Regels

SM sessie regels

Kijk, slaafjes en slavinnetjes van me, het is heel eenvoudig. Ik bepaal als Meesteres alles en jullie gehoorzamen en doen wat ik zeg. Hahahaha. Life is simple. You just have to know the rules…

Helaas zijn niet al mijn onderdanigen even slim en moet ik af en toe straffen uitdelen om weer te laten zien wie er de baas is en hoe het spel gespeeld wordt. Maar vandaag ben ik in een goede bui en zal ik de spelregels nog een keer uitleggen.

Iedereen die bij mij, Meesteres Illucia, een SM sessie wil boeken in mijn studio HouseOfSubMission kan dat doen via email adres meesteresillucia@gmail.com of op telefoonnummer 06-2753 4703.

Elke woensdag en donderdag ben ik aanwezig in de studio op de Thomsonlaan 109 te Den Haag. Op andere dagen werk ik alleen op afspraak.

Prijzen van een sessie zijn telefonisch op te vragen.

Ik verwacht je natuurlijk op de afgesproken datum en tijd. Voorafgaand aan een sessie heb ik altijd een intakegesprek met je, waarin we je wensen, verwachtingen, voorkeuren, fantasieën en uiteraard ook je grenzen zullen bespreken. We spreken een stopwoord en veiligheidswoord af, zodat je tijdens de sessie te allen tijde aan kunt geven dat je even een tijdelijke onderbreking nodig hebt of dat je de sessie volledig wilt stoppen.

Intiem of sex is tijdens mijn sessies niet mogelijk. Je raakt mij ook alleen maar aan wanneer ik je dat zeg en op de manier die ik aangeef. Als je je daar niet aan houdt, betekent dat einde sessie en kun je direct vertrekken.

Hygiëne is voor mij vanzelfsprekend en ik hoop voor jou ook. Ik verwacht in ieder geval dat je thuis voorafgaand aan de sessie gedoucht hebt, of jezelf op een andere manier opgefrist. Als dat niet mogelijk is, heb je hiertoe de gelegenheid in de studio. Ook achteraf, na afloop van de sessie, is er gelegenheid tot douchen.

Bij voorkeur heb je je edele delen geschoren en als je een anaal spel wilt doen, wil ik dat je je thuis gespoeld hebt. Als dat thuis niet mogelijk is, heb je ook hiertoe in de studio gelegenheid. Geef dit wel van te voren even aan, dan kan ik er rekening mee houden.

Verder is er tijdens de sessies veel mogelijk. Zo zijn er sessies voor beginners, de mensen die nog onervaren zijn met SM maar daar wel nieuwsgierig naar zijn, een SM verrassingssessie, waarin ik wel rekening houd met je grenzen, maar niet met je voorkeuren, een genadeloze strafsessie, een halve dag sessie van 4 uur lang en nog veel meer. In alle SM sessies kan ik voldoen aan je fetishes en je andere voorkeuren, of het nou gaat om marteling of lust, opdrachten of speciale wensen. Kijk maar eens goed rond op mijn site en dan zie ik je graag verschijnen op de Thomsonlaan 109!