Mijn melding van 1 april 2013 aan Meesteres Illucia

Het is zondag, eerste Paasdag, terwijl ik dit zit te typen en ik ben vrij omdat er op deze dag niet gewerkt word, maar morgen tweede Paasdag ben ik weer aan het werk. Ik weet dat U dit weekend in Duitsland verblijft en hoop dat U ’n heel fijn Paasweekend heeft gehad.

Ben zelf de afgelopen week vrij druk geweest, ’n extra dag gewerkt vanwege de Paasdrukte en wat zieken op het werk, en heb zodoende alleen maandag en dinsdag vrij gehad en op deze dagen heb ik me bezig gehouden met het spuiten van de etalage pop. Het verven met ’n kwast gaat me redelijk goed af en heb dit ook veel vaker gedaan, het spuiten was nieuw voor mij maar over het resultaat ben ik toch wel tevreden en ik hoop dat U dat ook zult zijn als U het ziet. Ondanks dat ik alles goed had afgeplakt met plastic, is er toch redelijk veel fijn verfstof in de lucht blijven hangen en door het afzuig systeem in mijn flat overal terecht gekomen, tot in de badkamer en de woonkamer was het zichtbaar op de glazen tafels en witte wastafel met planchet, het viel eerst nog niet op totdat ik iets optilde en toen kon ik de afscheiding goed zien. In eerste instantie schrok ik wel even maar het was allemaal goed weg te halen, maar ik moest dus wel alles goed schoon maken maar dat is nu ook gebeurt en nu zit ik dus aan mijn computer om dit verslag te typen.

De komende dinsdag en woensdag ben ik vrij en zal me bezig houden met het maken van het voetstuk voor de etalage pop en het verven ervan, zodat het kan drogen en het geheel klaar is voor transport naar de Studio. Heb dus weinig echt vrije tijd gehad om iets met mijn favoriete rubber te doen, want tussen alles door heb ik ook nog mijn belasting aangifte moeten doen. Ik heb echter wel elke dag aan U gedacht en speciaal als ik in de auto zat, ik heb me aangewend om mijn veiligheidsriem te dragen en om niet meer zo hard te rijden om bekeuringen in het vervolg te vermijden, zo heeft U dus hier ook Uw stempel opgedrukt, mijn dank voor dit Meesteres.

Verder heb ik niet veel te vertellen deze keer, ga straks lekker naar de keuken om mezelf te trakteren op ’n lekkere maaltijd en na het eten wil ik graag studio sport kijken en wat er verder nog in mijn gedachten opkomt alvorens naar bed te gaan en tweede Paasdag maar weer lekker aan het werk om de schappen bij AH weer vol te krijgen met verse groente en fruit.

Hoop gauw weer iets van U te vernemen en zend U ’n lieve groet.

Uw ocinfaals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *