Travestie

Mooie rode lippenstift op je lippen, de pruik met lange blonde krullen die je eigen haar helemaal bedekt. De rest van je gezicht moeten we nog opmaken, jij en ik samen. Jij en de Meesteres, samen voor de kaptafel in één van de mooi ingerichte ruimtes van SM club House of SubMission in Den Haag. Kan je jezelf goed zien in de spiegel? Je ziet er nu al mooi uit, toch? En het wordt alleen maar mooier naarmate we verder gaan… je wordt steeds meer en meer een echte dame!

Of wil je liever als man herkenbaar blijven als travestiet, de stoppels van een prematuur baardje die al langzaam door de huid van je kin heen te zien zijn? Als een echte geile travestietensnol door de studio paraderend op je hoge hakken… een kort lakleren rokje met daaronder netkousen en jarretels. Wiebelend stap voor stap voor het oog van de Meesteres, hopend dat je haar goedkeuring krijgt. Soms is ze streng en wordt je voor ieder foutje ongenadig afgestraft. Eén mannelijk gebaar te veel en je hebt meteen een pets op je kont met het gemene rijzweepje te pakken… Maar andere keren is ze minder streng, heel lief eigenlijk en is ze vol begrip dat je nog een hoop moet leren voor je een volwaardige vrouw kunt evenaren. Net als een vrouw, in uiterlijk, in gedrag, in smaak en voorkeur. Of als een sletterige, hoerige geile snol dus, die niets liever doet dan voorbind dildo’s en slavenpiemels afzuigen, diep in je keel tot je kokhalzend het slijm uit je mondhoeken voelt druipen.

Vandaag gaan we voor de echte travestieten dame. Dus geen hoerige kleding, geen korte minirokjes van lakleer en er wordt geen enkele dildo of pik gepijpt. Misschien nog wel een dildo in je slavenkutje, als je helemaal aangekleed en opgetut bent als een aantrekkelijke, prachtige vrouw. Want de Meesteres houdt er wel van om zo’n knappe verschijning anaal te neuken. Als beloning voor al het werk dat we erin steken om je om te toveren van grove, onbehouwen man tot elegante, fijnzinnige vrouw. Het verschil tussen slaaf en slavin wordt zo wel heel erg klein. Maar je blijft in alle gevallen natuurlijk honderd procent ondergeschikt aan de Meesteres.

Laten we maar eens verder gaan met je make up. Wat wil je voor oogschaduw? Matchend met de lippenstift zacht roze? Af iets meer afwijkend licht paars? We kunnen ieder ooglid even met één kleur doen en dan kijken wat beter uitkomt. Want we laten het natuurlijk niet verschillend! We willen de perfecte travestiet van je maken en geen tweederangs clown! 😉

Lange zwarte opplak wimpers voor een verleidelijke look. Geef jezelf maar eens een knipoog in de spiegel. Sexy toch? Wat foundation op de wangen en dan een hele lichte, roze blush om de jukbeenderen wat te accentueren. Nou… dat ziet er allemaal toch al heel vrouwelijk uit. En dan zijn we nog niet eens aan de kleding toegekomen. Die stijve piemel die je nu al hebt moeten we voor straf maar eens even stevig afbinden. En daarna tussen je benen door maar naar achteren trekken. Met een koordje en wat duct tape aan je billen vastmaken, zodat hij niet door je kanten slipje heen prikt. Want dat is geen gezicht, zo’n dikke pik voor een keurige dame. We moeten nog maar zien hoe dat gaat dadelijk, als je op je highheel pumps voor mij heen en weer mag lopen. Je benen bij iedere stap schurend langs die stijve lul, die geen kant op kan, gevangen tussen je benen en de duct tape. En wijdbeens lopend… dat is veel te boers, veel te mannelijk.

Dus doe je best maar eens voor mij, je lieve Meesteres. Of zal ze toch ineens streng worden, als je alles verprutst en uit geilheid je stijve harde lul en daarmee jezelf niet meer in bedwang kan houden? Voordat we je een mooie jurk aan gaan trekken, wil ik je eerst in je slipje rond zien lopen, zodat ik goed kan zien hoe je je piemel onder controle hebt. Of niet onder controle hebt, natuurlijk, in welk geval ik de controle wel over zal moeten nemen dan…

Klaar voor een controle beurt? Ik wel in ieder geval!