Melding van 22 april ’13 aan mijn Meesteres Illucia

De nieuwe week is weer begonnen en dit is voor deze slaaf ’n spannend weekje, want woensdag staat er iets speciaals op de agenda. Er staat ’n klein feestje gepland omdat Meesteres Illucia en dit slaafje elkaar één jaar kennen en ook ’n sessie is als onderdeel van dit feestje gepland, maar wat er staat te gebeuren, daar tast dit slaafje voorlopig nog voor in het duister. Wel had mijn Meesteres mij verteld dat de mogelijkheid zou bestaan dat ik misschien wel in aanmerking zou komen om ’n slaaf in opleiding te worden bij Haar met de daarbij behorende collar en contract. Maar Zij is en blijft natuurlijk de Meesteres en dat geeft mij met deze “misschien” toch ’n wat onrustig en nerveus gevoel in de buikstreek, maar ook geeft het mij ’n warm en trots gevoel als ik bedenk dat dit al zo snel zou kunnen gebeuren en de gebeurtenissen van het afgelopen jaar schieten als ’n bliksemflits in mijn gedachten voorbij.
Vanaf mijn eerste ontmoeting met Meesteres Illucia stond voor mij vast dat dit voor mij “DE MEESTERES” was waar ik mijn leven lang al naar uitgekeken had en die ik tot het bittere einde met volle overgave en liefde zou willen dienen. En gelukkig heb ik bij mijn Meesteres ook de juiste snaar weten te raken, zo heeft Zij mij ’n paar maal laten weten in het afgelopen jaar en dat heeft mij dan ook diep geraakt, maar eerst terug naar het begin van deze week.

Het is maandag ochtend en heb ’n beetje onrustig geslapen en mijn gedachten zijn al direct bij mijn Meesteres want ondanks het feit dat ik Haar onverwacht zondag ochtend nog had gesproken, waarbij Zij mij vertelde dat ik woensdag om 14.00 uur aanwezig moest zijn in de studio, hoopte ik toch nog iets te horen van Haar over het ingestuurde verslag van zondag nacht /maandag ochtend vroeg, want ik was erg benieuwd naar ’n reactie. Normaal voor mij doe ik op maandag niet veel meer dan bijkomen van de drukke en lange werk (zon)dag, waarbij ik mezelf meestal trakteer op ’n paar uur relaxen in mijn rubber in de middag, maar nu was ik te onrustig en kon mijn gedachten heel moeilijk van de komende woensdag af houden. Dus heb ik maar geprobeerd om mezelf wat afleiding te geven en alle rubber attributen nogmaals te controleren of ze er nog netjes bij hingen/lagen. Eigenlijk natuurlijk overbodig, want ik verzorg mijn rubber altijd goed na gebruik, maar nu was ik echt te nerveus en heb het,ik denk wel 3 maal gecontroleerd die dag en heb mijn telefoon constant bij me gehouden, maar helaas de dag ging voorbij zonder dat ik iets van mijn Meesteres gehoord had toen ik rond middernacht, nog steeds gespannen naar bed ging en er wederom ’n onrustige nacht volgde waarbij ik tot tweemaal toe wakker schrok en dacht mijn telefoon te hebben gehoord, niet dus nadat ik er snel naar gekeken had.

De dinsdag verliep ongeveer het zelfde als de maandag, de nerveuze spanning in mijn onderbuik was daar nog steeds en er kwamen ook nog klamme handjes bij. Mijn ontbijt kreeg ik haast niet door mijn keel, maar ik heb mezelf gedwongen toch goed te blijven eten en na mijn douche heb ik toch maar mijn oude rubber catsuit aan getrokken, om te proberen enigszins rustiger te worden en hield mezelf voor dat dit in opdracht was van U. Ik moest ook nog naar de winkels voor wat boodschappen en dat maakt het toch lekker spannend, ondanks het feit dat het niet echt zichtbaar is onder mijn normale kleding, met uitzondering als ik mezelf moet uitrekken om iets bovenuit het schap te pakken want dan worden de mouwen van mijn rubber catsuit zichtbaar. Nadat de boodschappen gedaan waren kwam ik om ongeveer 13.30 uur thuis en bedacht me ineens dat ik ook nog naar het CS moest om bij het grenswissel kantoor ’n mooi bankbiljet te regelen voor het één jarig jubileum cadeau, wat ik mijn Meesteres beloofd had te geven. Dus nog steeds gekleed in mijn rubber maar snel naar het metro station, beneden bij mijn flat, gelopen en de reis naar de stad kon beginnen. Ik hoopte dat er niet te veel mensen bij mij in de buurt of naast me kwamen zitten in de metro, want als rubber warm word, en dat was het inmiddels wel geworden, begint het sterker te ruiken en zeker voor ’n buitenstaander geeft het ’n vreemde geur, maar goed dat was dus mijn eigen schuld en gelukkig was het op de heenweg niet al te druk. De rest ging lekker voorspoedig en al snel ging ik weer huiswaarts, alleen was het nu veel drukker in de metro en kon ook ik de geur van het warme rubber redelijk goed ruiken en dus mijn omgeving zeker ook, maar ik heb daar verder maar niet op gelet en ben voor mijn gevoel “veilig” thuis gekomen ha, ha. Het was inmiddels toch ook bijna 17.00 uur geworden en nog niets gehoord van mijn Meesteres, dus dan maar naar de keuken om alvast mijn eten te koken, want dat moest ook gebeuren.

Ik was na deze dag toch wel iets rustiger geworden en mijn avond eten smaakte me ook lekker en nadat ik alles netjes had afgewassen en opgeruimd ben ik maar wat TV gaan kijken in mijn rubber outfit, want nadat ik ’s middags thuis was gekomen heb ik natuurlijk gauw mijn gewone kleren uit getrokken en heb na het eten zelfs ook nog mijn rubber masker op gedaan, want zo kon ik ook bij ’n eventueel telefoontje van mijn Meesteres snel reageren en normaal praten. Omdat ik nu twee nachten niet al te best had geslapen werd het me tegen 22.00 uur toch allemaal te veel en ik verwachtte nu ook geen telefoontje meer, dus ben ik maar lekker gaan douchen en heb alle rubber weer netjes schoon gemaakt en te drogen gehangen en ben naar bed gegaan om goed uit te rusten want DE dag was aanstaande en wonder boven wonder, ik heb heerlijk geslapen.

Eindelijk was het dan zover de dag waarnaar ik uitgekeken had was begonnen en na drie bakken koffie en even zo vele sigaretten ben ik naar de douche gegaan om mezelf nog even te controleren op overtollige haargroei rond mijn tepels en in de schaamstreek, maar alles was netjes zoals het hoort en heb dus gauw ’n douche genomen en ben in mijn badjas mijn ontbijt gaan maken en nuttigen. Hierna heb ik het cadeau voor mijn Meesteres netjes in gepakt en ook mijn tas ingepakt met de dingen die mijn Meesteres mij zondag had gezegd mee te nemen. En toen was het dus zover, het was tijd geworden om mezelf in mijn nette pak (rubber catsuit) te wurmen, nadat dit gebeurd was bedacht ik dat als ik hierover mijn normale kleren aantrek, dat ik dan vol kom te zitten met pluisjes want het spul om de catsuit mooi glimmend te krijgen maakt het ook erg kleverig, jammer genoeg, dus besloot ik om hier overheen maar eerst mijn rubber jogging pak aan te trekken en daar over mijn normale kleding en achteraf gezien bleek dit de oplossing, maar helaas wel ’n erg warme oplossing want ook buiten liep de temperatuur aardig op en dat kwam mij niet al te best uit in deze uitdossing gekleed, maar goed het leven van ’n slaaf gaat niet altijd over rozen en sprekend over rozen, die had ik ook nog besteld en moest ik nog ophalen in de winkel voordat ik onderweg kon gaan naar de afspraak van het jaar. En zo geschiede, de afspraak was 14.00 uur aanwezig zijn bij de studio en ben dus voor de zekerheid om 12.30 uur vertrokken, eerst de rozen opgehaald en toen door naar Den Haag. Het verkeer zat uitermate mee en ik was dus om ongeveer 13.30 bij de studio en moest nog ’n goed half uur wachten. In de auto was de temperatuur inmiddels aardig opgelopen door het zonnetje, wat er lustig op los scheen, dus besloot ik maar om buiten enige verkoeling op te zoeken in de omliggende winkel straten waar ik in de schaduw kon lopen. Het was bijna 14.00 uur geworden en was ter hoogte van de snackbar toen ik ’n sms’je van mijn Meesteres ontving waarin Zij me vroeg ’n broodje kroket voor Haar mee te nemen, als of Ze wist waar ik op dat moment liep, dus snel de snackbar in en het broodje besteld, na ongeveer 2 minuten kreeg ik nogmaals ’n sms’je waarin Ze vroeg om nog ’n broodje kroket extra mee te nemen. Dit heb ik snel erbij besteld want ik wilde ook nog op tijd bij mijn Meesteres zijn en gelukkig was het niet te druk bij de snackbar en lukte het me op tijd bij de studio te zijn. In het eerste sms’je stond ook dat ik gewoon naar binnen kon gaan en me bij Haar moest melden aan de zwembad bar waar mijn Meesteres inderdaad zat te wachten in Haar weer prachtige latex outfit, wat ben ik toch ’n gelukkig slaafje met zo ’n prachtige en goede Meesteres.

Nu was het uur van de waarheid dus eindelijk aan gebroken en het jubileum feestje kon van start gaan. Ik had mijn handen vol, ’n bos rozen in de ene en mijn tas in de andere hand, dus begroette ik mijn Meesteres eerst met haar ’n goede middag te wensen en de rozen te overhandigen waarna ik Haar op gepaste wijze wilde groeten, maar dit moest even uitgesteld worden omdat ik eerst de bloemen in ’n vaas achter de zwembad bar moest zetten en iets te drinken voor mezelf moest inschenken, dus toen dat gedaan was en we reeds druk in gesprek waren over van alles, heb ik, toen ik weer aan de voorkant van de bar was mezelf op de knietjes gebracht en heb alsnog mijn Meesteres met twee kussen op Haar schoenen begroet zoals dat hoort. Het koetjes en kalfjes gesprek werd door de Meesteres snel omgebogen in het meer zakelijke gedeelte en dat was tot mijn grote vreugde ’n redelijk gedetailleerde uitleg over wat papieren die voor Haar op de bar lagen en wel het voorlopige contract van ’n slaaf in opleiding wat mijn Meesteres mij wilde aanbieden , ’n ieder die hier ooit iets mee te maken heeft gehad zal begrijpen dat dit slaafje dan ook weer redelijk last van klamme handjes kreeg want de spanning bij hem nam weer toe, mede ook doordat er nog ’n ingepakt pakketje bij dit contract op de bar lag en ik dus het vermoeden kreeg dat het wel eens de tijdelijke collar zou kunnen zijn wat daar lag te wachten tot dat mijn Meesteres mij dit zou overhandigen. Ik moet ook nog zeggen dat ik gevraagd had wanneer ik het meegebrachte cadeau voor mijn Meesteres mocht overhandigen voor ons één jarig jubileum en Haar antwoord was “doe dit later maar aan het eind van de geplande sessie” , maar toen ik dan toch het pakje van mijn Meesteres kreeg aangereikt en ik dit moest open maken, vond ik dit niet eerlijk, de slaaf krijgt ’n cadeau en de Meesteres moet nog wachten, dus heb ik dit ook maar gezegd tegen mijn Meesteres en toen mocht ik ook mijn cadeau gelukkig aan Haar geven. Inmiddels had ik mijn cadeau uitgepakt en het bleek inderdaad ’n collar te zijn, maar of dit nu ’n test voor mij was weet ik nog steeds niet, want de collar was wel erg klein, meer iets voor ’n kattennek bedacht ik me later, maar op dat moment bedankte ik mijn Meesteres oprecht en was ook echt blij hiermee, want mijn Meesteres zei mij dat Ze het om zou ruilen voor ’n grotere maat en ik dus nog maar even geduld moest hebben en dat accepteerde ik zonder te morren of teleurstelling. Ondertussen was ook Meesteres Kate binnen gekomen en overhandigde ik op dat moment net mijn cadeau aan Meesteres Illucia, waar ik al ’n compliment voor kreeg terwijl Zij noch niet eens precies wist wat er in zat, maar het compliment kwam omdat ik er zo ’n werk van gemaakt had en dat is toch weer mooi meegenomen voor ’n slaaf in opleiding, ’n goede start. Zoals ik al eerder beschreven heb bestond mijn cadeau uit ’n groot bankbiljet maar er zat ook nog ’n brief bij die ik met overgave en gevoel had opgesteld en diep uit mijn hart was ontsproten en toen mijn Meesteres de brief had voorgelezen zag ik dat het ook Haar diep ontroerde en Zij gaf dit ook ruiterlijk toe, dit soort uitspraken van mijn Meesteres maken Haar dus echt tot ’n kanjer van ’n vrouw (Meesteres) waar je als slaaf dus voor door het vuur of rond de wereld zou willen lopen zonder ’n krimp te geven.

Al met al verstreek de tijd verrekte snel als het gezellig is en het was echt gezellig, maar ik moest natuurlijk mezelf wel in acht nemen, want ik was hier als slaaf en niet als ’n vriendje van…, maar ook dit kan echt gezellig zijn, overigens had ik op dat moment geen benul van de tijd, maar opeens verscheen ook slaaf Marijn op het toneel, want die had ’n sessie bij Meesteres Kate en gingen dus na de begroeting en ’n sigaret met drankje naar boven voor hun sessie. En toen was ik weer alleen met mijn Meesteres en werd er nog wat dieper op het slaaf in opleiding in gegaan en hebben we ook nog wat over mijn privé leven en familie geschiedenis gesproken alvorens ons ook te verplaatsen naar de boven verdieping, alwaar mij ook ’n sessie stond te wachten. Er werden diverse rubber attributen te voorschijn gehaald die ik even moest uitproberen alvorens mijn Meesteres ’n keuze had gemaakt wat echt te gaan gebruiken, ik had ook mijn masker en twee gasmaskers mee moeten nemen maar die werden uiteindelijk niet gebruikt, ik kreeg ’n lekker stevig/dik rubber masker in mijn handen geduwd en moest die opzetten, ’n masker van Studio Gum en heel mooi, toen moest ik me met behulp van mijn Meesteres in ’n heel mooie body- bag wurmen die vrij strak zat en vooral bij de voeten, wat me uiteraard erg wankel maakte maar de rits ging dicht en ik stond daar dus reeds machteloos voor wat er nog meer zou komen, want ik weet inmiddels wel dat alleen machteloosheid niet genoeg is voor mijn Meesteres en ik had gelijk want ik moest mijn mond openen en kreeg er ’n luchtslang in gestopt die ik tussen mijn tanden vast moest houden en omdat ik nog steeds niet wist wat er verder ging gebeuren, kreeg ik het toch wel ’n beetje benauwd, want als ik te hard beet drukte ik de slang grotendeels dicht en kon ik dus ook geen adem krijgen, maar voor de rest ging het prima. Ik kon niet veel zien door dit masker want het had alleen twee smalle spleetjes waardoor je kon kijken en zonder mijn bril zie ik toch al niet veel, dus kon ik niet zien wat mijn Meesteres nog meer voor mij in petto had, maar dat er meer kwam was te horen want Ze was druk in de weer met nog meer rubber aan het geluid te horen. Dit bleek ’n soort grote doorzichtige rubber zak te zijn met alleen ’n kleine opening waar de luchtslang net doorheen paste en die kreeg ik dus over mijn hoofd geschoven terwijl de Meesteres de luchtslang door de opening in deze zak wurmde alvorens de zak in zijn geheel verder over me heen te trekken tot aan de grond. Toen dit gedaan was beval mijn Meesteres me om stil te blijven staan en liep weg om vrijwel direct weer terug te komen in het gezelschap van Meesteres Kate waarna ik achteruit moest schuiven, want stappen ging niet meer, tot ik tegen de bank aan stond en werd toen door de beide Meesteressen opgetild en in liggende houding op de bank gelegd, waarna Meesteres Kate weer vertrok en mijn Meesteres verder ging met mij nog ’n bondage met touw aan te leggen waarna ik dus helemaal geen vin meer kon verroeren en ook het ademen ging niet zo soepel meer door de druk van de strak getrokken touwen over mijn borst en buik, maar ik kon ademen en dat was toch de hoofdzaak. Terwijl ik daar zo machteloos lag speelde mijn Meesteres af en toe met mijn luchttoevoer door Haar hand en ik geloof ook haar mond op de opening te houden en dan lag ik daar dus naar adem te happen als ’n vis op het droge, of ze streelde me over mijn lichaam en soms ook onder mijn voeten en dit kietelde wel erg en waar ik normaal daar weinig last van heb was het nu ik daar zo vast gesnoerd lag geen echt prettig gevoel, maar kon er niets aan of tegen doen. Af en toe liet mijn Meesteres me even rustig liggen in deze bondage maar ze was altijd wel dicht in de buurt want ik kon Haar horen met allerlei dingen die Ze aan het pakken of wegleggen was alvorens ik op de muziek, die aldoor aanwezig is in de studio, bijna weg droomde, maar dan kwam de hand van mijn Meesteres weer op de luchtslang of ergens anders waarna ik weer volop wakker werd als het ware.

Hoelang ik daar zo gelegen heb weet ik niet precies maar ’n uur zeker wel en de Meesteres vond het wel tijd nu om me los te maken en me van mijn rubber gevangenissen te ontdoen en ik kreeg ’n heerlijke omhelzing van Haar en vervolgens moest ik Haar volgen naar de andere kant van de kamer en daar stond me ’n geweldige verrassing te wachten, mijn Meesteres liet me namelijk ’n prachtige rubber collar zien en vroeg me wat ik daar van vond, nou het antwoord laat zich raden, ik vond het in één woord schitterend, waarop mijn Meesteres antwoordde dat ik deze collar dan maar kreeg van Haar omdat de andere te klein was en voegde de daad bij het woord en gespte mij deze om mijn nek waarna ik hem kon bewonderen in de spiegel, ik was diep geroerd door deze prachtige aanblik en bedankte mijn Meesteres met ’n lichte trilling in mijn stem. Vervolgens gingen we naar beneden voor ’n pauze zoals Ze zei, om wat te drinken en ik mocht ook nog ’n sigaret roken, inmiddels was het toch al bijna 18.00 uur geworden en omdat op dat tijdstip parkeer geld verplicht is in de parkeer meter, bood de Meesteres mij aan om dat even voor mij te doen om mij geen bekeuring te bezorgen, ik bedankte mijn Meesteres hier uiteraard voor en ik kon gelijk even van de gelegenheid gebruik maken om mijn medicijnen in te nemen en iets te eten.
Toen Meesteres Illucia terug kwam van de parkeer meter vroeg Zij me even ’n Cola in te schenken voor Haar, waarna we ons gesprek voortzette van voor de sessie en waarin me ook duidelijk werd gemaakt wat mij als slaaf in opleiding te wachten zou kunnen komen te staan, en dat was heel wat geloof me maar. Ik zal ongetwijfeld wel iets hiervan reeds vergeten zijn, want het was echt heel veel, maar ik heb me voorgenomen de komende tijd heel goed op te letten en mijn Meesteres in alles te gehoorzamen zonder enige tegenwerpingen mijnerzijds, mits in mijn vermogen natuurlijk maar mijn Meesteres weet inmiddels al zo ‘n beetje alles van mij en zal dus ook niet het onmogelijke van mij verwachten en vragen, dus ziet dit slaafje in opleiding de toekomst zonnig en positief tegemoet onder de begeleiding van de voor hem ZEER SPECIALE MEESTERES.
Ondertussen was de sessie van Meesteres Kate met slaaf Marijn ook afgelopen en kwamen zij ook naar beneden waar we afscheid namen na ’n korte babbel, van slaaf Marijn en ik mijn nieuwe collar aan Meesteres Kate mocht laten zien, waarna Zij mij feliciteerde met ’n omhelzing en ’n kus op mijn wang. Vervolgens kreeg ik de opdracht naar boven te gaan om mezelf te douchen en om te kleden en moest tevens de rubber attributen die ik aan en op gehad heb tijdens de sessie en die mijn Meesteres reeds klaar gelegd had bij mijn tas, mee naar huis nemen om thuis schoon te maken en volgende week weer terug te brengen, want dan krijg ik ook nog ’n vervolg sessie omdat mijn Meesteres de sessie van deze dag wat kort had gehouden. Hier was ik dus uiteraard heel erg vereerd mee en bedank ik Haar nu nogmaals voor in dit verslag, tevens moet ik het voorlopige contract voor ’n slaaf in opleiding thuis goed lezen en ondertekenen als ik me er in kan vinden, maar het spreekt voor zich dat dit slaafje het ook haast zonder te lezen wel zou tekenen, want dat vertrouwen heb ik wel in mijn Meesteres, maar Zij stond er op om het thuis door te nemen en als ik er nog vragen over zou hebben moest ik dat maar kenbaar maken. Uiteraard moet ik ook nog ’n kopie voor mezelf hiervan maken en alles volgende week woensdag mee nemen naar de studio alwaar het officieel gemaakt zal worden met de ondertekening door mijn Meesteres. Ik dus als ’n haas naar boven voor mijn douche en me snel om gekleed en alle natte rubber kleding in mijn tas gedaan, mijn collar weer om gedaan en het geheel nog even in de spiegel bekeken en al zeg ik het zelf ik vond dat ik er prachtig uitzag en voelde me echt de koning te rijk en zo trots als ’n pauw. Oh ja, als ik klaar was moest ik ook de lichten uit doen in de ruimtes waar we bezig waren geweest en de tas van mijn Meesteres mee nemen naar beneden, want de dag zat er op voor Haar en ik mocht Haar als slagroom op de cake ook naar huis rijden.

En zo zat deze geweldige dag er al weer bijna op, maar eerst kreeg ik nogmaals van beide Meesteressen ’n compliment over mijn kleding keuze omdat ik er zo netjes uitzag, zwarte broek, witte coltrui met mijn mooie nieuwe collar er half zichtbaar onder en grijze colbert, alleen de col van mijn trui werd door mijn Meesteres nog even iets meer naar beneden gerold om de collar beter tot zijn recht te laten komen in het geheel. Waarna mijn Meesteres en ik afscheid namen van Meesteres Kate en dit slaafje in opleiding zijn Meesteres volgde naar buiten met in zijn handen de tas van zijn Meesteres en z’n eigen tas vol met rubber en nadat ik de Meesteres in mijn auto had laten plaats nemen, de tassen opgeborgen had in de kofferbak, reden we gezellig na pratend naar Haar huis. We namen afscheid met ’n kus en ik mocht in de auto blijven zitten terwijl mijn Meesteres uitstapte en de laatste paar meter naar huis liep, nog ’n korte groet van mijn Meesteres in de deuropening en mijn terugreis naar huis kon beginnen.

Ik geloof dat deze terugreis nog nooit zo heerlijk heeft gevoeld als deze keer, want dit slaafje was echt helemaal in de wolken met zijn nieuwe status “slaaf in opleiding”, echt helemaal te gek!
Bij thuiskomst zag ik dat het ongeveer 20.30 uur was geworden en voelde nu ook pas dat hij wel honger had gekregen, dus snel even iets gegeten en toen aan de arbeid, want donderdag en vrijdag moest er weer normaal gewerkt worden, en al het rubber materiaal moest nog schoon gemaakt worden en dat is geen klusje van 5 minuten. Ik weet niet meer precies hoe laat ik hiermee klaar was maar ik geloof dat het even over het middernachtelijk uur was maar ik was voldaan over het resultaat en heb voordat ik naar bed ging eerst nog even ’n sigaret gerookt en ’n lekker glas wijn gedronken terwijl ik de dag nog even de revue liet passeren en er heel tevreden op terug keek.
De donderdag ochtend verliep eerst nog wat stroef van de toch ook wel vermoeiende dag ervoor, maar na enkele koppen koffie en sigaretten voelde ik me al veel beter en toen ik mezelf in de spiegel zag, met mijn mooie collar nog steeds om mijn nek, kon voor mij de dag al niet meer stuk en besloot ik hem ook tijdens mijn werk om te houden want ik was te trots om hem thuis te laten. Maar dit bleek tijdens het werken toch ’n probleem te geven, want ik moet mijn hoofd vaak ver achterover buigen om te kunnen zien of de pallet met groente of fruit wel goed in de opening van de stelling gaat met mijn vorktruck, dus heb ik toch maar moeten besluiten om naar het toilet te gaan en de collar af te doen. Maar na het werk heb ik hem weer gauw omgedaan en ben naar huis gereden. Ik had ook nog ’n foto van mezelf met mijn collar om op het werk gemaakt om aan mijn Meesteres te laten zien hoe trots ik wel was en heb die bij thuiskomst even in ’n lief mailtje aan mijn Meesteres opgestuurd als verrassing voor Haar als Ze haar mail zou lezen in de ochtend.

De nacht heb ik uiteraard mijn collar weer omgehouden en toen ik wakker werd en mijn koffie met sigaretten en ontbijt op had, heb ik ook even mijn mail gecontroleerd en tot mijn grote genoegen zag ik al ’n mailtje van mijn Meesteres met ’n paar lieve woorden van Haar en waarin Ze mij bedankte voor deze verrassing van mij. Dus deze vrijdag kon voor mij ook niet meer stuk en dat heeft zijn uitwerking ook gehad op mijn werk, waar het razend druk was maar ik de dag fluitend en met ’n lach op mijn gezicht heb doorgebracht en mijn collega’s me vroegen wat er met mij aan de hand was, want normaal als het erg druk is op het werk kan ik wel eens ’n beetje knorrig rond rijden. Dus ook hier werkt mijn verkregen collar positief!
Inmiddels is het al weer zaterdag ochtend terwijl ik dit allemaal zit te typen en heb mijn collar nog steeds om mijn nek, wat me een heel prettig gevoel blijft geven en heb daarom maar besloten om hem de gehele dag te dragen, dus ook naar de winkels voor mijn boodschappen en ik moet ook nog even met mijn zoon z’n auto naar de garage alwaar ik ’n vervangende auto in ontvangst moet nemen om daarna mijn zoon op te halen bij zijn werk, dus ik kom vandaag lekker onder de mensen en zal met trots de collar dragen, zichtbaar of niet, het maakt mij niet uit want ik ben er trots op.
Vaak breng ik de zaterdag avond gekleed in mijn rubber door, maar ik heb gelezen in het contract dat ik vanaf nu overal toestemming voor moet vragen en ik weet eigenlijk niet of dit al is ingegaan of dat dit pas van kracht zal zijn als ik het bij mijn Meesteres heb ingeleverd aanstaande woensdag en hoe ik de toestemming moet vragen is me ook nog niet duidelijk, dus zal ik mijn geliefde kleding en andere rubber attributen als gasmasker maar even laten rusten totdat ik hier duidelijkheid over heb verkregen in de komende dagen, want ik krijg best nog wel contact met mijn Meesteres voor aanstaande woensdag, omdat ik nog geen instructies heb gehad wat ik mee moet nemen c.q. aan moet hebben voor de vervolg sessie. Dus dan maar rustig afwachten en moet ik maar genoegen nemen met alleen het dragen van mijn collar.
Dit was het relaas van de voor dit slaafje, tot op heden spannendste week uit zijn slaven leven, die hij nooit meer zal vergeten en ik neem aan dat mijn Meesteres ook wel blij zal zijn met dit op ’n roman lijkend verslag, ha, ha, ha, hoop ik.

Lieve Meesteres ik hoop dat U dit boekwerk in één keer heeft kunnen uitlezen en dat het Uw goedkeuring zal krijgen en sluit af met ’n gepaste en liefde volle kus.

Uw eigen slaaf in opleiding,
Nico