Melding van 6 mei ’13 aan mijn Meesteres Illucia

Er ligt wederom ’n bewogen week achter me, normaal of althans vaak heb ik wel contact met mijn Meesteres op de maandag, nadat Zij mijn verslag van de afgelopen week heeft gelezen, maar nu ik er extra naar uitkeek iets van Haar te horen, bleef het deze maandag stil. Niet wetende wat ik nu wel weet en dat was omdat mijn Meesteres geveld was door ’n probleem met Haar rug en plat op bed lag. Gelukkig was Zij weer hersteld op de voor Haar zó belangrijke dag, namelijk de officiële opening van The House of SubMission, maar daarover later meer in dit verslag.
Ik heb de maandag dan ook maar gebruikt om de body-bag netjes schoon te maken als opdracht voor mijn Meesteres, zodat alles wat gebruikt was aan rubber tijdens de laatste sessie, weer allemaal piekfijn in orde was om terug te geven aan mijn Meesteres, voor de aanvang van de officiële opening op vrijdag.

De dinsdag, Koninginnen dag, zou mijn Meesteres in Amsterdam zijn voor de viering hiervan en ik besloot net voor het slapen gaan op maandag, rond middernacht, om nog even ’n sms’je te sturen om Haar ’n fijne dag met mooi weer toe te wensen. Ik had dus ook geen verwachting voor enig antwoord van Haar op deze dag en ik moest toch ook nog gewoon werken op deze dag, dus mijn dinsdag verliep rustig en ik kon ook op ’n normale tijd naar huis want er kwam ook ’n normale nachtdienst op het werk. Ik was dus ook niet zo erg moe bij thuiskomst en speelde even met de gedachten om nog even met mijn rubber aan de slag te gaan, maar staakte die gedachten al snel want ook hiervoor zou ik dus toestemming moeten vragen en dat doe je niet ’s avonds laat bij je Meesteres. Dus heb ik maar wat voetbal gekeken op TV en toen dat afgelopen was ben ik gaan douchen en in bed gekropen om lekker te gaan slapen.
De woensdag begon vrij relaxed voor mij want er stonden weinig dingen in mijn agenda voor die dag, alleen wat boodschappen doen en mijn ruitenwissers laten vervangen bij de garage en dat was het voor die dag, en hopen op enig teken van leven van mijn Meesteres natuurlijk omdat ik ook nog geen definitieve tijd van aanvang voor de opening wist en ook nog geen idee had wat ik precies aan zou moeten voor dit feestje. Maar toen het dus al half zes was geworden en ik nog niets gehoord had heb ik toch maar ’n sms’je gestuurd naar mijn Meesteres met de vraag of ik Haar nog even kon spreken, ook omdat ik natuurlijk donderdag weer gewoon moest werken en als er nog iets speciaals zou zijn kon ik dat in ieder geval ’s morgens voor mijn werk nog regelen. En na ongeveer 2 uur kreeg ik dan het verlossende berichtje dat ik donderdag ochtend rond 10.00 uur kon bellen.
De rest van de avond heb ik maar weer heerlijk naar het voetballen zitten kijken hoe Bayer München het onaantastbaar geachte Barcelona vernederde en klop gaf met 3-0. En nu kunnen de Duitsers zich eindelijk opmaken voor ’n invasie op Engels grond gebied, wat ze in ’40-’45 niet gelukt is, gaat dan eindelijk ruim 70 jaar later dan toch gebeuren tijdens de Champions League finale in Londen met twee teams uit Duitsland tegenover elkaar.

Na ’n goede nachtrust te hebben gehad is het inmiddels donderdag ochtend en heb mijn telefoon aan de oplader gekoppeld en na de gebruikelijke koffie en sigaretten ben ik naar de badkamer gegaan om te douchen en hier en daar wat overtollig haar weg te scheren met de tondeuse, om in ieder geval klaar te zijn tegen 10.00 uur om mijn Meesteres te bellen. Alleen toen ik mijn telefoon pakte om dit te doen zag ik tot mijn grote schrik dat ik ’n oproep gemist had en ja, die was van mijn Meesteres. Toen ik Haar dan ook belde en mijn verontschuldigde met de reden dat ik het niet gehoord had, kreeg ik gelijk de wind van voren en de mededeling dat Zij zou nadenken over ’n passende straf omdat ik de telefoon altijd bij me zou moeten hebben. Maar goed ik had dan eindelijk het contact waar ik zo naar verlangd had de afgelopen dagen en mijn opdracht was duidelijk voor vrijdag aanstaande, ik hoefde niet extra vroeg naar Den Haag om nog eventuele dingen te doen, maar moest me tussen 16.15 en 16.30 uur melden bij mijn Meesteres voor de deur om Haar op te halen, waarna we gezamenlijk naar de Studio zouden rijden, en daar zouden we (de andere slaven voor die avond) te horen krijgen wat de taak verdeling zou worden. Nu kon ik me dus richten op mijn werkdag, maar moest eerst nog even de bloemist bellen om het tijdstip door te geven voor het ophalen van de rozen die vrijdag, ik zou ze ophalen tussen 14.00 en 15.00 uur en ik kreeg dus mooie verse zoals hij zei omdat hij rond 13.00 uur terug zou zijn van de veiling.
De werkdag verliep weer hectisch want het was weer razend druk op het werk, maar ik was happy ondanks dat er ’n passende straf op me zou liggen wachten, maar ja wie dan leeft die dan zorgt, dacht ik.

En na ’n wat licht onrustige nacht, was het dus eindelijk zover. Wat ik mee moest nemen, had ik reeds ingepakt op donderdag avond na thuiskomst, dus kon ik me geheel richten op de normale dingen van de dag, met dit verschil dat ik nu rond 11.30 uur in de keuken stond om mijn warme maaltijd te maken omdat ik volgens mijn Meesteres ’n goede maaltijd voorafgaand aan de avond wel zou kunnen gebruiken. En dus zat ik rond 13.00 uur aan de pikante kip met rijst en groente, in plaats van aan ’n broodje. Achteraf bleek dit ’n uitstekend idee van mijn Meesteres te zijn want met de nodige dingen nog te doen bleef er niet veel tijd over om uitgebreid te gaan zitten eten voor ons allemaal.
Ben om ongeveer 14.30 uur naar de bloemist gereden om de rozen op te halen en ben toen ook maar gelijk doorgereden naar min Meesteres Haar huis. Ik was uiteraard weer veel te vroeg en heb dus maar ergens ’n parkeer plekje op gezocht om nog even ’n sigaretje te roken alvorens aan het laatste stukje van de reis te beginnen en ik arriveerde dus mooi op tijd. Ik belde mijn Meesteres dus even om te zeggen dat ik voor de deur stond met de auto en mijn Meesteres antwoordde dat Zij me al gezien had en dat ik nog even geduld moest hebben, maar na enkele minuten verscheen mijn Meesteres al en stapte ik dus snel uit om Haar even te helpen met de tassen die Zij bij zich had en het auto portier even voor Haar open hield en weer sloot toen Zij in de auto zat en de laatste kilometers naar de Studio konden beginnen. Terwijl we onderweg waren vertelde mijn Meesteres me dat ze dus door Haar rug was gegaan en dus ook niet naar het feest in Amsterdam was geweest op Koninginnendag, ook werd mijn taak voor de komende avond aan mij verteld en ik zou dus keukendienst hebben wat zoveel inhield als bittergarnituurtjes klaarmaken in de “vetschuur” of wel de keuken, en het uitserveren ervan aan de gasten. Maar omdat de Meesteressen niet wilden dat er etenswaren mee naar boven genomen zouden worden, zou ik pas beginnen met deze taak nadat de officiële opening had plaats gevonden en de gasten de speelkamers boven hadden bekeken en weer terug waren in de grote bar waar de rest van het feestje zich zou afspelen en dan zou het naar verwachting van de Meesteressen wel zo’n beetje 21.15/21.30 uur zijn en kon ik dus tot die tijd even mee helpen de gasten te ontvangen bij de buitendeur, totdat slaaf R klaar was met zich omkleden want hij was wat later gekomen vanwege zijn werk, waarna ik ze voor ging naar de bar en ze bij een van de Meesteressen bracht om ze na de begroeting ’n glaasje bubbels aan te bieden. De slavinnen Joan en “Maxime” waren de dames achter de bar die alle drankjes in zouden schenken tijdens deze avond en af en toe zouden wisselen met slaaf R om in de bar de drankjes uit te serveren.

Tegen 21.00 uur ben ik maar naar mijn “vetschuur” gegaan om de eerste ronde bittergarnituur voor te bereiden en deze rond 21.30 uur bij de aanwezige gasten aan te bieden. De eerste schaal was al gauw leeg en moest dus snel weer ’n nieuwe schaal produceren en dat ging lekker door totdat de gasten voor het merendeel voldaan waren en het moeilijker werd om de schaal leeg te krijgen, waarop mijn Meesteres mij toestemming gaf om de laatste paar hapjes maar mee terug naar de keuken te nemen en alles op te ruimen en als alles netjes was dan kon ik zelf even wat drinken en ’n sigaretje roken tussen de gasten, maar daar kwam weinig van terecht want toen ik achter de bar was om iets voor mezelf in te schenken werd ook ik “besprongen” door diverse gasten met bestellingen van drankjes, dus hielp ik maar even mee achter en voor de bar met de drankjes en heb de kleine pauze die ik van mijn Meesteres had gekregen maar even opzij gezet, want de gasten gaan natuurlijk voor.

Al met al heb ik zo ongeveer de helft van de avond in de “vetschuur” doorgebracht en heb zodoende ook maar de helft van het feestje meegemaakt, maar wat ik in die tijd voor indrukken heb opgedaan weerspiegelt volgens mij toch wel dat de avond als erg geslaagd de boeken in zal gaan en de Meesteressen dus wel tevreden op deze avond terug kunnen kijken. Rond 23.15 gaf Meesteres Kate het teken dat de bar gesloten zou worden en de laatste drankjes werden gauw nog even besteld en in geschonken, waarna de gasten één voor één afscheid namen van de Meesteressen en huiswaarts keerden, neem ik aan tenminste.

Toen alle genodigden vertrokken waren en alles weer netjes en schoon was gemaakt door deze slaafjes, was ook de tijd aangebroken om ons te douchen en om te kleden en werd de avond nog even relaxed door genomen en werden ook wij, als slaven, door de Meesteressen heel warm bedankt met zoenen, knuffels en complimenten voor onze inzet op deze geweldige avond en we met z’n allen de trappen afdaalden met tassen in de handen om ons bij de “mannen” van de Meesteressen te voegen voor het laatste drankje en sigaretje alvorens alle cadeautjes naar de auto’s te brengen en afscheid van elkaar te nemen, waarna de thuisreis begon en ik nog gauw de opdracht kreeg van mijn Meesteres om ’n sms’je te sturen als ik veilig thuis gekomen was en dat heb ik natuurlijk beloofd te doen en ook gedaan al was het ondertussen toch wel 02.30 uur geworden.
Heb thuis op de bank nog even ’n glas bubbels gedronken en ’n sigaret gerookt, maar was te moe om mijn spullen nog allemaal schoon te maken en heb dus alles maar in de badkamer gezet om het zaterdag ochtend te doen en ben na ’n douche genomen te hebben gauw naar bed gegaan, want ik moest ook weer op tijd opstaan om mijn medicijnen in te nemen. Werd om 08.30 uur wakker en nadat ik mijn medicijnen had ingenomen dacht ik nog even terug te gaan naar bed voor ’n paar extra uurtjes slaap, maar helaas ik kon de slaap niet vatten en ben er na ’n half uurtje woelen maar weer uit gegaan om koffie, koffie en nog eens koffie met de nodige sigaretten natuurlijk, voor het wakker worden te nuttigen, waarna het ontbijt volgde , douchen en aankleden en toen was het tijd geworden om mijn rubber spullen, die ik gisteren gedragen had, schoon te maken. En bij dit karwei bekroop mij weer het geile gevoel wat ik altijd krijg en heb als ik met rubber bezig ben, maar ik weet ook dat ik overal toestemming voor moet vragen aan mijn Meesteres en heb dus maar gauw ’n sms’je gestuurd waarin ik toestemming heb gevraagd om ’n paar uurtjes met mezelf te mogen spelen alvorens klaar te mogen komen.

Maar dit slaafje heeft weer de pech van z’n leven, want het vooruitzicht van ’n paar uurtjes rubber spel met klaar komen aan het eind is hem niet gegund, althans niet vandaag, want het is inmiddels bijna middernacht geworden en ik heb nog geen antwoord van mijn Meesteres gehad en ga zo meteen dan ook maar naar bed om er misschien wel over te dromen, wie weet!! En dan is het morgen weer zondag en word het voor dit slaafje weer ’n lange werkdag en heb dus nu mijn verslag klaar gemaakt in plaats van mezelf, ha, ha, ha, en kan het dus met ’n gerust hart zondag nacht als ik thuis kom van mijn werk versturen aan mijn lieve Meesteres.
Het is nu 00.30 uur op de maandag ochtend en ik maak nog even van de gelegenheid gebruik om mijn Meesteres te bedanken voor het sms’je wat Zij me stuurde rond 12.00 uur op de zondag en waarin Zij mij toestemming gaf met mezelf te spelen, wat natuurlijk erg lief was van Haar, maar ik stond dus haast klaar om naar mijn werk te gaan. Heb toen maar snel even gebeld met mijn

Meesteres en dit voorgelegd aan Haar en toen mocht ik het doen als ik thuis kwam van mijn werk, ik was uiteraard erg blij met deze mededeling, maar ik wist ook dat ik meestal op zondag avond laat, zo rond middernacht, pas thuis kom en dan ook wel versleten ben van de drukke werkdag en dan heb je ook niet direct weer ’n geile bui. Maar de gedachte hield me wel bezig gedurende de werkdag en gelukkig was er voldoende personeel vandaag en hoefde er niet al te veel vracht auto’s geladen te worden voor de nacht ritten, dus was ik gelukkig ook niet zo moe en waren we op tijd klaar. Ik ben toen ook maar direct naar huis gereden en was even na 21.30 thuis alwaar ik even wat gedronken heb en ’n sigaretje heb gerookt en heb mezelf toen maar vlug in mijn rubber body bag opgesloten en ben op bed gaan liggen, aan het plafond hing de ketting met de tepelstang al klaar en kon deze met wat rek oefeningen aan mijn tepelringen bevestigen en ook al ben je nog niet optimaal in ’n geile bui, als je tepels zo heerlijk uitgerekt worden dan komt het vanzelf wel de kop op steken. Nu moest ik alleen nog even de rits dicht doen om toch dat beetje gevoel van opgesloten te zijn te krijgen, maar ik wilde ook nog de 2 liter ademzak nog aan de korte lucht pijp bevestigen om mijn ademhaling ook nog dat extra beetje moeilijkheidsfactor mee te geven. Ik hield dit ongeveer ’n klein uurtje vol, waarbij ik regelmatig aan mijn Meesteres moest denken en toen moest ik echt wel mezelf gaan bevredigen, want ik kreeg het al knap benauwd, maar de ontlading was des te groter. Met dank aan mijn Meesteres voor Haar toestemming.

Hoop dat het verslag naar Uw zin was en beëindig het dan ook met ’n lieve groet van Uw ocinfaals i.o.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *