Opdrachten

Opdrachten. Zo simpel. Ik vertel je als jouw Meesteres wat je moet doen en jij voert het als onderdanige sub, slaaf of slavin gehoorzaam uit. Maar toch blijkt het in de praktijk voor veel van mijn onderdanen iedere keer weer heel moeilijk te zijn om gewoon te doen wat ik vraag. Een eenvoudige opdracht, een gemakkelijke taak en toch doen jullie het iedere keer weer fout of gaat het niet geheel naar mijn wens.

Ben jij ook zo iemand, die met alle middelen die mij als Meesteres in mijn SM Studio te Den Haag ter beschikking staan telkens gecorrigeerd moet worden? Straf uitlokken omdat je een bevel zogenaamd niet goed begrepen hebt?

Of ben jij meer het dienende type, die alle mogelijke moeite doet om het de Meesteres naar de zin te maken en alle opdrachten zo goed mogelijk vervult? In dat geval kun je rekenen op een gepaste beloning, mits je mijn opdrachten natuurlijk ook echt naar mijn genoegen uitvoert. Want ook mijn toegewijde dienaren hebben van tijd tot tijd training en sturing nodig en moeten leren hoe ik de dingen gedaan wil hebben.

Er zijn zo veel verschillende manieren waarop je dingen voor mij kunt doen en er is er steeds maar één juist. Zo veel manieren om mijn laarzen te poetsen, bijvoorbeeld, of mijn voeten te masseren. Zo veel mogelijkheden om de SM studio op te ruimen of de vaat te doen. Gewoon stil blijven staan of zitten in een bepaalde positie, voor veel mensen blijkbaar heel moeilijk. Alleen al het presenteren van een sigaret of het aansteken ervan kan voor mij maar op één manier goed en op een heleboel manieren fout. Heb je er ooit wel eens over nagedacht hoe je mijn koffie in zou kunnen schenken en of dat de enige wijze is waarop dat kan? En nog belangrijker: is dat ook de wijze waarop ik wil dat je het doet?

Gelukkig verwacht ik niet gelijk perfectie en zal ik je alle tijd en gelegenheid geven om alle opdrachten die je van me krijgt helemaal naar mijn zin te leren uitvoeren. Misschien gat het in één keer goed, misschien moet ik een handje helpen. Misschien is een helpend handje niet genoeg en moet ik met harde hand straffen.

Je hebt je lot dus eigenlijk min of meer in eigen hand. Ben je een snelle leerling, dan zul je snel genoegen kunnen halen uit het dienen en bedienen van je Meesteres, maar als je een strakke of strenge opvoeding nodig hebt om te komen tot het door mij gewenste resultaat, dan kan ik een gemene strenge lerares zijn, eventueel zonder genade. Veel oefenen is dan de enige methode, net zo lang totdat het wel goed gaat. En geloof me… uiteindelijk doe je gewoon wat ik wil, de een wat sneller dan de ander, goedschiks of kwaadschiks.

Je eerste opdracht is om contact met mij op te nemen voor een afspraak in mijn SM studio te Den Haag. Dan zien we daarna wel verder welke opdrachten je nog meer voor mij kunt vervullen.