Opsluiting

Opsluiting in een bodybag of kooi?

Gewoon even helemaal niets moeten of hoeven, je hoofd leeg, weg van de stress van alledag. Klinkt als een vakantie, toch? Met dat ‘kleine’ verschil dat mijn SM studio geen luxueus all-inclusive beach resort is. Je kunt er wel lekker van dromen natuurlijk, opgesloten in een bodybag of strak vastgebonden in een bondage.

Maar voorlopig ben je hier nog niet weg en zul je het strand op je buik moeten schrijven. Als je je handen nog kunt gebruiken om te schrijven ten minste, want misschien zitten die ook wel vast.

Dat is natuurlijk de ultieme SM opsluiting: helemaal vast, zodat je werkelijk geen kant op kunt, je kan geen vin verroeren. Helemaal hulpeloos alleen achtergelaten in het donker. Je ziet geen hand voor ogen en hebt geen besef van de tijd. Hoe lang zit je hier al? En hoe lang zou het nog gaan duren voor de Meesteres even naar je komt kijken? Laat ze je dan vrij, of houdt ze je nog langer gevangen? Je weet het niet, je hebt werkelijk geen idee. Het enige dat je weet, is dat je al behoorlijke tijd opgesloten zit en dat het waarschijnlijk nog wel even gaat duren.

Je probeert of er enige beweging in de strakke bondage zit, maar helaas. Er is echt geen enkele kans op ontsnapping. Je moet maar hopen dat de Meesteres snel komt. Je hoort hakken dichterbij komen… zou ze komen kijken hoe het met je gaat? Nee, toch niet, de hakken lopen voorbij en je bent weer alleen in het donker. Je zou willen roepen naar je Meesteres, maar door de dikke mondknevel komt er weinig geluid uit je mond. Je zou haar willen zien, zien welke hakken het zijn… Draagt ze de rode lakleren pumps, of zijn het de zwarte kniehoge leren laarzen? Die met de glimmende gespen aan de zijkant. Je weet het niet.

Je ziet niets. Je hoort niets. Alle moeite om aandacht te trekken is tevergeefs. Ze is al lang weer weg. Je moet gewoon maar afwachten tot de Meesteres zelf besluit om je weer wat aandacht te geven.

Heb jij ook wat tijd over en ben je niet bang in het donker?