Specials

Onder specials heb ik alle dingen verzameld die ik als Meesteres wel doe, maar die niet zo goed passen in een van de andere hoofdrubrieken. Het zijn natuurlijk allemaal BDSM gerelateerde activiteiten, maar je komt ze gewoon niet zo vaak tegen in andere SM studio’s of bij andere Meesteressen.

Denk bijvoorbeeld aan het zogenaamde Meesteressen uurtje. Tijdens zo’n uurtje geef je mij volledig de vrije hand (nadat we wensen en grenzen duidelijk besproken hebben). Of ik mij aan je wensen houd moet je maar afwachten. Aan je grenzen houd ik me natuurlijk wel altijd. Het wordt daarmee dus een verrassing wat er allemaal gaat gebeuren en dit maakt zo’n SM sessie extra spannend. De Meesteres kan in zo’n sessie ook makkelijk je grenzen opzoeken, als je die zelf nog niet ontdekt had.

Iets anders waarbij we ook nooit van te voren weten wat er gaat gebeuren, is de slaven gangbang. Een hele avond lang met andere hetero en bi-slaven en andere dominanten lekker los gaan. De Meesteres zorgt er iedere keer voor dat er minimaal één slavin aanwezig is. Verder is iedereen welkom, dominant of onderdanig en iedereen kan seksueel gebruik maken van elkaar. Uiteraard alleen met wederzijdse instemming en alles uitsluitend safe. De SM studio is op deze avond ook gewoon beschikbaar voor gebruik.

De slavenavond is zoals de naam al zegt ook ’s avonds en klinkt bijna hetzelfde als de slaven gangbang. In plaats van een gegarandeerde slavin voor algemeen gebruik is er nu een gegarandeerde tweede Meesteres aanwezig, namelijk Meesteres Kate, met wie ik de slavenavonden altijd organiseer. Misschien is er ook wel een slavin, misschien niet. Wel zeker is, dat er meerdere slaven zullen zijn. Samen gaan jullie de twee Meesteressen dienen, maar zij kunnen jou natuurlijk ook met z’n tweeën onder handen nemen. Denk je dat je dat aankunt?

Ook al kan je twee Meesteressen tegelijkertijd aan, dan is de strafsessie nog wel een tandje hoger. De strafsessie is echt bedoeld als straf. Bijvoorbeeld omdat je iets fout hebt gedaan of omdat je een afspraak niet bent nagekomen. Je kan een strafsessie boeken in opdracht van je eigen dominant(e), maar ook op eigen initiatief. Als je in opdracht van je eigen Meester of Meesteres komt, mogen zij de strafmaat bepalen of ze geven mij de vrije hand. Als je niet in opdracht van iemand komt, bespreken we de reden van je komst – waarom heb je straf verdiend – en daarna bepaal ik wat je straf zal zijn. Daar waar bij iedere andere sessie er altijd genade mogelijk is, is dit tijdens een strafsessie niet mogelijk. De straf wordt zonder genade uitgevoerd! Bedenk dus goed van te voren waar je aan begint!

Kijk voor meer informatie over al deze specials op de betreffende pagina’s.