Strafsessie

Strafsessie ter lering, niet ter vermaak

Zeg slaaf, je beseft toch hopelijk wel dat je hier nu bij de Meesteres bent voor een STRAFsessie? Dat is straf met hoofdletters. Dat is straf die niet bedoeld is om leuk te zijn, maar wordt opgelegd en uitgevoerd om je iets te leren, als standje, in de hoop op verbetering. Niet het leuke, lekkere soort straf waarbij je ieder moment om genade kunt roepen. Nou ja, je kunt het wel roepen natuurlijk, zolang ik je geen mondknevel in doe, maar ik zal er verder niet op letten. Schreeuwen mag, maar ik ken geen genade als je straf verdiend hebt. Wanneer je schreeuwt, zal ik weten dat ik dan juist nog even door moet slaan, want je komt hier niet voor niets en je zult je lesje moeten leren.

Tijdens een strafsessie bij Meesteres Illucia wordt je ongenadig hard aangepakt en geldt alleen harde afstraffing! Marteling in de ware zin van het woord. Als je de zweep of cane tot nu toe als prettig hebt ervaren, zal je nu ervaren dat het ook anders kan zijn… Een strafsessie is echt niet lekker, maar pure straf. Ter lering voor jou en vermaak voor mij.

Als je in opdracht van je eigen Meester of Meesteres de strafsessie ondergaat, zal ik mij natuurlijk streng houden aan hoe zij willen dat ik jou ga straffen. Misschien laten zij de invulling van jouw strafsessie wel aan mijn eigen ervaring en inzicht over en heb ik dus de vrije hand om je te straffen zoals ik dat wil. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, zo zegt men wel eens en vandaag ben ik jouw heelmeesteres. Hoe hard je ook schreeuwt of probeert eronder uit te komen, geen genade.

Als je niet in opdracht, maar uit eigen beweging komt, wil ik natuurlijk ook gewoon mijn gang kunnen gaan. Geen wensenlijst van hoe je gestraft wil worden. Ook houd ik geen rekening met een eventuele fetish van je. Weet dus waar je aan begint! We bespreken kort de reden of redenen waarom jij vindt dat je straf verdiend hebt en ik bepaal vervolgens de strafmaat.

Houd er rekening mee dat je na een strafsessie hoogstwaarschijnlijk met sporen op je lijf mijn SM studio zult verlaten, want ik houd me tijdens zo’n sessie op geen enkele manier in.
De leeftijd van strafregels schrijven zijn we inmiddels wel ontgroeid. Dit is de harde aanpak. Wie niet luisteren wil, moet voelen. En voelen zul je, dat garandeer ik je! Waarschijnlijk ook nog wel een paar dagen daarna…