Schoenen en laarzen fetish

Melding van 17 november ’14 aan mijn Meesteres. (schoenen en laarzen fetish)

Schoenen en Laarzen fetish.

Eigenlijk weet ik niet of je het zo wel mag noemen, omdat ik in het begin altijd heb gedacht dat ’n schoenen fetisjist iemand was die verslaafd was aan het kopen van schoenen en dat zijn meestal dames en ik ben ’n man. Ik koop dan ook niet zo veel schoenen, alhoewel ik met 16 paar schoenen/laarzen wel denk dat ik boven het gemiddelde van de doorsnee man zit, maar af en toe geef ik ze wel cadeau aan partner, vriendin of geliefde.

Summum van schoenen en laarzen fetish

Want de dames schoen/laars blijft voor mij toch wel het summum om naar te kijken, speciaal als er dan ook nog hele mooie hoge hakken onder zitten. De uitvinder van deze martelinstrumenten is natuurlijk ’n man geweest en één met smaak, want het maakt het vrouwenbeen zoveel mooier. Ik noem het martelinstrumenten omdat ik het wel ’n paar keer geprobeerd heb om erop te lopen, nou ja lopen, het was meer strompelen en ik vond het ’n hel en begrijp nog steeds niet goed hoe het mogelijk is dat ’n vrouw er zo sierlijk op kan lopen, maar ik ben er wel blij mee dat ze het kunnen, want dat vind ik erg opwindend.

Zo, de kop is eraf, maar er is nog meer waar ik opgewonden van raak; de geur van het leer en zeker als je het dan mag kussen of likken en de voeten van de Meesteres er in zitten, dan voel je de warmte van haar voeten er door heenkomen en het maakt de geur nog sterker, erg speciaal.

Meesteres Illucia vult schoenen en laarzen fetish elegant in

Met enige regelmaat maak ik dan ook ’n afspraak bij deze Meesteres, want zij heeft niet alleen ’n fetisj voor rubber maar ook voor schoenen/laarzen, zoals ze mij wel eens verteld heeft. En dus is de kans groot, als ik ’n sessie heb geboekt, dat zij ’n paar nieuwe schoenen of laarzen aan zal hebben en dat was deze donderdagmiddag dan ook het geval toen ik haar bezocht voor mijn sessie.

Na het aanbellen doe ik altijd ’n paar passen achteruit om zodoende ’n goed zicht te hebben op de Meesteres als zij de deur open doet, ik hoef dan niet met mijn hoofd te bewegen om ’n compleet beeld te krijgen van deze mooie Meesteres, want dat vind ik onbeleefd. De Meesteres deed open en zij zag er weer goddelijk uit in haar latex outfit en zij droeg dit maal ’n paar geweldig mooie enkellaarsjes, met uiteraard ’n paar hele hoge hakken. We begroetten elkaar en ik mocht haar volgen naar de grote studio ruimte alwaar zij plaats nam op haar stoel en ik wachtte netjes op wat er zou gebeuren.

Kniel voor mij slaafje

‘Kniel maar slaafje en kus mijn nieuwe laarsjes, want dat wil je toch zo graag. Ik heb die hunkering in je ogen allang gezien dus ga je gang en ditmaal iets vlugger dan de vorige keer, want er zijn nog meer dingen te doen.’ Ik zei ‘ja Meesteres’ en ging snel op mijn knietjes en begon mijn missie, ik sloot mijn ogen half van genot want wat ’n heerlijkheid, die geur van nieuw leer en dat werd nog versterkt door de warmte van haar voeten, ik smolt helemaal weg, maar werd met ’n ferme tik van haar rijzweep en haar stem tot opschieten gemaand. Bij haar tweede laarsje gebeurde het onvermijdelijke natuurlijk, ik treuzelde weer te veel, haar voet verdween en zij stond snel op, ik hoorde de hakken wegtikken en enkele seconden later weer terug komen, maar ik hoorde nog meer, ’n zoevend geluid en het volgende moment voelde ik ’n pijnscheut door mijn kont trekken want ik had zojuist twee flinke tikken op mijn kont gekregen met de cane. Zij ging weer voor mij zitten en zei met ’n vervaarlijk rustige stem dat ik mezelf moest uitkleden en gaan douchen waarna ik me, naakt, weer bij haar moest melden en dat zij intussen over ’n passende straf zou nadenken.

Terwijl ik onder de douche stond, dacht ik nog zoiets van ‘wat krijgen we nu?, straf?’, want dat had ik nog niet eerder gehad. Natuurlijk had ik wel eens eerder ’n paar tikken op mijn slaven kont gehad, maar uitgesproken straf was nieuw voor mij. Maar goed ik zou wel zien wat er ging gebeuren en droogde me snel af om me weer bij de Meesteres te melden, want ik was ook wel nieuwsgierig geworden naar wat me te wachten stond.

Heb jij een schoenen en laarzen fetish? Begin maar met poetsen dan

Toen ik me, in al mijn naaktheid, weer bij de Meesteres melde viel mij direct op dat er ’n grote handdoek op het bondage bed lag met drie paar lange leren laarzen en wat schoonmaak en poets spullen er op. Eigenlijk niet erg vreemd, het vreemde was dat het hier lag en dat ik het dus in deze ruimte moest schoonmaken, onder het oog van de Meesteres, terwijl ik meestal “verbannen” werd naar de andere kamer, waar ik me dan lekker mag opgeilen met het oppoetsen van de gegeven schoenen of laarzen. Waarna ik dan, als alles naar wens was van de Meesteres, soms mezelf mocht aftrekken, klaarkomen en alles weer netjes opruimen natuurlijk. Maar nu moest ik dus onder het oog van de Meesteres het poetswerk gaan verrichten en zij had nog wel ’n straf beloofd, maar goed ik zou wel zien.

Ik moest de Meesteres volgen naar het bondage bed en daar aangekomen kreeg ik ’n paar enkel en pols boeien die ik om moest gespen, nog niets vreemds tot zover. Maar dat veranderde snel, want hierna kreeg ik ’n niet al te lange spreidstang tussen en aan mijn enkel boeien vast gemaakt met daarna de mededeling mijn benen zo ver mogelijk als ging te spreiden. Ik gehoorzaamde snel, ‘gaan ze niet verder uit elkaar?’, nee Meesteres, was mijn antwoord, ‘goed zo, blijf zo stil staan want dan ga ik even iets vastmaken’. Even later kreeg ik ’n condoom om mijn reeds harder geworden pik gedaan en vervolgde de Meesteres haar werkzaamheden door snel en vakkundig ’n touw strak om mijn pik en ballen te binden en de rest van het touw werd strak door ’n oog van de spreidstang getrokken en vast gemaakt, waardoor mijn hele zaakje flink uitgerekt werd. Ik kreeg nu de opdracht mijn benen weer naar elkaar te brengen, zover dat werd toegelaten door de spreidstang, maar omdat je dan ook omhoog komt werden mijn ballen nog verder uitgerekt en toen ik dit tegen de Meesteres zei, was haar antwoord dat dit ook de bedoeling was, maar dan moest ik mijn benen maar ’n beetje buigen want dan werd alles niet zo uitgerekt. Dit had ik zelf ook wel bedacht, maar met gebogen benen staan hou je niet al te lang vol en dan moet je toch weer omhoog, met uitrekking van je ballen tot gevolg en dit was geen fijn vooruitzicht.

Geile schoenen fetisjist die je bent

‘ik heb nog één leuk dingetje bedacht voor je, geile schoenen fetisjist die je bent, niet weglopen terwijl ik dat even pak’. Even later stond ik aan de schoonmaak van de eerste laars met als toetje ’n gasmasker op mijn hoofd met ’n ademslang eraan vast, die ik tijdens het schoonmaken en poetsen, in de laars moest laten hangen, waardoor de geur goed bij me binnen kwam en ik het al gauw flink warm en benauwd kreeg. Ook al omdat, als de ademslang uit de laars zou komen tijdens het schoonmaken, ik iedere keer dat dit zou gebeuren 10 slagen met de cane op mijn blote kont zou krijgen. Al met al dus ’n best zware maar ook erg geile sessie voor mij, zwaar dor de extra straf maatregel, maar die maakte het ook extra geil door de in te ademen lucht via de slang. Ik heb er ook nog 50 cane slagen aan over gehouden omdat de Meesteres vond dat de adem slang tot vijf maal toe ongeoorloofd uit de laars was gekomen. En geloof me maar dat was absoluut geen pretje met uitgerekte ballen, niet dat daar op geslagen werd, maar elke beweging van mij veroorzaakte automatisch dat het touw strakker kwam en daar was gewoon niet aan te ontkomen en erg pijnlijk. Ik heb het gelukkig allemaal overleefd en heb wel geleerd in het vervolg niet meer zo te treuzelen bij de begroeting.

Dank U Meesteres Illucia.

Groetjes van de “shoe69”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *