Verslag sessie 18-08 Mrs Illucia

Al een tijdje was ik nieuwschierig naar Meesteres Illucia. Na Haar een keer gezien te hebben op een feest, dacht ik daar wil ik wel eens een spel mee spelen. Dus heb ik vrijdag 15 augustustus de stoute schoenen maar eens aangetrokken. Na contact via de telefoon gaf de Meesteres mij aan dat ze deze dag wel tijd had. We spraken af dat ik zou bellen wanneer ik in Den Haag zou arriveren. Om half 12 vetrok ik vanuit zutphen met de trein richting DenHaag. In de trein waren mijn gedachten maar bij 1 moment de ontmoeting met Meesteres Illucia. Tegen 1345 belde ik de Meesteres dat ik in Den Haag was. Zij gaf mij toen aan dat ik binnen een half uur bij Doma zou zijn. Dit klopte toen ik aan kwam werd de deur open gedaan door Diana. Zij vertelde dat Meesteres Illucia nog bezig was. ik kreeg wat te drinken en kon genieten van een film van Meesteres Catja. Na een klein half uurtje kwam Meesteres Illucia binnen. Daar zat ik met open mond te kijken wat een GODIN kwam er binnen. Vooraf had ik aangeven dat ik mooi zou vinden als de Meesteres mooie hoge laarzen met hoge hakken draagde en iets van leer. De Meesteres was ingegaan op geen ik gevraagd had. Heb er geen spijt van gehad want Ze is supper mooi! Daar kan je als slaaf alleen maar van dromen. Na een kort gesprek was het voor de Meesteres al snel duidelijk welke kant ik op wilde. Hierna mocht ik mij even opfrissen onder de douche.

Na het opfrissen begon de sessie. ik moest mijn badjas uit doen. En mij melden bij de Meesteres. De Meesteres gooide mij de voetboeien en polsboeien toe. Deze moest ik om doen. De Meesteres vertelde mij dat elk strafpunt vandaag 10 klappen met of de cane of het rijzweepje op zou leveren. Hierna werd ik vast gezet aan het kruis. De Meesteres vertelde toen hoe ze te werk gaat in sessie dat het voor Haar plezier is en dat Zij doet waar ze zin in heeft. De vernedering was begonnen. ik kreeg een masker op. Hierna werden mijn tepels voorzien van klemmen. De Meesteres trok hier even lekker aan. Zij kon weg lopen immers en ik zou mee gaan. Na wat gepest te hebben kwamen er gewichten aan me tepels te hangen. O wat een heerlijk gevoel is dat. Tijdens het vaststaan keek ik vaak naar de grond, echter deze Meesteres wil graag dat je Haar aankijkt. Zodoende liep ik 1 strafpunt op. Hierna ging de Meesteres mijn ballen testen met gewichten. De eerst 2 keer ging dat wat minder. Maar 3 keer leek het goed te gaan. Echter kreeg ik het zo warm dat ik bijna onderuit ging. De Meesteres maakt mij snel en vakkundig los. Waarna ik op bed ging liggen. ( ik had te weinig gegeten) Na enkele minuten en een glaasje water kon ik de sessie weer hervolgen.

Toen werd ik vast gezet en kon ik mijn 20 strafklappen in ontvangst nemen. Eerst 10 met rijzweepje en daarna 10 met de cane.   In deze 20 klappen liet de Meesteres mij merken dat er niet te sollen valt met Haar. De klappen kwamen lekker op me kontje terecht ze waren zeer zeker goed voelbaar maar daar hou ik wel van. Het resultaat was toch een mooie kleine striem :).

Na mijn straf werd ik vastgebonden op de gynaclogen stoel. ik kreeg 2 tepelschaartje op me tepels. Ook bracht Meesteres Illucia een plug in. Hierna werd mijn geslachtsdeel gemasseerd door een een trilapparaat. Na enkele minuten vroeg de Meesteres of ik een grotere dildo aankon. Dat kon ik. Hierna werd die geplaatst en werd 1 hand los gemaakt. Het was zo ver het eindpunt ik mocht me klaar maken. Na enkele tellen kwam ik klaar voor de Meesteres Illucia. Hierna mocht ik me weer lekker douchen.

conclusie zorg er voor dat je voor de sessie voldoende eet. Voor de rest erg genoten van de mooie Meesteres Illucia. Die ik enorm respecteer dir mede omdat de Meesteres aangaf dat ik volgende keer een half uur extra zou krijgen van Haar. Dit   zegt wat over de Meesteres hoe Zij om gaat met slaven. In andere studio’s zou dit niet gebeuren.

U bent een super Meesteres Illucia.

Hoop dat U ook leuk vind als ik keer als U slaaf mee ga naar een feest, dit is echt een droom van mij.

xxxx van trots slaafje 112

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *