Publiekelijk spel

Alle ogen op jou gericht. Niet omdat je zo bekend bent, maar gewoon omdat ik het leuk vind om je tentoon te stellen aan al mijn gasten. Iedere bezoeker van SM club House of SubMission te Den Haag die nu binnen is, kan je zien. En jij vindt het natuurlijk ook leuk, zo’n publiekelijk SM spel, al was het alleen maar om je Meesteres tevreden te stellen en een plezier te doen. Ook al kan je haar momenteel niet eens zien, met je blinddoek om, iedereen kan jou wel zien, midden in de grote ruimte van de studio, vastgebonden aan de paal. Hoe zou je Meesteres er uit zien, want je hebt gehoord dat ze zich omkleedde toen er nog geen publiek was en je met haar alleen in de ruimte was. En hoe zou ze nu naar je kijken… trots, kritisch inspecterend, geamuseerd? Of zou ze misschien helemaal niet kijken, te druk met haar gasten in de weer en jou aan je lot overlatend?

Als exhibitionist wil je waarschijnlijk toch wel graag weten hoeveel mensen er zijn, wie er allemaal naar je kunnen kijken. Zou de Meesteres je blinddoek nog afdoen? Je hoort haar stem vlak bij je, scherpe nagels zetten zich vast in je tepels, maar zijn het de hare? Je denkt van wel, maar je hoort haar nu toch ook iemand anders uitnodigen om te voelen of je een erectie hebt… de nagels blijven je tepels martelen en andere handen knijpen in je ballen en gaan over je pik heen en weer. Welke handen, van wie? Man of vrouw, je weet het niet. Je hoort mensen lachen. Lachen ze om jou? Hoeveel mensen zijn er überhaupt?

Ineens wordt de blinddoek weggetrokken en moet je wennen aan het licht. Je ziet nog niets maar je hoort wel het zwiepen van een zweep en direct daarna voel je een snijdende pijn op je rug. Voor je zie je nu je Meesteres met de blinddoek in haar ene hand en de andere hand nog steeds met je tepel spelend. Daarnaast zit op haar knieën, eveneens geblinddoekt, een slavin die nog steeds je stijve pik en ballen afwisselend knijpt en streelt.

Ktsjjjjjjaaak, weer een striemende slag op je rug die een felle, korte pijnscheut veroorzaakt. Iemand slaat je van achteren met een zweep, maar je kunt niet zien wie.

Dan stuurt de Meesteres de slavin weg en dwingt jou op je knieën. Op handen en voeten moet je met de Meesteres op je rug door de ruimte heen kruipen. Iedereen netjes begroeten door op de schoenen van iedere bezoeker eerbiedig een kus te geven. Ter aanmoediging slaat de Meesteres je ook nog voortdurend met haar rijzweepje op je blote billen. Kus je de schoenen niet goed of snel genoeg dan mag de eigenaar of eigenaresse je een korte straf naar keuze geven, zo beslist de Meesteres.

Uiteindelijk zal je dus precies te weten komen hoeveel mensen er aanwezig zijn en het publieke SM spel tussen jou en de Meesteres hebben gezien. Maar of je er blij mee moet zijn? Dat heb je zelf in de hand. Dus kruip maar snel naar iedereen toe en kus onderdanig alle schoenen zonder te laten merken dat je moe wordt van het kruipen met gewicht van de Meesteres op je rug. En je weet… als slaaf of sub doe je het toch altijd fout. Zeker met zo veel publiek erbij!

Geen last van plankenkoorts en ook zin om in de spotlights te staan? Nou ja, te kruipen dan?