Verplicht masturberen

Trekken! Harder! Ruk je af! Laat maar zien hoe hard en stijf je je pik voor de Meesteres kunt maken, als je verplicht moet masturberen voor mij. Daar zit je dan, keurig netjes op je knietjes voor me, met je piemel in je heen en weer gaande hand, steeds maar weer heen en weer. Waarom kijk je me aan? Kijk naar beneden, kijk naar je lul en zie hoe je hand beweegt in een poging om jezelf klaar te rukken. Word je er zenuwachtig van, of verlegen, als ik toekijk hoe je probeert een dikke paal voor de Meesteres tevoorschijn te trekken? Of windt het je juist wel op, wordt je er juist geil van en schuilt er een exhibitionist in je?

Voorlopig schijnt het in ieder geval nog niet zo te lukken, te oordelen naar je slappe plassertje. Kom op, trekken! Zo moeilijk is het toch niet, zo’n simpele opdracht? Ga maar over je eikel heen, met je duim en vingers. En terug. En nog een keer op en neer. Wissel het maar af met je hele hand om je pik heen, neem hem maar helemaal in je handen en knijp er maar eens goed in, zodat hij wat stijver wordt. Streel je ballen maar als dat helpt, of moet ik ze misschien even strak afbinden om je te helpen je pik stijf te maken? Je weet dat dat geen onderdeel van de opdracht was, hè? Dat de Meesteres je helpt met een beetje CBT… je opdracht is simpel en eenvoudig om je voor mij af te trekken. Gewoon verplicht masturberen onder mijn toezicht en presteren. Kom klaar voor je mooie Meesteres! Zo snel als je kunt.

Komt er nog wat van? Ik heb niet de hele dag de tijd… Als het je lukt, mag je als beloning je eigen sperma van mijn laarzen likken. Maar je weet ook nog wat we afgesproken hebben als je er niks van bakt, toch? De afspraak was, dat je een harde trap tussen je ballen krijgt voor iedere minuut die jij zei nodig te hebben om te kunnen klaarkomen voor me. Je zei 10 minuten, maar het lijkt nog nergens op en we zitten al bij 8… Ik zou mijn best dus maar doen als ik jou was, tenzij je zit te wachten op ballbusting. Kom op, harder trekken, door rukken, sneller!

Ach, wat jammer nou. Net niet gehaald! Moeilijk om jezelf af te trekken als ik toekijk hè? Luister, ik wil dat je vanaf nu iedere keer dat je masturbeert hieraan terugdenkt. Dan mag je volgende keer als je weer een afspraak maakt om naar de SM studio in Den Haag te komen, vertellen hoeveel minuten je dan denkt nodig te hebben om klaar te komen.
Zo, nu nog even over onze andere afspraak… ik wil dat je hardop meetelt. Van 1 tot 10…