Studio huur

SM studio te huur

Bent u op zoek naar een goed uitgeruste en luxe SM studio in Den Haag en omgeving? Dan bent u bij Meesteres Illucia en Meesteres Kate aan het juiste adres, want wij beschikken over onze eigen SM studio HouseOfSubmission. De studio is gelegen in een rustige buurt in Den Haag aan de Thomsonlaan 109 A en is per auto of met het openbaar vervoer goed te bereiken. De studio is zeer compleet en beschikt over 2 volledig ingerichte SM-ruimtes.

Stellen en koppels die bijvoorbeeld privé niet de mogelijkheid hebben voor een spel thuis kunnen bij ons de studio voor één of meerdere uren huren. Maar ook als u thuis wel de mogelijkheid heeft, maar eens een spel in een andere omgeving wilt spelen, of vanwege de uitgebreide collectie kwaliteits SM materiaal, bent u van harte welkom in onze studio. De studio is te huur per uur, per dagdeel of voor een hele dag. Overnachten is niet mogelijk.

BDSM studio House of SubMission, een unieke ervaring in Den Haag

De studio biedt legio mogelijkheden. De vele SM toestellen garanderen een grote variëteit voor poses en scenes tijdens een opwindend spel en de ruime indeling van de studio biedt plek genoeg om ongestoord met bijvoorbeeld een bullwhip uit te kunnen halen, om maar eens wat te noemen. Maar ook als u uw sub juist in een benauwd klein hokje wilt opsluiten, is daartoe gelegenheid en kunt u zelf alsnog van de ruimte genieten.

Voor welk doel u de studio ook wilt huren, in alle gevallen kunt u vanzelfsprekend van alle faciliteiten gebruik maken, waaronder:
– Gebruik van alle kleine materialen als touw, zwepen, canes, kaarsen, boeien etc.
– Gebruik van alle grote materialen met SM meubels als een groot rad, takels, cel, bed, spankingbank, bondagebank, andreaskruis en een ruime kooi
– Keukenfaciliteiten (inclusief drankjes in de koelkast)
– Luxe badkamer (met bubbelbad en aparte douchecabine, handdoeken aanwezig)
– Muziekinstallatie
– Centrale verwarming

SM Studio te huur inclusief SM kwaliteitsmateriaal

De studio beschikt uitsluitend over kwaliteitsmateriaal en er is meer dan genoeg aanwezig om een spannend en boeiend SM-spel te kunnen spelen.

Een sfeerimpressie is hiernaast te zien, of bezoek onze website www.houseofsubmission.nl

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave contact op via telefoonnummer 06 – 2753 4703, (alleen bereikbaar op werkdagen van 12 tot 22 uur)
of via email: doma_@hotmail.com