Nieuwe Belevenis

Mijn vrouw en ik spelen het BDSM spel al heel lang.
Door de jaren heen hebben we best wel wat attributen verzameld die ons prettig helpen bij dit spel 🙂 Maar om nu te beweren dat we een thuis BDSM studio hebben, nee verre van.

Ik heb altijd de wens gehad om een keer aan een Andreaskruis te mogen hangen en zo een behandeling te ondergaan.

Ik geef toe dat het talloze keren door mijn hoofd sluipt. En dat ik wel eens heb gedacht, kan ik dat thuis niet installeren? Maar ja, zo’n klusser ben ik ook niet. En dan zijn er ook nog de kids…..

Mijn vrouw, halve techneut die ze is, heeft me echter erg aangenaam verrast op mijn verjaardag. Ze had een lijstje gemaakt van BDSM studio’s waar een Andreaskruis aanwezig was. Dat was al euh nice maar nog lang
niet alles. Ander onderdeel van het cadeau was een afspraak in zo’n studio
met een echte Meesteres erbij, die ons BDSM spel ook nog eens naar een hoger niveau wist te tillen. Ik denk niet dat ik, sinds dat ik kind was, nog zo blij met een verjaardagscadeau ben geweest. Dit was superspannend.

Het contact wat in de volgende tijd met de verschillende BDSM studio’s hadden was wisselend. De ene was koud, de ander erg zakelijk, heel bleken gewoon op sex uit of toch sex als part of the deal te zien. Daar lag echter niet onze wens. Het contact met Meesteres Illucia was echter fijn van bij de
start. Ze was heel duidelijk over wat wel en niet kon, haar ervaringen en vooral ook hoe ze ons kon helpen. Ze bleek ook echt BDSM workshops te geven. En de BDSM studio was heel erg professioneel uitgerust. Inclusief, uiteraard Andreaskruis.

Ik wil graag delen dat het ons bezoek aan de House of Submission BDSM studio in Den Haag een heel erg mooie ervaring was. Mijn ervaring met het Andreaskruis was eigenlijk behind verwachtingen. En de adviezen van Meesteres Illucia zullen nog verre gaande gevolgen hebben in ons toekomstig BDSM spel. Niet alleen aan het Andreaskruis ” genageld” worden (zo spreek ik het altijd in mijn hoofd uit) was heel erg spannend en tegelijk ook supergeil. De behandelingen die ik daarna kreeg van mijn vrouw, in ondersteuning van Meesteres Illucia, was echt onvergetelijk.

Je kan stellen dat ik superblij was en ben met mijn verjaardagscadeau 🙂

Mijn favoriete BDSM Studio

Mijn favoriete BDSM studio in Nederland!

Als iemand die wisselt, kan ik je vertellen hoe zeldzaam het is om zo’n professionele BDSM-club te zien. Ik vind het leuk dat er nooit een oordeel wordt geveld.

Ik waardeer het ook dat Meesteres Illucia een professionele en ervaren Meesteres is. Die geen Meesteres speelt maar echt Meesteres is!

Het vacuüm bed

Melding van 29 december ’14 aan mijn Meesteres (Het Vacuüm bed)

Het Vacuüm bed

Het is al weer bijna twee maanden geleden dat ik bij mijn geliefde en soms ook gevreesde Meesteres Illucia ben geweest en meestal bel ik dan ongeveer ’n week van te voren om ’n afspraak te maken voor de komende woensdagmiddag. Helaas zat de Meesteres vol voor die dag, maar ik kon wel aanstaande maandagmiddag bij haar komen of ’n week later op woensdag. De keuze was aan mij en daar hoefde ik niet lang over na te denken, want ‘s maandag heb ik altijd vrij en dus werd de afspraak voor deze keer maandagmiddag 14.00 uur in de studio.

Controle van rubberen spullen

De zaterdagavond heb ik gebruikt om mijn rubber spullen nog even na te lopen en op te poetsen, waar nodig, die ik mee zou nemen want ik gebruik deze spullen ook regelmatig thuis voor ’n relaxed avondje. En ja, als je dan zo lekker bezig bent met je rubber dan gaan je gedachten al gauw naar de komende sessie, “wat zal er dit maal allemaal met me gaan gebeuren” , spookte er al snel door mijn hoofd, want één ding moet ik deze Meesteres nageven, “het is nooit het zelfde op zo’n sessie”. Natuurlijk zitten er wel gelijksoortige momenten in de sessies want daar ontkom je niet aan als je passie gebaseerd is op rubber/latex en dat hebben we beide nogal sterk, dus is dit materiaal altijd wel de rode draad door de sessies, maar hoe en waar het gebruikt zal worden is altijd ’n verrassing. Tenslotte was alles in orde en lag het klaar om maandag in mijn koffertje gestopt te worden, toen ik naar bed ging.

Zenuwachtig voor bezoek aan Mrs. Illucia

De maandagochtend was aangebroken en ik voelde al ’n licht gerommel in mijn maagstreek en dat ging niet weg na het ontbijt, dus zal het wel van de spanning komen over de sessie die ik straks zou hebben met mijn Meesteres. Rond het middaguur nog gauw ’n broodje gegeten en mijn rubber ingepakt, waarna het tijd was om te vertrekken naar de studio in Den Haag, omdat ik altijd ’n uur reistijd reken, want ik wil niet dat het verkeer roet in het eten gooit en ik te laat bij de studio zou aankomen. Ik kon mijn auto net om de hoek van de studio parkeren en zag dat ik ruimschoots op tijd was om op mijn gemak ’n sigaret te roken en vervolgens precies op tijd bij de Meesteres aan te bellen, dacht ik!

Te laat! Straf!

Helaas liep het klokje in de auto ’n paar minuten achter en zo belde ik om twee uur aan, maar in feite was het al drie minuten over twee, want dat kreeg ik te horen van de Meesteres toen zij de deur opende en met ’n lach om haar mond mij begroette met de niet mis te verstane woorden, “ik dacht dat je de afspraak vergeten was, dus moet ik je helaas al voor de sessie begint, vertellen dat voor elke minuut die je te laat bent gekomen er tien slagen met de cane op je zullen wachten en dat zijn er dus dertig, want je bent drie minuten te laat, kom dus maar vlug binnen”. Ik slikte vlug ’n paar maal en begroette haar, ik moest mijn spullen in de voorste speelkamer neerzetten en even wachten, want de Meesteres moest nog even iets pakken zoals ze zei. Het wachten duurde niet lang want enkele ogenblikken later verscheen de Meesteres al weer in de kamer met in elke hand ’n glas, een met water en een met cola, ik kreeg het glas water van haar, waarna zij op het bondage bed ging zitten en wij ’n kort gesprekje hadden terwijl ik mijn water dronk. Hierna moest ik mezelf in de badkamer gaan omkleden in mijn rubber catsuit en mijn rubber masker opzetten, de Meesteres vroeg ook nog of ik mondknevel met luchtdoorvoer pijpje had meegenomen toen ik al in de badkamer bezig was en dus riep ik dat ik die altijd meeneem als ik voor ’n sessie kom, “goed zo, neem maar mee als je klaar bent”. ‘Zal ik doen Meesteres’, was mijn antwoord en ging vlug verder met omkleden. Enkele minuten later meldde ik mezelf netjes omgekleed bij mijn Meesteres in de speelkamer, waarna ik haar eindelijk op gepaste wijze mocht begroeten, door geknield haar schoenen te kussen.

Kennismaking met het vacuüm bed

Hierna vertelde de Meesteres wat er min of meer zou gaan gebeuren, dat ik vandaag niet met riemen of touw zou worden vastgezet, althans voorlopig nog niet, maar zodra zij klaar zou zijn met mij, ik me toch niet zou kunnen verroeren, want ik zou namelijk vacuüm komen te liggen in de rubber zak die al klaar lag op de grond en dat zou voor mij de eerste ervaring worden met het “vacuüm bed”, zoals dat ding in de wandelgangen heet en ik zou dus weer ’n ervaring rijker zijn aan het eind van de sessie.

Het spel ging beginnen, als eerste moest ik de mondknevel indoen, hierdoor kon ik dus niet meer praten en ik moest met mijn hoofd knikken of schudden, ja of nee dus, als mijn Meesteres iets vroeg en als ik in nood zou zijn in de vacuüm zak dan moest ik met mijn hand op de grond slaan, zo werd mij verteld. En nu moest ik op mijn rug gaan liggen vlak naast de zak en terwijl de Meesteres de zak open hield moest ik eerst mijn benen erin steken en daarna de rest van mijn lichaam voorzichtig op zijn plek brengen om het luchtpijpje niet te blokkeren en toen ik goed onder het kleine gaatje lag moest ik het luchtpijpje erdoor steken. Toen dit gebeurd was gaf de Meesteres nog ’n paar aanwijzingen om nog beter in positie te komen om zodoende ook mijn pik en ballen door ’n andere opening te wurmen, ik lag op mijn rug met mijn benen iets gebogen naar de zijkanten waardoor mijn voetzolen tegen elkaar zaten, mijn armen moesten ook in ’n soortgelijke positie gebracht worden, dus ellebogen naar buiten en mijn handen naar mijn lichaam gericht ter hoogte van mijn middel. Nog even ’n laatste test ja en nee zeggen met mijn hoofd en het noodsignaal werd eenvoudig getest doordat de Meesteres het luchtpijpje even dicht hield. Mijn Meesteres was tevreden met mijn bewegingsantwoorden en zei tegen mij dat ze nu de rits dicht ging doen en daarna de stofzuiger zou gaan bedienen om de lucht uit de zak te verwijderen. De stofzuiger stond op langzaam zuigen en ik voelde dus ook langzaam alle lucht uit de zak verdwijnen, waardoor de onder en boven kant van de rubber zak zich strakker en strakker om mijn lichaam en gezicht sloot en ik machteloos in de zak kwam te liggen, ik kon wel bewegingen maken, maar alleen op en neer en ik kon dus niet ’n andere positie aannemen. Het was ’n heerlijk gevoel om op deze manier ’n soort bondage te krijgen waar je absoluut niet uit kan komen terwijl je toch bewegingen kan maken. En dan die strelingen van de Meesteres over je strak ingepakte lichaam, dat voelt echt goddelijk en als zij dan ook nog tegen je aan komt liggen en over je lichaam heen rolt naar de andere kant, terwijl zij met haar vinger het luchtpijpje extra lang dicht houd, dan weet je helemaal niet meer waar je het zoeken moet.

Einde sessie op het vacuüm bed

De stofzuiger werd nu stop gezet en de rits ging open, ik voelde dat de lucht binnen stroomde en ik kreeg de opdracht mijn armen nu zo neer te leggen als zijnde dat ik me overgeef, mijn bovenarmen in het verlengde van mijn schouders en mijn handen naar boven gericht ter hoogte van mijn hoofd, waarna de rits weer dicht ging en de stofzuiger zijn werk weer ging doen en ik weer compleet machteloos lag. Er was echter één verschil, het strelen had plaats gemaakt voor de rijzweep en de tikken die eerst zachtjes op mijn lichaam neerdaalde, werden steeds heftiger en speciaal bij mijn ballen en tepels werd het aardig pijnlijk, waardoor het zachtjes kreunen van genot overging in onverstaanbare kreten van pijn, wat mijn Meesteres deed besluiten haar hand voor mijn mond, sorry luchtpijpje, te houden en zei met ’n lach in haar stem dat ik niet zo’n kabaal moest maken voor de buren.

Aan alle leuke dingen komt altijd weer ’n einde en zo ook aan deze sessie, helaas, want de stofzuiger ging weer uit en de rits ging open, waarna de Meesteres tegen me zei, “kom er maar voorzichtig uit slaafje, want dan kan je jezelf gaan douchen en omkleden, want de sessie zit er weer op”.
Ik bedankte de Meesteres uitgebreid voor de hele fijne ervaring die ik gehad had deze middag en ging opgewekt naar huis.

Bedankt lieve Meesteres.

Groeten van “RubAart”

Rebreathing

Melding van 22 december ’14 aan mijn Meesteres. (rebreathing)

Rebreathing en een toetje met de cane …

Als rubber fetisjist kan je alleen maar aan je trekken komen bij deze Meesteres, want zij is zelf ook ‘n groot liefhebster van dit materiaal, dus is ’n rubber sessie bij deze Meesteres, bijna, altijd ’n feestje voor mij. Nu gebruik ik het woord, bijna, met ’n goede rede want het is net als in het gewone leven, de zon schijnt niet altijd. En zo zou het vandaag ook zijn tijdens deze sessie.

Bij binnenkomst begon het eigenlijk al, ik was wat slordig met mijn begroeting, waarna de Meesteres, met ’n lach in haar stem, mij direct straf beloofde. Na dit slechte begin leek het wel of alles tegen mij was vandaag, want dat heb je dan ook op zo’n dag. En dus had ik in het eerste kwartier van mijn aanwezigheid in de studio het woord “straf” al diverse malen horen uitspreken door de Meesteres en dat voelt niet echt prettig, want ik weet uit ervaring dat als deze Meesteres overgaat tot het uitdelen van straf, je daar de komende dagen ook nog van kan “nagenieten”.

Bondagebed

De sessie begon echter, in tegenstelling tot mijn verwachting, op ’n relaxte manier met ’n effectieve bondage op het rubber bondagebed, terwijl ik gekleed in mijn rubber catsuit met mijn gasmasker op alles maar over me heen zou laten komen, ik kon immers niets anders meer op dit moment. Ik hoorde dat de Meesteres nog iets aan het doen was, maar wat, kon ik niet zien, ik merkte het echter vlug genoeg want het volgende moment werd het ademen wat lastiger en dat kwam omdat de Meesteres ’n paar slangen aan mijn gasmasker had geschroefd met aan het einde van de slangen ’n rubber lucht/ademzak en netjes aan ’n haak werd opgehangen boven het bed en ik er goed zicht op had. En doordat mijn gasmasker slechts één opening heeft voor zowel in als uit ademen betekend dit dat ik moet in ademen door de kleine opening van de luchtzak en dat bij het uit ademen eerst deze zak weer gevuld word met mijn adem en ik daarna eerst mijn uitgeblazen adem weer moet inademen alvorens ik weer wat frisse buitenlucht naar binnen krijg, dus is rustig ademen nu prioriteit nummer één voor mij. De Meesteres vroeg me of ik dit wel even uit kon houden, ik antwoordde dat ik redelijk goed kon ademen, waarop zij met ’n lach in haar stem zei, “geniet er dan maar even van terwijl ik nog even wat dingen ga pakken voor je”. Maar voordat zij weg liep hield ze eerst nog even de opening van de luchtzak dicht toen ik net uit ademde en ik nu alleen afhankelijk was van mijn uitgeblazen adem en dat kan natuurlijk niet lang duren want dan kom je zonder zuurstof te zitten. Gelukkig haalde de Meesteres na vier of vijf maal in en uit ademen haar vingers weer van de lucht opening af en kreeg ik weer “verse” lucht naar binnen en hoorde ik haar hakken wegtikken. Het duurde niet zo erg lang voordat ik de hakken weer mijn kant op hoorde komen en mijn ademhaling was ook weer rustig geworden in de tussentijd. “Gaat het weer ’n beetje, slaafje?” vroeg de Meesteres, ik wilde net antwoorden terwijl ik in ademde toen de Meesteres de luchttoevoer weer afsloot, wat mij direct in ademnood bracht en ik alleen wat gegrom als antwoord kon uitbrengen. De Meesteres haalde haar vingers weer van de opening af waarna ik snel weer op adem kwam, maar dat was niet voor lang, want het volgende moment pakte zij mijn ballen en pik stevig vast en kreeg ik er ’n ferme tik op met haar andere hand, wat mij weer naar adem deed happen en dat bleef nog even zo want het geheel werd nu vakkundig afgebonden waardoor mijn ballen aardig in het nauw kwamen te zitten. Uiteindelijk had ik mijn ademhaling weer onder controle, maar de Meesteres was nog niet klaar met mij en het duurde dus niet lang voordat de volgende beproeving ’n aanvang nam, mijn rechter tepel werd beet gepakt en voorzien van ’n gemene klem en voordat ik ’n kreet van pijn uit kon brengen was ook de linker tepel voorzien van zo’n klem en lag ik naar adem te happen waardoor ik steeds minder zuurstof naar binnen kreeg omdat ik veel te snel ademde. Ik moest mijn pik en tepels hierdoor snel zien te vergeten om mijn ademhaling weer op orde te krijgen en dat viel niet mee omdat ik weer ’n ferme tik op mijn ballen kreeg van de Meesteres omdat ik te veel kwijlde, zoals zij tegen me zei. Iedere keer als ik weer bijna op adem was gekomen herhaalde de Meesteres de hierboven beschreven handelingen in wisselende volgorde en ik, nadat de Meesteres gelijktijdig aan het kettinkje van de tepelklemmen trok en de luchttoevoer afsloot, spontaan klaar kwam en om genade gilde in mijn gasmasker.

Rebreathing brengt je respect voor frisse lucht

De Meesteres maakte direct de luchtslang los van mijn gasmasker en terwijl ik met ferme teugen de frisse lucht tot mij nam, hoorde ik haar stem in de verte zeggen, “je begrijpt natuurlijk wel dat het ongevraagd klaarkomen je op 50 cane slagen komt te staan, slaafje”. Ik antwoordde vlug tussen twee ademteugen door “ja Meesteres, dank U”. Ik werd ontdaan van de tepelklemmen en de bondage van mijn ballen en pik, waarna de rest van de bondage volgde en ik voorzichtig overeind moest komen van de Meesteres en zij de rits van mijn gasmasker opende en ik deze af moest doen, zij opende ook de rits van mijn catsuit op mijn rug waarna ik de opdracht kreeg alles uit te trekken, vlug ’n douche te nemen en mezelf dan naakt bij de Meesteres te melden in de grote “speelkamer”, om de sessie af te ronden.

Rebreathing sessie is over, straf volgt alsnog

Ik deed wat mij gezegd was en toen ik me weer bij de Meesteres melde, moest ik pols en enkel boeien omdoen en voor het spanking bankje plaats nemen, vervolgens moest ik op het bankje plaats nemen en voorover buigen waarna mijn polsen en enkels vast werden gezet aan dit bankje, mijn bovenbenen werden ook nog vastgemaakt met bondage touw en dat ging ook nog over mijn middel heen zodat ik weer volkomen machteloos vast lag op dit bankje. “Ik zal je kont eerst maar even ’n beetje opwarmen”, zei de Meesteres met ’n lach waarna de eerste slagen met ‘n strokenzweep neerdaalde op mijn kont, toen dit gebeurd was volgden er eerst 20 ferme slagen met de rijzweep voor mijn slordige begroeting en tot slot kreeg ik de beloofde 50 slagen met de cane, waarvan ik er 40 op mijn kont kreeg te verwerken en als toetje de laatste 10 tikken op mijn voetzolen kreeg toegediend. Na de laatste slag lag ik uitgeput op het bankje en ik voelde dat er tranen van de pijn over mijn wangen liepen terwijl de Meesteres tegen me zei, “ik hoop dat je in het vervolg beter je best zal doen slaafje, want anders zal de straf alleen maar erger worden”. Ik stamelde snel dat ik het goed in mijn oren had geknoopt en bedankte haar voor de gegeven straf.

Dank U Meesteres, ik zal in het vervolg beter opletten bij wat ik zeg en doe.

Groetjes, “Withoutaname”     

 

Rubber zak

Melding van 15 december ’14 aan mijn Meesteres (rubber zak)

De rubber middag bij Meesteres Illucia.

Als alleenstaande man met ’n voorliefde voor rubber (total enclosure en breath play)  is het niet echt eenvoudig om thuis aan zijn trekken te komen, je moet namelijk altijd zelf uit ’n heerlijke rubber gevangenis kunnen komen, waardoor je nooit dat echte gevoel van machteloosheid hebt. Na enig zoekwerk op allerlei websites, van Meesteressen uiteraard, kwam ik deze Meesteres tegen, waar ik onmiddellijk erg van onder de indruk was na het lezen van alle mogelijkheden bij haar op het gebied van rubber. Nadat ik nog enkele malen alles van haar website en ook dat van House of SubMission had gelezen en herlezen, waaronder ook wat verslagen over zeer interessante, voor mij althans, rubber sessies die ik zelf ook wel eens zou willen ondergaan, heb ik de knoop maar doorgehakt en zo ben ik ongeveer ’n jaar geleden bij deze geweldige Meesteres terecht gekomen en heb ik inmiddels al enkele hele fijne rubber sessies over me heen laten komen.

Gesprek met Meesteres Illucia

En ’n fijne bijkomstigheid is ook dat er voor en na de sessie altijd ruimte is voor ’n gesprekje en in zo’n gesprekje na mijn laatste sessie heb ik het aangedurfd om aan haar te vragen of ik de volgende sessie eens langdurig en dan bedoel ik zo’n vier uur, eenzame opsluiting zou kunnen krijgen en dan zou ik ook mijn luchtdichte rubberzak meenemen, waarvan de rits aan de buitenkant met ’n hangslotje kan worden afgesloten. De Meesteres zou er over nadenken en het mij laten weten als ik mijn volgende sessie zou boeken.

Meestal breng ik eens in de twee maanden ’n bezoekje aan deze Meesteres, maar nu moest ik na ’n klein maandje al de telefoon pakken om die sessie te boeken, omdat ik zo graag wilde. Toen de Meesteres mijn naam hoorde nam zij direct het initiatief en vroeg of ik niet langer kon wachten, ik antwoordde dat ik inderdaad niet kon wachten en ernaar uitkeek om de volgende week die sessie met haar te hebben en ik wilde net verder gaan om haar aan mijn verzoek te herinneren, toen de Meesteres er zelf al mee kwam en tegen me zei dat ik dan nog maar ’n weekje extra moest wachten omdat de volgende week al volgeboekt was en de afspraak was geregeld voor komende woensdag om één uur, over twee weken, want het was dinsdagmiddag dat ik belde.

Het waren twee moeilijke weken voor me, maar nu was het dan eindelijk zover en zou ik me over enkele uren aan deze geweldige Meesteres overgeven. Nog even alle spullen inpakken en iets eten en dan op weg naar de studio in Den Haag.

Nadat ik had aangebeld werd de voordeur geopend door deze, er weer, geweldig mooi uitziende Meesteres en kreeg ik ’n vriendelijke begroeting, waarna ze zei “kom snel binnen want daar brand de kachel”, het was namelijk ’n koude grijze dag vandaag. Na ’n kort gesprekje en gepaste begroeting kon ik mezelf in de badkamer gaan omkleden in allereerst mijn rubber catsuit en als dat gebeurd was dan moest ik me bij de Meesteres melden met de meegebrachte spullen, zodat zij dit even kon bekijken. Toen ik alles had neergelegd, legde ik ook het hangslotje bij de rubber zak neer waarmee het geheel afgesloten kon worden, maar dat kon ik gelijk weer opbergen want dat zou zij niet nodig hebben, omdat als ik in de zak zou liggen, ik er toch zelf niet uit zou kunnen komen.

De rubber zak

De sessie ging beginnen en we verhuisden naar de voorste speelkamer, eerst mijn gezichtsmasker op en daaroverheen mijn gasmasker, daarna moest ik naast het bondage bed gaan staan en moest ik de mij bekende bodybag aan, waardoor mijn armen strak naast mijn lichaam kwamen te zitten en ik nu al machteloos was. Hierna moest ik op het bed gaan liggen en werd daarbij door de Meesteres in de juiste positie geholpen zodat ik goed op het bondage bed kwam te liggen. Nu kwam het laatste gedeelte aan de beurt, althans voor dit moment bleek later, de Meesteres legde de rubber zak op het bed bij mijn voeten en klom toen zelf ook op het bed, waarna ik mijn benen omhoog moest doen en zij de rubber zak over mijn benen liet zakken. Toen mijn voeten op de juiste plaats zaten moest ik nog verder met mijn benen omhoog zodat mijn kont ook vrij van het bed kwam, dit was wel erg moeilijk voor mij maar met wat duw werk van de Meesteres kon de zak glad getrokken worden onder mijn kont en kon ik mijn benen weer op het bed neerleggen. Nu moest ik gaan zitten en werd de zak omhoog gebracht en de aan de zak verbonden luchtslang op mijn gasmasker geschroefd, de Meesteres vroeg of ik goed kon ademen en ik zag ’n soort glimlach om haar mond verschijnen, nadat ik geantwoord had dat alles oké was met mij. “Dan ga ik nu de rits maar dicht doen en laat jou voorlopig maar alleen met je gedachten en hoop voor jou dat ik je niet vergeet te bevrijden als ik naar huis ga vanavond”. De rits werd dicht gedaan en ik lag in mijn donkere rubber gevangenis en er was geen denken aan dat ik hier zelf uit zou kunnen ontsnappen. Ik hoorde haar hakken nog wat heen en weer tikken en even later kreeg ik nog wat touw stevig over me heen getrokken om te voorkomen dat ik van het bed zou vallen, zoals ze tegen me zei alvorens de kamer uit te lopen, naar het weg tikken van haar hakken te horen en ik alleen met mijn gedachten achter bleef, dacht ik. Plotseling kreeg ik echter geen lucht meer, was er iets mis gegaan met de luchtslang, dacht ik in lichte paniek terwijl ik naar adem snakte en met mijn hoofd begon te schudden, omdat dat het enige was wat ik kon bewegen en opnieuw probeerde in te ademen echter zonder resultaat, net toen ik om hulp wilde roepen kreeg ik opeens weer lucht door de slang in mijn longen en hoorde ik de Meesteres naast mij lachend zeggen, “dat was zeker even schrikken hè, slaafje”. Ik kon niet anders dan bevestigend antwoorden want ik had haar niet aan horen komen en was echt wel geschrokken. “Dit was even ’n test voor je, nu ga ik even koffie drinken en laat jou de komende uren lekker zweten”.

Rubber gevangenis

De tijd verstreek en ik zakte diverse malen in ’n soort slaaproes weg, maar schrok telkens weer wakker, maar van wat dat weet ik gewoon niet, het zal wel van de onwennigheid zijn. Totdat de luchttoevoer weer was afgesloten en ik proestend naar lucht hapte die er niet was, terwijl ik gelijk probeerde overeind te komen maar dat ging natuurlijk ook niet vanwege de touw bondage. Ik hoorde ’n lach van de Meesteres en het volgende moment kwam er ’n warme luchtstroom via de slang in mijn longen en toen ik uitademde hoorde ik de Meesteres zeggen, “zo slaafje dat was mijn adem die je weer op de been bracht” en dit spelletje herhaalde zich nog twee maal, voordat de Meesteres de rits weer opende en ik met mijn ogen lag te knipperen tegen het licht, wat overigens erg weinig was. Ik dacht dat ik uit deze rubber gevangenis gehaald zou worden, maar dat bleek ’n vergissing van mij te zijn. De Meesteres maakte echter de ritsen bij mijn tepels open en het volgende moment ging er ’n ferme pijnscheut door mijn tepel want er werd even ’n klem opgezet en daarna werd ook de andere tepel voorzien van ’n klem en door mijn gekreun hoorde ik nog net dat de Meesteres tegen me zei, “dit is het toetje lief slaafje, ik sluit de rits weer en dan wacht je maar rustig totdat ik weer terug kom, als ik je niet vergeet natuurlijk, dag, dag”, de rits ging weer dicht en daar lag ik weer machteloos met ’n paar onvriendelijke klemmen op mijn tepels en hoopte maar dat dit niet al te lang zou gaan duren. Helaas voor mij duurde het toch wel langer dan ik hoopte, maar uiteindelijk hoorde ik de hakken van de Meesteres weer aankomen, maar alles bleef donker en de rits bleef dicht, terwijl de hakken maar door bleven tikken en de Meesteres dus iets aan het doen was in de kamer en ik lag daar maar te kreunen en te steunen. “Je gaat toch niet stiekem klaarkomen hè, want dat wil ik niet”, ik kreunde maar iets onverstaanbaars terug, waarop de Meesteres de luchtslang weer afsloot en zei, “ik kan je niet verstaan slaafje, praat wat duidelijker”. Ik snakte naar lucht maar kon nog net luid genoeg roepen, “nee Meesteres”, waarna zij de luchttoevoer weer opende en ik snel frisse lucht in ademde en even de pijn in mijn tepels was vergeten. De luchttoevoer werd nog ’n paar maal onverwacht afgesloten, maar iedere keer op het laatste moment weer open gedaan, waardoor het mij grote moeite kostte om niet spontaan klaar te komen. Maar plotseling was het feest over en werd de rits van de rubber zak voor de laatste maal open gedaan en werd ik van alles bevrijd, ik moest voorzichtig van het bed afkomen en mocht me gaan douchen en aankleden. Daarna moest ik naar de grote speelkamer toekomen en zou ik wat te drinken krijgen.

Het was ’n geweldige middag Meesteres, heel erg bedankt voor deze sessie.

Lieve groet,  “RuUtrecht”   

 

 

Gasmasker met ademslang

Verhaal van 4 december ’14 aan mijn Meesteres. (gasmasker met ademslang)

’n Halve dag pas …

Als rubberfetisjist ben ik ongeveer drie jaar geleden voor het eerst, eigenlijk min of meer aangemoedigd door mijn partner omdat zij ’n stukje in ’n blad over deze Meesteres had gelezen en zij me dit gunt omdat ze zelf niet zoveel met SM heeft jammer genoeg, bij Meesteres Illucia terecht gekomen en dat is zo goed bevallen dat ik deze Meesteres met enige regelmaat bezoeken kan en mag, omdat het in mijn relatie nu ook ’n stuk beter gaat.

Halve dag pas als cadeau

Meestal boek ik ’n sessie van twee uur, maar omdat mijn partner en ik deze maand tien jaar bij elkaar zijn, heeft zij me verrast door ’n halve dag pas (sessie) te boeken voor mij bij deze geweldige Meesteres, waarvoor dank aan mijn partner. Het was geboekt voor afgelopen donderdag om 13.00 uur en ik was heel erg benieuwd naar wat er zoal op het programma zou staan voor deze sessie, maar had er ook heel veel vertrouwen in dat het geweldig zou worden en dat is het geworden!!

Slecht begin

Het is donderdag en ik ben ruimschoots op tijd vertrokken van huis, want ik wilde absoluut niet op het laatste nippertje aankomen bij de studio, maar het ergste wat er kan gebeuren voor ‘n ‘slaafje’, gebeurde juist deze dag, ik kwam in ’n file te staan in Rijswijk en kon geen kant op. Toen het verkeer weer langzaam op gang kwam zag ik dat er ’n ongeluk was gebeurd en dat we erom heen werden geloodst door de politie, maar daar was wel veel tijd mee verloren gegaan. Ik stond in dubio om de Meesteres te bellen, maar ik deed het niet omdat ik dacht het nog wel te redden om op tijd bij de studio te zijn, maar helaas ik was net ’n paar minuten te laat en dat werd me niet in dank afgenomen, constateerde ik nadat de deur van de studio geopend werd door Meesteres Illucia en de begroeting bestond alleen uit, ‘je bent te laat, dat is geen goed begin voor je en dus krijg je hier wel ’n passende straf voor, ook goedemiddag slaafje’.

Omkleden in rubber

Ik moest haar volgen en werd de badkamer in gestuurd, want dan kon ik me in mijn rubber kleden inclusief mijn gasmasker, waarna ik me bij Haar moest melden. Nadat ik me gemeld had kreeg ik ’n rubber luchtslang op mijn gasmasker geschroefd en kreeg ’n emmer met sop om eerst de toilet ruimte schoon te maken en dan het toilet in de badkamer te doen. Daarna, als ik goed opgewarmd zou zijn, zou ik de sessie krijgen met de beloofde straf en vervolgens zouden er nog wat andere taken op me wachten, zoals de Meesteres het mij met ’n glimlach vertelde, waarna ik aan de gang kon.

Ademen met gasmasker met ademslang

Ik was tijdens het schoonmaken van de toiletten inderdaad goed opgewarmd en mede oorzaak was het ademen door het gasmasker met ademslang en ik was blij dat ik klaar was met deze inspanning waarna ik mezelf weer meldde bij de Meesteres, maar mijn blijheid was niet van lange duur want de sessie ging beginnen. Daarbij zijn mijn kont en tepels aardig onderhanden genomen met de zweep en tepelklemmen, terwijl ik met mijn gezicht naar de muur aan het kruis vastgemaakt stond en het gasmasker met ademslang op moest houden, waardoor ik het af en toe best benauwd kreeg, zeker als de Meesteres met een hand de zweep hanteert en met haar andere hand af en toe de luchtslang afsluit.

Slaaf haal boodschappen!

Maar gelukkig heb ik ook dit weer overleefd, alleen er was nog ’n goed 1 ½ uur of zoiets te gaan en wist dus niet wat er nog boven mijn hoofd hing. Ik moest mezelf uit gaan kleden en even ’n douche nemen, waarna ik me naakt bij de Meesteres moest melden. Toen ik bij haar kwam bekeek ze mijn kont even en stelde vast dat hij mooi gekleurd was en kreeg de opdracht mezelf aan te kleden, alleen geen onderbroek. Nu vind ik dat normaal niet zo heel erg, maar nu gloeide mijn kont behoorlijk en ik droeg ook nog eens ’n ongevoerde leren broek en dat zou best wel schuren over mijn kontje. De opdracht die ik hierna van de Meesteres kreeg was boodschappen doen bij de supermarkt en daarna wat te eten halen bij de iets verderop gelegen snackbar, maar eerst mocht ik nog even op ’n bankje bij de tafel gaan zitten om iets te drinken en ik kreeg ook ’n pen en papier voor mijn neus waar ik de boodschappen op kon schrijven in de tussentijd. Het zitten op dit harde bankje voelde al niet zo prettig laat staan als ik lopend de boodschappen zou gaan doen, maar ja dat is nu eenmaal zo bij ’n slaafje wat straf gehad heeft. Ik kreeg geld in mijn handen geduwd en twee plastic tassen, waarna ik kon vertrekken en goed op het geld moest passen plus alle bonnetjes mee terug nemen.

Mijn vermoeden is uitgekomen, het werd ’n gevoelige wandeling en ik realiseerde me nu ook dat ik nog ruim drie kwartier in de auto zou zitten als ik naar huis reed, ook geen prettig vooruitzicht.

Na terugkomst met de boodschappen en het eten, ging de Meesteres de boodschappen opbergen en kon ik even ’n pot koffie zetten, waarna de bonnetjes met het terug gegeven geld gecontroleerd en kon ik weer op het bankje gaan zitten om samen ons eten te nuttigen. Na het eten moest ik de boel opruimen en koffie inschenken, om vervolgens na de koffie alle vuile borden, bekers en glazen af te wassen.

De tijd van gaan was nu ook gekomen en we namen vriendelijk afscheid van elkaar bij de voordeur, terwijl de Meesteres de volgende woorden tegen me zei, ‘doe ook de hartelijke groeten aan je partner van mij’, ik antwoordde dat ik dat zeker zou doen en beloofde ook snel weer ’n afspraak te zullen maken.

Bedankt lieve Meesteres voor de hele fijne middag die ik gehad heb.

‘RubBertje’   

 

De voorbinder

Verhaal van 3 december ’14 aan mijn Meesteres (de voorbinder)

Mijn eerste ervaring met de voorbinder.

Ik kom al enkele jaren, met regelmaat, bij de geweldige Meesteres Illucia vanwege onze passie voor rubber/latex maar heb haar, door mijn werkzaamheden in het buitenland, bijna ’n jaar niet kunnen bezoeken. Mijn laatste sessie was ergens begin februari ’14 in de studio op nummer 107 en bij dat bezoek vertelde ik haar dat ik voor ongeveer ’n jaar in het buitenland zou vertoeven, zij vond dit jammer en vertelde me dat dit dan de laatste sessie in deze studio zou zijn voor mij, want als ik terug zou zijn in Nederland dan moest ik haar absoluut komen bezoeken in haar nieuwe studio op nummer 109 a, want daar werd op dit moment hard gewerkt aan het nieuwe onderkomen en dat zou de mooiste studio van Nederland worden, volgens de Meesteres. En als deze Meesteres dat zegt kan je het maar beter geloven want dan is het ook de mooiste.

Digitaal bezoek aan de studio

Gelukkig zijn er computers tegenwoordig en dus heb ik de afgelopen maanden al regelmatig ’n digitaal bezoekje aan de nieuwe studio gebracht en hat zag er inderdaad vreselijk mooi uit, ik heb uiteraard ook per mail ’n felicitatie over gebracht aan haar en volgens het antwoord mailtje vond zij dat erg lief van me.

Inmiddels is het eind november en mijn eerste week in Nederland zit er al weer op, het waren allemaal erg drukke dagen en ik heb amper de tijd gehad om adem te halen, zat ik te overdenken die zondagochtend tijdens het drinken van mijn koffie. En door het gebruik van de woorden ‘amper’ en  ‘ademhalen’ , moest ik ook weer aan Meesteres Illucia denken, waardoor ik besloot om haar gelijk de volgende dag maar even te bellen om ’n afspraak te maken voor ’n sessie. Maandag rond het middag uur heb ik haar gebeld en het was ’n fijn telefoon gesprek, ik kon aanstaande woensdag middag om 3 uur al terecht bij haar, omdat ’n andere klant vanmorgen zijn sessie ’n week had verplaatst. Ik was daar erg blij mee en de afspraak was gemaakt.

Het is nu weer weekend en wel zaterdagavond en ik heb nog last van mijn kont als ik zit, dus gaat het schrijven van dit verhaal over mijn sessie in delen, zodat ik niet te lang hoef te zitten, ha, ha, ha. Maar laat ik niet te veel vooruitlopen en bij het begin van de sessie beginnen.

Eerste keer in House of Submission

Na onze begroeting, waarbij mij gevraagd werd zachtjes te praten omdat Meesteres Kate bezig was met ’n andere klant in de studio, kon ik haar volgen en kwam ik in ’n prachtige kamer, zachte muziek en sfeervolle verlichting was mijn deel en ’n stralende Meesteres die me vertelde hoe blij zij was met deze studio, ik zou de rest van de studio later deze dag nog te zien krijgen verzekerde ze mij en deed de deur van de badkamer open voor me, waar ik me maar moest gaan omkleden in mijn rubber catsuit. Als ik hiermee klaar was kon ik in deze kamer wachten op de Meesteres, want zij moest nog even ’n paar telefoontjes plegen, waarna zij mij alleen achterliet. Ik kleedde me snel in mijn rubber en ging de kamer weer in om op mijn gemak nog even rond te kijken in deze schitterende kamer, ’n mooi rubber bondage bed, ’n elektrische takel, grote antieke spiegel aan de muur, ’n originele oude gym bok, zal wel niet gebruikt worden om overheen te springen maar meer om iemand overheen te hangen voor wat zweep of cane slagen, verder hingen er nog ‘n paar rekken met speeltjes. En een van die speeltjes trok mijn aandacht, dat was ’n tuigje met ’n hele flinke zwarte rubber pik eraan vast, eentje waar menig merrie in de wei voor op de vlucht zou gaan, oké ik overdrijf wel wat, maar hij was best groot. Ik had hem net even van het haakje gehaald om goed te bekijken, toen ik de stem van de Meesteres achter me hoorde zeggen, ‘had ik hier toestemming voor gegeven?, dat word dus straf’. Ik was zo in gedachte dat ik haar niet eens had horen binnenkomen en bood vlug mijn excuses aan, maar daar ontliep ik de straf niet mee, was haar subtiele antwoord.

Tepels en pik bloot slaaf

Het spel was begonnen, ik moest de ritsen openmaken bij mijn tepels en pik, die inmiddels ook al aardig gegroeid was, zodat de Meesteres er goed bij kon. Nu moest ik naast het bondage bed komen staan terwijl de Meesteres met ’n flinke rol folie aan de slag ging en er binnen enkele minuten ’n soort mummie naast dit bed stond en ik geen vin meer kon verroeren, alleen mijn hoofd was nog bloot, maar dat zou spoedig veranderen want ik kreeg ’n mondknevel in met ’n kort pijpje eraan waardoor ik kon ademen, ‘zit het goed?, kan je goed ademen?, waren de vragen die ik kreeg, ik knikte maar dat alles goed was, want spreken met zo’n knevel in je mond gaat natuurlijk niet. Hierna pakte de Meesteres ’n smaller rolletje folie en begon hiermee mijn hoofd in te pakken en onwillekeurig krijg je het wat benauwd omdat je nu alleen nog maar door het pijpje kan ademen, want de neus was ook ingepakt. Ik hoorde nog ’n paar hakken deze kant opkomen en dat was Meesteres Kate, die ook even kwam kijken naar deze mummie en Meesteres Illucia vroeg gelijk aan haar of zij even kon helpen om mij netjes op het bed neer te leggen. Het volgende moment werd ik door beide Meesteressen opgetild en op het bed neergelegd, waarna Meesteres Kate weer vertrok en mijn Meesteres verder ging, eerst werd bij mijn tepels de folie open gemaakt en daarna werd mijn pik ook vanachter het folie vandaan gehaald en ik kreeg er direct ’n flinke tik op omdat hij al zo stijf rechtop stond, direct kromp hij iets van die gemene tik en de Meesteres pakte vlug ’n touwtje om mijn ballen en pik af te binden, zoals ze zei, waardoor het allemaal wat pijnlijker voor mij zou worden als hij weer ging groeien. Het volgende moment werd ik nog even aan het bed vastgebonden, voor de zekerheid zodat ik niet van het bed kon vallen of zou ‘weglopen’ , zei ze met ’n lach in haar stem waarna ik haar hakken hoorde weg tikken, maar die kwamen ook direct weer terug en ik hoorde haar zeggen ‘ik vergat nog wat’ en enkele ogenblikken later werden mijn tepels voorzien van gemene klemmen, mijn lichaam wilde eigenlijk gaan bewegen van de pijn, maar door de folie en de touwen was daar geen mogelijkheid voor en ’n gekreun was mijn antwoord. ‘Zo slaafje nu mag je even ’n klein uurtje genieten van de muziek terwijl je in de stemming komt en roep me maar als je het niet meer uit kunt houden, terwijl ik even wat ga drinken en ’n sigaretje rook’, zei ze lachend en liep weg, mij alleen met mijn duistere gedachten achterlatend.

Inmiddels weet ik heus wel dat ik geen uur lang alleen word achter gelaten en dat zij regelmatig langs zal komen om mij te controleren, dus ik kon zonder me zorgen te maken gaan relaxen en zou het wel merken wat er verder ging gebeuren en dat ging er geloof me maar.

Mijn Meesteres was al diverse malen bij me langs geweest en ook nu hoorde ik haar hakken weer aankomen, maar nu was het niet voor controle, de tepelklemmen werden er pardoes afgehaald wat bij elke tepel gepaard ging van ’n pijnkreet door het luchtpijpje en de Meesteres lachend zei dat ik me niet zo moest aanstellen, het volgende moment was het touwtje om mijn pik en ballen aan de beurt en ook hier kreeg ik commentaar over te verwerken want mijn pik begon onmiddellijk flink te lekken zoals ze zei en veegde het snel af alvorens de touwen los te maken en het folie voorzichtig begon los te knippen. Als laatste kwam mijn hoofd aan de beurt en lag ik weldra met mijn ogen te knipperen tegen het toch zwak aanwezige licht. ‘Kom maar voorzichtig overeind zitten’ en kreeg ’n aai over mijn bolletje van haar. Ik had dit echt heel erg gemist verzekerde ik de Meesteres, waarna ik mezelf moest gaan uitkleden in de badkamer, terwijl zij de boel ging opruimen in de kamer, waarna ik me weer bij haar moest melden in de kamer.

De voorbinder pijpen

Even later stond ik naakt weer in de kamer tegenover mijn Meesteres, zij gaf me ’n paar enkel en pols boeien die ik om moest gespen, waarna ik haar moest volgen naar het, voor mij, andere “nieuwe” gedeelte en mijn mond open viel van verbazing. Natuurlijk had ik het allemaal al diverse keren op de website gezien, maar in het echt is het nog mooier en je voelt gewoon hoe je omarmt word door dit geheel. Ik kreeg nog even ’n glas water om wat te drinken, terwijl de Meesteres mij min of meer even rondleidde door deze grote kamer. Toen mijn glas bijna leeg was zei de Meesteres dat het nu tijd was voor de straf die ik opgelopen had aan het begin van de sessie. Ook in deze kamer stond ’n bondage bank op wieltjes, want enkele ogenblikken later werd deze bank iets opzij gerold door de Meesteres en werden de wieltjes weer op “slot” gezet en moest ik aan het voeteneinde gaan staan met mijn gezicht op deze bank gericht. Ik kreeg nu ’n rubber masker opgezet en mijn ogen werden weer geblindeerd door ’n oogmasker die vast werd gezet aan het masker door middel van drukkers en ik moest voorover op deze bank gaan liggen en zover als mogelijk mijn armen uitstrekken, die onmiddellijk werden vast gezet, hierna moest ik mijn benen spreiden zover als ik kon en die werden daarna ook snel aan deze bank vast gezet en om te voorkomen dat ik teveel met mijn lichaam zou bewegen werden mijn pik en ballen opnieuw afgebonden en de uiteinden van het touw werd ook ergens aan de poten van deze bank vast gemaakt en ik werd niet ontzien door deze Meesteres, want door deze bondage kon ik mezelf echt niet al te veel bewegen en dat ging dan ook nog gepaard met aardig wat pijn omdat er dan iedere keer aan mijn ballen getrokken werd en het dus aan te raden was voor mij zo stil mogelijk te blijven staan/liggen. ‘Zo slaafje dan gaan we maar eens beginnen met de finale, draai je hoofd naar de zijkant, ja hier waar ik sta, goed zo en nu mond open zo wijd als je kan’, ik gehoorzaamde, niet wetend wat er te gebeuren stond, maar het volgende moment voelde ik dat de Meesteres iets van rubber tussen mijn lippen duwde en mijn mondhoeken haast deed uitscheuren. ‘Dit is de voorbind pik die je zo lekker stond te bewonderen toen ik de kamer binnen kwam, weet je nog?’, ik probeerde te knikken met mijn hoofd, maar ook dat ging nu haast niet en praten al helemaal niet en dus vervolgde mijn Meesteres haar eenrichtingsgesprek ‘probeer me nu maar eens klaar te zuigen slaafje, zuigen, harder doe je best maar, lekker hè’. Ik probeerde uit alle macht maar de Meesteres was niet echt overtuigd en ik kreeg onmiddellijk ’n paar ferme tikken op mijn kont te verwerken.

Ontmaagding met de voorbinder

En enkele ogenblikken later werd deze grote pik dildo weer uit mijn mond gehaald, waarna ik ’n zucht van opluchting produceerde en mijn Meesteres de volgende woorden tot mij liet komen, ‘ja zucht maar goed, want zo meteen kan je nog meer zuchten’ en voelde ik iets tegen mijn kontopening aanduwen. ‘Relax en haal diep adem, ontspan je sluitspier want dan gaan we eens kijken hoever we deze rubber pik erin kunnen krijgen’. Langzaam voelde ik dit enorme ding zich ’n weg banen in mijn kontgat en dat was best ’n pijnlijke ontmaagding voor mij en doordat mijn ballen en pik ook nog vast zaten dubbel pijnlijk, want ik kon niet anders dan mijn lichaam bewegen terwijl die rubber pik verder en verder naar binnen ging en ik het uit jammerde van de pijn. ‘nu ga ik het tuigje wat er aan vastzit even omdoen bij mezelf en ga ik jou eens lekker neuken totdat je gillend klaarkomt, geil slaafje van me’.

En zo zit ik dus drie dagen later met nog steeds pijn in mijn kont dit verslag van mijn sessie te typen, maar ik heb het wel ’n geweldige sensatie gevonden om dit ook eens mee gemaakt te hebben.

Dank U Meesteres, ik kom gauw weer terug voor ’n volgende sessie.

Lieve groet

xxx

Ademzak

Verhaal van 27 november ’14 aan mijn Meesteres.

’n Adembenemend uurtje …

 Jawel, adembenemend, want zo zag “mijn Meesteres” er weer uit, gekleed in ’n strak zittend zwart latex catsuit inclusief ’n mooi rubber korset, wat haar toch al goede figuur nog eens extra accentueerde en haar voeten in ’n paar mooie rode schoentjes met hakken van wel 15 centimeter, naar mijn mening. Ik noem haar “mijn Meesteres” omdat ik met grote regelmaat ’n bezoekje aan haar breng en ik niet meer zonder haar kan, want ik ben verslaafd geraakt aan haar bezielende sessies.

Ik had voor deze dag, telefonisch, dus weer eens ’n sessie geboekt bij haar en tijdens dit telefoongesprek vroeg de Meesteres of ik niet alleen mijn gasmasker mee kon nemen, maar ook wat adem slangen en zakken, want zij weet dat ik daar genoeg van in huis heb vanwege mijn “hobby”, breath control, om duidelijk te zijn.

Stijlvolle begroeting

En daar komt het woord adembenemend nogmaals om de hoek kijken, want dat is diverse malen gebeurt tijdens deze sessie. Maar laat ik niet te hard van stapel lopen en bij het begin beginnen. Na de begroeting, in stijl natuurlijk, moest ik mezelf in de badkamer in mijn rubber catsuit kleden om me daarna, met de meegebrachte spullen te melden bij mijn Meesteres. Toen ik met mijn armen vol, slangen, ademzakken en gasmasker uit de badkamer kwam, zat Meesteres Illucia al op het bondage bed in de voorste kamer van deze, overigens prachtige, Studio te wachten.  “Kom bij me en laat maar eens zien wat voor leuke dingen je allemaal hebt meegenomen” zei ze met ’n lach om haar mond. Ik liet alles zien en vertelde gelijk ook hoe alles werkte en ik neem er nu ook maar de moeite voor om het allemaal voor de lezer goed duidelijk te maken. De ademslangen is uiteraard geen probleem, maar de ademzakken hebben toch wel enige uitleg nodig vind ik, alle zakken, 2,3,4,5 en 6 liter, kunnen makkelijk op het meegebrachte verloop stuk geschoven worden wat op zijn beurt weer aan de luchtslangen of het gasmasker geschroefd kan worden, maar elke ademzak heeft ook nog ’n kleine opening waardoor de lucht ingeademd kan worden en in de opening van elke zak zit ook nog ’n soort ventiel wat open en door middel van ’n afsluit dopje met ’n nog kleiner gaatje, wat na het helemaal aandraaien, het ventiel compleet afsluit en daar tussenin word het dus steeds moeilijker om lucht in te ademen. En omdat de in geademde lucht hier ook weer door naar buiten moet, blaas je dus automatisch de ademzak op en adem je je eigen uitgeblazen adem weer in en al naar gelang de grootte van de ademzak duurt het langer voordat je weer wat verse lucht tot je kan nemen. Met de 5 en 6 liter zakken kan je helemaal leuk spelen, want die zijn niet met één teug adem te vullen omdat je longinhoud daar niet groot genoeg voor is en die moet dus in twee fasen eerst opgeblazen worden alvorens af te sluiten, waardoor je zo’n 2 ½ tot 3 minuten kan genieten van je eigen adem, of van iemand anders zijn of haar adem want dat kan natuurlijk ook gedaan worden en dat bezorgd je dan dat heerlijke gevoel van het “rebreathing” spel. Dit is dus geen spelletje voor beginners en probeer dit vooral ook niet alleen thuis te doen, want daar is het te gevaarlijk voor omdat je heel gemakkelijk, door zuurstof gebrek in ’n roes terecht kan komen en dan heb je echt iemand anders nodig om het los te maken, voor de broodnodige nieuwe zuurstof, want zelf ben je daar niet meer capabel voor, met alle gevolgen van dien.

Gasmasker en bodybag

Nadat Meesteres Illucia alles bekeken had zei ze tegen me “zet je gasmasker maar op en open de ritsen bij je tepels en pik, want dan gaan we beginnen”, toen ik dit had gedaan hield zij ’n mooi rubberen bodybag omhoog en vervolgde, “kom naast het bed staan, want dan ga ik je hier netjes in opsluiten zodat je totaal machteloos aan mij overgeleverd bent”. Hierna moest ik op het bed gaan liggen en werd ik ook nog voor de zekerheid met wat bondage touw stevig vast gelegd aan dit bed, waarna ik geen vin meer kon verroeren en overgeleverd was aan deze, gelukkig zeer kundige, Meesteres. Mijn pik en ballen kregen ook nog extra touwtje omgedaan en werden daardoor lekker afgebonden, wat ’n flink kloppend gevoel teweeg bracht daar beneden en mij deed kreunen van genot, dit werd iets later nog erger want ook mijn tepels kwamen aan de beurt en kregen stevige klemmen op gezet en het gekreun van genot ging direct over in gekreun van pijn, maar dat zakt gelukkig snel als je tepels er aan gewend zijn, waarna het weer genieten werd.

“Kom maar even op adem, want dan ga ik even ’n sigaret roken en kom dan terug om met jou verder te gaan, geile slaaf”. En met die laatste opmerking had zij groot gelijk, ik was namelijk zo geil als boter geworden, niet alleen van hetgeen er reeds gebeurd is met me, maar ook de gedachte van wat er misschien nog komen zou speelde hierin ’n grote rol.

Ademzak

Enkele minuten later stond de Meesteres weer naast me, ik had haar niet aan horen komen want ik lag heerlijk met mijn ogen dicht te genieten, maar haar hand voor de adem opening van mijn gasmasker deed me terugkeren op deze wereld terwijl ik hapte naar adem. “Dit was deel één slaafje, op naar het volgende”, ik hoorde de Meesteres wat rommelen met mijn meegebrachte spullen en het volgende moment werd er in ieder geval één luchtslang, maar het kunnen er ook twee zijn geweest, aan de lucht inlaat van mijn gasmasker geschroefd, vervolgens werd het verloopstuk aan het uiteinde van de slang geschroefd, vervolgens knoopte mijn Meesteres ’n touw aan het uiteinde van de slang en trok het touw met luchtslang door de opening van de takelhaak, ik zag nu dat het twee luchtslangen waren, om het daar vast te zetten. Het ademen ging nog prima antwoordde ik op de vraag van mijn Meesteres, nou daar kwam al gauw verandering in toen er ’n ademzak op het verloopstuk geschoven werd. “We beginnen maar met de 2 liter ademzak”, zei de Meesteres en vervolgde meteen, “ik wil dat je het direct zegt als het ademen niet goed gaat, heb je me gehoord?”. Ik antwoordde dat ik het begrepen had en dat het tot nu toe nog steeds goed ging. De Meesteres ging verder met het spel en draaide het afdicht dopje stukje bij beetje verder dicht en het volgende moment, ik had net ingeademd, draaide zij het compleet dicht en het volgende moment zag ik de ademzak zich vullen met mijn adem die ik langzaam uitblies. Ik weet uit ervaring dat ik ongeveer tien maal kan ademen voordat de lucht verdwenen is uit de zak en ik begon te tellen, maar bij acht was het al gebeurd en moest ik het woord “genade” uitspreken, hoogstwaarschijnlijk door de extra spanning van het moment, omdat de lucht uit de zak op was. de Meesteres trok snel de ademzak van het verloopstuk en de frisse lucht was ’n verademing voor me. Alleen het was maar tijdelijk, want enkele ogenblikken later was de volgende ademzak aan de beurt en het spel herhaalde zich zo nog enkele malen tot en met de 4 liter ademzak. Hierna liet mijn Meesteres me wat langer op adem komen en vroeg lachend of ik ook zo’n trek had in ’n sigaret en ik hoorde haar hakken weg tikken, enkele ogenblikken later hoorde ik haar hakken weer mijn kant op komen en stond zij rokend voor me. Het volgende moment begon ik te hoesten en te proesten want zij blies haar rook in mijn ademslang, die ik dus in één teug naar binnen zoog en ik hoorde haar lach boven mijn geproest uit. “Als je weer normaal kunt doen gaan we weer verder”, was haar commentaar, tussen nog wat gekuch door zei ik “nog even a.u.b. Meesteres” en zij lachte nogmaals. “we slaan de 5 liter zak over en gaan voor de finale met de 6 liter ademzak”, was haar antwoord. En zo gingen we enkele ogenblikken later verder met het laatste deel van de sessie. Toen de ademzak geplaatst was haalde ik diep adem en toen ik begon uit te ademen hield de Meesteres met haar vinger de opening van de zak dicht en ik moest mijn inademen even uitstellen in opdracht van haar, vervolgens nam zij de lucht opening in haar mond en blies de ademzak helemaal op en de overtollige lucht verdween in de luchtslang en mijn gasmasker, waarna zij het afsluit dopje er direct op dicht draaide en ik mocht verder gaan met ademen. Ik denk niet dat ik het 3 minuten heb vol kunnen houden, want op ’n gegeven moment begon ik toch wel licht in mijn hoofd te worden door zuurstof gebrek en moest ik wederom om “genade” smeken bij mijn Meesteres. Er werd direct op gereageerd door haar en het volgende moment stroomde de frisse lucht weer door de luchtslangen bij mij naar binnen, terwijl ik haar lachende stemgeluid tot mij door liet dringen en de volgende woorden tot mij kwamen, “zo geil slaafje, je hebt zeker genoten van deze sessie want je hebt er ’n flinke smeerboel van gemaakt met je sperma en dat lik je dadelijk zelf maar van mijn rubber spullen af”.

Nou, dat geile slaafje had inderdaad genoten van deze adembenemende  sessie, vandaar de gekozen titel voor dit verslag.

Dank U lieve Meesteres, het was geweldig.

“Breathless45”

De kooi

Verhaal van 26 november ’14 aan mijn Meesteres. (de kooi)

De kooi …

Het is er dan toch ’n keer van gekomen, ik heb deze Meesteres al diverse malen bezocht en was al vanaf het eerste bezoek ondersteboven van haar en ook van de studio erg indrukwekkend beiden, heb al diverse toestellen aan de lijve ondervonden alleen de kooi die onder de rek/bondage bank staat had ik nog niet gehad, maar die kwam vandaag aan de beurt.

Langdurige opsluiting

Ik had tijdens mijn intake gesprek al verteld dat ik wel eens langdurig opgesloten zou willen worden, maar daar was het tot nog toe nooit van gekomen. Ik had vrijdag telefonisch contact gehad met deze Meesteres om ’n afspraak te maken voor ’n sessie en dat werd gepland voor komende woensdagmiddag één uur. Aan het eind van de maandagmiddag kreeg ik echter ’n telefoontje van de Meesteres en ik dacht onmiddellijk, toen ik haar stem hoorde, dat de sessie niet door zou gaan. Maar daar was gelukkig geen sprake van, de Meesteres wilde iets van mij weten en wel het volgende, ze vroeg of ik nog steeds zo graag opgesloten wilde worden, ik antwoordde dat ik dit inderdaad nog steeds op mijn verlanglijstje had staan. ‘Nou dat komt dan goed uit, als je er dan ook geen bezwaar tegen hebt als ik, tijdens jou opsluiting, ook nog ’n andere klant kan helpen terwijl jij er machteloos bij ligt’. Ik was heel even stil, want dit zou nieuw voor mij zijn, maar besloot toen toch maar opgewekt te antwoorden dat het geen probleem voor mij zou zijn. ‘Afgesproken, dan zie ik je woensdagmiddag om één uur’. Het gesprek was ten einde en ik begon met overpeinzen wat ik net gezegd had, ik had ingestemd om mezelf ten toon te stellen aan ’n andere man, alhoewel het kon natuurlijk ook ’n vrouw zijn want het geslacht was niet genoemd door de Meesteres. Ik schonk maar gauw ’n borrel in voor mezelf om me wat moed in te drinken en nogmaals het gesprek met de Meesteres de revue te laten passeren en terwijl ik de band regelmatig terug heb gespoeld in mijn gedachten, bleef ik in twijfel staan om af te bellen, maar dat kon ik ook niet over mijn hart krijgen en ben al piekerend maar naar bed gegaan, in de hoop dat ’n goede nachtrust uitkomst zou bieden.

De volgende ochtend heb ik tijdens de koffie mijn besluit maar genomen, ik zou mijn “stoute” schoenen maar aandoen morgen en er het beste van maken. Oké, genoeg over deze “voorpret” en over naar de sessie van die woensdagmiddag.

Kennismaking met de kooi

Na aangebeld te hebben bij de studio werd de voordeur open gedaan door deze Meesteres en zij zag er weer goddelijk uit in haar rode latex slip en bh met daarover ’n zwarte net catsuit en rode schoentjes met enorme hakken eronder. Er volgde ’n vriendelijke begroeting en ik kon de meesteres volgen naar de voorste speel kamer, waar ik wat instructies kreeg van haar en hierna kon ik mezelf in de badkamer uitkleden en de meegegeven pols en enkel boeien omdoen en vervolgens mezelf bij de Meesteres melden in de grote speelkamer aan de achterzijde van de studio. Daar aangekomen zat de Meesteres al op de rek/bondage bank met ’n leren masker te spelen en stonden de deuren van de kooi al uitnodigend open.

Vastgebonden

Ik kreeg het masker over mijn hoofd en de Meesteres vroeg of ik goed kon ademen, want er zaten alleen ogen en neus gaatjes in, alles ging goed zei ik, waarna ik in de kooi kon kruipen en ik op mijn rug moest gaan liggen, ik was wel wat langer dan de kooi en ik stak mijn voeten dan ook maar door de spijlen naar buiten. De Meesteres zag dit ook en vond dit geen goed plan en zei dat ze daar nog wel iets op zou vinden, maar eerst werden mijn polsen vast gezet met touw aan de bovenkant, bij mijn hoofd, van de kooi. Ik moest mijn voeten naar binnen halen, waarna de Meesteres de kooi onder het bed vandaan rolde, die op wieltjes staat, om overal beter bij te kunnen voor haar plan. Ik kreeg de opdracht om zover als mogelijk naar de onderkant te schuiven en daarna mijn voeten naar de bovenkant in de hoeken te plaatsen, waar de enkelboeien ook met touw vast werden gemaakt en vervolgens ging er ook nog touw in mijn knie holte wat om de bovenkant van de kooi werd vastgemaakt, waardoor ik toch wel iets ongemakkelijk lag, maar het is wat het is.

Kooi op slot

De Meesteres was klaar, dacht ik, want de deurtjes werden dicht gedaan en ik lag zodanig vastgebonden dat ik ook niet veel kon bewegen, ik was alleen niet echt blij met het feit dat mijn open gesperde kont voor iedereen zichtbaar zou zijn, maar goed daar kon ik ook verder niets meer aan doen, ik had A gezegd en dan moet je ook B zeggen toch? Maar de Meesteres was nog niet klaar, ik kreeg nog ’n oogmasker opgedaan, die met drukkers aan het masker werd bevestigd, waarna ik in het donker lag, alleen met mijn gedachten. Ik hoorde de Meesteres nog wat heen en weer lopen en toen voelde ik haar hand bij mijn tepels komen en werd er stevig in geknepen alvorens zij er klemmen op zette, wat ’n siddering door mijn lijf teweeg bracht en mijn pik ook zijn kop op stak. ‘Zo slaafje nu laat ik je maar alleen met je gedachten en kan je relaxed naar de muziek luisteren en ga ik mezelf even verkleden voor de komende sessie, veel plezier’. Ik hoorde haar hakken weg tikken en lag alleen in afwachting van wat er verder zou gaan gebeuren, maar mijn wens was in vervulling gegaan, ik lag opgesloten in deze kooi en overgeleverd aan deze Meesteres. En gek genoeg maakte ik me ook geen zorgen meer over het feit dat er straks misschien ’n vreemd iemand binnen zou komen die mij in mijn naakte toestand zou zien liggen. Ik voelde mezelf zo relaxed dat ik haast was ingedommeld, maar de voordeur bel maakte daar ’n eind aan. Ik hoorde de Meesteres iemand begroeten en iets daarna ’n mannenstem en dus was de klant ’n man die mij weldra zou zien liggen en toen werd ik toch weer licht nerveus, maar moest wel rustig blijven ademen want anders kreeg ik niet genoeg lucht door de kleine gaatjes en daardoor kalmeerde ik weer en wachtte maar af.

Geil idee

Even later kwam de Meesteres mijn richting op, naar het geluid van haar hakken te horen en dat bleek waar te zijn. Zij begon tegen de andere slaaf te praten en vroeg toen wat hij van het slaafje in de kooi vond, terwijl ik ’n tik met ’n rijzweepje kreeg tegen mijn kont. “Nou, Meesteres ik vind het wel ’n geil idee dat er iemand kan horen wat U met mij gaat doen”. ‘Laten we dan maar gelijk beginnen’, de Meesteres sprak veel over wat er allemaal gedaan werd, waardoor ik ook steeds meer opgewonden raakte en licht begon te kreunen, wat mij weer op ’n tik met het rijzweepje kwam te staan en de Meesteres me zei mijn mond te houden want ze wilde mij niet meer horen tijdens de sessie. Uiteindelijk zat de sessie met de andere man er op en hoorde ik even later de Meesteres deze man gedag zeggen en kwam zij even bij me staan, terwijl ze tegen me zei, ‘jouw tijd zit er ook bijna op, geil slaafje’ en tikte met het zweepje even tegen mijn rechtop staande pik, ik ga even koffie zetten en dan zal ik je bevrijden’. Het duurde echter nog even want zij kreeg ook nog ’n telefoontje, maar daarna werden de touwen losgemaakt, de deurtjes geopend en mocht ik uit mijn gevangenis kruipen en rustig gaan staan, waarna de Meesteres het masker los maakte en afdeed. Ik moest de pols en enkel boeien afdoen en daarna kon ik gaan douchen en mezelf aankleden, waarna ik nog ’n kopje koffie mocht drinken en ik mocht vertellen wat ik er van gevonden had. Ik was erg blij dat ik dit heb mogen ondergaan en mijn droom verwezenlijkt is geworden, ik bedankte haar hiervoor en beloofde snel weer ’n sessie te boeken, waarna ik vertrok naar mijn eigen huis waar ik nu dit verhaal zit te typen en nogmaals zeg; “Bedankt Meesteres het was ’n geweldige ervaring”

Groet van “subTiel”

Een opzwepende sessie

Verhaal van 20 november ’14 aan mijn Meesteres. (sessie)

Een (op)zwepen(de) sessie …

Dit zijn de woorden van ’n héél oud Hollands versje, maar deze woorden doen het ook erg goed als openingszin van dit verslag, dat ik schrijf voor Meesteres Illucia, over mijn sessie waar aardig veel slag instrumenten aan bod kwamen. En het werd ’n heel geslaagde, weer zo’n toepasselijk woord want er zijn heel veel slagen uitgedeeld door mijn Meesteres, sessie afgelopen donderdag middag.

Het is eigenlijk best raar dat ik ’n sessie wilde hebben waar zwepen en andere slaginstrumenten mee gemoeid waren, want toen ik voor het eerst bij deze Meesteres kwam, ’n paar jaar geleden, heb ik bij het intake gesprek vermeld dat ik weinig met zwepen e.d. had. Maar grenzen zijn er om verlegd te worden en zeker als je opgeklommen bent op de ladder en plaats heb mogen nemen in de Meesteres haar opleidingsklasje voor slaven, want dan moet je toch wel van alle markten thuis zijn. De echte kentering is eigenlijk nog niet zo lang geleden bij mij binnen gekomen en die zal ik nog even beschrijven voordat ik over de sessie ga schrijven, omdat die dag zo belangrijk voor mij was.

De verhuizing naar de BDSM studio

De verhuizing naar de huidige Studio was net achter de rug en in die periode had ik ’n bevoorrechtte positie, want ik was haast dagelijks aanwezig om allerlei klusjes uit te voeren voor mijn Meesteres. In die periode hoorde ik van mijn Meesteres dat Zij wat dingen kwijt was geraakt tijdens de verhuizing, Zij vroeg me diverse malen of ik Haar favoriete en dierbare Bull whip had gezien tijdens de verhuizing, maar ik kon Haar niet helpen want ik had hem niet gezien. Maar de manier waarop mijn Meesteres over dit dierbare speeltje sprak, deed me denken dat het net was of Zij ’n kind verloren had en dat deed mijn mening over zwepen veranderen. Die verandering voelde ik eigenlijk pas goed toen, ik denk ’n week later, Haar “kindje”  boven water was gekomen en Zij kwam er triomfantelijk mee de Studio in lopen. Ik zag direct aan de twinkeling in Haar ogen dat Zij de zweep even zijn werk wilde laten doen en dat ik het lijdend voorwerp zou zijn omdat, er buiten de schilder om, niemand anders aanwezig was. En mijn gevoel bedroog me niet, want mijn Meesteres kwam gelijk mijn kant op en zei, “bukken en kont omhoog”, het volgende moment hoorde ik ’n zoevend geluid gevolgd door ’n flinke tik op mijn kont met deze zweep. Ik had natuurlijk nog wel mijn werkkleding aan, dus kwam het minder hard aan of het was de liefde waarmee mijn Meesteres deze klap uitdeelde en ik het niet zo erg voelde, een van de twee. Maar door dit voorval heb ik mijn mening over zwepen 100 % herzien, het gebruik voor ’n straf had ik al geaccepteerd, maar het kon dus ook met liefde gebruikt worden en dat heeft tot gevolg gehad dat ik nu dit verslag zit te typen over ’n sessie waar diverse slag instrumenten de revue passeerden.

Prachtige ervaring

Het werd ’n sessie die ik niet snel zal vergeten, want ik heb er dagen last/plezier van gehad en ik was zo trots als ’n pauw dat ik deze stap heb durven nemen en dit voor mijn Meesteres heb over gehad. De eerste dagen na de sessie vond ik mezelf regelmatig terug met spiegels in mijn handen om het mooie schilderij, wat mijn Meesteres geproduceerd had, te bekijken/bewonderen want ik vond het zelf ook ’n prachtige ervaring en elke dag zag het er weer anders uit, van fel rood tot zacht blauw. Maar ik moet wel bekennen dat ik tijdens deze sessie ook wel ’n traantje heb laten lopen van de pijn en het was ook goed dat mijn Meesteres me ’n mondknevel had ingedaan 1) om mijn geproduceerde geluid te temperen en 2) omdat ik anders misschien ook nog naar de tandarts had gemoeten na afloop, vanwege het zo gezegde verbijten van de pijn!!

Spanking bankje

De eerste plek waar ik mezelf aan mijn Meesteres mocht overgeven was het “spanking bankje”, waar ik weldra stevig aan vast zat zodat ik mijn lichaam niet meer kon bewegen en de opwarm ronde ’n aanvang nam, als eerste mijn kont, gevolgd door mijn rug en iets later de achterkant van mijn boven benen, zij werden allen opgewarmd met een van de leren plakken die mijn Meesteres voor dit doel had uitgekozen. Vervolgens ging het iets heftiger met ’n leren stroken zweep, de Flogger, tussendoor afgewisseld met wat ferme tikken van het rijzweepje, wat mijn lichaam deed schokken ondanks dat ik goed vast zat. Gelukkig was het niet alleen slaag wat ik kreeg, maar mijn Meesteres streelde mijn geteisterde huid ook regelmatig met liefde, doormiddel van haar handen met af en toe ’n speels tikje tegen mijn ook goed bereikbare edele delen. Er volgde nog wat andere zwepen, die ongetwijfeld allemaal namen zullen hebben, maar omdat ik ze niet zag weet ik ook niet welke er gebruikt is, maar het verschil was in ieder geval te voelen, er was echter één slaginstrument waar ik wel de naam van wist en dat was de cane, want dit venijnige “stokje” is nu eenmaal goed te herkennen.

Het eerste deel zat er op, zoals de Meesteres het noemde en ik werd los gemaakt van het bankje. De Meesteres legde het plastic stekelmatje netjes voor de Chesterfield stoel neer en nam plaats op haar stoel, terwijl zij me de opdracht gaf haar sigaretten even van de tafel te pakken en ’n glas water voor mezelf moest inschenken, zelf moest zij niets hebben, waarna ik op het plastic stekelmatje moest gaan zitten. Toen ik zat bood mijn Meesteres me ook ’n sigaret aan en was er dus even ‘n kleine pauze, waar mijn Meesteres op haar gemak zat in de zachte leren stoel en ik ongeduldig, vanwege het ongemak, op de stekeltjes van het matje zat te wachten wat er nog komen zou.

Bondage en knevelen

Nadat de sigaret opgerookt was ging de sessie verder en kon ik gelukkig opstaan, ik moest voor het kruis gaan staan met mijn gezicht naar de muur, waar de mondknevel ook weer in mijn mond gedaan werd en in mijn nek werd vastgegespt, hierna volgden de pols en enkel boeien, die op hun beurt weer vast gehaakt werden aan de ogen van het kruis en omdat ik niet al te lang ben stond ik aardig uitgerekt. De enige bewegingsruimte die er voor mij was, zat bij mijn middel waardoor ik het middelste gedeelte van mijn lichaam wat van links naar rechts kon bewegen en omdat mijn Meesteres wilde dat ik onbeweeglijk stil zou staan tijdens dit laatste deel van de sessie, werd mijn middel met ’n touw stevig tegen het kruis aangebonden en kon ik mezelf niet meer bewegen. Ik hoorde de hakken van mijn Meesteres wegtikken terwijl ze nog terloops tegen me zei, “niet weglopen hoor slaafje want ik ben zo weer bij je met mijn geliefde Bullwhip om te zien of jij daar ook zo verliefd op kan worden als ik”

Testslagen!

Nu had ik in het begin van mijn verhaal al verteld dat ik met deze zweep al ’n aardige tik had gehad, maar hoe het nu aan zou voelen op mijn naakte en reeds goed opgewarmde huid, daar had ik geen idee van en eigenlijk bekroop me toch wel ’n angstig gevoel over dit vooruitzicht. En dit voorgevoel is volledig gegrond geweest. De eerste slagen kwamen al goed aan, terwijl mijn Meesteres tegen me zei, “dit waren de eerste testslagen om je even te laten wennen aan deze zweep, maar ik ga nu beginnen om ’n mooi schilderij op je rug en kont te maken!!!” Welnu ik heb het overleefd, maar ik ga niet in detail beschrijven wat ik allemaal heb gezegd tijdens het maken van dat schilderij, want die woorden ken ik eigenlijk zelf niet eens en ze staan ook niet in ’n woordenboek, ook niet in het “Nederlandse vloekwoordenboek” en mijn Meesteres heeft ze ook al niet gehoord omdat de uitspraak niet duidelijk was, vanwege de mondknevel, dus laat ik het er verder maar bij en bedank mijn geweldig lieve Meesteres voor deze grensverleggende sessie en kijk reikhalzend uit naar één van de foto’s die zij gemaakt heeft van dit mooie “schilderij”, om er in ieder geval ’n blijvende herinnering aan te hebben, want terwijl ik dit allemaal zit te typen zijn we al weer enkele dagen verder en is er al niet veel meer over van het “schilderij”.

Groetjes van, “Withoutaname”