Schot in de roos

Melding van 5 oktober ’14 aan mijn Meesteres. (schot in de roos)

’n Skype-sessie met mijn Meesteres.

Ik kon mijn geluk niet op, toen ik in 2001 mijn laatste partner ontmoette en ’n lang gekoesterde wens van mij in vervulling ging. Waar ik haar tegen het lijf liep zal ik niet verklappen, maar zij zag er geweldig uit zittend in ’n gemakkelijke stoel, ravenzwart lang haar, rode blouse, zwart leren vest met veter dicht geregen tot onder haar borsten, zwart leren rok en lange zwart leren laarzen met geweldige hakken er onder. Ik kon mijn ogen nauwelijks van haar af houden terwijl ik mijn drankje enkele meters bij haar vandaan stond te drinken, er waren diverse stellen aanwezig maar ook enkele “alleenstaande” dames en heren, maar de meeste heren liepen als het ware in ’n grote boog om haar heen.

Mijn drankje was intussen opgedronken en ik besloot om mezelf maar eens aan haar voor te stellen en te vragen of zij misschien ook iets wilde drinken, ik was vlak bij haar toen zij plotseling opstond en we haast tegen elkaar opbotsten, zij stak bijna ’n halve kop boven mij uit toen we elkaar aankeken en ik vlug zei ‘neem me niet kwalijk, ik zal me even voorstellen’, waarop zij onmiddellijk zei ‘geeft niet, maar je zal even moeten wachten ik ben zo terug’. Ze liep weg, nagestaard door mij en verdween door ’n deur aan de andere kant van de ruimte, hoogstwaarschijnlijk de toiletten.

Eerste schot in de roos

Zo heb ik haar dus ontmoet en het was ’n schot in de roos, zij hield van motorrijden en droeg buitenshuis haast altijd leren kleding, maar ’s avonds als zij de deur niet meer uit hoefde kwam haar andere passie aan bod seks en dan in combinatie met latex kleding en dit persoontje kon zich dan als lustobject aanbieden, ook geheel in rubber maar ook wel naakt, om haar te bevredigen.

Tweede schot in de roos

Helaas is dit sprookje verleden tijd, want na ’n jaar van vechten is zij jammer genoeg eind 2009 overleden.
Mijn tweede schot in de roos is, dat ik de stap enkele jaren geleden, heb genomen om mijn SM gevoelens de vrije loop te geven en op zoek ben gegaan naar ’n Meesteres en zo ben ik bij Meesteres Illucia terecht gekomen. En deze Meesteres heeft weer kleur, weliswaar hoofdzakelijk zwart maar soms ook rood na enkele flinke zweepslagen op mijn kont, aan mijn leven gegeven en Zij heeft mij in Haar selecte klasje opgenomen om me tot ’n goede slaaf te kneden omdat Zij potentie in mij zag, zoals Ze me vertelde. De opleiding gaat gepaard met ups en downs natuurlijk en ik heb Haar echt wel ’n paar maal verschrikkelijk kwaad maar gelukkig ook wel heel blij gemaakt en zo zit ik nu mijn relaas te doen van mijn laatste sessie, die ik niet in de mij overbekende Studio heb gehad. Ik heb hem namelijk bij mij thuis gehad, op afstand gedirigeerd door mijn Meesteres via Skype op de laptop en het is ’n sessie geworden die ik niet gauw zal vergeten, maar daarover straks meer, eerst het begin.

De maandag voor mijn sessie van donderdag, kreeg ik ’n mailtje van mijn Meesteres met de volgende tekst; Heb ’n pakje naar je toe gestuurd, hoop dat het dinsdag of uiterlijk woensdag bij je is, bel me als je het hebt ontvangen, je Meesteres. Uiteraard was ik verbaasd, want ik had geen idee wat het zou zijn. Maar dat is nu eenmaal Meesteres Illucia erg onvoorspelbaar, maar ook weer erg spannend natuurlijk. De dinsdagochtend hoopte ik dat de post zou bellen, want ik was ook wel nieuwsgierig geworden, maar toen ik ’s middags naar mijn werk ging was er nog niets afgeleverd. Dan maar hopen dat het woensdag gebracht zou worden. Ik was er echter niet gerust op en toen ik om elf uur ’s avonds thuis kwam heb ik nog snel even de brievenbus bekeken en ja hoor de post was ’s middags geweest want op het briefje stond dat ik het pakje de volgende dag na twaalf uur op kon halen bij het post agentschap in de supermarkt vlak bij mijn huis.

Proefpersoon

Die woensdagmiddag heb ik dus snel het pakje opgehaald en bij thuiskomst direct mijn Meesteres gebeld want ik was erg nieuwsgierig naar wat er te gebeuren stond, ik moest echter nog wat geduld hebben want mijn Meesteres was hoogstwaarschijnlijk ergens mee bezig want Zij nam de telefoon niet op. ’n Klein uurtje later belde mijn Meesteres en ik kreeg in eerste instantie te horen dat de sessie van donderdag niet doorging, maar voordat ik kon antwoorden dat ik het jammer vond, ging mijn Meesteres verder met de mededeling dat ik donderdag proefpersoon zou worden voor ’n experiment van Haar en wel bij mijzelf thuis. Ik haalde diep adem, maar voordat ik ’n woord gezegd had zei mijn Meesteres al, ‘mond houden en goed luisteren naar wat ik te vertellen heb. Zet je telefoon op de speaker en maak het pakje open’. In het doosje lag ’n niet al te grote buttplug en ‘n open hangslotje maar geen sleuteltje, er ontstond ’n vraagteken op mijn voorhoofd maar ik hield mijn mond stijf dicht, mijn Meesteres vervolgde ‘je hebt gezien wat er in het doosje zit en nu ga ik je vertellen wat we morgen gaan doen. Je zet je laptop met webcam op ’n dusdanige manier in je speelkamer zodat ik ’n goed overzicht krijg van de kamer en zorg er voor dat je er bij kunt om mijn Skype oproep te beantwoorden.

Nu zal ik je precies vertellen wat je aan, op en in moet hebben als ik je morgen om elf uur oproep. Buttplug in en catsuit aan, ritsen voor pik en tepels open, bevestig je speciale ademslang met T-stuk, waarmee je de ademhaling kan regelen van open naar dicht, aan de rubber slaapzak met open gezichtsmasker en leg het slotje bij de laptop en leg ook de tepelklemmen en gasmasker klaar. Slaap lekker vannacht en neem ’n stevig ontbijt voordat ik je oproep’. Ik antwoordde dat ik alles in orde zou hebben, waarna het gesprek ten einde was. ’s Avonds voor het slapen gaan heb ik de laptop alvast neergezet en uitgetest en ik ben tevreden naar bed gegaan alleen wel met ’n licht zenuwachtig gevoel want er bleven nog wel vraagtekens door mijn hoofd spoken.

Het was donderdagmorgen tien uur toen ik aan mijn stevige ontbijt zat en de plug zat al op zijn plek onder mijn catsuit en kon er dus niet meer uit zodat ik alvast aan het gevoel kon wennen, want dit was toch ook iets nieuws voor mij. Alle spullen lagen netjes klaar bij mijn laptop en dus was ik er bijna klaar voor terwijl de spanning door mijn lijf gierde en de laatste happen van mijn ontbijt weg probeerde te krijgen. Om even voor elf uur stond ik klaar bij mijn computer en controleerde nog even of ik niets vergeten was, alles lag klaar en ik haalde nog eenmaal diep adem voordat ik de Skype oproep van mijn Meesteres beantwoordde.

Ik moest beginnen met het aandoen van de slaapzak, vervolgens moest ik mijn tepels een voor een door de openingen in de zak halen en voorzien van de tepelklemmen die met ’n kettinkje aan elkaar verbonden zitten, ik mocht ze niet te strak aandraaien van mijn Meesteres omdat ze langdurig gebruikt zouden worden, maar hoe lang werd me niet verteld. Nu moest ik mijn gasmasker opzetten en dat was toch wel ’n lastige klus want ik moest ook de zware rubber zak omhoog houden omdat ik anders niet bij mijn achterhoofd kom om de rits van het gasmasker af te sluiten. De volgende stap was mijn pik en ballen door de kleine opening van de slaapzak wurmen en de luchtslang aan het gasmasker schroeven.

Nu vroeg mijn Meesteres of ik me even goed wilde laten zien op de webcam en vond dat het er al aardig uitzag, ‘nu de laatste dingentjes nog even doen’ , sprak Zij lachend. ‘ga bij de lange ketting staan die aan het plafond hangt en neem het hangslotje mee, bevestig het kettinkje van je tepel klemmen aan de lange ketting doormiddel van de karabijnhaak, stop je voeten in de zak en sluit de rits waarna je het hangslotje aan de rits en D-ring vastmaakt en dicht klikt zodat je er niet meer uit kan komen, want ik heb het sleuteltje hier nog bij me’, ik kon het wel niet zo goed zien van deze afstand, maar ik zag wel dat Zij met iets zwaaide en ik wist ook wel dat ik de sleutels niet had van dit hangslotje.

En zo stond ik dan enkele ogenblikken later, gevangen in de rubber slaapzak met als enige mogelijkheid voor ontsnappen de schaar die aan mijn voeten lag onderin de zak, ik had wel iets van bewegingsruimte, maar kon niet echt lopen want dat zou mijn tepels te zwaar belasten en door de lengte van de ketting kon ik ook niet even gaan zitten want daar was de ketting net te kort voor, dus de enige oplossing was rustig blijven staan en af en toe ’n stapje voor of achteruit doen. Mijn handen zaten niet vast maar ik kon nergens bij, het enige wat ik kon doen was rustig blijven en hopen dat dit geen uren zou duren. Ik kon op het beeldscherm van mijn laptop nog wel zien hoe laat het was en af en toe zag ik mijn Meesteres even door het beeld lopen en al snel hoorde ik Haar ook praten tegen iemand en ik kon nog net opvangen wat er gezegd werd, ‘wat vind je van deze creatie op afstand’, maar het antwoord kon ik niet horen. Na ongeveer ’n uurtje zo gestaan te hebben vroeg mijn Meesteres of het nog goed ging met me, mijn antwoord was dat alles nog oké was met mij, waarna mijn Meesteres vervolgde, ‘ik ben nog even bezig en kom straks weer even bij je kijken, dus niet weglopen’ en Zij verdween uit beeld mij weer alleen latend met mijn gedachten en de muziek op de achtergrond.

Gasmasker

De glazen van mijn gasmasker waren ondertussen ook zo beslagen dat ik afhankelijk werd van het geluid van het nieuws, ieder heel uur van het radio station wat op stond bij mij thuis en dat maakte me toch ook wel ’n beetje angstig, maar ik wilde mijn Meesteres niet teleur stellen en wilde het uithouden totdat ik bevrijd zou worden en dat kon nog wel even duren. De tijd verstreek gestaag en kort na het nieuws van drie uur hoorde ik mijn Meesteres tegen me praten ‘hoe gaat het met mijn rubber slaafje’, mijn antwoord was dat het nog goed ging, alleen kreeg ik wat last van vermoeidheid door het staan. ‘Dat komt dan goed uit want ik ga je nu ’n beetje laten bewegen’ en voordat ik ’n antwoord kon geven begon de buttplug ineens te trillen en beetje bij beetje werd het steeds feller, wat doortrok tot aan mijn navel en mijn pik begon ook weer tot leven te komen door dit geweldige gevoel. Het stopte net zo plotseling als dat het begon en mijn Meesteres begon lachend tegen me te praten, ‘is dit ’n leuk speeltje of niet? ’n Op afstand bestuurbaar projectiel’.

Geil gevoel

Ik kon niet anders dan het beamen want het was best ’n geil gevoel, mijn Meesteres ging weer verder met praten en zei dat dit speeltje nog veel meer mogelijkheden had en dat Zij nog even verder ging met uit proberen, er volgde ’n zwaar kloppend gevoel afgewisseld met hele felle steken die door mijn onderlichaam stroomden en stil staan was er echt niet meer bij, ik moest zelfs uitkijken dat ik niet te veel uit mijn positie kwam want ook mijn tepels werden steeds verder uitgerekt hierdoor en ik wist haast niet meer welke kant ik op moest. Gelukkig stopte ook dit weer even plotseling maar enkele ogenblikken later ging het in alle hevigheid door, alleen kwam er nu ’n hele snelle trilling bij en ik denk ook dat de heftigheid iets opgevoerd werd door mijn Meesteres, wat me haast uit balans bracht en mijn Meesteres besloot om het maar even uit te zetten en ik slaakte ’n zucht van verlichting en van genot eigenlijk ook wel. In de verte hoorde ik mijn Meesteres zeggen, ‘ik laat je even bij komen, maar hou je wel in de gaten dus doe geen stomme dingen’, ik stamelde maar iets van ‘dank U Meesteres’ en boog iets voorover om steun te zoeken voor mijn handen op mijn trillende knietjes.

Dit spelletje ging nog ’n hele tijd door totdat ik zo’n beetje gillend vroeg of ik mocht klaarkomen, maar het antwoord was ‘neen’ en de trillingen stopten onmiddellijk, waarna ik weer steun zocht op mijn knietjes en zwaar hijgend mijn adem probeerde terug te krijgen en mijn Meesteres vervolgde met ’n lach in Haar stem, ‘rust maar even goed uit want ik heb zo nog ’n klant hier in de studio die ik ook graag even naar jouw dans kunsten wil laten kijken’ en ik hoorde Haar hakken wegtikken.

Ik hoorde het nieuws van vijf uur op de radio en iets later hoorde ik mijn Meesteres weer praten tegen iemand, wat waarschijnlijk de klant was. Mijn gedachten werkten op top snelheid, het was al over vijven plus minimaal anderhalf uur voor de sessie en dan nog minimaal ’n uur reistijd voor mijn Meesteres, dat zou betekenen dat ik nog zeker tot half acht in deze toch wel pijnlijk wordende situatie zou staan, met nogmaals ’n vervaarlijk trillend en stekende buttplug in het vooruitzicht maakte mij toch wel angstig of ik het wel zou uithouden. Het bleef nog even rustig maar toen hoorde ik mijn Meesteres weer lachend iets zeggen, maar wat kon ik niet horen, wel raden want het volgende moment begon de buttplug weer zijn spel te spelen van verschillende ritmes door elkaar en ik kon nog net opvangen dat mijn Meesteres zei, ‘laat je maar gaan slaafje kom maar lekker klaar, maar blijf wel op je benen staan’. Ik weet absoluut niet hoe lang ik heb staan springen en kreunen, maar uiteindelijk kwam ik met ’n flinke kreet klaar en zakte haast door mijn stutten van genot, ik kon nog net mijn trillende knietjes vast grijpen en mezelf staande houden, terwijl ik stond te hijgen als ’n oud molenpaard. Na enige tijd hoorde ik mijn Meesteres zeggen, ‘gaat het weer ’n beetje met je’ en ik weet niet meer wat ik heb geantwoord en of ik eigenlijk wel wat heb gezegd, maar Zij vervolgde met ’n lach in Haar stem, ‘nog even volhouden want ik ga zo vertrekken uit de studio en zal dus de verbinding straks ook moeten verbreken, dus doe je best’.

Ik stamelde maar zoiets van ‘ja Meesteres, dank U’ en probeerde mezelf weer te herpakken, maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan, ondertussen hoorde ik ook het nieuws van zes uur voorbij komen. Ik dacht dat de verbinding nu ook verbroken was door mijn Meesteres en dat het wachten gestart was totdat Zij zou arriveren om mij te bevrijden. Er was weer ’n half uur voorbij gegaan want ik hoorde net de file berichten op de radio, maar ook de stem van mijn Meesteres die ik hoorde zeggen, ‘ga maar naar binnen’ en ik dacht onmiddellijk dat er weer iemand de studio in kwam en ik dus nog langer zou moeten wachten. Maar niets was minder waar, want op dat ogenblik werd mijn voordeur geopend en kwam er dus iemand bij mij binnen enkele ogenblikken later herkende ik de stem van ’n andere slaaf die ‘goedenavond Meesteres’ zei tegen mijn Meesteres die op haar beurt lachend zei, ‘maak maar snel het hangslotje los en help dat rubber slaafje maar ’n beetje om vlug uit zijn rubber gevangenis te komen, zodat hij wat kan drinken, want dat heeft hij wel verdiend. Ik bel hem straks wel even op om na te praten, groetjes’.

Dit was mijn verhaal van ’n sessie die ik niet gauw zal vergeten.
Met dank aan mijn Meesteres en de huidige techniek.
“Withoutaname”.

Last Modified on augustus 22, 2019
This entry was posted in Verslagen
Bookmark this article Schot in de roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *