Naalden

Naalden als “strafwerktuig” in SM

Naalden. Je kunt ze overal doorheen steken en drukken. Zeker als de naalden stevig genoeg zijn, sterker dan het materiaal waar ze doorheen gaan. Jouw huid dus, bijvoorbeeld, op welke plek dan ook, vormt geen enkel probleem voor mij. Of beter gezegd voor mijn naalden. Allemaal keurig gesteriliseerd natuurlijk, schoon uit de verpakking.

Ik prik je graag op allerlei plekken van je lichaam. De ene keer omdat er samen met gekleurd lint een prachtig kunstwerk van gemaakt kan worden, bijvoorbeeld over je hele rug heen. De andere keer omdat het gewoon lekker is om als sadistische Meesteres met een naald door gevoelige plekjes heen te prikken, gewoon omdat het lekker veel pijn doet. En het is leuk om te zien hoe je daar misschien van te voren al heftig op reageert.

Kan de gemiddelde slaaf of slavin wel wat naalden hebben door bijvoorbeeld tepels, balzak of schaamlippen, zo wordt de pijngrens al aardig opgerekt als het gaat om naalden door de eikel, clitoris, of in de toppen van de vingers daar waar de nagels beginnen, om maar eens wat te nomen. Je kunt naalden echt op de gekste plekken kwijt. Het idee alleen al laat menigeen samenkrimpen van angst. Alles blijft dan bij een idee; de pijn en angst voor zo’n ervaring speelt zich tussen de oren af. Helaas, want achteraf valt het echte daadwerkelijke ervaren vaak ontzettend mee en voelt het als niet meer dan een speldenprik. Wat dat betreft is een naaldenspel binnen een SM sessie wel erg goed geschikt voor een behoorlijke portie mindfuck.

Maar het zou zonde zijn, nu je er toch bent, om het alleen maar bij een idee te laten. Dus doe je ogen maar dicht en onderga eerst gewoon het gevoel, de pijn, de sensatie van de eerste naald die door je huid gaat. En de tweede natuurlijk, de derde, de vierde. Zo direct mag je mee kijken, dan wordt het nog veel spannender. Het moment dat je ziet hoe ik de naald op je huid zet, maar nog niet doordruk. Je voelt de naald, alleen geen pijn. Tot ik wat harder druk… je ziet de huid meegeven. Een prikkend gevoeld en dan… voel je eigenlijk nog steeds niet echt its, maar zie je de naald verder en verder door je huid heen gaan om er aan de andere kant weer uit te komen. Een dof pijntje, heel licht, als van een insectensteek, of de vaccinatieprik in het ziekenhuis.

Ben jij al weer toe aan je volgende inentingsafspraak?