Mijn melding aan Meesteres Illucia van 25 maart.

Ja hoor, er is weer ’n week voorbij gegaan en dus zit ik weer aan mijn computer ’n verslag te typen voor mijn Meesteres en ’n lichte spanning bekruipt me reeds, omdat mijn gedachten inmiddels ook uit gaan naar het één jarig jubileum, dat gepland staat voor 17 april en dus gevierd moet worden, maar hoe dit gaat gebeuren ligt in de handen van mijn geliefde en soms gevreesde Meesteres. En ’n week eerder, om precies te zijn 11 april, is er de eerste Open Huis van de beide Meesteressen op de nieuwe locatie “the House of SubMission” aan de Thomsonlaan 107, waar ik op verzoek van mijn Meesteres aanwezig zal zijn om te helpen met allerhande dingen die nodig zullen zijn. En omdat er op zo ’n dag niets mis mag gaan is dit ook ’n spannende aangelegenheid, waarbij ik me weer voor 110 % of meer zal inzetten om het ’n ieder naar de zin te maken en zeker mijn Meesteres, ook dit geeft me nu al ’n lekker spannend gevoel terwijl ik het zit te typen.

Afgelopen maandag was ik weer ontboden bij mijn Meesteres om nog wat werkzaamheden uit te voeren in de Studio en te helpen bij het naar binnen brengen van de bestelde nieuwe SM meubels, rekbank, kooi en spanking bank, geweldig mooie meubels moet ik zeggen toen ik alles zo in de Studio zag staan, het was inmiddels al over achten geworden toen alles met toch wel enige moeite boven stond, maar wat ’n aanblik echt geweldig!! De middag zou gebruikt worden om nog wat dingen op te hangen en dat is helaas maar gedeeltelijk gelukt, want we kampten met enige tegenslagen dat gaf me toch ’n beetje ’n rot gevoel, maar ja het kan natuurlijk niet altijd mee zitten. En nadat alles weer netjes opgeruimd en schoon gemaakt was zag het geheel er toch geweldig uit en was het tijd geworden om huiswaarts te gaan. Heb mijn Meesteres netjes thuis afgezet en kwam zelf om ongeveer half elf thuis, heb nog ’n kleinigheid gegeten, ’n douche genomen en ben toen, toch wel moe, naar bed gegaan.

De dinsdag heb ik de hele dag zo’n beetje in mijn favoriete rubber door gebracht, ik hoefde toch nergens naar toe want had alles in huis, om te relaxen want ik voelde mijn been spieren goed na al het trappen geloop van de maandag.
Ik had vorige week ook ’n opdracht gekregen van mijn Meesteres om ’n recensie te schrijven op de site van hookers.nl, wat ik natuurlijk graag deed, maar ik weet niet wat er allemaal gaande was op deze site want elke keer als ik probeerde om de recensie te versturen kreeg ik ’n fout melding. Ik heb dit maandag dus ook tegen mijn Meesteres gezegd, dat ik de recensie niet geplaatst kon krijgen, waarop de Meesteres me zei dat Ze er wel naar zou informeren en ik het later wel zou horen. Maar wat schertst mijn verbazing als ik woensdag middag op die site inlog en ik zie in eens dat de recensie als nog geplaatst is. Ik vond het daarom ook mijn plicht mijn Meesteres direct ’n sms te sturen, waarin ik Haar op de hoogte bracht dat de recensie alsnog geplaatst was. Verder ben ik de rest van de dag bezig geweest met de etalage pop, die mijn Meesteres mij mee naar huis had laten nemen om wat kleine reparaties aan uit te laten voeren en om de pop te spuiten in ’n mooie zwarte glans laag. Inmiddels is de pop met plamuur bijgewerkt en glad geschuurd en is klaar om gespoten te worden. Hiervoor moet ik wel enige voorzorgsmaatregelen nemen, zoals het gedeeltelijk beschermen met plastic folie van mijn grote binnen hal in de flat, om te voorkomen dat de laminaat vloer en de muren ook zwart worden van de verf spray. Ook moet ik nog 2 haken in het plafond bevestigen om de delen van de pop aan te kunnen laten hangen tijdens het spuiten en om te drogen. Deze haken komen ook nog goed van pas in ’n later stadium, want die gaan deel uitmaken van mijn nieuwe “speel hal”, maar hierover schrijf ik wel over enige tijd als de hal helemaal af is.

Ga nu even ontbijten, douchen en aankleden (warm) alvorens naar het winkelcentrum te gaan voor de boodschappen en mijn sigaretten, heb er nog maar één over, dus haast is geboden.
Inmiddels is het avond, heb lekker gegeten en de haken zitten in het plafond, en zit weer aan mijn computer om dit verslag af te maken of althans zo goed als af, zodat ik het zondagnacht bij thuiskomst, na mijn werk, kan nalezen en eventueel corrigeren waar nodig om het dan te versturen zodat mijn Meesteres het verlag kan lezen als Zij wakker is.
Heb de donderdag en de vrijdag zoals gewoonlijk weer gewerkt en dus niet veel kunnen doen want daar is de tijd ‘s morgens te kort voor en ’s avonds als ik thuis kom ben ik aardig versleten en kijk ik meestal nog ’n beetje TV en drink ’n glas wijn alvorens naar bed te gaan. De vrijdag ochtend verliep echter ’n tikje anders dan normaal, want ik werd verrast door ’n telefoontje van mijn Meesteres over ’n privé kwestie mijnerzijds, waar ik verder in dit verslag niet over zal uitweiden, maar aan het eind van het gesprek was deze kwestie gelukkig opgelost. Mijn Meesteres moest nog meer lak gordijn stof bestellen en omdat Zij wist dat ik ook wat lak gordijnen wilde hebben in mijn flat, vroeg Zij me ook hiervoor de maten te nemen en deze aan Haar door te geven om zodoende alles in één bestelling te verwerken. Dus bij deze geef ik hierbij de maten Meesteres, voor mijn hal heb ik twee gordijnen nodig en ieder gordijn moet : 200 cm breed en 262 cm hoog zijn en voor mijn slaapkamer ook twee gordijnen en ieder gordijn: 208 cm breed en 262 cm hoog, alles gemeten zoals U mij gezegd had.

Voordat ik naar bed ga wil ik nog even uit proberen of ik de nieuwe kettingen die nu aan het plafond hangen ook geblindeerd terug kan vinden om mezelf aan vast te maken, de oude zaten dicht bij de muur en die kon ik dus gebruiken voor mijn oriëntatie maar de nieuwe hangen in het midden van mijn hal, dus zal het zoeken worden om mijn geliefde bondage spelletje uit te voeren. Het antwoord schrijf ik zondag nacht wel in dit verslag voordat ik het verstuur.

Het was inderdaad wat zoeken om geblindeerd de slaapkamer te verlaten en dan naar de hal te gaan om de kettingen te vinden maar het is natuurlijk gelukt en heb dus nog even lekker kunnen genieten voor het slapen gaan.

Hoop dat U weer tevreden bent met mijn verslag en als U nog vragen heeft over de lak gordijnen of iets anders, dan hoor ik dat graag van U.

’n Lieve groet van Uw ocinfaals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *