Melding van 26 aug. ’13 voor Meesteres Illucia.

De tijd vliegt voorbij, ik sprak net nog met mijn Meesteres over dit onderwerp en Zij beaamde dit. Er zijn al 34 weken voorbij en nog maar 18 weken te gaan voordat we weer aan ’n nieuw jaar gaan beginnen. Maar mijn Meesteres zag ook nog wel ’n lichtpuntje, voor Haar zijn het nog maar ongeveer 16 weken tot aan Haar vakantie en daar keek Zij wel naar uit, want het was best ’n druk en enerverend jaar tot nu toe en de komende weken zullen daar geen verandering in brengen.

Het vorige verslag wat ik geschreven heb, van afgelopen week, was in het Engels in opdracht van mijn Meesteres. En dit staat inmiddels ook al op Haar vernieuwde website om de Engelstalige cliënten van mijn Meesteres ook wat leesplezier te geven en naar ik vernomen heb word er momenteel hard gewerkt, achter de schermen, om binnenkort ook de Engelse versie van deze website klaar te krijgen, zodat ook zij alles in hun eigen taal kunnen lezen voor wat betreft de mogelijkheden die deze, in mijn ogen, fantastische Meesteres te bieden heeft.
En omdat Engels nu eenmaal niet mijn moedertaal is, had ik ongemerkt toch wat meer tijd nodig om het te schrijven en zodoende had ik helemaal vergeten om op donderdag ’n sms’je aan mijn Meesteres te sturen of Zij me toestemming wilde verlenen met en in mijn rubber te spelen en mezelf lekker te bevredigen in het weekend, ik vond dat 23.00 uur te laat was om dit alsnog te doen en besloot daarom maar om vrijdag ochtend ’n mailtje te sturen voordat ik naar mijn werk zou gaan, in de hoop dat mijn Meesteres dit mailtje die dag nog zou lezen en natuurlijk ook zou willen beantwoorden met ’n gunstig bericht voor dit slaafje. Ik had zelfs al iets van rubber op mijn bed klaargelegd zodat ik, mocht ik ’n gunstig mailtje hebben ontvangen bij thuiskomst, ik direct kon douchen en mezelf in mijn rubber kon verpakken, ik was namelijk in ’n flinke geile bui terecht gekomen na het schrijven over mijn sessie van de afgelopen week bij mijn lieve Meesteres. Maar die geile trek op mijn gezicht was ver te zoeken na thuiskomst van mijn werk, ik had weliswaar ’n mailtje van
mijn Meesteres ontvangen met toestemming en Zij wenste me zelfs “have fun”, maar het was op mijn werk zo verschrikkelijk druk geweest, dat ik zelfs nog wat langer heb doorgewerkt, en pas om 23.30 uur thuis kwam en hondsmoe was. Ik heb het rubber maar weer van bed gehaald en ben maar gaan douchen, waarna ik nog ’n wijntje heb gedronken en natuurlijk ook wat sigaretten heb gerookt alvorens maar naar bed te gaan voor ’n lekkere nacht slapen.

De zaterdag begon met mijn normale ritueel van koffie en sigaretten, gevolgd door ’n douche en vervolgens heb ik me snel aangekleed, ontbijt gemaakt en gegeten natuurlijk. Hierna besloot ik om eerst maar boodschappen te doen, omdat ik mijn Engelse verslag ook nog af moest maken, want dan hoefde ik in ieder geval de deur niet meer uit, want mijn plan was om na thuiskomst mezelf om te kleden in mijn rubber catsuit om alvast ’n beetje in de stemming te komen. En zo zat dit slaafje om ongeveer 14.30 uur reeds in zijn rubber pak aan de computer om het verslag af te schrijven. Heb wel af en toe ’n break nodig gehad om inspiratie op te doen en het geschrevenen in mijn hoofd nogmaals de revue te laten passeren, om er later weer wat wijzigingen in aan te brengen omdat ik het zo weer iets beter vond om te lezen. Al met al best nog wel tijdrovend en voor ik er erg in had was het al weer tijd om mijn medicijnen in te nemen en te gaan eten.
Tegen 21.00 uur was alles klaar, de afwas en ook het verslag in het Engels was klaar voor verzending aan mijn Meesteres en ik vond het tijd geworden om ’n paar uur aan mezelf te denken, maar gek genoeg was dat geile gevoel, waar ik mee rond gelopen had de afgelopen dagen, haast totaal verdwenen ondanks het rubber wat ik nu toch ook al enige uren aan had, maar het enige wat ik nu voelde was vermoeidheid en dus besloot ik maar om mijn gasmasker er bij op te doen en de luchtdichte rubber zak op bed neer te leggen, om mezelf er daarna maar eens in op te sluiten om voor enkele uren te gaan relaxen en dan zou ik wel zien of er nog iets tot leven zou komen. Nou, dus niet, want ik denk dat ik gewoon in slaap ben gevallen in de zak, want ik schrok op ’n gegeven moment wakker en wist eigenlijk niet eens waar ik was, maar na enkele ogenblikken realiseerde ik me dat ik in de rubber zak lag en ik wakker was geschrokken omdat ik hoog nodig naar het toilet moest, dus was het zaak om snel de rits van de zak open te maken en dat was makkelijker gezegd dan gedaan want de lus die aan de rits vast zit, voor het sluiten en openen van zo’n zware rits, zat namelijk aan de buitenkant van de zak en is door de dikte van het rubber niet zo makkelijk te pakken en zeker niet als je net wakker bent. Maar alles is gelukkig tot ’n goed einde gekomen en ik kon mijn plasje op het toilet doen, deze keer. Het is echter al tweemaal eerder gebeurd dat ik de rits niet op tijd open had, maar dan is er gelukkig nog geen man overboord, want de zak is niet alleen luchtdicht maar ook waterdicht en ondanks dat de zak dan extra goed moet worden schoon gemaakt, blijft het buiten de zak overal netjes droog en schoon. En dat is wel geruststellend, toch? Na mijn toilet bezoek had ik toch ook wel dorst gekregen en zag op het klokje van de magnetron dat het inmiddels ook bijna 02.00 uur was geworden en dus besloot ik maar om mijn gasmasker af te zetten en even wat te drinken te nemen en ’n sigaretje te roken, alvorens mezelf te ontdoen van de rest van mijn rubber en ’n vlugge douche te nemen en weer naar bed te gaan om verder te slapen, want mijn alarm gaat om 08.00 uur al weer af voor het innemen van mijn medicijnen en ik moest natuurlijk ook weer naar mijn werk voor ’n lange dag.
Toen ik zondag nacht thuis kwam van mijn werk, was ik net op tijd om de herhaling van studio sport te kunnen bekijken en kon ik nog even “genieten” van mijn club Feijenoord, hoe zij hun derde nederlaag van deze competitie te verwerken kregen. Hierna heb ik snel nog even het Engelse verslag doorgelezen om het vervolgens met ’n begeleidend mailtje te versturen aan mijn Meesteres. In het mailtje had ik ook vermeld dat ik tussen 12.00 en 13.00 uur bij de bloedprik dienst zou zijn voor mijn reguliere controle, om te voorkomen dat ik niet zou kunnen antwoorden mocht mijn Meesteres misschien bellen. Hierna vlug ’n douche genomen en naar bed.
De maandag ochtend verliep lekker relaxed en ben lopend naar de “vampiers” gegaan voor de controle, zij zijn niet al te ver van mijn flat gehuisvest en het weer was ook goed. Ik denk dat ik net 1 minuut thuis was en het was precies 13.00 uur toen mijn Meesteres belde. Eerst kreeg ik ’n complimentje van Haar voor het mooie Engelse verslag en Zij vertelde me ook dat het al op de site geplaatst was. Hier was ik natuurlijk hartstikke blij mee en heb Haar hiervoor dan ook
nadrukkelijk bedankt. Er is nog wat heen en weer gepraat over wat dingen en ik kreeg ook nog ’n opdracht van Haar voor diezelfde middag om uit te voeren, wat ik ook direct heb gedaan maar waar ik niets over kan zeggen/schrijven, omdat ik vind dat dit privé informatie is, maar de opdracht is uitgevoerd!!! Verder vertelde mijn Meesteres mij dat Zij bijna twee weken niet voor mij te bereiken zou zijn omdat Ze in het buitenland zou vertoeven voor werkzaamheden, verder kwam het radio interview op Q-music van woensdag middag nog ter sprake en Zij beloofde mij dat we nog contact zouden hebben voordat de week om zou zijn.

Toen ik dus die opdracht had uitgevoerd was er niet veel meer over van de maandag middag en ik besloot daarom maar om de keuken in te gaan om mijn eten alvast voor te bereiden en ’n glaasje bubbelrosé in te schenken en mijn rubber jogging pak aan te trekken. In het telefoon gesprek van vanmiddag met mijn Meesteres had ik hierom gevraagd, om de komende tijd dit rubber jogging pak te mogen dragen en ik had hier toestemming voor gekregen om in te relaxen. En dus zat ik ’s avonds na het eten lekker relaxed op de bank TV te kijken, eigenlijk zou ik op dat moment ook wel graag mijn gasmasker erbij opgehad willen hebben, maar dat dorst ik niet aan omdat ik daar ook niet om gevraagd had en dit soort dingen nu eenmaal eerst gevraagd dienen te worden, volgens onze overeenkomst. Dus dan maar zonder masker want je kan als slaaf toch ook niet alles hebben. Ik hou wel van crime en detective series en dan is de maandag avond TV op RTL4 ‘n prettige programmering om te bekijken, aan het einde nog even het nieuws en dan maar lekker naar bed, want dinsdag is weer ’n werkdag voor mij.
Over de dinsdag kan ik kort zijn, voorbij gevlogen! En ik kwam vermoeid maar voldaan thuis om ongeveer 22.20 uur. Vlug ’n douche genomen, wat gedronken en gerookt en om 00.10 uur lag ik lekker in mijn bedje.

Woensdag ochtend na het douchen heb ik lekker rond gelummeld in mijn rubber jogging pak en besloot zo tegen 12.45 uur om mijn Meesteres ’n sms’je te sturen om Haar succes toe te wensen bij de radio uitzending. Nadat ik dat gedaan had heb ik mezelf even omgekleed en
ben naar de winkels gegaan voor wat boodschappen en heb regelmatig even op mijn telefoon gekeken om te zien of mijn Meesteres nog iets zou laten horen, want ik had in het sms’je ook nog gevraagd of ik Meesteres Kate ’n sms’je mocht sturen. Ik hoorde of zag echter niets en heb dus ook niets verstuurd. Toen ik zo rond 15.00 uur thuis gekomen was, ben ik om de tijd te doden maar alvast begonnen met het schrijven van dit verslag, terwijl ik ondertussen naar de radio uitzending van Q-music zat te luisteren, waar regelmatig werd verteld dat er later bij Jeroen van Inkel ’n Meesteres op bezoek zou komen en dat er vragen per sms of twitter berichten gestuurd konden worden naar het programma, dat om 17.00 uur zou beginnen. Toen het nieuws begon op de radio ben ik gestopt met het verslag en heb mezelf relaxed op de bank neer gevleid om het programma te beluisteren. Meesteres Kate was de persoon die de gestelde vragen beantwoordde en Zij deed dit heel adequaat en zeer duidelijk, zonder enige aarzeling. Het is en blijft natuurlijk ’n commerciële radio zender en dus waren de vragen verdeeld over ik schat 5 of 6 blokjes van ’n paar minuten, afgewisseld met muziek en commercials, het was daarom dus niet mogelijk om ergens diepgaand op in te gaan maar al met al was het, naar mijn mening, ’n succesvol gebeuren en dus mijn complimenten!!
Na de boodschappen van vanmiddag had ik natuurlijk weer mijn rubber jogging pak aangetrokken en daar zit ik nu, na het eten en de afwas, nog steeds in terwijl ik naar het voetballen zit te kijken op TV. Ik had nog niets van mijn Meesteres gehoord en ik vermoedde dat Zij de telefoon uit had staan of hem vergeten was. Na het voetballen ben ik maar gaan douchen en naar bed gegaan en ik was gauw vertrokken. Ik moet bekennen dat sinds ik die mooie zwarte lak gordijnen in mijn slaapkamer heb hangen, ik ook veel beter slaap want het is nu ook om 10 of 19.00 uur al aarde donker in mijn slaapkamer en dat slaapt stukken makkelijker.

De donderdag ochtend mijn normale ritueel, sigaretten en koffie en ik denk dat het ongeveer 09.30 uur was toen mijn telefoon al overging, ik hoorde de speciale tune van mijn Meesteres en toen de telefoon tweemaal over was gegaan, was het dus tijd om snel terug te bellen. Zij bedankte mij voor het lieve sms’je wat ik woensdag had gestuurd en vertelde dat Zij inderdaad haar telefoon vergeten was mee te nemen, we praatte nog wat na over de uitzending en dat Zij voor ongeveer 1 ½ week niet bereikbaar zou zijn voor mij, maar dat ik wel de vrije hand zou hebben om in en met mijn rubber te spelen, mits ik er maar voor zorgde dat ik me wel zoals altijd op maandag zou melden met mijn verslag. Ik antwoordde dat dit vanzelfsprekend was en ik bedankte Haar, omdat ik de vrije hand van Haar had gekregen, ik wenste mijn Meesteres ’n fijne tijd en het gesprek was afgelopen. Ik heb nog ’n kop koffie gemaakt en ben vervolgens aan het schrijven gegaan aan dit verslag. Het schrijven ging lekker soepel en ik schoot flink op, en dat was maar goed ook want ’s middags belde mijn zoon met de vraag of het mij uitkwam dat zij, z’n partner en hij met mijn kleindochter, zaterdag middag even op visite konden komen. Uiteraard vond ik dit goed, want ik zie ze tegenwoordig toch al niet zo veel sinds ze verhuisd zijn naar ’n plaatsje dichtbij Hoofddorp. Ik heb tot ’s avonds 20.00 uur lekker zitten schrijven, alleen gestopt voor mijn medicijnen en wat makkelijks gegeten. Even het nieuws gekeken en ben toen verhuisd naar mijn slaapkamer om ’n paar uurtjes te “rubberen”, want daar had ik ineens zin in gekregen en nu, zaterdag avond, na ’n geslaagde middag met mijn familie, ga ik dit verslag besluiten met ’n korte uiteenzetting van mijn donderdag avond in mijn rubber.
Ik besloot mijn rubber body bag met volledig gesloten hoofdmasker te gebruiken, dit masker heeft alleen ’n kort lucht pijpje met daaraan vast gemaakt, door mijzelf, ’n opblaasbare mondknevel uiteraard ook met luchtdoorlaat. Ik geloof dat ik deze “zak” al eens eerder beschreven heb, maar ik vertel het nog maar ’n keer, de ingangsrits loopt van mijn nek tot aan net onder de knieën en heeft 2 runners die zowel van binnenuit als van buitenaf gesloten en of geopend kan worden en dus ook voor eventuele toegang tot de edele delen kan zorgen. Verder zitten er ook nog tepelritsen in, dus dat bied ook zo zijn voordelen. De tepelstang had ik al aan de ketting die aan mijn plafond hangt vastgemaakt en die was dus gebruiksklaar. Ik had ook, “de handen van mijn Meesteres”, oftewel de collar klaar gelegd voor gebruik. Nu eerst het hoofd masker over mijn hoofd, wat eenvoudig is door de brede elastieken band die in het nek gedeelte zit, maar is voor mij eigenlijk net iets te ruim, zodat hij niet goed afsluit en daar gebruik ik dan mijn Meesteres Haar handen voor die dan strak om mijn nek sluiten waardoor er geen valse lucht het masker in kan komen, dit test ik altijd eerst even nadat ik de mondknevel heb ingedaan, ’n paar maal in ademen en uit ademen door het luchtpijpje en als het masker dan goed vacuüm is getrokken dan weet ik dat de “handen” op de goede plek zitten en kan ik de body bag verder aan doen en mezelf in positie brengen op het bed, zodat ik de haken die aan de tepelstang zitten aan mijn tepel piercings kan bevestigen. Als dit gedaan is doe ik de toegangsrits dicht en sloot de rits met ’n hangslotje, waarvan het sleuteltje op mijn nachttafeltje lag. Om mezelf te bevrijden moet dus eerst mijn tepels van binnenuit bevrijden, wat lastig gaat door de weinige ruimte, maar het gaat en dan moet ik de twee ritsdelen ’n klein beetje verschuiven zodat ik net met twee vingers er tussen door kan om het sleuteltje te kunnen pakken, maar dat komt later wel want nu lig ik er net in en het feest kon beginnen.

Eerst maar ’n poosje wennen en mijn ademhaling rustig laten worden waarna ik mezelf voorzichtig ’n eindje richting voeteneinde verschoof en zodoende mijn tepels wat verder werden uitgerekt, weer even rusten om te wennen aan het uitrekken van mijn tepels. Deze cyclus herhaalde ik enkele malen totdat mijn tepels zover uitgerekt waren dat de pijn grens aardig dichtbij kwam en ook mijn pik inmiddels aardig gegroeid was en ook al redelijk aan het “kwijlen” was geslagen. En omdat mijn tepels zover waren opgerekt ging het ademen ook ’n stuk moeilijker, want als je uitademt zakt je borst in en dat ging nu dus niet echt erg gemakkelijk en zeker niet zonder pijn, maar ook wel erg lekker natuurlijk. Ik weet echt niet hoe lang ik dit volgehouden heb, want zo dicht tegen de grens aan liggend, begon ik ook ’n paar maal goed in te ademen en uit te ademen terwijl ik met mijn tong de luchtpijp blokkeerde wardoor het masker met uitgeademde lucht werd opgeblazen en ik dus lekker door mijn neus kon ademen tot het moment daar was gekomen dat er geen lucht meer over was en nadat ik dit ’n paar maal had herhaald begon ik dus ook lekker “high” te worden, maar op ’n gegeven moment kon ik mezelf niet meer in bedwang houden en moest ik mezelf wel bevredigen. Tepels tot het maximum uitgerekt en je eigen adem zo vaak hergebruiken totdat het masker weer tegen je gezicht drukt omdat het compleet vacuüm was getrokken bezorgde mij wederom ’n vulkanische uitbarsting, heeeeerlijk gewoon. Nadat ik dus klaar gekomen was heb ik mezelf zo vlug mogelijk naar het hoofd einde van mijn bed geschoven om mijn ademhaling weer te kunnen controleren en mijn tepels weer in ’n enigszins normale positie terug te brengen en heb zo nog ’n hele tijd liggen na te genieten alvorens mezelf compleet te bevrijden op de manier zoals ik hierboven al eerder heb beschreven. Hierna ’n lekkere douche genomen en ben toen lekker gaan slapen.
Inmiddels is het zaterdag avond 23.55 uur geworden en is mijn verslag voor deze week klaar, morgen ga ik weer ’n lange dag werken en als ik dan vermoeid thuis kom, hoef ik alleen nog maar even ’n mailtje aan mijn Meesteres te schrijven en dit verslag er bijvoegen alvorens het geheel te verzenden zodat mijn Meesteres het verslag in Haar mailbox heeft op de afgesproken dag, of Zij er nu wel of niet is, mijn verslag is er op tijd.

Groetjes van ocinfaals i.o. en tot de volgende week zal ik maar zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *