Mindfuck

Mindfuck is altijd leuk om te doen in een SM sessie. Wat is er nou leuker dan af en toe iemand voor de gek te houden? “Playing tricks with the mind”… Het spreekt mij als Meesteres zeer aan om de totale macht over jou als slaaf of onderdanige te hebben. Door ook jouw gedachten te kunnen beheersen en ermee te spelen maak ik je totaal machteloos. Gedachten zijn vrij, maar in een psychologisch spel als mindfuck is, neemt de Meesteres “gewoon” bezit van je gedachten en stuurt je alle kanten op, behalve de goede. Of misschien niet… en is het toch de goede weg. Je weet het niet, is het waar of niet?

De twijfel in je ogen, heerlijk om te zien. Natuurlijk twijfel je niet aan de Meesteres, aan wat zij zegt. Maar zet zij je nu op het verkeerde been, of niet…?

Je weet je geen raad, bent totaal onzeker. Wat moet je doen? Je bent stuurloos en helemaal aan mij overgeleverd. Maar van mij wordt je in deze mindfuck game ook niet veel wijzer, integendeel. Ik veroorzaak met veel plezier de chaos in je hoofd. De enige die alles overziet ben ik, je Meesteres.

Om alles nog een stapje verder te tillen, besluit ik misschien ook nog wel om je zintuigen erbij te ontnemen. Met oordopjes in en een blinddoek voor heb je geen besef meer van tijd en ruimte, of wat er om je heen gebeurt. Je moet maar afwachten wanneer en hoe ik je aanraak. Afwachten wat ik met je ga doen. Dreigen met een langdurige strakke bondage, of heftige pijn door een caning. Maar blijft het bij dreigen? En ben ik het wel die dreigt, is het de stem van de Meesteres? Of is het iemand anders? Voel je nu drie handen? Of vier? Ben je überhaupt nog wel in de SM club? In studio House of SubMission? Totaal alle besef kwijt, zou het zelfs kunnen zijn dat je in Rotterdam bent in plaats van in Den Haag.

Je weet het nooit… totdat je het zelf meemaakt. En dan begint de echte twijfel pas goed, of lijkt dat maar zo? 😉