Melding voor mijn Meesteres Illucia van 27 mei ’13

Het is nu woensdag avond 20.30 uur terwijl ik aan mijn computer zit om dit verslag ’n start te geven. ’n Vreemde dag om aan mijn verslag te beginnen, want normaal start ik meestal op vrijdag avond na mijn werk of op zaterdag middag, maar nu moet ik wel beginnen want ik heb ’n vreemd gevoel over me en wil dit graag van me af schrijven. Ik heb namelijk nog helemaal niets vernomen van mijn Meesteres, terwijl Zij meestal maandag ’s na het lezen van mijn verslag, maar uiterlijk woensdag ochtend, even contact opneemt met mij voor ’n kort gesprekje. Het laatste contact is ’n heel lief mailtje van Haar dat ik afgelopen donderdag heb ontvangen voordat Zij naar Berlijn zou afreizen voor het German Fetish Ball in het Pinkster weekend, naar aanleiding van mijn mailtje waarin ik Haar ’n heel fijn en gezellig feest weekend toewenste.

Ik zou natuurlijk ook even kunnen bellen of ’n sms’je sturen om te kijken of er iets aan de hand is, maar omdat ik nu ’n slaaf in opleiding ben en mij wel eens verweten werd door mijn Meesteres dat ik soms wel wat ongeduldig kan zijn, kan dit natuurlijk ook ’n test zijn voor mij om te kijken of ik geduldig kan afwachten tot mijn Meesteres tijd en of zin heeft met mij te praten. Dit is overweging één en de tweede overweging is, dat er natuurlijk ook iets gebeurd kan zijn tijdens het afgelopen weekend en dit kan van alles zijn natuurlijk, maar ook ’n ongeluk met de auto spookt door mijn hoofd, met alle gevolgen van dien. En dit laatste maakt mij het meest ongerust en ben ik gewoon bang om te bellen of ’n sms’je te sturen en dus probeer ik het maar op deze manier ’n beetje van me af te schrijven, wat niet gemakkelijk is want ik word er alleen maar angstiger van en heb dus nu het besluit maar genomen om de donderdag nog af te wachten en als ik dan nog niets heb gehoord van mijn Meesteres ga ik ’s avonds wel ’n sms’je sturen, angst of geen angst voor het resultaat, maar ik moet weten of alles goed is met mijn Meesteres.
De rest van de woensdagavond heb ik rusteloos doorgebracht en nog wat TV gekeken met ’n stevig glas whisky om te proberen wat rust in mijn slavenlijf te krijgen. Rond middernacht ben ik uiteindelijk maar naar bed gegaan in de hoop dat ik goed zou slapen en dat mijn Meesteres de volgende dag ’n teken van leven zou geven. Maar van ’n goede nachtrust was geen sprake, want ik ben diverse malen wakker geschrokken uit de meest bizarre dromen waarin telkens mijn telefoon overging, maar na controle bleek dit dus niet het geval te zijn geweest. En om ongeveer 07.10 uur werd ik voor, ik denk, de vierde maal wakker van deze horror nacht en ben er toen maar uit gegaan voor koffie en ’n paar sigaretten om tot rust te komen en in de wetenschap dat mijn Meesteres altijd vroeg wakker is, hoopte ik uiteraard iets te vernemen van Haar.

De tijd verstreek en het was inmiddels bijna 10.00 uur geworden, nog geen teken van leven en bij dit slaafje kon je ’n ei in zijn kont gaar koken van de spanning en ben toen maar overstag gegaan, heb mijn mobieltje gepakt en heb ’n sms’je geschreven naar mijn Meesteres waarin ik mijn verontrustheid heb geuit. En nu ben ik weer het gelukkigste slaafje van de hele wereld, want binnen ’n minuut belde mijn Meesteres mij al terug en stelde Zij me gerust, want het geval was dat Zij gewoon nog ’n paar extra dagen in Berlijn was gebleven om de verjaardag van Haar man te vieren en was zodoende pas woensdag avond thuis gekomen en het Haar bedoeling was mij vandaag even te bellen, gelukkig nam mijn Meesteres het mij niet kwalijk dat ik contact had gezocht en vond zij het erg lief van mij dat ik zo bezorgd was om Haar, ik werd zelfs beloond, want ik mocht dit weekend lekker mijn gang gaan met mijn geliefde rubber en daar ben ik natuurlijk weer erg blij mee, want daar had dit slaafje de afgelopen dagen eigenlijk niet eens aan gedacht. Als ik op de afgelopen dagen terug kijk heb ik zelfs ’s morgens niet eens mijn rubber joggingpak aan gehad, terwijl ik daar toch toestemming voor had, maar mijn hoofd stond er gewoon niet naar.

Terwijl ik dit zit te schrijven is het inmiddels zaterdag ochtend 10.00 uur geworden en is er dus best wat in dit slaven hoofd om gegaan de afgelopen week. Ik ben dit verslag begonnen met ’n nerveuze spanning op woensdag avond, maar de week begon natuurlijk al eerder en wel op maandag ochtend, Tweede Pinksterdag, mijn mobieltje ging over en het bleek mijn werk te zijn, er waren weer eens wat zieken en de vraag was of ik eerder kon komen om het tekort aan mankracht op te vangen, mijn antwoord was dat ik zou zorgen dat ik er om 10.00 uur was. En dus moest ik deze ochtend al gelijk opschieten om dat te halen, maar het is me gelukt. Het was ’n erg drukke dag en de tijd vloog voorbij, het was 18.00 uur voor ik er erg in had en dus etenstijd voor ons allemaal, want op feestdagen word er altijd gezamenlijk gegeten en worden wij, werknemers, getrakteerd op Chinees eten geregeld door het bedrijf. En na het eten was er voor ons nog maar twee en ’n half uur te gaan voordat de nachtdienst arriveerde en wij dus naar huis konden gaan.
De dinsdag is voor mij ook ’n werkdag geworden, want die heb ik verruild met de donderdag om zodoende half in de week lekker twee dagen vrij te zijn en is het ook makkelijker voor mij om ten dienste te staan voor mijn Meesteres als dit nodig mocht blijken, want mijn Meesteres werkt op deze dagen altijd. Dus de dinsdag heb ik gewoon lekker gewerkt en het was wederom goed druk dus ook die dag vloog weer voorbij.
En nu begon dus de woensdag, waarin ik hoopte iets van mijn Meesteres te horen over mijn laatste verslag dat ik Haar gestuurd had op maandag ochtend, Tweede Pinksterdag. Maar mijn dag verliep anders dan ik had verwacht en dat heb ik dus allemaal in het begin van dit verslag al beschreven en kan ik nu dus verder gaan met de rest van de donderdag, na het fijne telefoontje van mijn Meesteres.

Zij had me dus, ongevraagd, toestemming gegeven om dit weekend lekker met mijn rubber aan de gang te gaan en daar was ik dus ook zóóó blij mee en ook dat alles dus goed was met mijn Meesteres, dat ik niet eens gevraagd had of ik deze dag ook even in mijn rubber mocht spelen om de spanning uit mijn lijf te krijgen, maar daar dacht ik later pas aan toen ik terug kwam van het boodschappen doen, stom natuurlijk van mezelf, maar ik was eigenlijk te opgelucht en blij dat ik er verder die dag maar niet verder bij stil gestaan heb en heb volstaan met het dragen van mijn rubber joggingpak over mijn, natuurlijk, naakte lichaam en ben rond 23.00 uur als ’n heel tevreden slaafje naar bed gegaan om goed uit te rusten voor de komende vrijdag, want dan zou het ook wel weer eens ’n gekkenhuis kunnen worden op het werk.

De vrijdag verliep dus zoals ik verwacht had en er was nagenoeg geen plek meer vrij in onze, toch erg grote, loods om de aangeleverde goederen te kunnen opslaan. Maar om 21.30 uur zat het er op en kon het weekend voor dit slaafje beginnen en ik had al wat rubber op mijn bed klaar gelegd voordat ik naar mijn werk ben gegaan, om bij thuiskomst gelijk in de stemming te komen. De volgende dingen had ik klaar gelegd; mijn rubber slave-suit van Cocoon, of te wel de slaapzak met open gezichtsmasker en de door mij geprepareerde gaten voor mijn tepels en penis en waarvan de ingangsrits aan de onderkant ook afsluitbaar is met ’n slotje, zodat ik mezelf hierin kan opsluiten. Verder lag mijn favoriete gasmasker met nekkorset klaar en had ik de tepelstang ook al opgehangen aan de ketting die altijd aan het plafond boven mijn bed hangt. En om het compleet te maken had ik ook de 3-slangen combinatie van ongeveer 175 cm reeds opgehangen aan de ketting zodat hij niet geblokkeerd kon worden voor de broodnodige lucht toevoer als hij aan het gasmasker is verbonden.

Bij thuiskomst zag ik dit alles dus netjes op het bed liggen toen ik in de slaapkamer kwam om mijn (werk) kleding uit te doen en mezelf even zou douchen alvorens ’n lekker glaasje wijn te drinken en ’n sigaretje te roken, waarna het feestje kon gaan beginnen. Ondanks het feit dat ik toch wel vermoeid was en dat voelde ik eigenlijk pas toen ik gedoucht had en op de bank zat met mijn drankje en sigaret, verlangde ik toch naar mijn rubber gevangenis en zou ik wel zien of ik nog aan spelen toe zou komen. In ieder geval had ik mezelf toch in de rubberslaapzak gewerkt en heb mijn gasmasker opgedaan gecompleteerd met mijn Meesteres Haar handen om mijn nek, of te wel Haar aan mij toevertrouwde collar, waarna ik het gasmasker afsloot met ’n slotje en het open gezichtsmasker van de slaapzak er als laatste overheen heb gedaan. Vervolgens ben ik op bed gaan liggen en met de slaapzak tot aan mijn middel omhoog kan ik nu beginnen om mijn tepelringen aan de haken van de tepelstang te bevestigen en nadat dit gebeurt was heb ik de luchtslang op mijn gasmasker geschoven en kwam de lastige klus om mijn penis en ballen door de kleine, hiervoor bestemde, opening te wurmen en vervolgens de zak verder naar beneden te brengen met mijn voeten, met mijn handen gaat dit niet als je tepels al vast zitten, want ’n mens heeft nu eenmaal geen uitschuifbare armen eigenlijk best jammer ha,ha,ha. Nu moest ik alleen nog de rits aan de onderkant dicht doen en hiervoor moet ik dus mijn benen richting mijn hoofd brengen alvorens ik de rits met mijn handen kan sluiten, nu is de rits zo gemaakt dat hij zowel aan de buiten als aan de binnenkant dicht geritst kan worden, maar ik ben er intussen zo handig mee geworden dat ik het laatste stukje dicht rits met de sluiting aan de buitenkant en ik het met het slotje kan afsluiten. In het verleden deed ik dit al zo vaak en dan liet ik het sleuteltje vaak op lastige plekken achter om het zo moeilijk mogelijk voor mezelf te maken als ik er weer uit wilde, maar in dit geval lagen de sleuteltjes, vijf stuks aan ’n hangertje, op het nachttafeltje naast mijn bed lekker dichtbij, maar toch heel ver weg bleek later. Ik lag dus heerlijk opgesloten in mijn rubber op bed en mijn tepels waren nog niet al te strak uitgerekt, want dan zou ik meer naar beneden richting voeteneinde moeten schuiven en dat wilde ik (nog) niet in verband met de vermoeidheid die ik toch nog voelde en dus dacht ik zo heerlijk uit te rusten. Ik weet op dat moment niets van de tijd en ik heb heerlijk liggen relaxen en ben diverse malen uit ’n lichte roes wakker geworden en toen ik me bedacht mezelf toch maar te gaan bevredigen, kwam ik tot de ontdekking dat ik dit voor mezelf onmogelijk had gemaakt door de sleuteltjes niet bij me te nemen in de zak en ze op het nachttafeltje had laten liggen. En dus moest ik mijn tepels eerst losmaken en omdat dit ook de eerste keer was dat ik zo opgesloten lag met dat slotje aan de rits, moest ik dus ook ’n manier zien te vinden om mijn tepels van binnen uit de zak los te maken en dat viel om de donder niet mee want de zak was ook lichtelijk vacuüm getrokken doordat de lucht door de rits en de andere kleine openingen was weggelopen, uiteindelijk heb ik het toch weten te klaren natuurlijk maar het was moeizaam en moet ik er dus in het vervolg wel rekening mee houden de sleuteltjes bij me te nemen in de zak.

Toen ik mezelf uiteindelijk bevrijd had kon ik dus ook kijken hoe laat het was en het bleek al 03.17 uur te zijn geworden en had ik dus ruim drie en ’n half uur liggen relaxen en vond ik het, ondanks het feit dat ik nog niet klaar gekomen was, de hoogste tijd geworden om nog even iets te drinken en ’n sigaretje te roken en heb me dus maar van al het rubber ontdaan, terwijl ik hiermee bezig was voelde ik dat er toch aardig wat lekkage had plaats gevonden ter hoogte van het penisgat op de zak want die was goed glibberig geworden, viespeuk dacht ik nog en heb het ook maar meteen goed schoon gemaakt en heb mijn badjas maar over mijn toch enigszins natte lichaam aangetrokken voor het drankje en sigaretje, waarna ik mezelf nog even vlug gedoucht heb en ben toen maar lekker gaan slapen en zit nu dus dit verslag te typen in mijn rubber joggingpak met mijn gezichtsmasker op en “de handen van mijn Meesteres” weer netjes om mijn nek om het compleet te maken.
Mijn verdere plannen voor deze zaterdag weet ik nog niet helemaal zeker, maar wat ik wel weet is dat ik nog ’n paar kleine boodschapjes moet doen en de wasmachine zijn wekelijkse werk moet laten doen en ik wil de avond voor de TV zitten om de Champions League finale in Londen te bekijken, dus ga ik nu maar opschieten en wat eten alvorens op pad te gaan, want het is inmiddels ook al ongeveer 13.00 uur geworden en ik heb nog niets gegeten. Ik besloot om die paar kleine boodschapjes lopend te gaan doen want het weer zag er redelijk uit, hier en daar wat wolken en af en toe zon en kans op ’n beetje regen, dus heb ik mijn mooie rubber laarzen onder mijn spijkerbroek aan getrokken en over mijn coltrui mijn rubber jas en al zeg ik het zelf, het zag er mooi uit en er waren ook voldoende blikken op mij gericht tijdens het boodschappen doen, maar enig commentaar bleef ditmaal uit. Maar bij thuiskomst om bijna 16.00 uur, was ik dusdanig “opgewarmd”, van de sterke geur van die rubber jas, dat ik onmiddellijk besloot om mijn niet bevredigde gevoel van de afgelopen nacht alsnog ten uitvoer te brengen en dus ben ik gauw naar de slaapkamer gegaan, waar de meeste speeltjes nog steeds op me lagen te wachten. Ik besloot om mijn gasmasker weer op te doen in combinatie met de luchtslangen waar ik nu ook de 2 liter ademzak aan heb bevestigd voor dat kleine beetje extra spanning en natuurlijk “Uw handen” om mijn nek , maar eerst deed ik mijn enkel boeien om en bevestigde de spreidstang er aan met twee hangslotjes en bevestigde hierna de stang met ’n groter hangslot aan het voeten einde van mijn bed, toen de haken van de tepelstang aan mijn tepel piercings bevestigd waardoor zij direct aardig uitgerekt werden omdat ik aardig ver naar beneden in mijn bed lag door de enkel spreidstang, maar dit alles kon mij niet deren want het borrelde al heel aardig in mijn buik alleen al van de gedachten die ik op voorhand had gehad. Nu kwam het laatste gedeelte, het bevestigen van de luchtslang inclusief de luchtzak, wat niet moeilijk is maar ik moest eerst wel even mijn ademhaling onder controle zien te krijgen. Toen dit zover was besloot ik ook nog om mijn linkerhand in de bondagewant te steken en dicht te gespen, deze wanten hangen met hangslotjes al maanden aan het hoofdeinde van mijn bed en zijn dusdanig vast gemaakt dat ik ze beide aan kan doen en dicht kan gespen voor dat extra beetje bondage gevoel. Maar nu dus alleen de linker aan gedaan, want zo kan ik mijn rechter mooi gebruiken om mezelf lekker te bevredigen en als ik het te zwaar zou krijgen met mijn ademhaling dan moest ik dus stoppen met mezelf af te trekken en dan ook nog eerst mijn linkerhand bevrijden want de luchtslang krijg ik niet los met één hand en stoppen wilde ik ook niet, ik wilde eigenlijk maar één ding en dat is klaar komen. En ondanks het feit dat ik naar frisse lucht snakte ging ik door tot de explosie uiteindelijk toch kwam en ik mijn hand snel moest bevrijden om de luchtslang te kunnen ontkoppelen van mijn gasmasker en de frisse lucht ’n verademing was. Van begin tot eind zal dit ongeveer ’n klein uurtje in beslag hebben genomen maar ik had dit echt nodig na alles van de afgelopen week. En U Meesteres, U was constant in mijn gedachten en ik bedank U dan ook heel erg voor het toestaan van dit rubberspel dit weekend, want na het voetbal kijken op TV deze zaterdag avond zit voor mij het weekend er al weer op want zondag moet ik weer gaan werken, dus zit ik nu na de wedstrijd nog even dit verslag te fine-tunen zodat ik het zondag nacht naar mijn geliefde Meesteres kan versturen om Haar wederom tijdens Haar ontwaken wat lees plezier te bezorgen, naar ik hoop.

Veel liefs van Uw ocinfaals en hoop U gauw weer eens te zien en beter nog, te voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *