Melding, verslag en opdracht, aan en van mijn Meesteres.

Lieve Meesteres Illucia, het is al weer 3 weken geleden dat ik me voor het laatst per mail heb gemeld aan U, want ik was er van uit gegaan dat als U weer terug was van vakantie ik me weer als vanouds per telefoon moest melden. Dit was, naar later bleek, ’n grote vergissing mijnerzijds, maar hierover later.

Ik was heel erg blij dat U weer thuis was en dat U mij opbelde op maandag voor de Kerst, heerlijk om Uw stem weer te horen. De maandag daarop was het Oudjaar en U zou in Berlijn zijn, maar U zou mij even bellen om de beste wensen te geven voor het nieuwe jaar en zo was dit slaafje helemaal gelukkig toen U mij belde. Nadat U weer terug was uit Berlijn heb ik direct gebeld om ’n afspraak te maken voor ’n sessie waant daar was dit slaafje wel aan toe. Het werd woensdag 9 januari om 14.00 uur. Tot zover ’n nog steeds happy slaafje, maar dat veranderde al snel, maandag had ik me weer telefonisch gemeld bij U maar toen had U weinig tijd en vertelde dat U me dinsdag wel even terug zou bellen en dat gebeurde dus ook, maar dit gesprek maakte van ’n happy slaafje ’n verontrust slaafje, want buiten wat privé dingen Uwerzijds waar ik verder niets over zal zeggen, vertelde U mij dat ik ernstig in gebreke was geweest en ik daarvoor gestraft zou worden tijdens de sessie van woensdag, tevens moest ik maar eens goed nadenken waarin ik in gebreke was geweest. Ik heb me suf gepiekerd en daardoor ook onrustig geslapen de nacht voor de sessie, maar ik moest het antwoord schuldig blijven, ik wist gewoon niet wat ik verkeerd had gedaan. Woensdag v.a. 14.00 uur de sessie gehad en het verslag hiervan staat verder op in deze bijlage. Donderdag en vrijdag erg druk geweest op mijn werk, maar ook in de ochtend want er waren wat strubbelingen over mijn nieuwe (rubber) bestelling met de firma in Duitsland en nadat ik op aanraden van U, Meesteres Illucia, PayPal hierover geïnformeerd had kreeg ik vrijdag avond ’n mail van hun met de mededeling dat ’n gedeelte klaar was (cat-suit) en dat het verzonden was, de rest van mijn bestelling zou aan het eind van de volgende week klaar zijn en verstuurd worden. Zaterdag na de boodschappen heerlijk in mijn rubber doorgebracht en wat TV gekeken voor zover dat ging met het gasmasker op, maar het was in ieder geval lekker relaxed. Zondag weer gewerkt en in de ochtend nog even met U gesproken over privé zaken en nu is het Maandag en tijd om alles naar U toe te sturen. Tot zover mijn melding per mail en ga ik nu het verslag van de sessie maar beschrijven.

Verslag sessie, woensdag 9 januari 2012

Het is woensdag ochtend en ben vroeg wakker geworden na ’n onrustige nacht, want ik wilde nog ’n paar dingen doen, voordat ik me zou gaan kleden in mijn rubber catsuit voor de sessie die om 14.00 uur gepland stond, ik wilde onder andere nog ’n mooie bos rozen voor mijn Meesteres kopen, niet om Haar mild te stemmen, maar om aan te tonen dat ik blij was Haar weer te zien. Ik was om ongeveer 13.00 klaar met alles en bekeek mezelf in de, te kleine, spiegel maar vond dat ik er goed uitzag om mezelf te presenteren aan mijn Meesteres, vlug ’n coltrui en spijkerbroek en mijn rubber trenchcoat aan getrokken en ’n tweede vlugge blik in de spiegel, het was goed.
Ik vertrok richting studio voor mijn sessie, waar ik ongeveer 15 minuten voor de afgesproken tijd arriveerde, nog even ’n sigaretje in de auto roken en het parkeer bonnetje regelen en dan stipt op tijd aanbellen voor het weerzien met mijn Meesteres, want de laatste sessie was alweer afgelopen november en in december was mijn Meesteres op vakantie, dus ik was hier echt wel aan toe, al hoewel ik toch wel ’n beetje in mijn rats zat omdat ik volgens mijn Meesteres straf verdiende daar ik in gebreke was gebleven de afgelopen weken, maar vraag me niet wat en waar ik in gebreke ben geweest want ik weet het niet, maar nu terwijl ik dit zit te schrijven weet ik het donders goed! Maar dat is achteraf.

Okay 14.00 uur precies en ik bel aan, Meesteres Illucia doet persoonlijk open en Ze zag er weer oog verblindend uit in Haar mooie rubber outfit, ik was amper de drempel van de studio over en ik kon gelijk op mijn knieën in het halletje om de rozen te overhandigen en Haar gedag te zeggen, hierna gebood mijn Meesteres me op te staan en Haar te volgen naar een van de kamers waar de sessies gehouden worden, Ze vroeg of ik iets wilde drinken, waarop ik netjes antwoordde, ’n glas water a.u.b. Meesteres. Waarop de Meesteres zei “hier wachten”, en vertrok. Ik wilde eigenlijk gelijk mijn jas uit doen en de andere kleding stukken om mezelf netjes te presenteren als mijn Meesteres weer terug zou komen met het glas water, maar iets van binnen bij me zei me dit niet te doen, want mijn Meesteres had hier niets over gezegd en achteraf denk ik dat ik hier heel goed aan gedaan heb. Na enkele ogenblikken kwam mijn Meesteres weer terug met het glas water en toen kwam het, ik wilde het gelijk aanpakken maar dat mocht niet en ik zag iets vervaarlijks in Haar ogen, ik moest Haar volgen door de schuifdeuren naar de andere kamer en Ze gebood me te gaan zitten, op de grond uiteraard, alvorens Ze mij het glas water aanbood. Toen kreeg ik nogmaals de kans om mezelf te herinneren waarbij ik in gebreke was gebleven, maar hoe snel en hard ik ook alles van de afgelopen periode voorbij liet komen, ik moest het antwoord schuldig blijven. En toen ging de Meesteres er eens goed voor zitten en vertelde mij het volgende: ik was in gebreke gebleven omdat ik mezelf niet meer per e-mail had gemeld bij Haar, dit was namelijk afgesproken voordat de Meesteres op vakantie was gegaan, en dat ik zelfstandig dit besluit had genomen om in het vervolg de melding telefonisch weer te gaan doen toen Zij weer thuis was, was dus ’n grove fout mijnerzijds en moest ik wel gestraft worden! De Meesteres had hier natuurlijk groot gelijk in, ondanks het feit dat ik hier om gevraagd had in mijn laatste e-mail naar Haar vakantie adres, maar de Meesteres had mij hierover geen antwoord gegeven, dus het was nogal stom van mezelf, maar ja soms moet je wel weer eens recht gezet worden met alle gevolgen van dien natuurlijk. Er werden mij twee straffen voorgelegd waar ik uit mocht kiezen en wel: geheel gekleed in mijn rubber, inclusief mijn nieuwe gasmasker met neck-corset, anderhalf uur schoonmaak werk in de sessie ruimtes onder toeziend oog van mijn Meesteres en van Meesteres Kate, of honderd cane slagen. In mijn vorige verslag heb

ik melding gemaakt van het feit dat ik geen kick krijg van zweep of cane slagen, maar dat ik het accepteer van mijn Meesteres als daar ’n noodzaak voor is en toen ik in de laatste sessie vorig jaar mijn eerste cane slagen had ontvangen van mijn leven, waren dat er in totaal 20 en dat is geen 100 zoals mijn Meesteres mij in het vooruitzicht stelde, ik denk dat Meesteres Illucia mijn gedachten kon lezen in de korte stilte die volgde om mijn beslissing te maken, want ook schoonmaken is niet mijn hobby ondanks het feit dat ik toch geruime tijd alleen leef en er dus thuis ook aan moet geloven en ik hou van schoon en netjes, maar laat ik niet afdwalen, mijn Meesteres zei dus in de korte stilte van mijn gedachte welke keuze ik moest maken, dat ik na 100 cane slagen de volgende dag niet wilde gaan zitten vanwege de pijn in mijn kont, dit gaf voor mij de doorslag want ik moest de volgende dag weer gaan werken en rij dan constant op ’n vorkheftruck en dit zal dus haast niet te doen zijn, dus besloot ik gauw voor de schoonmaak klus te kiezen. Ik kreeg snel ’n emmer met sop en wat doeken en kon aan de gang gaan in de middelste sessie ruimte. De start was voortvarend en ik schoot lekker op, maar naar mate de tijd verstreek kreeg ik het steeds warmer en het ademen ging ook steeds lastiger, maar ik kon niet even mijn gasmasker afzetten want mijn Meesteres had dit met ’n klein hang slotje ondervangen en had het sleuteltje bij Haar gehouden, dus dan maar gewoon doorgaan, maar moeilijk werd het wel, geloof me maar en bovendien kwamen beide Meesteressen om de haverklap door de ruimte en werd ik dus gecontroleerd of ik wel aan het werk was. Ik had geen benul van de tijd maar op ’n gegeven moment kwam Meesteres Illucia weer langs en moest ik bij Haar komen en werd het slotje van mijn gasmasker verwijderd en ontdeed Zij me van het gasmasker, terwijl er ’n zucht van verlichting door mij heen ging want ik kon weer frisse lucht in ademen. Er was ’n kleine pauze waarin we wat praatte, maar die was ook zo weer afgelopen en kon ik mijn gasmasker weer opzetten en toen hij dicht geritst was deed mijn Meesteres hem weer keurig op slot en moest ik Haar volgen naar de andere sessie ruimte, ik kreeg mijn hoofd harnas om gegespt en ’n extra body bag aan om het nog ’n beetje warmer te maken voor mij en mijn handen waren zo ook gelijk opgeborgen, waarna ik plaats moest nemen op ’n soort half lang bed tegen de wand met ’n rek achter mijn rug en ’n buizen constructie voor me aan het eind van het korte bed, het was nog ’n beetje onduidelijk wat de bedoeling allemaal was, maar dat werd me gauw duidelijk, het hoofd harnas werd boven mijn hoofd vast gemaakt zodat mijn nek aardig werd uitgerekt, hierna kwamen mijn tepel ringen aan de beurt, er werden koorden door gehaald die vervolgens weer vast gemaakt werden aan de buizen constructie aan het einde van het korte zit bed. Mijn tepels werden hierdoor ook opgerekt en elke beweging die ik maakte kwamen de koorden strakker te staan en werden mijn tepels nog meer uit gerekt en dit was dus geen relax houding, maar als ik rustig bleef zitten ging het net en mijn Meesteres bekeek het geheel eens zorgvuldig van ’n afstandje en riep hierna Meesteres Kate om langs te komen, zodat ook Zij even naar dit kunstwerk kon kijken. Ik werd natuurlijk ook nog even liefdevol betast, met ’n handje tegen mijn lucht inlaat van mijn gasmasker zodat ik dus even niet kon ademen en hier en daar wat felle klapjes op bepaalde lichaamsdelen, zodat ik dus weer bewoog en mijn tepels weer werden uitgerekt, leuk hoor zo’n spelletje maar ik kon daar niets aan veranderen en moest het maar ondergaan en na ’n laatste controle van mijn Meesteres, of alles goed zat, vertrok Zij uit de ruimte en deed het licht uit en de deur dicht, mij achterlatend in deze toch wel onhandige, voor mij, bondage en ik probeerde er maar het beste van te maken door rustig te blijven zitten, dit was echter makkelijker gezegd dan gedaan, maar gelukkig heeft dit slaafje ook nog wat masochistische trekjes buiten zijn rubber fetisj, dus kon ik er ook wel van genieten en terwijl ik zo lekker weg droomde stond daar Meesteres Illucia weer naast me die zonder hakken de ruimte was binnen geslopen om mij nog even te controleren op mijn ademhaling door even Haar hand op de lucht inlaat te houden en mij dus weer even naar adem liet happen.
Maar helaas komt aan al dit fijns ook ’n einde en werd ik los gemaakt en moest ik me uitkleden en gaan douchen en kon ik mezelf weer in mijn normale kleren kleden. Ik kreeg nog ’n kop koffie aangeboden en we praatten nog wat na over allerlei zaken, tevens kreeg ik nog ’n extra opdracht van mijn Meesteres: ik moest mijn omschrijving van het woord “toewijding” beschrijven.
Rest mij nog mijn Meesteres te badanken voor de toch weer aparte en heerlijke sessie en tot ’n volgende keer maar weer.

Groet van Uw rubberslaaf,
Nico

Opdracht: wat versta ik onder het woord “Toewijding”.
Het woord “toewijding” betekent voor mij iets met volledige overgave doen, in dit geval voor mijn Meesteres voor de volle 100 % dus, en daardoor ten alle tijden dienstbaar zijn voor Haar (opoffering, bezieling, inzet). Dit zijn enkele korte omschrijvingen van wat ik versta onder het woord “toewijding”. Ik hoop dat U hier tevreden mee bent en hoop ook snel weer iets te horen van U.
Lieve groet van Uw rubberslaaf, Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *