Verslag van ocinfaals

Het is al weer ’n week geleden dat ik het vorige verslag heb geschreven en ik moet zeggen, het was me het weekje wel weer, druk maar ook erg fijn.
Het begon al op de maandag, mijn Meesteres belde me deze keer rond 11.00 uur over mijn vorige verslag en had tevens ’n opdracht voor mij, ik moest namelijk gaan zoeken op internet of ik ’n transparant of zwart luchtbed kon vinden wat ook nog omgetoverd kon worden naar ’n stoel. Dit wilde mijn Meesteres namelijk graag gebruiken voor de geplande foto sessie om op te kunnen drijven in het zwembad. En tijdens dit telefoon gesprek heb ik ook maar meteen ’n sessie geboekt voor de donderdag, want daar was dit slaafje wel aan toe, maar hierover later in dit verslag.
Na het telefoon gesprek met mijn Meesteres ben ik maar gelijk aan de slag gegaan met deze opdracht en dit bleek vele malen moeilijker dan ik had gedacht, want wat mijn Meesteres wilde kon ik tot mijn verbazing nergens vinden, maar er waren zo ontzettend veel sites om te bekijken dat de maandag voorbij ging zonder resultaat en er dus niets anders opzat om verder te zoeken. De dinsdagochtend voordat ik naar mijn werk ging ben ik er maar verder mee door gegaan, maar ook nu nog geen resultaat, dus besloot ik om als ik thuis zou komen van mijn werk, rond 22.00 uur, er nog maar wat tijd aan te besteden, inmiddels had ik wel enige aardige modellen gevonden maar die voldeden niet aan de kleur eis van mijn Meesteres en dus besloot ik de volgende dag, woensdag dus, verder te gaan met zoeken want het was inmiddels ook al middernacht geworden en ik had ’n zware dag op mijn werk achter de rug.
Na mijn gebruikelijke ritueel in de ochtend, koffie enz. ben ik dus maar weer aan de computer gaan zitten om de laatste mogelijkheden nogmaals te bekijken, echter zonder resultaat en omdat ik daar slecht tegen kan, bedacht ik om ook maar eens te gaan rond bellen met groothandels in deze branche, maar daar kreeg ik ook te horen dat wat ik zocht niet bij hun in het assortiment te vinden was en als je zoiets zou willen hebben dan moet dit bij ’n fabrikant eventueel besteld worden en die zitten allemaal in het buitenland en dan nog was er geen garantie dat het gemaakt zou worden omdat het maar om ’n enkel stuk zou gaan.

Al met al heeft dit toch ook meer tijd in beslag genomen dan ik gehoopt had en dan ook nog zonder resultaat en ik besloot dan ook maar de opdracht aan mijn Meesteres terug te geven als ik donderdag bij Haar zou zijn voor de afgesproken sessie en de rest van de woensdag middag en avond zou ik mezelf maar bezig houden met het doen van de broodnodige boodschappen en het prepareren van mijn rubber, want normaal zegt mijn Meesteres mij wat aan te doen en mee te nemen voor ’n sessie, maar nu had Zij tegen mij gezegd dat ik Haar maar eens moest verrassen. Dus moest ik daar ook nog over nadenken, maar dat is minder erg want dan ben ik bezig met mijn favoriete ding, rubber. In het verleden was mijn rubber vaak niet al te netjes gepoetst, of helemaal niet, maar dat is sinds ik bij mijn Meesteres kom wel drastisch veranderd. Nu hangt alles keurig te glimmen, in kleding hoezen, in mijn kast en is het dus makkelijk om iets uit te zoeken, zonder dat ik daar al te veel tijd mee bezig ben en ik dus altijd beschikbaar ben voor mijn Meesteres, indien nodig natuurlijk.

Ik besloot om, uiteraard mijn catsuit met masker mee te nemen,maar ook mijn duikpak wilde ik graag aan mijn Meesteres laten zien en ook om dit pak uit te kunnen testen voor de foto sessie op zijn waterdichtheid als het gasmasker er over opgezet zou worden, dus deze attributen werden ook klaar gelegd en ik hoopte dus dat dit aan het einde van de sessie uitgeprobeerd kon worden, als mijn Meesteres dit goed zou vinden natuurlijk. Verder legde ik ook nog wat luchtslangen en de 2 liter luchtzak klaar en mijn favoriete gasmasker met nekkorset en als toetje bedacht ik om ook de slaapzak van Cocoon met het open gezichtsmasker er aan mee te nemen.
In eerste instantie was door de Meesteres besloten dat ik Haar om die donderdag om 11.30 uur bij Haar thuis op moest halen, maar dat tijdstip werd op woensdag door middel van ’n sms’je van Haar veranderd in 13.00 uur en dus had ik nog wat extra tijd om ’n mooie bos rozen voor Haar te kopen, die ik Haar in ’n eerder verslag had beloofd en zoals ’n ieder weet, als je iets beloofd dan moet je dat ook doen en zeker als het om je begerenswaardige Meesteres gaat.
Inmiddels is het dus donderdag ochtend geworden en na de koffie en het ontbijt had ik de rozen besteld per telefoon bij mijn vaste bloemist en kon ze dus makkelijk ophalen voordat ik naar mijn

Meesteres zou afreizen, toen ben ik maar lekker gaan douchen en heb hier en daar nog wat scheer werkzaamheden verricht, want ik ontdekte nog wat stoppels rond mijn tepels en dat moest natuurlijk niet. Om ongeveer 11.15 uur was ik er klaar voor en dus besloot ik om mijn kleine koffer met het geliefde rubber en de plastic tas met de door mij geverfde kop er netjes in, alvast naar de auto te brengen en toen heb ik nog gauw ’n boterhammetje gegeten en ben op pad gegaan, eerst de bloemen opgehaald en toen richting Den Haag voor, wat later bleek, weer ’n heerlijke sessie. Maar eerst mijn Meesteres ophalen, ik was natuurlijk weer iets te vroeg en ik besloot om op de parkeerplaats voor de deur nog maar even ’n sigaret te roken omdat ik inmiddels ook wel weet dat ik niet hoef te bellen dat ik er ben, want mijn Meesteres weet dat ik er ben en Zij kan mij ook zien vanuit Haar huis natuurlijk, dus wachtte ik maar even af en dat wachten duurde niet erg lang want Mijn lieftallige Meesteres kwam al snel naar buiten en haastte ik me om het portier voor Haar open te houden en kreeg ik ook nog ’n welkoms kus van Haar en was ik dus al weer in de wolken. We gingen niet direct naar de Studio, want mijn Meesteres moest eerst nog iets kopen voor iemand en dus gingen we op pad, de tweede winkel die we aandeden was de juiste en toen was het richting de Studio, ondertussen werd er al heel wat af gepraat en was er ’n relaxed sfeertje, wat altijd fijn is voordat ’n sessie gaat beginnen.
Bij aankomst in de Studio zijn eerst alle spullen door mij naar boven gebracht en kon ik daarna naar de zwembad bar komen waar we eerst nog even ’n kopje koffie gingen drinken met ’n sigaretje er bij en werd het gesprek verder gevoerd en er kwamen diverse dingen ter sprake, waaronder mijn opdracht voor het luchtbed/stoel en de foto sessie van de volgende week, mijn Meesteres besloot om zelf ook nog even op internet te gaan kijken of Zij misschien nog iets kon vinden wat Haar goedkeuring zou hebben, want ik had misschien wel iets gevonden maar dat voldeed niet aan de gevraagde kleurstelling en dus was het nu, na nog ’n tweede drankje, tijd geworden om mijn Meesteres te volgen naar boven alwaar wij ons gingen kleden voor de sessie, maar eerst werd mijn koffertje geopend en kon ik met trots mijn mee gebrachte spullen tonen aan mijn Meesteres en gelukkig had ik Haar niet teleur gesteld met mijn glanzende rubber, waarna mijn Meesteres snel ’n keuze voor de sessie maakte en ik mezelf moest kleden in mijn catsuit met bij behorend gezichtsmasker en mijn Meesteres vertrok ook om zich om te kleden. Ik moest rustig afwachten als ik klaar zou zijn met mijn verkleed partij en dat Mijn Meesteres me wel zou komen halen als zij zover was met de preparatie voor de sessie. Dus toen ik klaar was wachtte ik maar netjes, nog steeds in het ongewisse van wat mij te wachten stond, maar na ongeveer tien minuten kwam mijn Meesteres dan te voorschijn, gekleed in ’n voor mij nieuwe outfit en het was weer ’n beeldschoon plaatje toen Zij voor me stond in Haar prachtig glanzende rubber jurkje en de rillingen van spanning liepen alweer over mijn rug. Ik moest Haar volgen naar de achterste speelkamer en daar lag op het bondage bed de door mij meegebrachte zak van Cocoon op mij te wachten en ik de opdracht kreeg om het aan te trekken en ik er voor moest zorgen dat al mijn edele delen door de openingen voor mijn

Meesteres beschikbaar zouden zijn en ik kon gaan beginnen terwijl mijn Meesteres mij af en toe te hulp kwam om alles goed te laten zitten, want door het glans middel op het catsuit glijd het allemaal niet zo best, maar uiteindelijk stond ik dus netjes opgesloten in deze zak voor het bondagebed en startte mijn Meesteres alvast met de eerste preparatie van ’n bondage met een van de speciale koorden, alvorens mij in positie op het bed te helpen voor de rest van de bondage en ik dus weer eens helemaal machteloos op dit bed kwam te liggen. De volgende stap voor Haar was het bevestigen van het ook door mij meegebrachte hoofdharnas en deze werd strak naar boven getrokken zodat ik mijn hoofd totaal niet meer kon bewegen en ik dus wel weer op ’n zwart geblakerde rollade zou lijken met al het bondage touw om mijn lichaam, terwijl ik dit zit te schrijven bedenk ik me dat ik ook maar eens om wat foto’s zal vragen van zulk soort bondages want dat lijkt me wel leuk om te hebben, kan ik ook eens zien hoe dat er uit ziet. Uiteraard praatte mijn Meesteres geregeld tegen mij en plaagde Zij me met ’n klapje hier en ’n knijpje daar, maar toen kwamen de echte dingen aan bod want ik voelde opeens ’n flinke pijn scheut in mijn ene tepel want er werd even ’n klem opgezet en de andere tepel volgde al gauw, tevens werden mijn tepels ’n beetje uitgerekt doordat de tepelstang ook aan mijn tepels waren verbonden, hoe kon ik niet zien want ik kon mijn hoofd niet bewegen, maar mijn Meesteres was op het bondagebed geklommen en had ’n touw aan de stang verbonden en deze werd nu aan ’n haak in de plafondbalk vast gemaakt en lag ik dus licht te kermen en verder kon ik niets vanwege de bondage. De klemmen werden nog één maal goed gezet en toen dimde mijn Meesteres de lichten in de kamer tot haast nul en Zij vertelde me maar rustig te blijven liggen tot Zij weer terug kwam, of ik iets anders kon doen dan blijven liggen in deze bondage, en Zij verliet de kamer en liet mij achter met de pijn maar die zakt langzaam en gaat dan over naar genotspijn en brengt je in ’n soort roes. Je verliest alle begrip van tijd als je zo licht in het haast donker, maar dan is er telkens onverwacht bezoek van mijn Meesteres, die heel gemeen Haar schoenen heeft uitgedaan zodat ik Haar niet kan horen aankomen, met ’n liefdevolle streling hier en daar of ineens met ’n tik van Haar hand op mijn ballen en dan ben ik weer helemaal bij de les. Hoelang ik daar op deze manier lag weet ik echt niet, maar in ieder geval al ’n geruime tijd, toen mijn

Meesteres weer langs kwam en vroeg of ik iets wilde drinken, mijn mond was inmiddels wel aardig droog geworden dus dit aanbod kon ik niet afslaan en zei tegen mijn Meesteres dat ’n beetje water wel lekker zou zijn. Zij vertrok weer en even later kwam Zij terug en kreeg ik ’n rietje in mijn mond en kon zo dus wat water drinken, terwijl ik nog steeds in de bondage lag met de klemmen op mijn tepels die ook nog licht uitgerekt werden. Mijn Meesteres vroeg ondertussen of alles nog goed was met mij, waarop ik bevestigend antwoordde en Zij verder ging en mij vertelde dat Zij dan ook maar iets ging drinken en wel koffie en dat moest van beneden gehaald worden of daar opgedronken worden en dus zou ik weer enige tijd alleen met mijn genotspijn zijn, want ik weet inmiddels ook dat mijn Meesteres niet zo erg snel is met koffie drinken, de lichten in de kamer werden nu helemaal gedoofd en zelfs de deur ging nagenoeg dicht toen mijn Meesteres vertrok en mij achter liet met mijn geile gevoelens en ik dus niet wist voor hoe lang en dus maar berustte in de toch wel netelige positie. Ik zakte weer regelmatig weg in mijn roes, maar werd nu toch ook om de haverklap herinnerd aan het feit dat er klemmen op mijn tepels zaten die namelijk als ze er lang opzitten, steeds terugkerende pijn scheuten gaan veroorzaken, als of er elektrische schokjes doorheen gaan en die werden heftiger en heftiger al naar gelang de tijd verstreek. Ik begon nu dus ook steeds meer geluid te produceren wat ’n beetje te vergelijken valt met binnensmonds grommen als de pijn scheuten er weer aan kwamen, maar voor alsnog geen Meesteres die binnen kwam en aangezien ik mijn Meesteres beloofd had aan het begin van deze pijniging dat ik geen kik zou geven, moest ik dus maar afwachten en bleef het bij telkens ’n beetje grommen als de pijn eigenlijk iets te veel werd. Uiteindelijk hoorde ik de deur open gaan en werd het licht ook aangedaan terwijl mijn Meesteres half lachend binnen kwam en mij olijk vertelde dat Zij het grootste gedeelte van de tijd rustig op de trap had zitten genieten van Haar koffie en van de geluiden die ik geproduceerd had en dat het nu wel tijd was om me te bevrijden uit deze bondage. En zo geschiedde, de tepel klemmen werden zonder pardon los gemaakt wat mij toch wel ’n lichte kreet ontlokte van de pijn die dat veroorzaakte, maar ja zo is het leven van ’n slaaf nu eenmaal, als je wilt genieten moet je ook pijn kunnen lijden, hahaha. Uiteindelijk was ik ontdaan van de touw bondage en kon ik van de bondage tafel af komen, wat met hulp van mijn Meesteres gebeurde en kon ik uiteindelijk ook de rubber zak waar ik in had gelegen uitdoen en omdat mijn Meesteres me hierbij behulpzaam was verliep dit ook niet geheel pijnloos want Zij trok pardoes de zak omhoog terwijl mijn ballen en penis nog in de greep waren van het kleine, daarvoor door mij gemaakte gat waren omsloten, en dus moest ik toch weer even piepen, want dit was ook niet pijnloos. En toen stond ik daar dan even mijn ballen te masseren nadat de zak over mijn hoofd uit gedaan was en ik alleen nog mijn catsuit aan had. Mijn Meesteres zei dat het nu tijd was geworden om naar het zwembad te gaan en ik dus verzocht werd om mijn duikpak maar alvast aan te trekken, toen ik hiermee klaar was deed mijn Meesteres, lief als Zij is de waterdichte rits voor mij dicht, want die zit over mijn rug van mouw tot mouw en is met de hand niet door mijzelf dicht te doen. Hierna moest ik mijn gasmasker meenemen en mijn Meesteres volgen de trappen af op weg naar het zwembad. Daar aangekomen mocht ik nog even wat water drinken en ’n sigaretje roken en kon de (onder) water fun beginnen. Allereerst daalde ik het zwemtrapje af tot ik op de bodem stond en de lucht werd nu uit mijn duikpak geperst door de druk van het water en dat geeft toch wel weer ’n geil gevoel, net zo iets als vacuüm getrokken worden, hierna deed ik mijn gasmasker op en bevestigde ik de luchtslangen aan mijn gasmasker en terwijl mijn Meesteres het uiteinde van deze slangen vast hield, zodat hij niet vol water zou lopen, ging ik kopje onder om te testen of er geen water tussen het masker door zou lopen. Dit was gelukkig niet het geval en alles bleef droog in mijn masker, mijn Meesteres speelde nog even met de lucht toevoer door Haar hand er op te houden, maar dit was gelukkig aldoor maar heel even, want het ademen door die paar slangen en het in en onder water zijn maakt alles toch al veel zwaarder. Na ongeveer ’n half uurtje in en onder water te hebben rond gezwommen en waarbij mijn Meesteres diverse dingen bekeek voor de komende foto sessie, mocht ik het water weer uitkomen en hielp mijn Meesteres mij weer met de rits en kon ik me afdrogen en het duikpak uittrekken, terwijl mijn Meesteres nog even koffie voor ons maakte en ik mezelf van het duikpak ontdeed, bleek het ook tijd te zijn om geld in de parkeermeter te doen, wat hier vreemd genoeg na 18.00 uur verplicht is, wil je niet het risico lopen op ’n bekeuring. Mijn Meesteres had zich gelukkig al voordat we naar het zwembad gingen omgekleed en vroeg me waar ik mijn auto sleutels had, want dan ging Zij wel even geld in de meter stoppen en het kaartje achter mijn autoruit leggen, waarna we onze koffie opdronken terwijl we nog allerlei dingen bepraatte over de sessie en de nog in het verschiet liggende gebeurtenissen de revue passeerde, was het nu toch ook tijd geworden om terug naar boven te gaan om mezelf ook te gaan omkleden en mijn Meesteres alvast alle andere spullen op ging bergen en wij ongeveer gelijktijdig klaar waren. En toen was het tijd geworden om mijn Meesteres naar huis te brengen, maar eerst wilde Zij nog even wat te eten halen bij de Indonesische toko die vlak bij de Studio is voor Haar man en zichzelf en ik kreeg ook nog ’n portie mee naar huis, want dan hoefde ik ook niet meer te koken als ik thuis kwam en dat was dus weer heel erg lief van Haar, het is echt ’n schat van ’n Meesteres die ik voor geen goud wil kwijt raken. Hierna bracht ik Haar veilig thuis en kon ik ook aan de terugreis beginnen nadat we afscheid hadden genomen.

Uiteraard moest ik als opdracht weer ’n passend verslag schrijven van alle gebeurtenissen en ik had ook nog ’n complimentje gehad van mijn Meesteres aan het begin van de sessie, was ik haast vergeten te vermelden, want Zij vond de “kop” die ik onderhande had gehad om te verven zo mooi, en daarom kreeg ik er nog ’n opdracht bij en kon ik nog twee koppen onderhande nemen voor ’n verfbeurt, dank U Meesteres .

Toen ik thuis kwam heb ik eerst maar even ’n wijntje genomen van de fles die ik ook nog van U had gekregen, erg lekker hoor, en toen heb ik maar gauw ’n paar boterhammen klaar gemaakt met ’n bal gehakt, want dan kon ik het meegekregen eten bewaren om mee te nemen de volgende dag naar mijn werk, na het eten heb ik nog wat op de bank liggen luieren en na te genieten van de heerlijke dag die ik heb mogen hebben met de geweldige sessie als besluit en ben hierna heel voldaan naar bed gegaan, na eerst ’n lekkere douche te hebben genomen natuurlijk, en ben vrijwel direct in slaap gevallen toen mijn tenen amper in bed lagen, heeeeeerlijk!!
De volgende ochtend, vrijdag dus, ben ik snel na mijn ochtend ritueel de douche in gegaan om mijn rubber weer goed schoon te maken, want daar had ik gisteren avond echt geen puf meer voor gehad, maar het moest wel gebeuren voordat ik naar mijn werk zou gaan en dus was spoed het devies. Gelukkig hoefde ik dus niet te koken want ik kon lekker het eten wat ik van mijn Meesteres had gehad meenemen en dat spaarde weer tijd en zodoende hing alles weer schoon en glimmend te drogen in de douche toen ik weg ging naar mijn werk.
Het was wederom weer lekker druk op het werk en de tijd vloog weer voorbij. Maar omdat het daar koelkast temperatuur is werden mijn tepels weer hard en maakte het heen en weer bewegen op mijn vorktruck me weer lekker gewaar van de pijnlijke sessie van gisteren en was ik blij dat het etenstijd was en ik dus weer even op temperatuur kon komen. Het eten smaakte mij heerlijk en ik bedank U nogmaals, terwijl ik dit zit te typen op de zaterdag avond, en dat heb ik vrijdagavond ook in ’n sms’je aan U geschreven nadat ik het eten op had, tevens had ik U toestemming gevraagd om dit weekend nog even te mogen rubberen, maar U heeft lekker niet gereageerd en het weekend voor mij zit er al bijna op want het is inmiddels al 22.00 uur geworden en ik maak nu maar mijn verslag af en neem nog ’n lekker glas wijn alvorens maar van ’n lekkere nachtrust te gaan genieten. Trouwens, ik heb er ook geen tijd voor gehad vandaag want ik heb het hout gehaald om mijn hal mee te doen en deze panelen waren niet al te zwaar en heb ze dus maar op de juiste plekken waar ik ze wilde hebben met montage kit vast geplakt en is mijn hal bijna zo ver dat er geverfd kan gaan worden. Alleen eerst nog even alles afkitten en de naden met plamuur bewerken en vlak schuren, maar daar ga ik volgende week wel verder mee, al met al dus ’n drukke dag geweest voor dit slaafje waarin ik heel vaak aan U heb gedacht.
Ik ga nu stoppen met schrijven om nog even uit te rusten en kan met ’n gerust hart straks gaan slapen en zondag weer lekker aan het werk gaan, om bij thuiskomst morgen nacht dit verslag nog even na te lezen en het aan U kan versturen, zodat U weer wat te lezen heeft als U maandag ochtend wakker word met Uw koffie en ’n sigaret en ik hoor het wel of U er van heeft kunnen genieten. En ik kijk nu al uit naar het volgende weekend en speciaal want dan staat de foto sessie gepland.

Ik wens U in ieder geval veel liefs, Uw eigen ocinfaals i.o.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *