Mentaal

Wat denk je, slaaf? Wat gaat er door je hoofd? Fantasieën, angsten, benieuwd naar wat er komen gaat? Net binnen gestapt in de SM studio in Den Haag, klaar om te beginnen aan een spannende SM sessie met Meesteres Illucia. Tenminste, spannend? Dat hoop je. Maar eigenlijk heb je geen idee… je hebt afgesproken voor het zogenaamde Meesteressenuurtje en daarin bepaalt de Meesteres volledig wat er gaat gebeuren. Alleen dat is al spannend genoeg natuurlijk, maar ook wel angstig.

Zal de Meesteres je gaan martelen, bijvoorbeeld door pijnlijk haar nagels in je tepels te planten? Of zal ze je billen rood slaan met de cane of een gemene zweep? Of is de Meesteres in een wat meer sensuele bui en mag je haar voeten vereren, of haar laarzen likken? Zal ze dit keer rekening houden met jouw fetish voor bondage en rubber? Misschien mag je op het eind van de sessie zelfs wel klaar komen, als je jezelf verplicht af moet trekken voor de Meesteres.

Allerlei hersenspinsels gaan door je hoofd heen en weer, nu je zo voor haar staat. Maar het begon eigenlijk al thuis, vanochtend, toen je je klaar maakte voor de reis naar Den Haag. En eerder, bij het bekijken van haar website. Maar nu, zo concreet in de studio, de Meesteres recht in de ogen kijkend, haar heerlijke geur opsnuivend en zo dichtbij dat je haar aan zou kunnen raken… nu vraag je je af of alle verhaaltjes die je jezelf de afgelopen week hebt verteld, in het echt ook nog zo leuk zijn. Misschien wel leuker? Of juist helemaal niet leuk in het echt; alleen maar leuk en lekker in je fantasie.

Het mooie van BDSM is dat je in elke rol kan kruipen die je maar wilt. En gewoon letterlijk kruipen kan natuurlijk ook. Op je blote knieën over de harde vloer van de SM studio. Met de Meesteres op je rug, als je een pony wilt zijn. Of een ander dier, hondje bijvoorbeeld. Brave of stoute doggies, de Meesteres weet er wel raad mee.

Je altijd al eens stiekem vrouw willen voelen? Prachtig verkleed en opgemaakt als een echte dame? Of toch liever rondtippelen als een ordinaire geile snol?

Maar ja, wat je ook allemaal zelf bedacht hebt, je weet toch niet wat er met je gaat gebeuren in dat Meesteressenuurtje. De Meesteres heeft zelfs van te voren gezegd dat ze je grenzen zal gaan testen en dat de lat steeds hoger komt te liggen. Meende ze dat nou echt? Of speelt ook zij een mentaal spelletje met je? Is het gewoon een goede mindfuck en valt het allemaal reuze mee?

Als het echt niet meer gaat, heb je natuurlijk altijd je stopwoord nog, maar je wilt hoe dan ook voorkomen om dat te gebruiken. Dat is je slaveneer te na.

Ineens besef je, dat ook al dit gemijmer en gepeins eigenlijk gewoon weer puur mentaal is. Het enige dat telt, dat werkelijk is, is hier en nu. Dit moment. Hier in Den Haag. In de SM studio. Recht tegenover de Meesteres.
En hier en nu besluit je om je over te geven aan haar, in vol vertrouwen.