Verslag van slaaf ocinfaals

Hallo Meesteres Illucia, er is wederom ’n week voorbij gegaan en dit maal is het niet geheel naar Uw wens gegaan en dat spijt me heel erg. Maar zoals het spreekwoord zegt “spijt of berouw komt na de zonde” en dus als er iets door mij niet goed gedaan is krijg ik daar terecht straf voor, maar helaas moet ik U zeggen dat hetgeen waarover U kwaad of teleurgesteld was c.q. bent, het verslag op hookers.nl, iets is geweest waar ik totaal geen schuld aan heb gehad en dit iets is geweest van hookers.nl zelf. U moet vooral niet denken dat ik hiermee mezelf onder mijn straf uit wil praten, integendeel zelfs, maar ik wil wel dat U weet hoe het gebeurd is.

Toen ik namelijk opgetogen die site verliet omdat het mij toch gelukt was het verslag te kopiëren en er nog ’n andere eind regel bij getypt had stond alles er goed bij, ik heb hierna uitgelogd en weer ingelogd om het nogmaals te bekijken omdat ik het haast niet kon geloven, maar het verslag stond er netjes en zonder fouten bij, alleen het woord “ouwehoeren” wat ik in het verslag heb gebruikt had de site zelf verandert in “ouwe****en” en het stond ook nog steeds in mijn gebruikelijke lettertype. Dit alles heeft zich op dinsdag voordat ik naar mijn werk ging afgespeeld en ik heb U die ochtend/middag daar dus even snel telefonisch van op de hoogte gebracht. U reageerde echter enigszins geïrriteerd, omdat ik voor de tweede keer in enkele uren belde maar ik was ook zo opgetogen over het feit en ik geen tijd meer had om dit per mail te melden, zoals U zei in Uw antwoord, omdat ik naar mijn werk moest, maar U zou ’s avonds wel kijken op de site van hookers.nl.
De maandag hieraan voorafgaand heb ik lekker door gebracht met klussen, want U had mij vorige week nog twee koppen meegegeven om ook zwart te verven en die moesten dus eerst voor behandeld worden met Alabastine. Ik had voor het weekend ook nog ’n sms’je naar mijn Meesteres gestuurd waarin ik had gevraagd of ik dit weekend nog even in mijn geliefde rubber mocht spelen, maar daar had ik geen antwoord op gehad en dus heb ik maar niet in mijn rubber rond gelopen, tot mijn spijt natuurlijk maar afspraken zijn nu eenmaal afspraken en als ik dus geen toestemming krijg dan moet ik daar ook maar genoegen mee nemen. Dus ben ik maar wat anders gaan doen in afwachting van ’n reactie van mijn Meesteres. En die reactie kwam rond 18.00 uur toen mijn telefoon één maal overging en ik dus geacht werd direct terug te bellen, wat ik dus deed.
Mijn Meesteres was tevreden over mijn verslag van de afgelopen week en ik kreeg belangrijke informatie over de aankomende zondag voor de foto sessie in de Studio, wat ik zoal moest doen en wat

ik mee moest nemen, buiten ’n erg goed humeur natuurlijk, tevens kreeg ik te horen dat ik mijn Meesteres om 09.00 uur thuis moest ophalen. Mijn Meesteres verzocht mij tevens om de twee mee gegeven koppen klaar te hebben en mee te nemen, dus het kwam eigenlijk wel goed uit dat ik ze reeds voor behandeld had, verder kreeg ik de opdracht om het verslag van “het open huis” wat ik geschreven had te plaatsen op hookers.nl. en dit verslag is er dus de oorzaak van dat ik op woensdag ochtend rond 09.30 uur ’n enigszins verbolgen Meesteres aan de telefoon kreeg die mij duidelijk maakte dat Zij het niet gewend was van mij om zulk slecht werk met veel fouten onder ogen te krijgen, ik dacht eerst nog dat Zij ’n grapje maakte, maar Ze maakte me direct duidelijk dat dit niet het geval was en ik maar snel moest gaan tellen hoeveel fouten dat er in dat verslag stonden en dat er ’n gepaste straf op zou komen te staan en ook omdat ik de dag hiervoor twee maal binnen drie uur had gebeld kwam me te staan op ’n voorlopig telefoon verbod. Er werd me ook nog snel duidelijk gemaakt dat ik zondag op tijd bij mijn Meesteres moest zijn en toen werd er opgehangen door mijn Meesteres.

Ik heb mijn bevindingen al in het begin van dit verslag gedaan omdat ik er erg mee in mijn maag zat, niet voor de straf natuurlijk want terecht of niet, dat laat ik aan mijn Meesteres om te beoordelen, maar omdat ik duidelijk wilde maken aan mijn Meesteres dat ik geen schuld had aan al de zetfouten die in het verslag stonden op de site van hookers.nl nadat zij daar alles omgezet hebben naar ’n ander lettertype.

Toen ik dat verslag gekopieerd had, had ik nog de mogelijkheid om correcties aan te brengen en dus dacht ik, na het telefoon gesprek met U, gauw terug te gaan naar die site om het geheel nogmaals te corrigeren om alles weer netjes te krijgen, maar helaas die mogelijkheid was er niet meer voor mij en ik kon ook het verslag niet meer verwijderen, jammer genoeg!! En dus bleef er niets anders over om redelijk teleurgesteld de dag voorbij te laten gaan, maar rond het middaguur kreeg ik het idee om mijn frustratie maar van me af te schrijven en heb ik maar ’n mailtje geschreven met mijn bevindingen hierover aan mijn Meesteres. En omdat de koppen ook al klaar waren en ik de reserve autosleutels van mijn zoon ’s middags rond 15.00 uur toch ook naar Den Haag moest brengen, voor ’n collega van hem, heb ik ook maar in het mailtje geschreven, dat als mijn Meesteres daar prijs op zou stellen natuurlijk, ik deze koppen ook wel even langs kon brengen. Ik heb echter geen antwoord ontvangen en dus heb ik de koppen maar weer mee naar huis genomen om ze zondag maar af te geven.

Tot mijn grote verbazing belde mijn Meesteres mij rond 19.40 uur maar toen ik opnam hoorde ik alleen maar vreemde geluiden alsof de woorden van mijn Meesteres allemaal door ’n omvormer gingen en de woorden alleen maar krakende geluiden waren. Ik heb toen maar opgehangen en was duidelijk in tweestrijd met mezelf wat nu te doen, ik had immers ’n voorlopig belverbod gehad van mijn Meesteres, maar besloot toen toch maar terug te bellen want als je Meesteres belt dan moet je toch wel netjes antwoorden, eerst werd er niet opgenomen maar al snel ging mijn telefoon weer één maal over ten teken dat ik kon bellen en dat deed ik dus maar en vroeg mijn Meesteres wat er aan de hand was en dat ik de eerste keer dat Zij belde die vreemde geluiden te horen kreeg. Het antwoord was echter ook vreemd want Zij kon zich ook niet herinneren dat Ze gebeld had naar mij en dat alles op ’n misverstand berustte en het gesprek was dus al weer snel afgelopen.
De rest van de avond heb ik maar wat verdwaasd TV zitten kijken en ben rond 23.30 maar naar bed gegaan met ’n nog steeds onbehagelijk gevoel in me.
De donderdag ochtend was ik rond 08.00 uur wakker met, nog steeds, dat onbehagelijke gevoel in mijn lijf, maar bedacht me tijdens de koffie dat ik hier maar beter snel mee moet leren leven en het maar moet accepteren zoals het komt, als ik tenminste als ’n toegewijd slaaf verder wil leven met ’n Meesteres die toch ook het beste met mij voor heeft en mij dit dan ook op Haar eigen manier duidelijk maakt, wat misschien wel wat moeilijk is voor mij, maar als ik op dit soort dingen terug kijk vind ik het ook wel weer geweldig zoals U mij dit onder de neus wrijft en ik bedank U hier dan ook voor lieve Meesteres.

