Vacuümbed

Vacuümbed lijkt op slaapzak!

Je kan een vacuümbed het beste vergelijken met een grote rubberen slaapzak, die rondom voorzien is van een buizenframe om de vorm te behouden. Zodra je in het bed ligt, kan ik deze vacuüm zuigen, zodat je helemaal strak omhuld wordt door het rubber of latex laken. Het vacuüm bed heeft ter hoogte van je mond alleen een rubberpijpje om door te ademen. Je ziet niets en je kan je ook niet bewegen zodra je hierin ligt en de lakens je aan beide zijden omsluiten. Het voelt haast als een superstrakke bodybag. Een bondage die je hele lichaam omvat. Het enige wat je kunt doen is genieten van deze bijzondere ervaring.

Zelf vind ik het prachtig om te zien hoe het rubber zich strak aftekent en alle contouren van je naakte lichaam laat zien. Zo kan de Meesteres goed zien waar alles zit en waar ik je kan martelen. Je pik en ballen, je tepels, benen, voeten, alles is heel mooi te zien. Als ik vervolgens met mijn handen over je lichaam streel, die nu dus strak verpakt is in het rubber, weet je niet wat je meemaakt. Dit gevoel is hemels, omdat je huid nu supergevoelig is. Stel je dan eens voor dat ik een gemene tepelklem op je tepels plaats, of met een zweepje op je piemel sla!

Op zich is dit allemaal al heel erg spannend, want je bent nu alleen aangewezen op je gevoels zintuigen. Het wordt nog spannender als ik mijn hand over het luchtpijpje hou en je niet kunt ademen. Wat doe ik… zal ik je laten stikken of….? Hoe lang houd ik mijn hand erop? Wanneer laat ik je weer ademen? En… wanneer laat ik je weer vrij? Je ligt totaal machteloos gevangen in de SM club in Den Haag, geheel ter mijn beschikking. Zo zie ik je graag, slaafje. Jij ook? 😉