Mijn melding aan Meesteres Illucia van 21 januari ’13

Hallo Meesteres Illucia,

Afgelopen maandag was voor mij ’n spannende dag, want U had me uitgenodigd om ’n paar privé spullen bij U thuis af te leveren en ik vond dat ’n hele eer om, als aankomend slaaf, in Uw privé omgeving ’n gezellige babbel te hebben onder het genot van ’n kop koffie en ’n sigaretje. Ik weet dat U ’n goede smaak heeft, dus ik verbaasde mij dan ook niet zo toen ik de inrichting van Uw huis zag, voor zover U mij heeft laten zien althans, en er was zelfs herkenning mijnerzijds qua inrichting  en met name Uw vloer trok mijn aandacht. Want de stijl was het zelfde als bij mij thuis met het enige verschil dat het bij mij in de vorm van laminaat ligt en bij U in natuursteen, maar dit heeft alles te maken met het feit dat ik in ’n flat leef en U in ’n huis. Maar mijn complimenten voor wat U mij heeft laten zien.

Tijdens onze babbel bracht U het onderwerp “Fetish Evolution

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *