Slaven gangbang

Slaven gangbang in Den Haag

Enkele keren per jaar wordt in SM club HouseOfSubmission te Den Haag een slaven gangbang georganiseerd door mij, Meesteres Illucia. In de rubriek “Nieuws” op mijn website worden deze steeds aangekondigd. Hou deze dus in de gaten als je hieraan deel wilt nemen.

Iedere BDSM geïnteresseerde is welkom op de slaven gangbang, of je nou dominant of onderdanig bent, man of vrouw… welke fetish dan ook, het maakt allemaal niet uit. De slaven gangbang is bedoeld voor iedereen die een slavin seksueel wil gebruiken, vooropgesteld dat alles safe gebeurt. Want ik zorg er iedere keer voor dat er minimaal een slavin aanwezig is. Slaven die aanwezig zijn, kunnen elkaar onderling natuurlijk ook gebruiken en misbruiken, al dan niet onder leiding en begeleiding van de aanwezige dominanten.

De Meesteres is altijd aanwezig om alles op dit wilde seksfeest in goede banen te leiden. Naast het dienen van de andere dominanten is er natuurlijk ook de gelegenheid om mij te dienen, de hele avond lang. Omdat alles in de goed uitgeruste SM studio plaatsvindt, met twee aparte BDSM kamers, kan er ook gebruik gemaakt worden van de SM speeltoestellen en alle mogelijkheden die de studio verder biedt.

Zie jij jezelf als bi-slaaf al (safe) anaal geneukt worden door een Meester, terwijl een andere slaaf je pijpt en de Meesteres zich ondertussen vermaakt met wat tepelmarteling bij je? Of misschien ben jij de slaaf wel die in opdracht iemand pijpt, of heb je het geluk dat je de slavin mag beffen? Of mag je haar neuken? Pijpt ze jou? Moet je verplicht masturberen voor de hele groep? Of doet de hele groep een wedstrijdje wie het eerst klaarkomt met de slavin als prijs voor de winnaar?

Loop of kruip je de hele avond vrij rond, of wordt je ondertussen vastgezet aan het Andreaskruis, zodat iedereen je vrij kan gebruiken? Bijna niks is te gek op deze BDSM gerelateerde slaven gangbangparty, je kan het zo gek, geil en spannend maken als je zelf wilt. Vanzelfsprekend gebeurt er niets wat je zelf niet wil.

De kosten van een slavengangbang avond zijn 175 euro. Daar bovenop vragen we 5 euro (ja, vijf) voor het gebruik van de slavin, zodat zij ook niet met lege handen naar huis gaat. En haar mond was al vol… 😉 De avond duurt tot zo ongeveer 22:30 uur en het gebeurt allemaal in onze studio te Den Haag aan de Thomsonlaan 109 A.

Wil je zo’n avond een keer meemaken en er is er één aangekondigd onder de rubriek “Nieuws”, neem dan vooraf contact op met Meesteres Illucia door middel van email doma_@hotmail.com of onder telefoon 06 – 2753 4703.

Ik zie je graag verschijnen!