Voorbinder

“Zo slaaf, buig jij maar eens goed voorover!” De Meesteres heeft er blijkbaar zin in, want ik ben nog maar net gedoucht, uitgekleed en de ruime kamer van de SM studio ingesleurd. Nog net niet aan mijn haren, maar wel met een paar harde, strenge zweepslagen op mijn billen aangespoord om haast te maken.

Nu lig ik voorover op een zwartleren bankje, benen wijd uit elkaar. “Vandaag ben jij mijn neukslet en denk maar niet dat ik het je makkelijk ga maken. Je ligt dan wel voorover, maar het is natuurlijk geen vakantie hier”, spreekt de Meesteres weer terwijl ze voor je komt staan. Je hoofd is op gelijke hoogte met haar voorbind dildo, die strak naar voren staat en bijna je lippen raakt. Nog één stap en hij zit in je mond…

“Voordat ik je anaal ga neuken, vind ik dat jij mijn dikke voorbindlul eerst maar eens netjes nat moet maken, vind je ook niet, geile sloerie van me?” vraagt ze terwijl de dildo al verder naar je mond gaat. “Open je mond maar en laat mij maar eens zien hoe veel je van mijn kunstpik houdt.” Je hebt je mond nog maar net geopend of daar stapt de Meesteres al naar voren en schuift de voorbinder helemaal je mond in, ver naar achteren tegen de huig je keel in. Je kan niet voorkomen dat je kokhalzend je hoofd probeert terug te trekken.

“Nou, nou, nou… iets meer respect graag. Het is wel de Meesteressen penis waar we het over hebben. Dat is toch veel waardevoller dan jouw vieze slavenpikkie, niet waar?” zegt de Meesteres lachend, terwijl ze je hoofd van achteren vastpakt en stevig naar zich toe trekt, zodat je mond weer volledig gevuld is met haar voorbinder. “Niet waar, vroeg ik?” zegt de Meesteres nu streng. “Geef antwoord als ik je wat vraag!”, gevolgd door een ferme tik tegen je wang. “Jho Mewsturos”, probeer je zo goed en zo kwaad als het gaat met een dikke rubberen kunstpiemel in je mond te antwoorden. “Wat zeg je? Ik kan je niet verstaan. Je moet duidelijk articuleren”, vervolgt de Meesteres, nu nog gemener lachend. Je krijgt nog twee klappen in je gezicht, maar daarna stapt ze gelukkig terug naar achteren, zodat je weer even adem kan halen.

Het slijm druipt al langs je mondhoeken naar beneden en de vieze smaak van het kokhalzen zit nog in je mond. Maar de kunstpik is nat dus je taak is volbracht. “Wat denk je, is je slijm glad genoeg of hebben we nog wat extra glijmiddel nodig, sletje?” hoor je nu achter je, terwijl je al iets tegen je anus aan voelt duwen. Je weet alleen niet of het de vingers van de Meesteres zijn of haar voorbind dildo. “Ik ben in een goede bui vandaag. Ik zal het je tóch wat makkelijker maken, zodat het niet zo pijnlijk wordt als ik bij je naar binnen ga. Aardig toch?” “Ja Meesteres, dank u wel Meesteres” antwoord je snel, terwijl je haar vingers voelt. Rond je anus, in je holletje. Gladde vingers, koud van de latex handschoen en van het glijmiddel. Dan glijden ze er weer uit, meteen gevolgd door een enorme druk op je sluitspier.

Heeft de Meesteres nou een grotere voorbinder omgedaan zonder dat je er erg in had? Nee, het is haar hand! “Zo, ik zal je eerst nog even wat oprekken slaafje,” zegt ze, “want we beginnen klein, maar de dikste dildo die ik heb is groter dan mijn hand en ik wil ze vandaag al-le-maal op je uitproberen, slet.” Je probeert je om te draaien om te zien of ze dit nou meent of niet. Soms kan je aan haar sadistische glimlach wel een beetje zien of het een mindfuck is of niet. Maar je ligt stevig vastgebonden op het bankje, bewegingloos. Je kan niks zien van haar gezicht.

“Zullen we maar beginnen? Ben je er klaar voor slaaf?”