Mijn tweede leder sessie bij Meesteres Illucia

Melding van 3 november ’14 aan mijn Meesteres. (mijn tweede leder sessie)

Mijn tweede leder-sessie bij Meesteres Illucia

Het is iets meer dan ’n maand geleden dat ik mijn eerste leersessie heb gehad bij deze Meesteres, ik was daar lovend over en had haar beloofd zeker terug te komen.
En hier is “De Motormuis” dan ook weer om zijn verslag te doen van deze sessie, waar hij weer ongelofelijk van heeft genoten. Maar niet alleen mijn eerste sessie was ’n succes, ook het schrijven van dat verslag, wat overigens moeizaam ging, ben ik leuk gaan vinden en zeker als je het dan ook nog op de Meesteres haar website terug vind en zo vaak als je wilt kunt terug lezen. Ik heb dan ook aan de Meesteres gevraagd of zij het goed vindt als ik ook van deze sessie weer ’n soort verslag schrijf en zij vond het prima, alleen zij zou beslissen of het goed genoeg was om geplaatst te worden en wanneer.

Bondage broekje en bondage wanten

Laat ik maar beginnen met mijn verhaal, het begon eigenlijk al op zondag, ik had die zondag middag de website van de Meesteres nogmaals bezocht en mijn verhaal voor de zoveelste keer herlezen en mijn besluit nam vaste vormen aan, ik zou maandag in de middag de Meesteres maar even bellen voor ’n sessie afspraak en als het kon op donderdag middag, want ik was vrij die dag. De Meesteres herinnerde mij nog van de vorige keer, maar zij wist niet meer precies wat ik zelf nog allemaal aan leer thuis had, ik vertelde wat ik zoal had aan leer, enkele leren maskers, pols en enkelboeien met bijpassende halsband allemaal afsluitbaar met hangslotjes, bondage wanten en ’n bondage broekje van Fetters. Zij wilde het allemaal wel eens zien en omdat zij plaats had op donderdag om drie uur, vroeg zij of ik alles mee kon nemen die dag. Ik zei dat het geen probleem voor mij was om de spullen mee te nemen, waarop het gesprek ten einde was en zij sloot af met, ‘tot donderdag middag drie uur dan Motormuisje’.

Bondage broekje aantrekken

Om al ’n beetje in de sfeer te komen, besloot ik die donderdag ochtend na het douchen alvast het leren bondage broekje aan te trekken, mijn pik en ballen haalde ik door de daarvoor bestemde opening, maar het riempje om ballen en pik af te binden deed ik er nog niet om, n beetje te vroeg nog, waarna ik beide ritsen dicht deed en de riemen van mijn middel door de lussen stak. Normaal als ik dit broekje draag sluit ik het geheel af met ’n hangslotje zodat ik nergens meer bij kan, maar dat deed ik vandaag maar niet, er kan tenslotte van alles gebeuren als je op de motor rijd, ik ga daar wel nooit van uit, maar je weet het nooit en dan zou ik het sleuteltje ook nog kunnen verliezen, wat de sessie die zou plaats vinden dan misschien niet door zou gaan en dat zou jammer zijn, vandaar. Het was prachtig weer en ik besloot om alleen dit broekje te dragen onder mijn leren motor overall en zo op weg te gaan naar de studio in Den Haag.

Meesteres in zwarte leren jurk

Precies om drie uur belde ik aan en enkele seconden later hoorde ik het getik van hakken naar de voordeur komen en daar stond de Meesteres in vol ornaat, ’n mooie zwart leren jurk met lange rok en flinke split aan de voorzijde die haar wel gevormde lange benen goed zichtbaar lieten, zwart leren enkel laarsjes met weer enorme hakken eronder en toen ik haar naar binnen kon volgen, na de begroeting, zag ik dat de jurk vanaf de schouders tot aan haar heupen helemaal open was en haar prachtige huid goed zichtbaar was, ’n lust om naar te kijken, maar daar was verder niet veel tijd voor weggelegd, want de Meesteres wilde eerst even de mee gebrachte spullen bekijken. Toen ze het bekeken had vroeg ze of ik het bondage broekje vergeten was mee te nemen, maar ik zei dat ik dat aangetrokken had en nog onder mijn leren pak zat. ‘nou trek die motor overall dan maar gauw uit’, ik vroeg of ik dat even in de badkamer moest doen, maar dat was niet nodig, ‘trek het hier maar even uit’ en zij nam plaats in haar stoel terwijl ik mijn overall begon uit te trekken.

Ik kleedde me snel uit en kon de leren overall in de garderobe nis hangen, waarna de Meesteres me weer even van dichtbij wilde bekijken en ze vond het ’n mooi broekje terwijl ze direct de riemen los maakte en de ritsen naar beneden trok en daar kwam mijn hele spul naar buiten toen de leren flap open viel. De Meesteres bekeek het nogmaals en vroeg waarom het riempje niet vast zat rond mijn balzak en pik, ‘vergeten Meesteres’, haar stem was nu enigszins veranderd toen ze zei, ‘vergeten?, dat kan ik niet accepteren slaafje als je iets doet moet je het natuurlijk wel goed doen’. Ik mompelde ‘sorry’ want ik wist ook niets beters te zeggen. ‘Ja, ja, dat zeggen ze allemaal, maar ik heb wel ’n aardige straf voor je in gedachten, loop maar even mee naar het bondage bed en dan pak ik even iets om je voorlopig in op te bergen’.

Leren body bag

De Meesteres kwam terug met ’n prachtig leren body bag en legde dit op het bed, vervolgens zocht ze ’n leuk leren masker uit van de maskers die ik had mee genomen en dat was het compleet dichtte masker met opblaasbare mondknevel er in en alleen twee kleine gaatje bij de neus voor adem halen. Mijn reeds hard geworden pik werd vakkundig voorzien van ’n condoom en het volgende moment werd het riempje strak om mijn ballen en pik vastgezet, wat direct ’n pijnlijk geklop in mijn pik veroorzaakte, maar de flap werd niet dicht geritst door haar. Ze pakte de body bag van het bed en daar moest ik eerst mijn voeten in doen, vervolgens deed ze de rits van de body bag tot aan mijn knie dicht en moest ik mijn armen een voor een in de mouwen steken en stond ik met n erg zwaar leren zak om mij heen naast het bed. Er volgde weer n commando van de Meesteres, ik moest rustig op het bondage bed gaan liggen en toen ik goed in positie lag kon ik weer gaan zitten, waarna de Meesteres mij het leren masker ging opzetten, eerst de mondknevel in en toen het masker verder op zijn plaats, ‘zit het goed?’, ik wilde iets mompelen want praten ging niet meer, maar de Meesteres zei ‘knik maar gewoon met je hoofd als het goed zit’ ik knikte en voelde dat de rits van dit masker werd dicht getrokken. Ik schraapte mijn keel even en de Meesteres vroeg direct of alles goed was met mijn ademhaling, ik knikte wederom dat alles goed was met mij. Dat was het ook, maar dit is natuurlijk wel even anders dan thuis met dit masker op liggen, want dan kan ik zelf met mijn handen iets doen en dat kon ik nu niet en dat was dus even slikken.

Het masker!

Het masker zat dicht geritst en ik kon nu gaan liggen, waarna de Meesteres aan de slag ging met ritsen, drukkers en touwen totdat zij tevreden was met haar creatie en ik geen vin meer kon verroeren en hulpeloos op dit bed lag vast gesnoerd. Ik kreeg nog ’n touw om mijn edele delen gebonden als extraatje waarna het touw ergens aan vast werd gemaakt en mijn hele spul nu aardig uitgerekt werd. Het volgende moment ging er ’n pijnscheut door mijn linker tepel toen ’n klem zich vastbeet, gevolgd door de andere tepel. Haar stem kwam van ver, door het leren masker, terwijl zij rustig tegen mij zei, ‘zo motormuisje je ligt er prachtig bij en ik hoop dat je dit kunt volhouden, want het zou zonde voor je zijn als we de sessie halverwege moeten afbreken’. Ik hoorde haar hakken weg tikken, terwijl ik mijn gevoelige delen tot kalmte maande en ik hoorde nog maar net dat de Meesteres weer was gaan zitten in de leren Chesterfield stoel, door het geluid van leer (jurk) over leer (stoel) en zo ’n goed zicht had op dit leren pakketje.

Vriendelijke praatje

Ik weet niet hoelang ik zo precies heb gelegen, maar de Meesteres was wel regelmatig bij me langs gekomen voor ’n vriendelijk praatje, maar omdat ik niet antwoordde (kon ik natuurlijk niet door de mondknevel) werd ik elke keer bestraft met ’n fikse tik tegen mijn ballen of tepels met ’n zweepje, wat mij deed grommen van de pijn en ook stiekem wel n beetje van genot, want ik kwam zonder enige hulp toch lekker klaar. Waarna ik ontdaan werd van de klemmen en touwen en kon het uitpakken van dit slaafje beginnen, als laatste werd het masker af gedaan door de Meesteres. Langzaam opende ik mijn ogen en ik zag ’n lachend gezicht voor me van de Meesteres die me vriendelijk vroeg of ik ’n glas water wilde hebben omdat ik wel dorst zou hebben gekregen door de mondknevel. Ik antwoordde, ‘graag Meesteres’ en even later zaten we nog even na te praten terwijl ik mijn glas water leeg dronk, hierna kon ik mezelf gaan douchen. Toen ik weer aangekleed bij de Meesteres kwam vroeg ze me lachend of ik nu wel het riempje rond mijn pik en ballen had vast gemaakt, ik antwoordde dat ik het inderdaad had vastgegespt en zag toen we afscheid namen dat de Meesteres ruim met de tijd was omgegaan en ik had dus niets te klagen, buiten de pijnlijke tepels, maar dat gaat vanzelf wel weer over.

Ik heb wederom ’n heerlijke sessie gehad bij deze Meesteres en begin al verslavingsverschijnselen te krijgen.
Dank U Meesteres Illucia, U was geweldig en ik maak snel weer ’n afspraak voor ’n vervolg sessie.

Groeten van “de Motormuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *