Vernedering van een stoere kroegbaas

Melding van 20 oktober ’14 aan mijn Meesteres. (vernedering van een stoere kroegbaas)

Vernedering van een stoere kroegbaas ….

Aaaaaah verd….. kreunend en kermend sta ik muurvast tussen de metalen buizen vastgebonden in de studio van meesteres Illucia, benen ver uiteen, armen schuin omhoog en mijn hoofd in ’n leren riemen harnas strak boven mijn hoofd vastgezet, zodat ik alleen maar recht vooruit kan kijken. En daar staat dan ’n prachtige meesteres Illucia, gekleed in ’n strak latex catsuit op torenhoge hakken voor me met ’n rijzweep in haar hand te spelen, ik zie ’n glinstering in haar ogen, of komt dat door mijn vochtige ogen, als zij weer uithaalt met de zweep en ditmaal de binnenkant van mijn bovenbeen teistert. Ik slaak wederom ’n kreet van pijn, maar de meesteres gaat onverstoorbaar door terwijl zij terloops zegt ‘kop dicht lafaard, je bent toch zo’n stoere kroegbaas’.

Het was donderdag ochtend en zat samen met mijn vrouw aan de keukentafel koffie te drinken en de plannen te maken voor vrijdag avond, want dan zou ik jarig zijn en dat moest gevierd worden in ons café, die wij samen al ruim 15 jaar hebben. Donderdag heb ik normaal ’n vrije dag, maar omdat mijn verjaardag gevierd moest worden stelde ik voor om vandaag maar niet met mijn vrienden te gaan vissen, maar mijn vrouw te helpen met wat extra boodschappen voor het feestje. Zij vond dit ’n goed plan en zei dat ik dan maar op moest schieten en me moest gaan douchen en aankleden.

Mijn vrouw

Thuis heeft mijn vrouw de zogenoemde broek aan en in onze kroeg ben ik de macho man die soms wel eens wat grof kan zijn tegen zijn vrouwtje als ik eens iets te veel gedronken heb. Nu komt dat gelukkig niet zo vaak voor, maar het gebeurd wel eens en dan word ik thuis weer op mijn plaats gezet door vrouwlief en voor straf op het logeerbed vast gebonden en onderhanden word genomen, want wij hebben ongeveer twee jaar geleden uitgevonden dat we beiden wel iets hebben met SM en na veel praten en artikelen lezen op internet hadden we toen besloten ons eens voor te laten lichten door meesteres Illucia, omdat ons dat de meest geschikte meesteres leek en dat was ’n juiste beslissing. Want we hebben daar ’n paar maal gezamenlijk veel van opgestoken, het waren ’n soort van les sessies, waarbij we veel uitleg en nuttige tips van de meesteres hebben gekregen hoe we dit spel in ons huwelijk konden gebruiken.

Vernedering van een stoere kroegbaas blijkt verjaardagscadeau

En nu sta ik dus te piepen als ’n klein kind met tranen in mijn ogen, want nadat ik goed gemutst weer in de keuken terug kwam voor nog ’n kop koffie, zag ik dat mijn vrouw er niet was, ik riep haar nog maar kreeg geen antwoord en toen zag ik ’n briefje op de keukentafel liggen met de volgende tekst; ‘schat de plannen voor vandaag zijn gewijzigd, je krijgt vanmiddag om drie uur bij meesteres Illucia je verjaardagscadeau van mij, zie je daar en wees op tijd. Er ligt ook ’n envelop in je auto met haar naam er op, die je aan haar moet overhandigen, niet vergeten dus!!!, kus’.

Ik keek vlug op de klok en zag dat ik nog ruim twee uur had om op tijd in Den Haag te zijn en met ’n uur reistijd had ik dus nog wat tijd over om iets te eten en mijn gedachten gingen al vlug naar de dingen die in het verschiet lagen en was blij met dit geweldige cadeau van mijn liefje. Niet wetend wat ik nu wel weet, terwijl ik dit zit te typen in opdracht van meesteres Illucia als straf, voor mijn slechte gedrag van enkele maanden geleden tegen mijn vrouw.

De meesteres stoort zich echter niet aan het gepiep en gekerm van mij en gaat gewoon door met het bewerken van de binnenkant van mijn dijen met deze zweep, ik zie ze aankomen maar kan me niet bewegen, laat staan ontwijken. Soms zie ik de slag aankomen maar voel niets en dat is omdat ze dan de slag niet afmaakt en even wacht tot mijn concentratie even afzakt om dan plotseling en onverwacht weer toe te slaan met ’n pijnkreet als gevolg en ik stamelend uitbreng; ‘sorry meesteres’.

Meesteres Illucia stopte en terwijl zij wegliep hoorde ik haar zeggen; ‘ja,ja sorry tegen mij zeggen is niet nodig, dat moet je tegen je vrouw zeggen of beter nog, gedraag je tegenover je vrouw zodat je geen sorry hoeft te zeggen en even dacht ik dat deze strafsessie afgelopen was.

Direct na de vriendelijke begroeting door meesteres Illucia moest ik haar volgen naar ‘n grote speelkamer, waar ik mijn vrouw verwachtte te zien maar in plaats daarvan zag ik ’n man geheel gekleed in ’n rubber catsuit inclusief vol gezichtsmasker, die geroepen werd door meesteres Illucia om iets te drinken in te schenken voor haar en voor mij.

Ik hoopte op een bondage sessie als vernedering

I handed the envelope in which I expected the money would be for this session, the mistress took the envelope and placed it on the table without opening it. The drinks arrived and after some swallowing of my water the mistress thought it was enough and I had to undress myself, I could lay down my clothes on the bondage bed and I had to stand in my nudity between a few tubes that appeared everywhere in this room and I thought I had received a bondage session from my dear wife, but once I was locked up and could not walk away, Mistress illucia took the envelope and opened it in front of me, she took a letter from which she held before me and said sharply, read this letter aloud;

While I was reading the letter I didn’t feel so comfortable, with the rubber-clad slave as a listener, so I muted my tone several times, with the result that I had to start over again and with a loud voice, urged by a hefty voice tap my face with the flat hand of the mistress.

Punishment session as humiliation

The punishment session was not over yet, nothing could be further from the truth, she had just picked up another whip and it looked even more dangerous than the last one when she stood up in front of me provocatively and a few big blows with her gloved hand broke in my face, the sides of my buttocks and my nipples got along again and they had already suffered a lot from the whip strokes. I screamed out of the pain that ran through my body, her facial expression did not betray anything at all, she continued to look at me tightly, while I once again had some strokes in my face.

Complete humiliation of a tough pub owner

The humiliation was complete , to be beaten in such a way by a woman and with a spectator in the background, felt like I was a dog that had bitten the boss’s shoe, this came to my mind for a moment on. This stopped as unexpectedly as it started and I heard her heels ticking away, but it stopped somewhere behind me and the next moment made me gasp so much that I couldn’t even scream in pain. The whip had descended hard on my back, the second, the third, I quickly lost count, but the blows kept coming, always slightly lower until my buttocks were next and I hung in dismay and sobbing with pain in the bondage with a butt that was set on fire and on which I, I think, could barely sit on in the coming days.

I think Mistress Illucia can also read thoughts, because after I was released I was allowed to do the sitting test, she sat wonderfully in a beautiful leather Chesterfield chair and I was allowed to sit at her feet, not on the natural stone floor but on a neat red spine mat made of plastic while the present slave poured us something to drink.

Sitting down was a real hell for me and the moaning and supporting of me irritated the mistress, who immediately suggested to give some extra strokes if I didn’t sit down soon and stopped that childish moan. I didn’t like the extra strokes that way, so I lowered my sore ass onto the hard plastic spines and thought that thousands of needles stuck in my ass when I finally sat. The drinks were neatly served by the slave, who subsequently withdrew into the kitchen.

Lesson learned

Mistress Illucia asked me if I now understood what the purpose of all this had been and I replied that I understood it very well and while we were drinking our glass I was also instructed to write this report for her website in order to be so public to apologize to my wife. I was able to take a shower and get dressed, after which I said goodbye and I had a hard time walking to my car for a terrible return trip home, because it all took extra time because of the traffic jams at this time, but this also caused me to great opportunity to put everything together again and that made me decide to stop drinking alcohol during my work in our café and therefore not to embarrass my wife anymore. Of course I don’t know if I will keep it up,
I will remember my birthday party for a long time, because every time one of the guests gave me a friendly tap on my back, or my wife casually gave me a tap on my ass, I cringed quietly and thought of the punishment of mistress Illucia.
Thank you.

The “tough pub owner”  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *