Verslag van rubberslaaf nico

Hallo Meesteres Illucia, de weken vliegen voorbij en de afgelopen week helemaal, want ik ben heel druk in de weer geweest om de aan U beloofde speeltjes af te krijgen. Ik moest daarvoor nog wat dingen kopen onder andere nog ’n paar afwerk doppen en tien bouten met oog. Dit lijkt niet te ingewikkeld maar dat was het wel, want de r.v.s. afwerk doppen waren weliswaar besteld maar waren niet op tijd geleverd en ben daarom afgelopen zaterdag nog heel Rotterdam af gereden om ze toch maar te bemachtigen en het is me ook nog gelukt, één setje van twee doppen hier en ’n volgend setje weer in ’n andere winkel en ik moest drie setjes hebben, dus er ging heel wat tijd in zitten. De bouten met oog was ’n ander probleem, degene die ik al had waren eigenlijk per ongeluk tussen de andere bouten terecht gekomen in de winkel, misschien zelfs wel mislukkingen, want ze waren 33 millimeter lang en dat bleek geen standaard lengte toen ik er in de winkel om vroeg, maar ik had die lengte wel nodig want 30 millimeter kwam net niet door de buis heen en zodoende kon ik er geen moer op draaien. De lengte die na 30 millimeter kwam was 60 millimeter en die waren dus veel te lang, maar ik heb ze toch maar gekocht en moest ze dus maar zelf op lengte zagen en dat viel niet mee omdat ik geen werkbank met bankschroef heb, heb ik alles maar met mijn hand vast moeten houden en dan maar zagen, maar waar ’n wil is, is ’n weg en het is dus ook gelukt maar ik heb er wel ’n zweetdruppeltje van gelaten en het duurde ook wel lang op deze manier. Maar het resultaat mag er wezen al zeg ik het zelf en ik zal ze vrijdag 8 februari mee nemen en aan U overhandigen.

Vanwege al deze extra werkzaamheden heb ik dus weinig tijd kunnen besteden aan mijn favoriete vrije tijd besteding, maar afgelopen maandag na het versturen van de vorige melding heb ik toch wel ’n paar uurtjes in mijn rubber kunnen doorbrengen en de zaterdagavond heb ik dat ook maar even gedaan, want de speeltjes waren nu toch ook klaar en aangezien ik ook ’n stangen set voor mezelf heb gemaakt, wilde ik dit ook even uit proberen. Dus mijn rubberpak maar aangetrokken, enkelboeien aan en door middel van 2 slotjes vast gezet aan de been spreidstang, is wel lastig lopen vond ik uit, het was meer schuifelen eigenlijk, gasmasker opgezet en hierna het hoofd harnas om gedaan, de musketton haken alvast aan mijn tepelringen bevestigd en heb toen ook nog de 2 liter luchtzak aan mijn gasmasker gedaan om het nog ’n beetje spannender te maken voor mezelf. Ben toen naar de hal gegaan en heb de musketton haken aan de tepel spreidstang bevestigd en toen voorzichtig achteruit om de ketting in het plafond te zoeken om zodoende het hoofdharnas hieraan te kunnen vastmaken en in deze toch wel lastige houding, waarbij ik mijn benen niet bij elkaar kan krijgen, heb ik zo ongeveer ’n klein uurtje “rond gehangen”, hahaha. Moeilijk, maar wel erg lekker en geil ook. Na mezelf bevrijd te hebben uit deze benarde positie heb ik nog heerlijk ’n paar uurtjes TV gekeken en heb toen alles uit gedaan en schoon gemaakt alvorens lekker naar bed te gaan om te slapen, want de zondag stond weer voor de deur en dus moest ik ook weer gaan werken.

Verder wil ik nog graag even terug komen op afgelopen woensdag, toen ik U aan de telefoon had, nogmaals bedankt voor het heldere antwoord wat ik van U heb gekregen en ik realiseer me ook heel goed dat ik me niet alles kan permitteren in financieel opzicht en ik voel me er niet minder gelukkig door en ben daarom nog steeds heel blij dat ik U heb mogen ontmoeten en hoop dat dit nog lang mag duren. Verder ben ik ook erg blij met het feit dat U mijn voorstel voor het kado voor ons één jarig jubileum hebt geaccepteerd en ik kijk er naar uit om het U te mogen overhandigen.

Dit verslag is wel iets korter dan dat U gewend bent de laatste weken, maar dat komt omdat ik het dus erg druk heb gehad met mijn knutselwerk voor U en er dus verder erg weinig tijd overbleef voor andere dingen, maar neemt U maar van mij aan dat ik het met veel plezier voor U gedaan heb.

Het is nu maandag ochtend en ik ben net teruggekomen van ’n bezoekje aan het ziekenhuis om in nuchtere toestand bloed af te geven voor enkele tests, die de cardioloog nodig heeft, voor mijn controle bezoek in maart. En ik zit nu dit verslag, onder het genot van mijn eerste kop koffie en ’n sigaret, af te ronden om het aan U te versturen. En als ik hiermee klaar ben ga ik nog even terug naar bed, alwaar mijn rubber body-bag licht te wachten op ’n bezoeker die nog even wil relaxen.

Wil graag nog even van U weten of U er ook nog de karabijn haken bij wilt hebben, want dan moet ik ze ook nog even kopen voor U. Maar terwijl ik dit zit te schrijven bedenk ik dat ik ze maar gewoon koop, want ik vind dat de stangen set eigenlijk niet compleet is voor gebruik zonder deze haken en of U ze nu zelf heeft of niet ’n paar extra haken zijn altijd wel handig in de “garderobe kast” van mijn Meesteres.

Ik kijk al, met ’n lichte nervositeit, uit naar aanstaande vrijdag want het blijft voor mij voorlopig toch nog steeds ’n nieuwigheid om onder Uw bezielende leiding zo ’n fetisj party te mogen bezoeken en U te behagen, ik zal dus mijn uiterste best moeten doen, want ik weet dat U hoge eisen stelt aan Uw rubber slaaf. Intussen zal ik zo rustig mogelijk afwachten wat voor opdracht(en) U nog voor Uw slaafje in petto heeft voor aanstaande vrijdag en besluit dit verslag met de woorden “ik kijk er erg naar uit”.

 

Liefs van Uw rubberslaaf,

Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *