Sletje Truus

Melding van 13 oktober ’14 aan mijn Meesteres. (sletje Truus)

Mijn sessie als sletje “Truus”.

Het is donderdag middag en heb gisteren weer eens ’n heerlijke sessie bij Meesteres Illucia gehad. Ik heb haar de afgelopen jaren vaak bezocht, niet maandelijks of zo, maar als het mij uitkwam en dan meestal voor ’n rubber sessie want daar hou ik ook van. Mijn andere liefhebberij is sexy damesondergoed, wat ik af en toe stiekem onder mijn normale kleding draag naar mijn werk want dat gaat makkelijker dan met ’n rubber catsuit onder je kleding. Voor deze keer had ik afgesproken met de Meesteres dat ik graag weer eens ’n sessie zou willen hebben als “Truus” en ik dus de woensdag middag op pad ging met onder mijn normale kleding, ’n paar zwarte netkousen, zwart met rood open kruis slipje en ’n korset in dezelfde kleur met jarretels om de kousen op zijn plaats te houden.

Nieuwe BDSM Studio

Na aangebeld te hebben op deze voor mij nieuwe locatie op nummer 109a, de laatste keer was ’n paar deuren terug op nummer 107, deed Meesteres Illucia de deur open en wat zag zij er weer prachtig uit, ik werd vriendelijk begroet en zij vroeg lachend ‘waar zijn je lange haren gebleven, ben je naar de kapper geweest Truus’ en kon haar volgen voor ’n glaasje water en ’n snelle rondleiding. Ik kwam ogen te kort, want wat zag dit er vreselijk mooi uit, maar nu vond de Meesteres het wel genoeg en bij de badkamer aangekomen kon ik me gelijk uitkleden en moest ik laten zien wat ik deze keer aangetrokken had.

Toen ik uit de badkamer kwam zat de Meesteres op ’n krukje bij ’n soort kaptafel al op me te wachten en kon ik voor haar knielen om haar netjes te begroeten, waarna ik even onderhanden werd genomen en ’n pruik op mijn hoofd kreeg gezet, ik moest opstaan en mezelf bekijken in de spiegel terwijl de Meesteres lachend zei dat ik er toch veel beter uitzag met lang haar en mijn haar maar lang moest laten groeien voor de volgende keer. Hierna moest ik de Meesteres volgen naar de andere kamer en kreeg te horen dat ik moest opschieten, ik liep weer te langzaam, omdat ik nog steeds niet echt goed op hoge hakken kan lopen en daar zou ik dus voor gestraft worden zoals ze zei, tenslotte had ik tijd genoeg gehad om te oefenen de afgelopen maanden.

Elektrische takel

Ik moest onder ’n elektrische takel gaan staan terwijl de Meesteres iets pakte achter mijn rug, ze kwam terug met ’n soort van riemen tuig waar eerst mijn voeten in gezet werden, daarna moest ik mijn armen tussen wat riemen door steken en werd het geheel stevig om mijn lichaam vast gegespt, hierna liet zij de takel iets zakken en werden er ’n paar haken vast geklikt bij mijn schouders in het tuig harnas. Ik moest stil blijven staan en er werd weer iets gepakt, ditmaal ’n metalen spreidstang die met enkel boeien werd vastgezet tussen mijn benen en ik dus wijdbeens vast stond, ik moest mijn armen over elkaar doen, nee niet voor mijn borst maar achter op mijn rug en voor dat ik het wist had de Meesteres ze vakkundig vast gebonden en ik dus hulpeloos onder de takel stond en die werd nu langzaam in werking gezet, waarna mijn voeten van de vloer kwamen en ik dus fijn heen en weer hing te bungelen.

Maar de Meesteres was nog niet klaar, er werd ook ’n touw door het oog in het midden van de spreidstang gehaald en aan ’n andere takel vast gemaakt die ook weer omhoog ging en ik in ’n soort van zithouding kwam te hangen. De Meesteres liet achter mijn rug de eerste takel weer iets zakken en ik kreeg eerst ’n mondbit in en daarna ’n oogmasker omgedaan en ik kon dus niet meer praten en kijken, de takel kwam weer in beweging en stopte toen mijn benen weer recht voor mij uit staken voor mijn gevoel tenminste. Ik hoorde dat de Meesteres nog wat spullen pakte maar wat kon ik helaas niet zien en moest maar afwachten wat er ging gebeuren.

Ik hoorde dat zij wegliep terwijl ze tegen me zei dat ik maar even rustig moest wachten want zij wilde eerst haar koffie opdrinken en ’n sigaret roken en ik vooral niet weg moest lopen. Nou daar was geen kans voor in deze positie hangend en dus bleef er niets anders over dan afwachten.

Tepelklem

Ik had haar niet aan horen komen maar voelde haar des te meer, want ’n pijnscheut ging door mijn linker tepel vanwege ’n klem die er op werd gezet en even later volgde er weer zo’n pijnscheut maar nu in mijn rechter tepel en door het mondbit waren de kreten meer ’n soort van vreemde geluiden die uit mijn keel kwamen. Niet zo kinderachtig doen Truusje zei ze want ik ben nog niet klaar met je, terwijl mijn pik aardig gegroeid was en daar iets aangedaan moest worden, want ’n vrouw met ’n pik dat kon natuurlijk niet. Het hele spul werd dus vakkundig met folie tegen mijn onderbuik gebonden en even later werd er nog even ’n butt plug in mijn open gesperde kontje gestopt. Ik dacht dat dit wel genoeg zou zijn, maar dat was niet het geval, de Meesteres zat nog even wat te friemelen daar en plotseling ging er ’n tinteling door mijn anus, het stopte ook weer plotseling maar kwam daarna in golven terug en dus was zij bezig met het stroomkastje, dit en de klemmen op mijn tepels zorgden ervoor dat mijn pik op klappen kwam te staan en ik begon vervaarlijk te grommen. Dit deed de Meesteres besluiten de stroom er maar weer even af te halen en zij vroeg me met ’n lach om vooral nog niet klaar te komen, want dan volgde er slagen met de cane. Ik kon even bijkomen maar de klemmen bleven op mijn tepels. Ik hoorde dat de Meesteres ’n sigaret opstak en dus berustte ik maar in mijn lot, wat kon ik anders doen.

Ik ga nog even iets pakken sletje zei ze tegen mij en ik hoorde wat geschuif van spullen, maar kon jammer genoeg niet zien wat er gaande was, toen het weer stil was voelde ik haar hand weer aan mijn kont en werd de butt plug snel verwijderd en dat vond ik al ’n hele opluchting. Hierna vervolgde de Meesteres haar gesprek met mij en zei, ik ga nu ’n nieuw speeltje uitproberen bij je en dan hoor ik wel wat je er van vind. Ik hoorde het geluid van de takel weer en mijn lichaam zakte weer ’n beetje terwijl mijn benen op dezelfde hoogte bleven.

’n Ogenblik later voelde ik weer iets tegen de opening van mijn kont drukken en werd me te verstaan gegeven dat ik me moest ontspannen en rustig moest ademen waarna ik weer iets omlaag zakte en ik dacht dat mijn kontgat langzaam open gescheurd werd terwijl er iets steeds verder in mijn kont ging en op ’n gegeven moment dacht ik dat dit ding ergens bij mijn navel zat en mij naar adem deed happen. De meesteres vroeg of het nog we goed ging met mij en ik door het bit in mijn mond alleen kon mompelen, knikte maar dat het goed was, het deed wel pijn maar ik werd er ook heel geil van en wilde dus niet dat ze zou stoppen.

Grote dildo

Oké zei de Meesteres dan gaan we nu over tot de finale, het ding in mijn kont, ’n grote dildo natuurlijk, begon nu op en neer te bewegen en ik werd dus in mijn sletten kont geneukt, de Meesteres gaf nog ’n bemoedigend tikje op mijn weggebonden ballen en pik, trok nog even aan het kettinkje dat de tepelklemmen verbond en zei, ‘laat je maar gaan sletje, kom maar klaar als je wilt’. Nou dat liet ik me geen twee maal zeggen, alleen was het toch wat lastiger omdat mijn pik en ballen waren afgebonden, maar uiteindelijk kwam ik toch met ’n geweldig gegrom klaar. De dildo in mijn kont stopte zijn bewegingen en de takel tilde mij weer omhoog van dit gevaarte af, ik kreeg nog ’n paar liefdevolle tikken op mijn kont van haar, waarna mijn benen weer naar beneden werden getakeld tot ze de grond raakten, de boeien werden verwijderd en de spreidstang werd tussen mijn benen vandaan gehaald, hierna ging de takel waar mijn lichaam nog aan hing verder omhoog en stond ik weer op mijn voeten en werd hierna verder los gemaakt, het mondbit en oogmasker werden ook verwijderd en ik kon weer normaal zien, ik kreeg nog ’n aai over mijn bol terwijl de Meesteres de pruik van mijn hoofd haalde en tegen me zei dat ik eerst maar even moest gaan douchen en dan zouden we nog iets fris drinken en ’n gesprekje hebben. voordat ik in de douche verdween zag ik op de klok dat we al ruim ’n uur bezig waren geweest, terwijl ik maar ’n uur geboekt had, maar goed dat was niet mijn probleem toch en ging de douche in.

Tijdens het drankje vroeg de Meesteres wat ik er van gevonden had en of ik over deze sessie ’n verhaaltje wilde schrijven voor haar website. Ik antwoordde dat ik genoten had en dat ik graag ’n verhaaltje wilde schrijven voor haar en zo zit ik nu ’n eind te maken aan dit verhaal over ’n onvergetelijke woensdag middag.

Groetjes van “Truus”

Last Modified on augustus 22, 2019
This entry was posted in Verslagen
Bookmark this article Sletje Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *