Ponyplay

Heb jij een sterke rug? En sterke knieën? Die heb je absoluut nodig voor intensieve pony play bij mij in de SM studio. Niet dat ik zo zwaar ben, maar met de Meesteres op je rug mag je als mijn menselijk paard laten zien wat je allemaal kunt. Paardje rijden op allerlei manieren: lopen, stap gang, als je heel sterk bent kunnen we draf proberen, stil staan, voor- en achterbeen opzij, eerst links, daarna rechts. Dan linker voorbeen, rechter achterbeen, dan weer andersom. Een rondje linksom, een rondje rechtsom en dan weer wat kunstjes op de plaats.

Het zal in ieder geval niet snel vervelen, want ik stuur je werkelijk alle kanten op. Laat maar zien hoe hoog je kunt steigeren, maar pas op dat je de Meesteres er niet afgooit! En met mijn gewicht boven op je rug zal dat op den duur niet meevallen. Misschien zit ik op een mooi leren zadel, maar misschien zit ik ook wel rechtstreeks op je rug, met alleen een dun stukje latex ertussen. Voel je het gewicht van mijn billen en mijn dijen die zich stevig om je zij heen klemmen?

Als je als mijn menselijk paard niet goed presteert, heb ik natuurlijk allerlei attributen in de buurt die het mij als jouw amazone makkelijk maken. Een rijzweepje om je tempo wat op te voeren, een dressuurzweep of longeerzweep om je netjes te leren lopen en natuurlijk mijn rijlaarzen met sporen. Dus zorg er maar voor dat je een braaf paardje bent dat goed zijn best doet, anders zal ik je streng moeten trainen en dresseren!

Het is logisch als je afgeleid wordt door je mooie Meesteres, maar daar gebruik ik oogkleppen voor. Een prachtig paardenmasker met mondbit zorgt er vervolgens wel voor dat ik je goed kan sturen. Of je kan er je pijn in verbijten, als ik je onverhoopt tóch weer eens met mijn zweepje of sporen moet straffen en laten voelen wie de baas is.

Maar voor brave, gehoorzame paardjes en ponies heb ik natuurlijk een lekkere beloning klaar. Dan mag je mondbit uit en krijg je een lekkere sappige wortel. Of als je heel goed je best hebt gedaan, mag je misschien wel een paar suikerklontjes uit mijn hand eten. Maar pas op dat je me niet bijt, anders verander ik in een fractie van een seconde weer meteen in een strenge amazone, die met alle middelen haar pony zal leren hoe zich te gedragen.

Wil jij mij jouw teugels in handen geven? Klaar om met mij opgezadeld te zitten?