Mijn CBT behandeling

Verhaal van 19 november ’14 aan mijn Meesteres. (Mijn CBT behandeling)

Mijn CBT behandeling bij Meesteres Illucia

Het is al weer enige dagen geleden dat ik mijn haast maandelijkse bezoekje heb gebracht aan deze geweldige Meesteres en het zitten gaat al ’n stuk beter, zolang ik mijn benen maar niet over elkaar doe. Ik had namelijk afgelopen zaterdag ’n nieuw speeltje gekocht bij Black Dreams, met de naam Ball Crusher Flask en bij thuiskomst wilde ik het natuurlijk gelijk even uitproberen. Het was ’n zwaar speeltje van RVS en woog bijna 2 kg, 1800 gram om precies te zijn en ik ging dus gelijk aan de slag. Als eerste moest de zware metalen ring om mijn zak dicht gedaan worden met ’n inbus sleuteltje, dit ging niet al te moeilijk en zat geweldig, maar toen moest de Flask er aan geschroefd worden met mijn ballen er in door middel van 2 schroefjes en die moesten in de gaatjes van de ring gedraaid worden en dit laatste gaf me ’n groot probleem omdat het van onderaf er in geschroefd moest worden en ik niet kon zien waar de gaatjes zaten.

Doe het zelf CBT behandeling

Ik heb het diverse malen geprobeerd maar zonder resultaat en heb maandag dan ook maar besloten om mijn Meesteres te bellen voor ’n sessie afspraak om het dan samen met haar uit te proberen. De afspraak voor de sessie was snel gemaakt, want de Meesteres wilde dit speeltje wel eens uit proberen op mij, om te zien wat de uitwerking zou zijn. Het zou woensdagavond zeven uur worden, want dan had de Meesteres nog ’n uurtje vrij voor deze sessie. En die ga ik nu zo goed mogelijk zien te beschrijven.

Voorbereiding op mijn CBT behandeling

De woensdag middag heb ik besteed aan het scheren en douchen en natuurlijk heb ik mijn balzak en omgeving met grote zorg geschoren, toen ik hiermee klaar was en mezelf wilde aankleden, kon ik mezelf weer niet in bedwang houden en heb de zware RVS ring alvast om mijn balzak, boven mijn ballen, gemonteerd omdat ik dit zo’n geweldig gevoel vond. Hierna kleedde ik mezelf aan en ging nog even wat eten voordat ik naar Den Haag zou rijden. Het staan en lopen gaf ’n heerlijk gevoel, alleen bij het zitten moest ik voorzichtig zijn omdat anders mijn ballen al geplet zouden worden, achteraf had ik dit niet moeten doen, maar dat is achteraf. Want toen ik naar Den Haag reed kreeg ik er toch wel last van door het verschuiven van je lichaam tijdens bochten en dan moest ik iedere keer mijn ballen weer goed leggen en dat is best lastig als je auto rijd. Ergens bij ’n benzine station stoppen en op het toilet de ring verwijderen was echter ook geen oplossing, want ik had stom genoeg, het inbus sleuteltje thuis laten liggen en dus moest ik er maar het beste van maken maar het kleine schroevendraaiertje had ik gelukkig wel bij me.

De voordeur van de studio werd open gedaan door Meesteres Kate en na de begroeting vertelde zij dat Meesteres Illucia nog even aan de telefoon zat en terwijl wij naar binnen liepen zei deze Meesteres dat ik maar even mijn jas op moest hangen en dan even bij de garderobe nis moest wachten. Enkele ogenblikken later riep mijn Meesteres me verder te komen en kon ik haar op gepaste wijze begroeten, waarna ik de opdracht kreeg mezelf in de badkamer te ontkleden en mezelf dan weer te melden bij haar met medeneming van het mooie speeltje, zoals zij het noemde. Toen ik terug kwam was het bondage bed met de daaronder staande kooi verplaatst en op het bed zat de Meesteres te wachten met wat spullen naast haar. Maar toen zij me aan zag komen fronste zij haar wenkbrauwen en zei, ‘wat zie ik nu om je balzak hangen?’, ik antwoordde snel dat ik het eerste deel alvast had omgedaan omdat het zo lekker voelde. ‘Heb ik je daar toestemming voor gegeven?’ en de toon die was niet echt vriendelijk waarop dit gezegd werd. Ik verontschuldigde mezelf vlug voor dit voorval, maar kreeg als antwoord, ‘daar krijg je dus straf voor’ en vervolgde ‘laat me nu de rest maar eens zien en vertel me nog maar eens wat je nu precies niet voor elkaar kreeg’. Ik vertelde haar het verhaal nogmaals terwijl ik liet zien wat ik bedoelde, de Meesteres vond het wel ’n prachtig speeltje en zei dat we het eens uit gingen proberen. Maar eerst moest zij nog iets pakken om de straf ook uit te kunnen voeren, zoals ze zei.

CBT behandeling uitgebreid met bondage

Ik kreeg eerst ’n leren hoofdharnas omgegespt, vervolgens ’n brede leren riem met polsboeien eraan en mijn polsen werden dan ook direct hierin vast gezet, daarna kreeg ik enkelboeien omgedaan met ’n spreidstang ertussen. Ik moest nog iets verder naar voren schuiven, want lopen kon je het niet noemen met die stang tussen mijn benen, even later hoorde ik de elektrische takel in beweging komen en werd er ’n andere stang, die er aan hing, achter mijn rug tussen de openingen van mijn armen op zijn plaats gebracht. De takel kwam weer in beweging en enkele ogenblikken later werd ik van de vloer getild en hing ik aan mijn gebogen armen, de Meesteres ging nu aan de slag met ’n touw die vastgemaakt werd aan de rechter enkelboei, vervolgens ging het touw via de haak van de takel, denk ik, naar mijn linker enkelboei en zo werden mijn voeten ook omhoog getrokken en vastgezet en ik als ’n soort vogel nestje kwam te hangen.

Nu kreeg ik ook nog ’n soort penis mondknevel in mijn mond gestopt, die achter in mijn nek werd vastgegespt en omdat deze mondknevel ’n hol buisje binnenin had kon ik er wel door ademen maar praten was nu niet meer mogelijk, althans niet meer duidelijk, er ging nog ’n touw door de ringen van het hoofd harnas en de uiteinden werden vastgemaakt aan de andere elektrische takel, die uiteraard ook in beweging kwam en zo werd ik iets naar boven en naar voren getakeld, waardoor mijn pik en ballen goed bereikbaar werden voor de Meesteres. Zij stapte iets naar achteren en bekeek het geheel,’je hangt er mooi bij slaafje en ik kan overal goed bij voor het laatste gedeelte en denk dat de mondknevel wel van pas gaat komen om het geluid wat je gaat uitbrengen iets in te dammen, we gaan beginnen’. En zij voegde de daad bij het woord door de Flask, ’n soort emmertje waarvan de bodem omhoog geschroefd kan worden door aan de metalen T, die aan de bodem vastzit, te draaien, over mijn ballen te schuiven en deze werd door haar behendig vastgeschroefd met de bijbehorende schroefjes, die ik er dus niet in kon krijgen. Toen het “emmertje” op zijn plaats zat voelde het al meteen minder prettig, want door het gewicht van het geheel werden mijn ballen al flink uitgerekt en begon mijn pik ook opstandig te worden en dat ontging de Meesteres natuurlijk ook niet en ze zei met ’n lach in haar stem, ‘gaat het lekker met je?’. Ik mompelde maar iets wat op ‘ja Meesteres’ moest lijken, maar toen ik dit net gemompeld had draaide de Meesteres even aan de onderkant van dit speeltje waarop er ’n soort gegrom uit mijn keel kwam van de pijn die door mijn onderbuik vloeide, omdat mijn ballen nu ’n beetje samen geperst werden. ‘Ja grom of brom maar slaafje en we beginnen nog maar net, wat zal het straks dan voor geluid opleveren’, waarna ze nogmaals aan het T stuk draaide, wat me opnieuw ’n pijnscheut bezorgde en er ’n wee gevoel door mijn onderbuik trok.

Mijn CBT behandeling brengt me pijn en dus genot!

De woorden “pijn” en “lekker” vochten in mijn bovenkamer ’n strijd uit wie er zou winnen en ik alleen maar hijgende geluiden kon uitbrengen en mijn pik op klappen stond. Mijn Meesteres zag dit geheel even aan en besloot het lekken van mijn jonge heer tot stoppen te brengen, want even later voelde ik dat er iets in mijn urinebuis werd gestopt en hoorde haar zeggen, ‘zo dit zal het lekken wel tegen gaan, want klaarkomen is er nog niet bij voor je’. En wederom werden mijn ballen nog iets verder in elkaar gedrukt, met ’n hoge kreet uit mijn keel tot gevolg vanwege de pijn scheut die door mijn lichaam omhoog schoot en mij naar adem deed happen.

“That slave just catches my breath while I smoke a cigarette and will keep an eye on you”, I heard the heels of the Mistress ticking away and everything went through me at that moment, but what prevailed was “what have I started and how long can I keep this up without going west”. I was so preoccupied with this that I had not even heard that the Mistress was already standing with me again, but I felt it all the more, because my balls were pressed together a little more again, resulting in a pain that boiled like a boiling hot jet of water twisted up through my lower abdomen and almost took my breath away.

More pressure on my balls and cumming

My cock was now also grabbed by the Mistress and the next moment there was a vibration in my piss tube that came together with the boiling hot jet of water in my belly, while I could just hear that the Mistress said to me, “so slave now be sure to beep otherwise ‘and that corresponded nicely with the sound I produced, beeping, supporting and groaning with pain and pleasure. All of a sudden the shaking stopped and the plug was taken out of my pee tube , while the Mistress told me that I could come now and she pushed up the pressure on my balls a little and as a result I came almost immediately, accompanies a primal cry from my inside.

Just before I was going to sink into darkness, the vise was loosened around my balls and my pants started again, but now with relief. The “bucket” was unscrewed and removed by the Mistress, and a few moments later my legs fell to the floor again and the mouth gag was removed, followed by the head harness. “Can you stand on your legs?” My Mistress asked, I tried to stand on my legs and although it was difficult, I succeeded and so I stammered “Yes Mistress, it goes.” ‘Very well, then I am going to lower the hoist a little further to release you from this position’ and so I stood back on my own a few moments later, albeit a bit shaky, but I stood.

End CBT treatment

The rest were also released and I was allowed to sit on a stool to recover with a glass of water, after which I was allowed to shower and get dressed because the session was over. After saying goodbye, I still had a difficult journey home, because the heavy stainless steel ring was of course still around my bag and my balls felt even more fair now and that feeling would be even worse I suspected. And that was correct, I was so happy that I had come home and immediately unscrewed the bolts and removed the ring, poured a glass of whiskey for myself and while I drank that and smoked a cigarette, a warm glow came through my body and I decided to go to bed for a good night’s sleep.

Thank you Mistress it was a great session that I will not soon forget !!!

“Cocky”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *