Verslag sessie donderdag

Daar stond hij dan voor meesteres Illucia, die in haar strakke outfit met haar lange gladde rubberen kousen een toonbeeld van sensualiteit was.

Ook hij was gekleed in rubber: rubber hemd, strak slipje, lange kousen en lange hand­schoenen. Over zijn hoofd een rubberen kap, met openingen voor de ogen, neusgaten en mond.

Waarom deed de meesteres de halsband er niet omheen? Dat zou een groter gevoel van afgeslotenheid geven. En waarom geen knevel of blinddoek? Zouden die later nog komen?

De meesteres bond zijn polsen met leren handboeien. Dat zat niet erg strak. Zou de verbindingsschakel misschien losgemaakt kunnen worden met de vingers?Zou een leren riem eromheen niet beter zijn geweest? Gelukkig kwam er een single glove overheen. Dat zou, zoals altijd, toch zeker het fijne gevoel van stevig gebonden zijn geven. Maar waarom kwam er maar één riem over de schouder?

De meesteres bleek dat te doen om de single glove dicht te kunnen snoeren. Dat was natuurlijk weer een opwindend proces. Zouden nu als afsluiting de riemen over de schouder komen, en voor de borst gekruist? Nee, helaas niet. Het was nu niet helemaal duidelijk of de single glove er dan misschien afgeschoven zou kunnen worden, door de bovenkant ergens aan te haken. Dat verminderde het gevoel van totale machteloosheid. Maar gelukking werd daar toch wat aan gedaan: met een riem werd de single glove rond de bovenkant van het lichaam vast­gesnoerd. Ook kwam er nog een riem bij de ellebogen. Dat voelde behoorlijk stevig.

De meesteres leidde hem naar een leren bankje dat aan het voeteneind van een bondage­tafel stond. Hij moest er met zijn buik op gaan liggen. Zijn kin kwam op het leren (of rub­beren?) oppervlak van de tafel. Om zijn knieën kwam een leren riem. Fijn! Maar waarom niet zowel boven als onder de knieën? En waarom ook niet aan de bovenkant van de dijen, vlak onder de billen? En vooral – waarom bleven de enkels vrij?

Zo moest hij enige tijd blijven liggen. Toen kwamen er wel enkelboeien bij. Dat was goed, maar helaas zat daar een wat ongelukkig geplaatste gesp aan die op een onprettige manier in de enkel prikte.

De meesteres besloot hem zijn machteloosheid te laten voelen door enkele flinke meppen op zijn billen. Dat liet hem kronkelen en steunen. Doordat de klappen werden afgewisseld met strelende bewegingen gaf dit toch een goed gevoel.

Hij moest nog steeds blijven liggen. Zijn hoofd kon met zijn kin op de bondagetafel steunen of er zijwaarts op liggen. In die laatste houding kreeg hij helaas wat last van zijn neus die verstopt raakte. In dat opzicht was het misschien goed dat hij geen knevel in had. Maar de afwezigheid van een blinddoek bleef jammer. Daarom hield hij zij ogen maar stijf dicht. Om­dat de meesteres achter hem stond zou hij haar toch niet kunnen zien.

Jammer genoeg begonnen zijn armen in de single glove hun gevoel te verliezen. Het begon met prikkels in de handen en zette door in de hele armen. Hij probeerde er iets tegen te doen door zijn handen tegen elkaar te wrijven (bij de polsen was wel wat ruimte), maar dat bleek niet te helpen. Waarschijnlijk zat de riem om de ellebogen te strak.

Hij probeerde het zo lang mogelijk vol te houden maar uiteindelijk besloot hij het tegen de meesteres te zeggen. Dat ging een beetje moeizaam omdat de rubberen hoofdkap wat scheef was gezakt en het spreken enigszins belemmerde. Maar de meesteres begreep het meteen. Zij liet hem omhoog komen en haalde de single glove er af. In eerste instantie was dat een op­luchting, omdat de armen en handen hun gevoel weer terug kregen, maar het was natuurlijk ook jammer om dit fijne bondage-instrument kwijt te raken. Hij hoopte dat de meesteres een andere single glove zou proberen, die hij op een tafel in de hoek had zien liggen. Dat bleek echter niet het geval te zijn. De meesteres bracht een halsband aan waaraan een riem met leren handboeien zat waarin de armen achter de rug konden worden vastgezet (horizontaal, dus de ene arm boven de andere). Evenals de single glove vond hij dat een goed bondage-instrument, maar het bleek nogal lastig te zijn om het aan te brengen – de boeien zaten te hoog. Toen het na enige pogingen toch allemaal zat bleek dat hij last kreeg van zijn linkerarm, die boven de rechterarm vast was gemaakt. (Hij was vergeten aan de meesteres te melden dat zijn linkerarm minder soepel was door problemen die hij vroeger in zijn schouder had gehad.)

Inmiddels lag hij al even met zijn buik op de grond. De meesteres moedigde hem aan om over de grond te “rijden”. Normaliter zou dat kronkelen en wrijven met zijn onderlichaam in het rubberen slipje wel een erectie hebben opgeleverd. Maar waarschijnlijk was hij te gespan­nen, en gebeurde er niet veel, hoewel het sensuele gekronkel op zichzelf ook prettig was. De meesteres had ondertussen zijn enkels aan elkaar gebonden en met een koord ergens achter zijn rug vastgemaakt zodat hij in een redelijk comfortable hogtie lag. Om zijn dijen kwam een leren riem. Hoera! Maar waarom niet wat hoger, op de gevoelige plek vlak onder de billen? Zo was het net niet stimulerend genoeg om tot een erectie te kunnen komen. Later werd er iets in zijn anus gestopt dat af en toe trilde. Dat gaf een prettig gevoel maar toch wilde de erectie maar niet komen.

Over zijn rubberen hoofdkap kwam een netwerk van leren riempjes – een soort leren kap, maar dan geheel open. Met een koord bovenaan die kap werd zijn hoofd naar achteren ge­trokken en (waarschijnlijk) aan zijn enkels vastgemaakt. Een dergelijke pose (b.v. met een koord boven aan een knevelharnas) had hij op foto’s en tekeningen altijd opwinden gevonden, maar in de praktijk bleek het nogal tegen te vallen – het was tamelijk pijnlijk voor de nek. Door de riemenkap verschoof de er onder liggende rubberen kap en het was soms lastig om te ademen. Toen hij besloot aan de meesteres te melden dat hij problemen kreeg met zijn nek bleek het ook niet gemakellijk te zijn om te spreken, want de kap zat scheef voor zijn mond.

Maar de meesteres begreep dat er ingegrepen moest worden en snel had ze de kwellende riemenkap losgemaakt.

Na hem overeind te hebben geholpen veranderde de meesteres zijn bondage: zijn armen werden boven de ellebogen met koorden gebonden. Het was net niet te strak en voelde geweldig. Om zijn polsen kreeg hij weer leren handboeien. Waarom ook daar geen touw geprobeerd, vanwege de symmetrie? Een goede touwbondage, met een keer of vier om de polsen heen en dan een paar maal met een ‘cinch’   ertussendoor, voelt meestal steviger dan leren handboeien.

Hij werd op zijn rug dwars over een bondagetafel gelegd. Hij lag dus op zijn gebonden armen, maar dat voelde best goed. Zijn benen hingen eerst naar beneden, over de rand, maar toen werden zijn enkels op de juiste manier met touw gebonden, omhooggetrokken en ver­volgens aan de rand van de tafel vastgemaakt. Het was een heerlijk machteloze positie. Het trilapparaat was in zijn anus blijven zitten en kreeg nu gezelschap van iets vergelijkbaars op zijn penis, waar eerst een condoom omheen was gedaan. De trilling werd opgevoerd en de meesteres spoorde hem aan om zo geil mogelijk te bewegen. Waarom werd toen geen blind­doek aangebracht? Dat zou hem dieper in zichzelf hebben kunnen laten trekken. Op dit punt zou ook een goede knevel heel functioneel zijn geweest, het steunen met een knevel in voelt natuurlijker. Maar de lang verwachte erectie kwam toch wel degelijk en na enige tijd eindigde dit in een heerlijk orgasme.

Adri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *