Melding van 28 januari ’13 aan Meesteres Illucia.

Heb afgelopen maandag lekker uitgeslapen want het was erg laat geworden, eerst van mijn werk en toen nog het schrijven van de vorige melding, die ik ’s nachts nog heb verstuurd om U te verrassen zodat U wat te lezen had bij het ontbijt. De rest van de dag wat geluierd in mijn rubber jogging pak in de hoop dat ik iets van U zou horen, maar de dag verstreek en ik dacht dat U het wel te druk zou hebben en dat U één dezer dagen wel iets van U zou laten horen. Heb ook nog met de credit card maatschappij gebeld, over de 2 mailtjes die ik vrijdag had ontvangen uit Duitsland en hun advies was: niet op reageren en de mailtjes naar hun sturen, dan zouden zij wel verder actie ondernemen om mijn geld zo snel mogelijk terug te vorderen. En heb dit dan ook maar meteen gedaan. Na mijn avond eten mijn gasmasker op gedaan en zo geheel in het rubber ’n beetje TV gekeken en rond middernacht lekker naar bed, waar de luchtdichte zak al op me lag te wachten om me de nacht in door te laten brengen, helaas heb ik het maar tot ongeveer 05.00 uur uit gehouden, maar ja ik had het gasmasker dus wel ongeveer 9 uur op gehad en dat is toch ook wel redelijk lang. Ik heb dus alles maar snel uit gedaan en in de douche gelegd en ben gauw weer gaan slapen.

De dinsdag ochtend na de koffie en sigaretjes gauw de rubber spullen schoon gemaakt en ontbijt genomen. En toen ik alles netjes op wilde ruimen en het rubber weer voelde, kon ik mezelf niet tegen houden en wilde ik weer in het rubber want ik kreeg ’n idee met de luchtdichte zak, die ik U graag wil vertellen. In het verleden heb ik wel eens geëxperimenteerd om er ’n soort vacuüm zak van te maken door de lucht die er altijd wel in zit nadat ik hem heb dicht geritst, er uit te zuigen doormiddel van het in te ademen, door de luchtslang te ontkoppelen van mijn gasmasker en de ingeademde lucht dan weer uit te blazen door de lucht slang, deze handelingen zijn weliswaar tijd rovend maar het gaat wel, ik moet alleen goed opletten op het laatst dat ik de luchtslang nog wel kan aansluiten op het gasmasker, maar daar ben ik wel voorzichtig mee. Dus als ik het zo goed als vacuüm kan krijgen kan ik hem ook opblazen, door het andersom te doen, in ademen door de slang en uitblazen in de zak door de slang los te maken, dit duurt ook lang maar als je alleen bent is het wel leuk om zo te experimenteren en omdat de rits aan de buitenkant van de zak zit en in goed opgeblazen toestand kan ik de rits dus ook niet open maken, want dan heb ik geen grip om de rits te pakken. Dus als ik er uit moet of wil, zal ik dus eerst de slang van mijn gasmasker af moeten halen om de lucht uit de zak te laten lopen en in de tussentijd moet ik het maar even doen met de lucht die ik er zelf ingeblazen heb tot dat de zak weer bijna leeg is zodat ik de rits kan zoeken op de tast om hem open te maken. Best wel ’n leuk spelletje om te doen al zeg ik het zelf. Het is alleen jammer dat ik, toen ik de zak heb laten maken, er toen niet meteen ’n ventiel op heb laten zetten, zodat U het zou kunnen gebruiken met de compressor en het allemaal wat sneller en beter zou gaan, want ik heb nog steeds de droom om liggend in de zak in opgeblazen toestand eens in het water te drijven. Maar terwijl ik dus net bezig was om de zak op te blazen ging mijn telefoon en omdat ik in mijn achterhoofd hoopte dat U het was ben ik direct gestopt en heb mezelf ontdaan van de zak en mijn gasmasker om te zien wie er gebeld had en ja het was U, mijn Meesteres. Dus snel terug gebeld want ik wilde U niet te lang laten wachten op Uw ondeugende rubber slaafje, die ook nog erg nieuwsgierig was naar wat U vond van mijn voorstellen en vragen in mijn afgelopen meldings mailtje.

Maar eerst ga ik even terug naar de maandag avond toen ik ’n paar privé spullen bij U thuis mocht afgeven. Die avond bracht U mijn hoofd weer op hol door het fetisj feest in Essen ter tafel te brengen, wat eind maart op de agenda staat, Uw bezielende manier van spreken over dit soort feesten en het hoe en wat ik daar allemaal zou zien, geeft me echt de kriebels. En als U dan ook nog vraagt om zoveel mogelijk info te gaan lezen en aan mij vraagt U te schrijven wat ik daar van vind, dan begrijpt U wel dat dit slaafje begint te denken dat hij misschien wel in de mogelijkheid gesteld zal worden om dit feest te mogen bezoeken met of zonder begeleiding van zijn Meesteres. Maar ik had in ieder geval, als ’n toegewijd slaafje betaamt gevraagd om Uw goedkeuring. En toen U mij Uw antwoord gaf was ik in eerste instantie dus wel even teleur gesteld, maar Uw uitleg bij het antwoord deed mij al snel inzien dat U gelijk had en mijn teleurstelling was dan ook snel verdwenen. En dit komt mede ook door het feit, dat ik vind toch al reeds in ’n kort tijdsbestek, in ’n bevoorrechtte positie ben beland en toch al ’n fetisj feest onder Uw hoede heb mogen meemaken en de tweede staat op 8 februari aanstaande gepland, dus U zult mij niet horen klagen, maar ik blijf toch ’n optimist en al weet ik nu nog niet direct hoe ik in de gelegenheid kom om zo’n buitenlandse ervaring op te doen onder Uw begeleiding, wel weet ik haast zeker dat dit eens staat te gebeuren en daar hou ik mezelf dan maar aan vast, ook omdat U mij weer twee andere data gaf waarop er weer fetisj feesten zijn, alleen nu in Berlijn en wel het 10 jarig jubileum van het German Fetish Ball, met alles wat daaromheen is georganiseerd in het Pinkster weekend. En Wasteland Berlin in oktober. Ik heb de sites aandachtig gelezen en bekeken en als ik zou moeten kiezen dan zou mijn voorkeur uit gaan naar het GFB Berlin in het Pinkster weekend. En nu is mijn vraag aan U: Wat moet ik doen voor U om in de gelegenheid te komen dit feest te bezoeken met U? Misschien ook wel ’n leuk idee om U dit weekend aan te bieden in het kader van ons één jarig jubileum, wat weliswaar 18 april is en niet 17 mei, maar niet minder gemeend mijnerzijds.

Woensdag ochtend naar het ziekenhuis geweest om ’n onderzoek te laten doen naar mijn mogelijke niersteen aanval die ik 2 weken geleden heb gehad. En aangezien ik dit al eens eerder had meegemaakt zo’n 20 a 25 jaar geleden, stond dat onderzoek me nog helder voor de geest, want wat er toen met me gedaan werd stamt direct uit ’n SM film, ik moest toen op ’n soort gynaecologen bed plaats nemen, waarna mijn ballen naar beneden getrokken en vastgemaakt werden en, zo werd me verteld, dit noodzakelijk was om ’n zo horizontaal mogelijke doorgang te krijgen in de pisbuis naar de blaas, waarna de dokter kwam met ’n metalen buis, waarbij ik nog gekscherend zei “moet die over mijn penis heen”, waarop hij antwoordde “nee die gaat in de pisbuis voor het onderzoek”. Ik ben niet gauw angstig maar dit gaf me toch geen goed gevoel en terecht, het was wel verdoofd maar achteraf heb ik toch goed wat pijn geleden. Dus die gedachten spookten toch weer even door mijn hoofd toen deze arts ook voorstelde dit onderzoek maar meteen even te doen, ha weer ’n SM sessie op komst, maar niets was minder waar want de techniek heeft natuurlijk ook niet stil gestaan en nu is alles kleiner en fijner en de metalen buis was dus vervangen door ’n flexibele rubber slang, maar de verdoving is toch wel gebleven en maar goed ook want zelfs dit attribuut was nog steeds aardig dik en later op de dag toen de verdoving uit gewerkt was, heb ik toch wel wat pijn gehouden en zeker bij het plassen geeft de urine ’n bijtende pijn. Dus degene die de uitspraak “pijn is fijn” heeft uitgevonden, vervloek ik nu toch wel ’n beetje, maar ja het is nu ook geen SM sessie op deze woensdag middag.
Ik heb de baas maar gebeld en hem op de hoogte gebracht, min of meer, met de mededeling dat ik donderdag vrij neem, wat mij weer ’n rustdag oplevert en nog wat tijd kan besteden aan mijn klusjes, waaronder het kopen van materiaal om de speeltjes van te maken. Heb nu haast alles in huis, moet alleen nog wachten op de metalen eind doppen voor de afwerking, want die waren uitverkocht en zijn nu in bestelling. Hopelijk zijn ze vrijdag 1 februari binnen, volgens de verkoper en als dat zo is kan ik aan de slag en hoop het klaar te hebben op 8 februari zodat ik het mee kan nemen om aan U te overhandigen voordat we naar het feest in Zaandijk gaan. De rest van de donderdag heb ik niet veel gedaan en heb ’s avonds lekker TV gekeken in één van de rubber zakken die

ik lang geleden bij Cocoon gekocht had. Dit was, wat zij noemden op hun internet site ‘n “slave suit”, ’n soort slaapzak met aan de bovenkant ’n masker met alleen neusgaten en ’n rits aan de onderkant om er in te komen, tevens zat er ook nog ’n rits aan de achter bovenkant die het mogelijk maakte om het masker tijdelijk af te doen, maar als je erin zat kan je dit niet zelf doen, maar zoals U nu wel weet is dat voor mij geen probleem om lang opgesloten te zijn in ’n rubber creatie want als ik ergens in kan komen dan kan ik eruit komen ook. Ik heb het voor mezelf wel weer wat aangepast met ’n D-ring aan het eind van de rits te plakken, zodat ik er ’n hang slotje aan vast kan maken om de rits af te sluiten en ik deze alleen kan openen met het bij behorende sleuteltje en dit moet ik dus doen met mijn handen door het rubber vanuit de binnen kant van de slaapzak, is niet eenvoudig maar geeft me wel ’n kick. Maar de meeste volledige hoofd maskers zitten bij mij meestal niet echt geweldig (altijd problemen bij de neus) en dit masker had alleen neusgaten om door te ademen en als dan na enkele minuten de ademhaling niet meer goed gaat en ik denk dat de oorzaak hiervoor voortkomt uit het feit dat ik mijn neus vroeger gebroken heb tijdens het voetballen en ik hem zelf hierna in de spiegel kijkend heb recht gezet om weer verder te kunnen voetballen en na jaren ben ik eens bij ’n keel/neus/oor specialist geweest voor ’n kaak fractuur en die heeft toen geconstateerd dat het tussen schot in mijn neus vergroeid was en dit dus de problemen met het ademen veroorzaakte. Hij zei mij tevens dat het probleem opgelost kon worden, maar dan moest hij mijn neus opnieuw breken, waarop ik hem vertelde dat ik hiermee wel zou wachten totdat mijn neus opnieuw zou breken, ik leefde namelijk ’n nogal wild leven in die tijd en de mogelijkheid was zeer groot, als portier bij ’n nachtzaak in de Rotterdamse binnenstad, dat dit met ’n knok partijtje wel eens kon gebeuren. Maar tot op heden is dit niet gebeurd en heb ik dus dat adem probleem met de meeste standaard maskers en heb ik liever ’n gasmasker op want dit klemt mijn neus niet af. Zodoende heb ik dus ook van dit masker ’n open gezicht masker gemaakt door de voorkant er van af te knippen en er ’n gasmasker onder te dragen. Verder heb ik de rubber strip die achter de rits zit vast gelijmd aan de zak en hiermee de rits buiten werking gezet, wat ook tot voordeel heeft dat de zak geen transpiratie vocht meer door laat bij langdurig gebruik en dat doe ik nu eenmaal graag. En zo heb ik dus de donderdag avond maar doorgebracht en ’n gedeelte van de nacht.
De vrijdag zoals te doen gebruikelijk weer gewerkt en ik was aardig moe thuis gekomen rond middernacht, want het was vreselijk druk geweest op het werk, leek wel ’n Kerst week zoveel vrachtwagens kwamen er binnen uit Spanje, die allemaal graag zo snel mogelijk gelost wilden en moesten worden, want er moesten ook weer veel vrachtwagens geladen worden om allemaal naar de AH depots te gaan voor verdere distributie naar de winkels, ’n compleet gekkenhuis dus.

Maar nu is het zaterdag terwijl ik dit allemaal zit te schrijven en ik krijg er steeds meer plezier in om dit te doen (schrijven, dus niet iets anders). Had altijd het idee dat dit niets voor mij was, omdat ik liever tegen iemand praat en dit schrijven is toch lastiger omdat je geen directe antwoorden krijgt waarop je kunt reageren, maar al zeg ik het zelf, het gaat me steeds beter af. Inmiddels heb ik de boodschappen in huis en heb mijn kleren gewassen en omdat die nu nat zijn en ik niets anders meer heb om aan te trekken, ha,ha,ha heb ik mijn rubber duikpak maar eens aangedaan terwijl ik dit zit te schrijven, om de nodige inspiratie op te doen ha,ha,ha. Tussen de bedrijven door de tennis finale dames in Australië zitten kijken en vanavond staat het WK sprint (schaatsen) op mijn programma en uiteraard zal ik dit bekijken in mijn geliefde rubber en om te voorkomen dat ik te veel zal roken, zal ik ook mijn gasmasker maar op doen en afsluiten met het slotje en het sleuteltje heb ik eerst maar op geborgen in mijn berging, die zich op de zelfde etage bevind als mijn flat, maar wel vlak naast de lift en ik moet dus wel de galerij over om het sleuteltje op te halen. In de hoop dat niemand mij zal zien in mijn uitdossing doe ik dit dus maar half in de nacht, want het schaatsen is toch pas om 01.00 afgelopen, ’n lekker spannend vooruitzicht.
Inmiddels is het nu maandag ochtend en zit ik het verslag aan U af te maken, had dit eigenlijk zondag nacht willen doen, net als afgelopen week, maar ik was pas om ongeveer 02.00 thuis van mijn werk en net als afgelopen vrijdag was het ook nu weer ’n gekkenhuis, dus ik was te moe om nog te gaan zitten schrijven, sorry Meesteres.
De zaterdag avond is nadat ik gegeten en ’n lekkere kop koffie gedronken had om ongeveer 20.30 uur begonnen, ik had mijn duikpak nog steeds aan en heb het compleet gemaakt, zoals ik mezelf beloofd had, met het opzetten van mijn gasmasker en heb het met enige aarzeling toch maar afgesloten met het slotje. En daar zat ik dan op de bank in mijn rubber creatie, wetende dat ik er niet uit kan, want ook het duikpak kan ik nu niet uittrekken want ik kan het open gezichtsmasker wat eraan vast zit, niet over mijn gasmasker heen trekken. En dus spookten er ’n hoop gedachten door dit slaven hoofdje, heerlijk spannend hoor, dat kan ik U verzekeren. Uiteindelijk was het ongeveer 02.30 uur geworden en wilde ik naar bed gaan, want ik wist dat er ’n drukke zondag voor de deur stond, dus moest ik er toch aan geloven en ben voorzichtig gaan kijken hoe het er buiten op de galerij bij stond, ik was toch lichtelijk nerveus van de gedachte al lopend, dat er plotseling ’n deur open zou gaan en één van mijn buren naar buiten zou komen, maar gelukkig alles bleef stil en dicht en ben dus onopgemerkt weer terug kunnen komen in mijn flat en heb mezelf ontdaan van mijn rubber, snel ’n douche genomen en het rubber schoon gemaakt en te drogen gehangen. Toen nog even ’n lekker glas wijn gedronken en ’n sigaret gerookt en terwijl ik dit deed heb ik nog even na zitten genieten van de afgelopen dag, héééééééérlijk was het geweest.

Lieve Meesteres Illucia, dit was het weer voor deze week, ik weet niet wat U doet met al deze meldingen van mij, maar ik zit er al aan te denken, dat als ik er zo’n heel jaar op heb zitten met elke week schrijven aan U, we maar ’n uitgever moeten gaan zoeken om er ’n boek van te maken en de titel heb ik al in mijn hoofd zitten: “ 52 weken uit het leven van ’n rubberslaaf”.
Uw rubberslaaf Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *