Vernedering van een stoere kroegbaas

Melding van 20 oktober ’14 aan mijn Meesteres. (vernedering van een stoere kroegbaas)

Vernedering van een stoere kroegbaas ….

Aaaaaah verd….. kreunend en kermend sta ik muurvast tussen de metalen buizen vastgebonden in de studio van meesteres Illucia, benen ver uiteen, armen schuin omhoog en mijn hoofd in ’n leren riemen harnas strak boven mijn hoofd vastgezet, zodat ik alleen maar recht vooruit kan kijken. En daar staat dan ’n prachtige meesteres Illucia, gekleed in ’n strak latex catsuit op torenhoge hakken voor me met ’n rijzweep in haar hand te spelen, ik zie ’n glinstering in haar ogen, of komt dat door mijn vochtige ogen, als zij weer uithaalt met de zweep en ditmaal de binnenkant van mijn bovenbeen teistert. Ik slaak wederom ’n kreet van pijn, maar de meesteres gaat onverstoorbaar door terwijl zij terloops zegt ‘kop dicht lafaard, je bent toch zo’n stoere kroegbaas’.

Het was donderdag ochtend en zat samen met mijn vrouw aan de keukentafel koffie te drinken en de plannen te maken voor vrijdag avond, want dan zou ik jarig zijn en dat moest gevierd worden in ons café, die wij samen al ruim 15 jaar hebben. Donderdag heb ik normaal ’n vrije dag, maar omdat mijn verjaardag gevierd moest worden stelde ik voor om vandaag maar niet met mijn vrienden te gaan vissen, maar mijn vrouw te helpen met wat extra boodschappen voor het feestje. Zij vond dit ’n goed plan en zei dat ik dan maar op moest schieten en me moest gaan douchen en aankleden.

Mijn vrouw

Thuis heeft mijn vrouw de zogenoemde broek aan en in onze kroeg ben ik de macho man die soms wel eens wat grof kan zijn tegen zijn vrouwtje als ik eens iets te veel gedronken heb. Nu komt dat gelukkig niet zo vaak voor, maar het gebeurd wel eens en dan word ik thuis weer op mijn plaats gezet door vrouwlief en voor straf op het logeerbed vast gebonden en onderhanden word genomen, want wij hebben ongeveer twee jaar geleden uitgevonden dat we beiden wel iets hebben met SM en na veel praten en artikelen lezen op internet hadden we toen besloten ons eens voor te laten lichten door meesteres Illucia, omdat ons dat de meest geschikte meesteres leek en dat was ’n juiste beslissing. Want we hebben daar ’n paar maal gezamenlijk veel van opgestoken, het waren ’n soort van les sessies, waarbij we veel uitleg en nuttige tips van de meesteres hebben gekregen hoe we dit spel in ons huwelijk konden gebruiken.

Vernedering van een stoere kroegbaas blijkt verjaardagscadeau

En nu sta ik dus te piepen als ’n klein kind met tranen in mijn ogen, want nadat ik goed gemutst weer in de keuken terug kwam voor nog ’n kop koffie, zag ik dat mijn vrouw er niet was, ik riep haar nog maar kreeg geen antwoord en toen zag ik ’n briefje op de keukentafel liggen met de volgende tekst; ‘schat de plannen voor vandaag zijn gewijzigd, je krijgt vanmiddag om drie uur bij meesteres Illucia je verjaardagscadeau van mij, zie je daar en wees op tijd. Er ligt ook ’n envelop in je auto met haar naam er op, die je aan haar moet overhandigen, niet vergeten dus!!!, kus’.

Ik keek vlug op de klok en zag dat ik nog ruim twee uur had om op tijd in Den Haag te zijn en met ’n uur reistijd had ik dus nog wat tijd over om iets te eten en mijn gedachten gingen al vlug naar de dingen die in het verschiet lagen en was blij met dit geweldige cadeau van mijn liefje. Niet wetend wat ik nu wel weet, terwijl ik dit zit te typen in opdracht van meesteres Illucia als straf, voor mijn slechte gedrag van enkele maanden geleden tegen mijn vrouw.

De meesteres stoort zich echter niet aan het gepiep en gekerm van mij en gaat gewoon door met het bewerken van de binnenkant van mijn dijen met deze zweep, ik zie ze aankomen maar kan me niet bewegen, laat staan ontwijken. Soms zie ik de slag aankomen maar voel niets en dat is omdat ze dan de slag niet afmaakt en even wacht tot mijn concentratie even afzakt om dan plotseling en onverwacht weer toe te slaan met ’n pijnkreet als gevolg en ik stamelend uitbreng; ‘sorry meesteres’.

Meesteres Illucia stopte en terwijl zij wegliep hoorde ik haar zeggen; ‘ja,ja sorry tegen mij zeggen is niet nodig, dat moet je tegen je vrouw zeggen of beter nog, gedraag je tegenover je vrouw zodat je geen sorry hoeft te zeggen en even dacht ik dat deze strafsessie afgelopen was.

Direct na de vriendelijke begroeting door meesteres Illucia moest ik haar volgen naar ‘n grote speelkamer, waar ik mijn vrouw verwachtte te zien maar in plaats daarvan zag ik ’n man geheel gekleed in ’n rubber catsuit inclusief vol gezichtsmasker, die geroepen werd door meesteres Illucia om iets te drinken in te schenken voor haar en voor mij.

Ik hoopte op een bondage sessie als vernedering

Ik overhandigde de envelop, waarin naar ik verwachtte het geld zou zitten voor deze sessie, de meesteres nam de envelop in ontvangst en legde hem op tafel zonder hem te openen. De drankjes arriveerde en na wat slokken van mijn water vond de meesteres het wel genoeg en moest ik mezelf uitkleden, mijn kleding kon ik op het bondage bed neerleggen en ik moest me in mijn naaktheid opstellen tussen enkele buizen, die zich overal in deze ruimte leken te bevinden en ik dacht dat ik ’n bondage sessie gekregen had van mijn lieve vrouw, maar toen ik eenmaal vastgezet was en dus niet meer weg kon lopen, pakte meesteres illucia de envelop en opende hem voor mijn neus, zij haalde er ’n brief uit die zij voor me hield en zei op scherpe toon, lees deze brief hardop voor; het kwam er op neer dat ik enkele maanden geleden ’n beetje te veel gedronken had en mijn vrouw iets te veel op de hak had genomen en zij zich nogal vernedert had gevoeld met al de klanten er om heen en dus had zij contact opgenomen met meesteres Illucia om raad te vragen met als gevolg, dat ik ’n sessie voor mijn verjaardag dacht te hebben gehad, maar in feite was het ’n samenzwering van beide dames die dus geleid heeft tot deze “straf sessie”.

Tijdens het voorlezen van de brief voelde ik me al niet zo prettig, met de in rubber geklede slaaf als toehoorder en ik dempte mijn toon dus diverse malen, met als gevolg dat ik weer opnieuw moest beginnen en met luide stem, aangespoord door ’n flinke tik in mijn gezicht met de vlakke hand van de meesteres.

Straf sessie als vernedering

De straf sessie zat er dus nog niet op, niets was minder waar, zij had alleen ’n andere zweep gepakt en die zag er nog gevaarlijker uit dan de vorige toen zij uitdagend voor me kwam staan en ’n paar fikse klappen met haar gehandschoende hand uitdeelde in mijn gezicht, de zijkanten van mijn billen en mijn tepels kregen er ook nogmaals van langs en die hadden al flink te lijden gehad door de zweep slagen. Ik schreeuwde het uit van de pijn die door mijn lijf trok, haar gezichtsuitdrukking verraadde totaal niets, zij bleef mij strak aankijken terwijl ik nogmaals enkele slagen in mijn gezicht kreeg.

Complete vernedering van een stoere kroegbaas

De vernedering was compleet, op zo’n manier geslagen te worden door ’n vrouw en met ’n toeschouwer op de achtergrond, voelde alsof ik ’n hond was die de schoen van de baas stuk gebeten had, dit kwam heel even in mijn gedachten op. Dit stopte even onverwacht als het begon en ik hoorde haar hakken weg tikken, het stopte echter ergens achter mij en het volgende moment deed mij zo erg naar adem happen dat ik zelfs geen schreeuw van pijn uit kon brengen. De zweep was hard neergedaald op mijn rug, de tweede, de derde, ik raakte al snel de tel kwijt maar de slagen bleven komen, steeds iets lager totdat mijn billen aan de beurt waren en ik ontredderd en snikkend van pijn in de bondage hing met ’n kont die in de fik stond en waar ik, volgens mij de eerstkomende dagen niet of nauwelijks op kon zitten.

Ik denk dat meesteres Illucia ook gedachten kan lezen, want nadat ik losgemaakt was mocht ik de zit test doen, zij ging heerlijk in ’n prachtige leren Chesterfield stoel zitten en ik mocht/moest aan haar voeten gaan zitten, niet op de natuurstenen vloer maar op ’n keurig rood stekel matje van plastic terwijl de aanwezige slaaf weer iets te drinken in schonk voor ons.

Het gaan zitten was ’n echte hel voor mij en het kreunen en steunen van mij irriteerde de meesteres, die direct opperde om nog wat extra slagen toe te dienen als ik niet gauw ging zitten en stopte met dat kinderachtige gekreun. De extra slagen zag ik niet zo zitten en dus liet ik me maar met mijn zere kont zakken op de harde plastic stekels en ik dacht dat er duizenden naalden in mijn kont staken toen ik eindelijk zat. De drankjes werden netjes aangereikt door de slaaf, die zich hierna terug trok in de keuken.

Lesje geleerd

Meesteres Illucia vroeg me of ik nu begreep wat de bedoeling van dit alles geweest was en ik antwoordde dat ik het heel erg goed begrepen had en terwijl we ons glas leegdronken kreeg ik ook nog de opdracht om dit verslag te schrijven voor haar website om zo publiekelijk mijn excuus te maken aan mijn vrouw. Ik kon gaan douchen en mezelf aan gaan kleden, waarna er afscheid werd genomen en ik lastig lopend naar mijn auto ging voor ’n verschrikkelijke terug rit naar huis, want het duurde allemaal extra lang vanwege de files op dit tijdstip, maar ik had hierdoor ook mooi de gelegenheid om alles nog eens goed op ’n rijtje te zetten en dat heeft mij doen besluiten om tijdens mijn werkzaamheden in ons café geen alcohol meer te drinken en mijn vrouw dus niet meer in verlegenheid te brengen. Of ik het vol zal houden weet ik natuurlijk niet, maar ik ga hier wel mijn best voor doen, want nogmaals zo’n straf sessie zie ik niet zo zitten.
Mijn verjaardagsfeestje zal ik me nog lang herinneren, want elke keer als een van de gasten me ’n vriendelijke tik op mijn rug, of mijn vrouw me terloops nog even ’n tikje op mijn kont gaf, kromp ik stilletjes nog even ineen en dacht aan de afstraffing van meesteres Illucia.
Dank U.

De “stoere kroegbaas”  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *