Spanking

Een flink pak voor je broek, dat is wat je verdient! Of met je broek uit, spanking op je blote billen. In ieder geval krijg je van mij een behoorlijk pak slaag, ik weet alleen nog niet of ik dat ga doen met mijn blote hand en jou over mijn knie, of met de plak of een ander slagwerktuig en jij gebogen over de bok of staand in de hoek. Misschien ga ik je ook wel met een combinatie van alles spanken, wie zal het zeggen? Hahaha, ik natuurlijk, als jouw Meesteres! Ik moet er alleen nog even over nadenken…

Kom om te beginnen maar bij mij over de knie liggen, met je broek naar beneden. Dan start ik met een spanking met de hand op je blote kont. Heeeerlijk, dat kletsende geluid van mijn hand op je billen! En wat lekker om te zien hoe je billen langzaam verkleuren, van melkwit tot een prachtig roze rode bips.

Links, rechts, links, rechts, links, rechts, links, rechts… ik kan maar geen genoeg van krijgen van een flinke spanking. Integendeel, ik word er zelfs rustig van… die regelmatige slagen, net als het tikken van een klok. Maar jij wordt wel erg onrustig zeg! Als je nog langer zo met je benen blijft spartelen, zal ik je tussen mijn benen in moeten klemmen om je in bedwang te houden.

Of nog beter… ik zet je vast in een bondage over de bok, dan kun je geen kant meer op en heb ik mijn handen vrij om te kiezen waar ik je een pak slaag mee ga geven. Dan heb ik gelijk ook wat meer ruimte om goed uit te kunnen halen, als ik dat wil. Bijvoorbeeld met de cane, of een van mijn zweepjes.

Oh, ik zie al een paar mooie handafdrukken van me op je billen staan. Wil je er nog een mooi streepjesmotief van de cane bij? Bied je kont maar aan me aan, netjes omhoog. Dan zal ik zien wat ik voor je kan doen… 😉