Inmiddels is het donderdag avond geworden terwijl ik deze alinea begin te schrijven en is de dag verder lekker rustig verlopen met mooi zonnig weer en heb daar dankbaar gebruik van gemaakt om ’n lekkere wandeling te maken in de dichtbij gelegen natuurlijke landschappen van weilanden en water en ben lekker tot rust gekomen. Ga zo nog even voetbal kijken op TV, jong Oranje tegen jong Duitsland tijdens het Europees kampioenschap, onder 21 jaar, in Israel. En daarna is het wel weer bedtijd en komt mijn laatste werkdag van deze week er al weer aan, waarin ik het hoogst waarschijnlijk weer druk genoeg zal hebben, maar daar schrijf ik zaterdag avond nog wel ’n regeltje over.
De vrijdag verliep zoals ik wel had verwacht, werk, werk en nog meer heel veel werk, dus aan het eind van deze dag was ik weer aardig versleten thuis gekomen en ben maar lekker op de bank met ’n glas wijn en ’n sigaret wat TV gaan kijken om even tot rust te komen, alvorens te gaan douchen en naar bed te gaan en als ’n blok in slaap te vallen.
De zaterdag ochtend werd ik om 07.35 uur wakker en voelde mezelf lekker uitgerust en ben dus maar opgestaan om koffie te drinken, want ik voorzag toch nog wel ’n drukke dag om alles in orde te krijgen voor de foto sessie van morgen. Mijn auto moest uitgeruimd worden want mijn Meesteres zou ongetwijfeld best wel veel spullen hebben om naar de Studio te brengen. En ik wilde ook nog wat lekkere dingetjes klaarmaken om als ’n snack tussendoor te kunnen eten voor ons allemaal en dan was er natuurlijk ook nog het gewone zaterdagse werk te doen zoals, de was doen en boodschappen en ik wilde ook mijn flat nog schoon hebben en dit verslag moest ook nog verzorgd worden voor mijn Meesteres, dus er was nog genoeg te doen voor dit slaafje.

Terwijl ik lekker aan het typen was voor dit verslag, ging plotseling mijn telefoon over om ongeveer 09.40 uur en tot mijn grote verbazing en opluchting zag ik dat mijn Meesteres mij belde en dat had ik dus eigenlijk niet verwacht, zeker na wat er zich de afgelopen week had voorgedaan. Ik nam dus maar snel de telefoon op om te horen wat mijn Meesteres mij te melden had, uiteraard kwam het voorval van deze week ter sprake maar mijn Meesteres maakte mij duidelijk dat daar niet over gesproken zou worden tijdens de foto sessie en dat we daar op ’n later tijdstip nog wel over zouden praten, tot grote opluchting van dit slaafje. Verder werd alles voor zondag nog even doorgesproken en kreeg ik toestemming van mijn Meesteres om dit verslag op woensdag in te mogen leveren in plaats van de gebruikelijke maandag, zodat ik dus tijd zou hebben om ook de foto sessie in mijn verslag te kunnen opnemen. Dit slaafje voelde zich, na dit telefoon gesprek met zijn Meesteres, weer ’n heel stuk beter want het gebeuren van begin deze week lag nog steeds als ’n soort steen op zijn maag.
Nu dus voorlopig maar even stoppen met typen en aan de slag, want ik heb nog zat te doen vandaag.
Het is nu maandag ochtend 11.40 uur en dit slaafje gaat zijn verslag verder met zijn belevenissen en dus terug naar de zaterdag. Ik ben de hele dag aardig in de weer geweest met alles wat ik reeds beschreven had in het bovenstaande gedeelte, maar alle geplande dingen zijn gedaan en tussendoor heb ik zelfs nog wel even tijd gehad om zo nu en dan wat TV te kunnen kijken. De dag was dus snel voorbij gegaan en voordat ik er erg in had was het 23.10 uur geworden toen ik eindelijk klaar was met het braden van de kleine pikante gehakt balletjes, die ik als snack mee wilde nemen voor de foto sessie van zondag. Heb nog even op de bank gezeten met ’n glaasje wijn en ’n sigaret en ben hierna lekker naar bed gegaan want zondag ochtend zou om 06.00 uur mijn wekker al weer afgaan.

06.00 uur zondag ochtend, piep, piep, piep, oh mijn god de wekker liep af en ik werd redelijk duf wakker, dus maar snel opgestaan en de koffie machine in werking gesteld en ja hoor na de eerste bak koffie en mijn sigaret ging het al ’n stuk beter met dit slaafje, de tweede en derde bak koffie deden de rest van mijn slaperigheid als sneeuw voor de zon verdwijnen en was het tijd geworden voor het ontbijt en hierna vlug nog even ’n douche genomen en mezelf aangekleed. Ik had het grootste gedeelte van mijn rubber spullen, die ik mee moest nemen, al in mijn koffertje gedaan op de zaterdag avond en het was dus nu tijd om alles nog even na te lopen en de laatste dingen, zoals poetsspullen en nog wat kleine dingen er bij te stoppen en dan alles naar de auto te brengen. Toen dit alles gedaan was heb ik nog snel even ’n paar boterhammen klaar gemaakt om mee te kunnen nemen en heb dit en mijn medicijnen voor de rest van de dag in ’n aparte plastic tas gedaan en gelet op de tijd, was het ook haast zover om de reis naar Den Haag te gaan beginnen, nog even ’n sigaretje roken en dan zou ik vertrekken, bestemming Meesteres Illucia die mij om 09.00 uur verwachtte. De reis verliep lekker voorspoedig en ik was ruim op tijd bij het huis van mijn Meesteres, om niet te vroeg ter plekke te zijn heb ik nog even ’n sigaret gerookt toen ik nog ’n paar straten van Haar huis verwijdert was, zodat ik dus enkele minuten voor 09.00 uur bij mijn Meesteres voor de deur stond. Na enkele ogenblikken verscheen mijn Meesteres reeds in de deuropening met wat spullen in Haar armen en repte ik me snel naar Haar toe om dit even van Haar over te nemen en er volgde ’n snelle begroeting waarna ik de spullen vlug naar de auto bracht en ik door mijn Meesteres uitgenodigd werd Haar te volgen naar boven om eerst nog even ’n kop koffie te drinken, boven aangekomen mocht ik aan de keukentafel plaats nemen terwijl mijn Meesteres de koffie zou maken. Maar voordat

ik ging zitten wilde ik eerst nog even op gepaste wijze mijn Meesteres begroeten zoals dat hoort en ik kuste Haar mooie nieuwe schoenen. Terwijl wij koffie dronken werden er nog wat dingen doorgesproken en toen was de tijd aangebroken om naar de Studio te vertrekken, maar eerst moest er nog ’n tas gevuld worden met enkele flessen Cola die ook meegenomen moest worden en wij op pad gingen. Bij de Studio aangekomen bleek het nog wat te vroeg te zijn, want de toegangsdeur was nog gesloten en was het dus nog even wachten. Het woord “wachten” zou deze dag toch met hoofdletters geschreven moeten worden, want de dag zou veelal met wachten doorgebracht worden, maar meer hierover later in het verslag. Ik heb niet zo erg op de tijd gelet maar terwijl wij dus in de auto zaten te wachten arriveerde één voor één de anderen ook, Meesteres Kate en Haar man, Arnold de fotograaf, maar het was nog steeds wachten op Dik die de deur zou open doen voor ons, maar die verscheen ook weldra ten tonele en konden we gaan beginnen om onze spullen naar binnen te brengen en terwijl wij hiermee bezig waren kwam ook slaaf Marijn binnen en konden we gelijk alle spullen naar boven brengen naar de plaatsen die door de Meesteressen aangegeven waren. Mijn taak was het om Arnold te helpen gedurende deze dag met het opbouwen van de diverse settings van de verlichting en tevens zou ik voor de koffie en andere drankjes zorgen, wat ik altijd met veel plezier uitoefen omdat dit nou eenmaal in mijn aard zit “het zorgen voor”. En dus kon ik, nadat alle spullen van Arnold zo’n beetje klaar waren naar de zwembad bar om alvast koffie te maken voor ’n ieder en toen wij allen beneden aan de koffie zaten arriveerde slaaf René ook en waren we compleet voor deze dag. Iedereen die nodig was voor de foto sessie ging zich verkleden in de voor hen juiste outfit, alleen dit slaafje kon zijn normale kleding aan houden, want die moest nog te veel andere dingen doen en mijn Meesteres wilde niet dat de kans zich zou voordoen op enige beschadiging van mijn rubber, ook was ik pas nodig aan het eind van de dag, want dan zou pas het zwembad gedeelte aan de orde zijn en kon ik ook tussendoor nog even naar buiten om de parkeermeter te vullen voor de auto van Arnold en mezelf en om nog wat eten te halen bij de snackbar om de hoek.

Er was dus voldoende “vrije” tijd voor dit slaafje en ook door de anderen werd er veel tijd wachtend doorgebracht, maar dat is nu eenmaal niet anders met dit soort activiteiten, de enige die druk waren, waren de Meesteressen en de fotograaf natuurlijk want het ging tenslotte om de website van the House of SubMission die beide Meesteressen runnen, dus voor Hen erg belangrijk. Maar dit slaafje heeft wel degelijk staan en zitten genieten van alles want de meest prachtige rubber en leren outfits kwamen voorbij, de Meesteressen hadden werkelijk alles uit de kast gehaald om er zo mooi mogelijk uit te zien op Hun foto’s en was het voor ons slaven echt wel genieten geblazen, alhoewel ik wel voor mezelf spreek natuurlijk. Ik heb dus alleen maar mijn werkzaamheden gedaan in de ruimtes als dit gevraagd werd en trok me hierna terug op ’n plaats waar ik niet in de weg zou staan ten tijde dat de foto’s genomen moesten worden en ik dus verder niets heb meegekregen van hoe de foto’s werden gemaakt met de Meesteressen en de slaven, wanneer die nodig waren. Mijn Meesteres en ook Meesteres Kate en Haar man kwamen diverse malen even bij me langs om te informeren of alles nog wel goed ging met mij, omdat ik dus vaak alleen zat en Zij misschien dachten dat ik het niet naar mijn zin had met al die lange wachttijden, maar ik hoop dat ik Ze heb kunnen overtuigen dat ik het prima naar mijn zin had en ik alleen niet in de weg wilde staan/lopen als er gefotografeerd werd en dat ik dus OK was. En omdat dit slaafje ook niet meer zo piep is, kwamen deze wacht/rust tijden dus ook wel als geroepen, want ik heb op één dag nog nooit zoveel trappen gelopen en terwijl ik dit dus allemaal op de day after zit te typen voel ik mijn been spieren nog steeds aardig.

Om 17.45 uur was het dan bijna zover, ik moest mijn medicijnen innemen en wat eten, de auto’s moesten van ’n parkeer ticket voorzien worden en mijn Meesteres riep mij even apart met ’n delicate opdracht, waar ik verder niet over zal uitweiden maar ik was er zeer vereerd mee. Tevens vroeg mijn Meesteres me om de bestellingen even op te nemen bij iedereen voor iets warms van de snackbar. En dus kon ik even naar buiten om deze dingen uit te voeren. Toen dit alles gedaan was en ik met het eten terug was, kwam iedereen snel naar beneden om dit op te eten, iets te drinken te nemen en ’n sigaretje te roken, alvorens zich weer naar boven te begeven voor de laatste foto’s aldaar en ik achter bleef om alles even op te ruimen en de glazen en kopjes die gebruikt waren even af te wassen, waarna ook ik naar boven ging en ik net op tijd ten tonele verscheen om de opdracht in ontvangst te nemen, dat het nu tijd was dat ik mezelf moest gaan omkleden in mijn zo geliefde rubber voor de foto’s in het zwembad.

De opdracht was catsuit aantrekken en met mijn duikpak en gasmasker met luchtslangen naar beneden te komen voor verdere uitwerking van de plannen, dus kon ik aan de slag en begon het feestje voor mij ook vormen aan te nemen. Nadat ik mezelf in mijn catsuit had gewurmd nam ik de rest van mijn spullen onder mijn armen en vertrok ik naar het zwembad, waar iedereen al zo’n beetje klaar was, mijn Meesteres veranderde op het laatste moment nog van gedachten en kon ik mijn catsuit weer uitdoen en ging ik naakt in mijn duikpak, er ontstond nog wat heen en weer gepraat tussen beide Meesteressen en mij over hoe het plan moest uitgevoerd worden, want ik zou ook nog ’n touw bondage aangelegd krijgen waarbij ook mijn armen gebonden zouden worden, maar dit is uiteindelijk niet uitgevoerd uit praktische overwegingen, omdat ik mijn handen nodig zou hebben om, als ik in het water sta, de lucht uit mijn duikpak eerst moet verdwijnen via het open gezichtsmasker, waarna ik het gasmasker er lucht en waterdicht over aan kan doen en dat gaat dus niet als mijn handen ook gebonden zijn in de bondage, dus bleven mijn armen en handen buiten de bondage, wat ik op zich toch ook wel jammer vond want om geheel machteloos overgeleverd te zijn aan mijn Meesteres drijvend in het water zou natuurlijk helemaal het einde zijn geweest, maar eerst moeten we hier ’n praktische oplossing voor zien te vinden, die ik terwijl ik dit schrijf wel in mijn gedachten heb, maar waarvan ik niet zeker weet of dit te realiseren is en dus eerst uitgeprobeerd moet worden. Maar we waren dus gebleven bij het punt dat de bondage aangelegd werd en dit werd deze keer gedaan door Meesteres Kate en dat was ’n nieuwe ervaring voor dit slaafje. En nu was het dan zover de bondage was aangebracht en ik kon het water in, de lucht ontsnapte snel uit mijn pak en ik kon mijn gasmasker op gaan zetten en de luchtslangen aansluiten, hierna volgde de test of alles goed water en luchtdicht zat en dat was het geval gelukkig, waarna de foto sessie kon beginnen met dit slaafje in en soms onder water en mijn Meesteres op de kant van het zwembad met de luchtslang in Haar handen, er waren diverse wisselingen in mijn positie, van staand naar drijvend en waarbij mijn Meesteres mij op ‘n gegeven moment, terwijl ik op mijn rug in drijvende positie lag, als ’n soort grote zwarte handtas aan mijn bondage, ter hoogte van mijn middel, iets uit het water omhoog tilde en ik hoopte dat Zij niet voorover in het water zou vallen waardoor dus ook mijn luchtslang onder water zou verdwijnen met als gevolg dat ik dan water naar binnen zou krijgen in plaats van lucht en dat leek me niet zo leuk, maar gelukkig ging alles goed en kon ik uiteindelijk ook het water verlaten want de foto sessie zat er op en ik werd ontdaan van mijn touw bondage door mijn Meesteres, waarna ik me kon uitkleden en afdrogen om vervolgens naar boven te gaan met mijn spullen en ik alles kon in pakken en mezelf weer in mijn normale kleren beneden kon melden voor het laatste drankje en sigaretje. Toen de laatste dingen opgeruimd waren, werden alle spullen in de auto’s geladen en werd er hartelijk afscheid genomen van elkaar en vertrok iedereen richting huis,denk ik. Het was al met al ’n flinke lange dag geweest, want het was inmiddels ongeveer 21.00 uur geworden toen mijn Meesteres en ik in de auto stapten en ik Haar thuis kon brengen. Na Haar spullen uitgeladen te hebben, volgde ’n hartelijke omhelzing en bedankjes van beider kanten en kon ook ik richting Rotterdam afreizen, maar niet voordat ik nog de boodschap had gekregen bij mijn thuiskomst ’n sms’je te sturen naar mijn Meesteres zodat Zij wist dat ook ik veilig thuis was gekomen na deze geslaagde maar ook erg vermoeiende lange dag.

Uiteraard mijn dank aan mijn Meesteres dat ik dit heb mogen meemaken en het vertrouwen wat Zij mij wederom schonk tijdens deze dag.

’n Lieve groet van Uw eigen ocinfaals i.o. en hoop tot gauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *