Overige

Overige SM (SM buitengewoon)

Nou is SM al geen mainstream en voor een heleboel mensen niet gewoon, maar ook binnen de wereld van BDSM zijn er dingen die minder gewoon zijn dan andere dingen. Het een komt vaker voor dan het andere, de ene fetish is groter dan de ander. Daarom is niet alles zo maar onder een noemer te plaatsen. Onder SM Buitengewoon heb ik alle SM activiteiten ondergebracht die nét buiten het boekje vallen, de niet zo standaard SM spelletjes. Natuurlijk is geen enkele fetisj of fantasie raar, gek of vreemd, maar sommigen hebben gewoon minder liefhebbers.

Voorwaarde voor opname is natuurlijk wel dat ik, Meesteres Illucia, de activiteit leuk moet vinden. Ik moet het spel wel met je willen spelen in mijn studio in Den Haag. Ik ben geen Meesteres van het “u vraagt, wij draaien” type. Een draai om je oren, hooguit! 😉

Waar moet je aan denken bij buitengewone SM? Het is zeker niet altijd extreme SM, want er zijn een heleboel SM spelletjes die niet extreem zijn, maar toch niet goed passen binnen de bestaande rubrieken van het menu. En bovendien: wat is extreem? Dat is ook maar net wat je gewend bent. Denk bij SM buitengewoon bijvoorbeeld aan een SM sessie speciaal gericht op beginners en onervaren SM’ers, of een SM verrassings sessie, waarbij je mij de vrije hand geeft en je maar af moet wachten wat er gaat gebeuren. Wel binnen de door jou aangegeven grenzen natuurlijk, maar verder bepaal ik.

Daarnaast gaat het natuurlijk ook over de wél wat extremere vormen van SM, of SM activiteiten die je gewoon niet zo vaak aantreft en niet voor iedereen weggelegd zijn, zoals het gebruik van naalden, een opsluiting in mijn vacuümbed of de inzet van elektro. Speciale vormen van bondage, zoals foliebondage, of een niet zo vaak gebruikte vorm van cock and ball torture met behulp van dilator sounds.

Wat voor fantasie of fetisj je ook hebt, ik vind niets raar en ook al staat jouw fantasie of fetish nergens op de website genoemd, kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Vragen staat vrij… of ik draai moet je afwachten. Slaafjes die vragen worden soms overgeslagen, soms geslagen. Vraag maar raak…