres bevond. Ik werd vast gepakt door beide meesteressen en na nog wat draaien en trekken aan mijn lichaam voorzichtig op mijn rug neergelegd, mijn onderbenen werden opgetild en ik voelde dat de rubber zak over mijn benen werd geschoven, hierna volgde de rest van mijn lichaam en werd de ademslang aan mijn gasmasker vast gemaakt, de meesteres vroeg of ik goed kon ademhalen en na mijn bevestigend antwoord zei ze ‘slaap lekker strakjes als je blijft drijven tenminste’, waarna de water en luchtdichte rits van de zak werd gesloten. Terwijl ik zo lag hoorde ik in de verte, vanwege al het rubber om mij heen, de meesteressen nog wat praten en lachen met elkaar en enkele minuten later werd ik eerst iets verlegd en daarna overeind gezet door de meesteressen.

De stem van meesteres illucia sprak in mijn oor dat ik stil moest blijven staan omdat ik aan de rand van het zwembad stond en zij niet wilde dat ik er in viel en ik antwoordde dat ik geen beweging zou maken. ‘Goed zo, dan ga ik nu de compressor aansluiten op de zak om je mooi op te blazen’, even later hoorde ik ’n hoop gesis en werd ik vacuüm gezogen in plaats van opgeblazen, de compressor werd gestopt en ik hoorde de meesteres zeggen ‘dit ziet er ook wel mooi uit Kate, maar zo kan hij natuurlijk niet te water, nou ja hij kan het water wel in maar blijft misschien niet drijven’, was het antwoord van meesteres Kate.

Toen meesteres Illucia vroeg of ik mijn zwemdiploma’s eigenlijk wel had gehaald, wilde ik net antwoorden dat ik ze gehaald had, toen ik uit balans werd gebracht doordat een van beide meesteressen tegen me aan stootte, ik hoorde nog het woord ‘sorry’ voordat ik in het donker afgleed naar de poorten van de hel, waar de duivel in de gedaante van ’n in glanzend zwart latex catsuit gehulde meesteres Illucia de poort opende en lachend zei ‘welkom’. De poort die open ging was dus de rits van de zak en nadat de rubber oogdoppen waren verwijdert keek ik dus in het schaterlachende gezicht van meesteres Illucia. Ik was wel degelijk omgevallen maar ook weer netjes opgevangen door meesteres Kate, want ik stond helemaal niet aan de rand van het zwembad wat mij wel was verteld.

’n Nog naproestende meesteres illucia vroeg me ‘was je geschrokken want je ziet nog zwart van ellende, oh nee dat is je gasmasker’. Mijn antwoord moge duidelijk zijn, want natuurlijk was ik geschrokken toen ik de eerste vijftig centimeter viel, maar toen voelde ik dat ik opgevangen werd en maakte de schrik plaats voor nog ’n stukje extra vertrouwen in deze geweldige meesteressen.

De kers op de taart of de slagroom op de cake, ik weet ook niet meer hoe het gezegde precies is, heb ik nog wel gehad want enkele minuten later lag ik heerlijk in ’n opgeblazen rubber zak te drijven op het warme water van het zwembad. En als ik enige tijd later niet de stem van meesteres Illucia in mijn oor hoorde zeggen dat zij de zak nu naar de kant ging halen om de rits open te maken en ik bevrijd zou worden van de folie, dan had ik waarschijnlijk nu nog liggen slapen in deze heerlijke, donkere en warme rubber gevangenis. Nadat alles opgeruimd was, kon ik gaan douchen en mezelf aankleden, waarna we nog even hebben nagepraat onder het genot van ’n sigaret en ’n glas frisdrank over deze voor mij waanzinnig geslaagde sessie, waarna het tijd geworden was om afscheid te nemen van beide meesteressen en naar huis te gaan.

Dank U Meesteres Illucia, ja het woord Meesteres is met ’n hoofdletter geschreven en mocht ik ooit nog eens ’n sessie mogen beschrijven dan zal ik dat woord in het vervolg altijd met ’n hoofdletter schrijven, want dat heeft U zeker verdiend.

Lieve groet van ‘RubBertje’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *