Melding van 20 mei ’13 aan, mijn Meesteres Illucia.

Het is nu zondag en ik zal dit verslag beginnen met twee vragen aan mijn Meesteres: 1) heeft U het German Fetish Ball van het afgelopen weekend overleefd en 2) heeft U genoten?

Zo, de kop is er af, het verslag van de afgelopen week kan beginnen. Het is eigenlijk wel ’n leuke woordspeling “de kop is er aHet is nu zondag en ik zal dit verslag beginnen met twee vragen aan mijn Meesteres: 1) heeft U het German Fetish Ball van het afgelopen weekend overleefd en 2) heeft U genoten?
Zo, de kop is er af, het verslag van de afgelopen week kan beginnen. Het is eigenlijk wel ’n leuke woordspeling “de kop is er af”, want de kop staat voor me naast de computer en hij glimt mooi in het bleke zonlicht wat gelukkig deze ochtend schijnt, maar U heeft de kop ook al gezien op de foto die ik U gestuurd heb, en nog bedankt voor Uw antwoord mailtje “mijn lieftallige Meesteres”, ik was hier erg blij mee, U maakt mij ’n heel gelukkige slaaf want ik mocht lekker genieten van wat rubberspel dit weekend, als ik het maar met mate zou doen, en dat heb ik gedaan, want ik heb er met grote mate van genoten, maar hierover later in dit verslag.


Nu eerst maar naar het begin van de week, ik had U mijn verslag in de nacht van zondag op maandag opgestuurd en was uitermate nieuwsgierig naar Uw antwoord op dit verslag. En omdat ik nooit weet of en wanneer U zal bellen en misschien wel ’n mailtje stuurt, blijft het altijd spannend. Maar ik kan U verzekeren dat ik diverse malen op mijn telefoon heb gekeken of ik soms iets gemist had, wat nauwelijks denkbaar was omdat ik mijn mobieltje constant bij me heb gehad, maar toch je weet maar nooit als ik ergens rondloop met ’n hoop herrie of misschien geen bereik, ik heb de maandag ook diverse malen op mijn computer gekeken of ik misschien ’n mailtje had van U, maar de dag verstreek zonder ’n teken van leven van Uw kant. Op deze maandag, en op de meeste maandagen trouwens, doe ik niet veel meer dan relaxen en heb ’s middags ook nog even geslapen, want het was weer goed laat geworden de afgelopen zondag op het werk. En na het avondeten heb ik maar ’n beetje versuft op de bank gehangen en wat TV gekeken en ben rond 23.00 uur maar naar bed gegaan want de volgende dag moest ik gaan werken en rond dit tijdstip verwachtte ik toch niets meer te horen van mijn Meesteres.

De dinsdag ochtend verliep als vanouds met mijn vaste ritueel eerst koffie en sigaretten, dan ontbijt en mijn rubber jogging pak uit en onder de douche waarna ik mijn werkkleding aan doe alvorens naar de keuken te gaan om mijn eten klaar te maken en in te pakken om mee te nemen, rond 12.00 uur had ik nog steeds niets van mijn Meesteres gehoord, waar ik toch stiekem op gehoopt had, want thuis praat het toch iets makkelijker dan op mijn werk, met al die grote oren om mij heen, maar ook deze dag verliep verder zonder dat de telefoon overging en toen ik om ongeveer 22.15 thuiskwam heb ik dus maar gauw even gekeken of ik misschien ’n mailtje had ontvangen van mijn Meesteres, maar helaas er was niets binnen gekomen van Haar en heb toen maar ’n lekkere whisky ingeschonken voor mezelf en heb nog wat TV gekeken alvorens me te douchen en naar bed te gaan want ik moest bijtijds opstaan om naar de supermarkt te gaan omdat ik geen yoghurt in huis had voor mijn ontbijt, vergeten!!.

Het is nu woensdag ochtend en ik heb mijn ochtend ritueel achter de rug als het bijna 10.00 uur is en ik naar de AH ga om mijn yoghurt te kopen en ik uiteraard ook mijn telefoon bij me heb, voor het geval dat…., en ja hoor net als ik bij de kassa sta om af te rekenen gaat mijn telefoon over en mijn Meesteres belt dus, ik neem snel op en vraag of ik Haar zo even kan terug bellen en dat kon gelukkig, wat mij de tijd gaf om snel naar mijn auto te gaan zodat ik tenminste even privé met mijn Meesteres kon praten en ik Haar kon vertellen hoe blij ik was om Haar te horen. Verder waren er niet echt veel bijzondere dingen om te bespreken, maar wel vertelde mijn Meesteres dat Ze het weekend naar het German Fetish Ball in Berlijn zou gaan en omdat het ook nog het Pinkster weekend was en ik dus ook op zondag vrij was, wenste wij elkaar ’n heel fijn weekend toe en tevens verzocht ik mijn Meesteres om mij toestemming te verlenen om vandaag of donderdag even met en in mijn rubber te mogen spelen, want ik was toch vrij en dan hoefde ik ook niet nog sms’je op woensdag avond of donderdag te versturen terwijl mijn Meesteres op die dagen aan het werk zou zijn. En mijn verzoek werd gelukkig geaccepteerd door mijn Meesteres en ik was dus weer het gelukkigste mens op de wereld en namen afscheid van elkaar.
Bij thuiskomst heb ik gauw mijn ontbijt gemaakt en ben hierna snel aan de slag gegaan met de dingen die ik ook aan mijn Meesteres beloofd had te doen, namelijk het verven van de “kop”, in mijn vorige verslag had ik al beschreven dat hij voorzien was van ’n laag Alabastine om de verf niet in het piepschuim van de kop te laten trekken. Ik moest alleen nog iets bedenken om hem makkelijk te kunnen verven, zonder dat ik mijn hand en of vingers op het geverfde gedeelte zou hoeven te zetten om de laatste verfstreken te kunnen doen. Maar al snel had ik de oplossing hiervoor, ik had nog wel ’n stuk mdf plaat in de berging staan en in mijn gereedschap kist zat vast nog wel ergens ’n lange schroef, want mijn plan was, ’n gaatje boren in de plaat mdf en met ’n grote (dikke) boor het gat iets ruimer maken zodat de kop van de schroef er ook in paste en ik dus toch ’n vlakke ondergrond zou houden en de schroef er aan de andere kant van de plaat verder door zou komen om vervolgens de “kop”er op te draaien en ik hem dus in zijn geheel kon verven terwijl ik hem niet meer vast zou hoeven houden. Eerst de grondverf aangebracht en goed laten drogen, de beschrijving op het blik verf gaf aan dat het na 16 uur overschilderbaar was, maar dat vond ik te lang duren want dan kon ik de kop niet dezelfde dag nog in de eerste laag glanslak zetten. Het was inmiddels ook al 13.15 uur geworden en heb dus ook maar wat te eten gemaakt, rond 14.00 uur zat ik dus op de bank naar de “kop” te staren en zag dat het drogen toch meerdere uren nodig zou hebben en besloot ik om van de gelegenheid gebruik te maken om maar ’n poosje in mijn rubber joggingpak met gasmasker op te gaan relaxen in mijn luchtdichte rubberzak, ik had tenslotte toestemming gehad van mijn Meesteres. Toen ik al half in de zak lag bedacht ik me dat de telefoon nog in de woonkamer lag en ben er dus snel weer uitgekropen om hem even op te halen en heb gelijk het alarm maar ingesteld op 18.00 uur, want als ik zo lekker in die zak lig dan vergeet ik de tijd en nu krijg ik tenminste ’n waarschuwing als het tijd is om mijn medicijnen in te nemen en tevens heb ik in geval van nood ’n telefoon bij me, op aanraden van mijn Meesteres overigens, want je weet maar nooit de rits kan wel eens halverwege vast komen te zitten en dan kan ik er echt niet uit komen en kan ik dus om hulp bellen.

Toen mijn alarm om 18.00 uur afging had ik dus ’n kleine 4 uur liggen relaxen in mijn rubber zak, heeeeerlijk, mijn dank Meesteres. Na het innemen van mijn medicijnen ben ik gelijk maar aan het koken gegaan want ik had intussen ook honger gekregen. En na het eten, het was intussen ook ongeveer 20.00 uur geworden, heb ik even gevoeld of de grondverf al droog genoeg was om de laklaag aan te kunnen brengen en het was droog dus kon ik mooi de laklaag aanbrengen zodat dit goed kon drogen en indien nodig op donderdag nogmaals te doen, want dit was mijn eerste donderdag dat ik niet hoefde te gaan werken.

Toen ik dus donderdag ochtend wakker werd en opstond heb ik gelijk mijn rubber joggingpak aan gedaan en ben ik de keuken in gegaan om koffie te maken, vervolgens volgde er ’n inspectie van de geverfde kop en die zag er prachtig uit al zeg ik het zelf en ik kon het niet laten om er even ’n paar foto’s van te maken met mijn mobieltje, want ik was ook best trots op dit resultaat en ik kan er dus later af en toe nog naar kijken als ik de kop heb terug gegeven aan mijn Meesteres. En dit had ik ook moeten doen met de paspop die ik gespoten had in ’n mooie zwarte glanslak maar dat ben ik helaas vergeten, maar ik zal er aan proberen te denken de volgende keer als ik in de Studio ben en het aan mijn Meesteres vragen dit alsnog te mogen doen. De rest van de donderdag heb ik lekker relaxed doorgebracht in mijn rubber joggingpak en heb er alleen mijn gewone kleren over aangedaan toen ik ’s middags nog even naar de AH winkel ben gegaan voor nog wat boodschappen. Toen ik om 18.00 uur mijn medicijnen weer had ingenomen besloot ik mijn Meesteres te verrassen met ’n mailtje om Haar ’n heel fijn en gezellig weekend in Berlijn toe te wensen en heb ook ’n foto van de kop erbij gevoegd om Haar alvast ’n impressie te geven hoe het eruit zag. En toen ik ’s avonds, enkele uren later, nog even op mijn computer moest zijn, om de twee bekeuringen die ik ’n tijdje geleden had gekregen te betalen, zag ik tot mijn verbazing ’n antwoord mailtje van mijn Meesteres en die maakte mij weer zo geweldig blij met Haar lieve woorden dat ik direct besloot om bij mijn eerstvolgende bezoek aan Haar, ’n mooie bos rozen voor Haar mee zal nemen. Want het waren niet alleen de liefdevolle woorden maar ook de, ongevraagde, toestemming die ik kreeg om lekker met en in mijn rubber te mogen spelen in het komende weekend en hiervoor bij deze mijn GROTE DANK LIEVE MEESTERES.

De donderdag avond heb ik verder maar rustig in mijn rubber joggingpak op de bank doorgebracht om naar het Eurovisie Songfestival te kijken, want er was verder toch weinig te beleven op TV en ben om ongeveer 23.30 uur maar gaan douchen en naar bed gegaan want vrijdag was het weer werken geblazen en voor het Pinkster weekend is het altijd razend druk net als met de Pasen en Kerst, dus het zou wel weer erg pittig worden en daar heb ik dus gelijk in gekregen want het was echt weer ’n compleet gekkenhuis. Normaal zijn er lege trailers die geladen kunnen worden, maar nu was er geen één en kwamen ze allemaal vol van overal in Nederland vandaan om eerst te lossen en dan gelijk weer te laden met bestemming de verdeelcentra in Pijnacker, Zwolle, Tilburg en Zaandam. Ik was dus echt wel versleten toen ik om ongeveer 23.00 uur thuiskwam en besloot om mezelf maar even te trakteren op ’n lekkere whisky alvorens te gaan douchen en naar bed te gaan om vervolgens al heel gauw in dromenland te zijn aangekomen.

De zaterdag die volgde stond voor mij in het teken van RUBBER, want die toestemming had ik tenslotte, mits ik het maar met mate zou doen. Dus bij het opstaan maar direct mijn rubber joggingpak aangedaan, maar nu ook met mijn gesloten masker op, met alleen oog, neus en mondgaten en natuurlijk mijn geliefde collar om mijn nek, om mijn Meesteres te voelen. Ik heb zo tot ongeveer 13.30 uur rondgelopen voordat ik besloot om alles uit te doen en te gaan douchen want ik moest ook nog naar de winkels voor het nodige voedsel om het weekend door te komen. Maar onder de douche staand bedacht ik dat ik natuurlijk ook best in mijn rubber naar de winkels kon gaan en zo besloot ik om dit dan ook maar te doen. Als eerste ging mijn oude rubber catsuit aan gevolgd door mijn rubber kniekousen en ik kon natuurlijk niet mijn hoofdmasker op naar de winkels maar de collar ging wel weer om. Elke keer als ik die omdoe heb ik het gevoel of mijn Meesteres Haar handen om mijn nek sluit en zachtjes mijn keel ’n beetje liefdevol dicht knijpt om mij het gevoel te geven dat Zij bij me is.
Omdat het catsuit ook met dat glansspul is behandeld kleeft het ’n beetje en als je er dan normale kleding over aan trekt, zit het later onder de kleine pluisjes en als je er niets over aandoet staat het 1: ’n Beetje vreemd als je naar buiten gaat en 2: de leren bank komt ook met die vettigheid te zitten, dus is de oplossing mijn rubber joggingpak er over aan trekken ter bescherming van de bank, als ik nog thuis ben en om mijn catsuit te beschermen voor de pluisjes als ik er mijn gewone kleren over aan doe om naar de winkels te gaan. Dus toen ik alles aan had heb ik nog even gauw in de spiegel gekeken of er niets van rubber zichtbaar voor de buitenwereld was en ben toen naar de winkels gegaan voor mijn boodschappen. Alles verliep volgens plan en er deden zich geen problemen voor in de winkels, alleen kreeg ik het ’n beetje warm, maar dat was ik inmiddels wel gewend geraakt en vond dit ook niet zo erg want ik ging toch weer op huis aan.

Thuis gekomen zag ik dat ik bij het weggaan de vuilniszak had vergeten mee te nemen naar de container ruimte en besloot dit dan ook maar vlug nog even te doen voordat ik mezelf zou uitkleden, jack en mijn gewone kleding, want mijn rubber wilde ik aanhouden tot het naar bed gaan tijdstip. Dus ik naar beneden om de vuilzak weg te gooien en daar kwam ik een van mijn buurvrouwen tegen, die ’n gezellig praatje aanknoopte terwijl ik het steeds warmer kreeg, zij had al eens in ’n eerder stadium aan gegeven dat ze het soms wel vervelend vond alleen thuis te zijn, dus om er van af te komen nodigde ik haar uit om ’s avonds na het eten ’n kop koffie te komen drinken maar haar antwoord was niet wat ik verwachtte, want ze had het druk met koken voor ’n feest (zij is Indonesisch) op zondag, maar antwoordde heel dominant dat ik nu maar even gelijk met haar mee moest komen voor ’n kop koffie bij haar thuis, ik probeerde er nog ’n andere wending aan te geven maar kon uiteindelijk niet weigeren zonder erg bot te worden en dat wilde ik ook niet, dus ik maar gedwee mee voor ’n kop koffie, toen zij me binnen liet in haar flat zij ze tot overmaat van ramp trek je jas maar uit en ga lekker zitten en ging toen de keuken in. Ik kon onmogelijk mijn jack uitdoen want dan zou ze mijn rubber kleding zien, ik had namelijk alleen die afgeknipte coltrui aan om het bovenste gedeelte van mijn rubber niet zichtbaar te laten zijn tijdens mijn uitstapje naar de winkels, dus zij ik haar maar dat ik mijn jack wel aanhield en bleef het gelukkig alleen bij ’n gezellig kopje koffie en ’n sigaretje, want zij rookte ook en werd ik gelukkig niet aangerand, ha,ha,ha. Na de koffie heb ik gauw afscheid genomen en ben vlug naar mijn eigen veilige onderkomen gelopen en heb nu snel alle normale kleding uit gedaan en ben de keuken in gegaan om de boodschappen op te ruimen en eten te gaan koken, want ook daar was het inmiddels tijd voor geworden.
Tijdens het eten heb ik in mijn hoofd ’n plan voor de rest van de avond opgesteld, ik zou mijn hoofd masker weer opdoen en daarover mijn gasmasker met nekkorset afgesloten met het slotje en als laatste wilde ik Uw handen weer om mijn nek voelen en ging de collar dus weer om. Zo zou ik de avond naar de finale van het Eurovisie Songfestival op de TV bekijken. En zo gebeurde het ook, maar ik had iets over het hoofd gezien waar ik op voorhand niet bij stil gestaan had en dat was het volgende, ik vond het kijken naar al die liedjes niet echt boeiend en nadat ik onze Nederlandse inzending, vertolkt door Anouk, had gezien bekroop me langzaam het gevoel iets te moeten gaan doen en dus besloot ik maar lekker met mezelf te gaan spelen in mijn “SM hal”, waar de kettingen nog altijd aan het plafond hangen, ik moest alleen mijn leren hoofdharnas aan de ene en de tepel stang aan de andere ketting bevestigen, dit was ’n eenvoudig klusje en was dus ook zo gedaan, nu wilde ik het rubber joggingpak uit trekken om mijn edele delen makkelijker toegankelijk te maken, de broek was eenvoudig maar het jack was lastiger dan ik dacht omdat de rits die aan de voorkant zit niet zo ver open gaat en dus was het ’n heel gedoe om het uit te krijgen, maar het lukte en toen ik de broek en het jack over het voeteneinde van mijn bed hing zag ik de enkel spreidstang half onder het bed uitsteken en besloot ik ook maar om die te gebruiken, dus snel de enkelboeien om en met behulp van twee kleine slotjes heb ik de stang aan de enkelboeien bevestigd en kon ik nu dus terug schuifelen naar de hal want lopen ging niet meer zo makkelijk met die stang tussen mijn enkels. Ik had aan de ketting waar de tepel stang aan hing ook ’n lange rubber adem slang gehangen (ooit vorig jaar via internet in Engeland besteld, vijf losse slangen van elk ongeveer 60 cm en één slang gemaakt van drie slangen, maar niet los te schroeven, die aan elkaar gelijmd zijn. En deze slangen hebben ’n echt hele zware en sterke rubber geur, heeeeeeerlijk) van ongeveer 175 cm lang, die ik wilde gebruiken om door te ademen als ik uiteindelijk vast stond/hing in mijn bondage en dat stond nu dan te gebeuren, eerst mijn tepels aan de haken bevestigd van de tepel stang, de volgende stap was recht achteruit schuifelen om het hoofd tuig te pakken te krijgen met mijn handen om vervolgens zo veel mogelijk naar achter te gaan, waarbij mijn tepels al flink werden uit gerekt en ik het hoofdtuig uiteindelijk om mijn hoofd kon bevestigen en ik vond dat deze situatie niet al te lang stand kon houden, want ik kon de juiste balans maar niet vinden, of ik hing teveel aan mijn hoofd of teveel aan mijn tepels. Ik begreep er niets van, want enige maanden geleden had ik dit ook al eens gedaan en toen ging het wel goed, maar dat was aan de anderen kettingen. Waar ik nu aan hing/stond waren de nieuwe, die ik in het plafond had gemaakt ten tijde dat ik de paspop gespoten had en die in het midden van de hal hingen en al hoewel ik alles uit gemeten had is het dus best mogelijk dat ik ’n centimetertje ruimer ben uit gekomen en ook is het nog mogelijk dat de haken iets verder in het plafond zitten gedraaid, waardoor al met al alles wat strakker komt te staan. Maar uiteindelijk heb ik toch mijn positie gevonden of ben gewend geraakt aan de pijn in mijn tepels, één van de twee, en heb ik de slang aan mijn gasmasker gekoppeld en kon ik na ’n poosje de heerlijke warme en zware rubber geur, ontstaan door mijn eigen adem die ik telkens gedeeltelijk weer in ademde aan gevuld met verse lucht natuurlijk, maar na ’n tijd word je er wel ’n beetje licht van in je hoofd en wil je niets liever dan heerlijk klaar komen of je moet de luchtslang weer even los maken om gedurende ’n paar minuten frisse lucht in te ademen, waarna de slang weer terug kan worden geplaatst en het geheel zich weer herhaald, totdat je alleen nog maar in gedachten Uw handen om mijn nek voelt terwijl die zich langzaam voor het gevoel steeds strakker om mijn nek sluiten en het ademen haast onmogelijk word gemaakt en ik klaar kom als zijnde de uitbarsting van de Vesuvius. Nadat ik de luchtslang snel hierna verwijderde om frisse lucht te krijgen, ben ik nog even ’n paar minuten zo blijven hangen in deze toch wel erg lastige en benarde positie alvorens mezelf stukje bij beetje te bevrijden en met de enkel spreidstang nog tussen mijn benen ben ik naar de kamer gegaan om nog even wat te drinken en ’n sigaretje te roken en om even aan U te denken, hoe zou U zich vermaken op dit moment, wat is er allemaal te zien en te doen, enz. enz. en ik zag tot mijn verbazing dat het toen ook al 00.10 uur geworden was terwijl ik zo lekker op de bank zat na te genieten en het dus ook langzaam tijd werd om mijn rubber uit te trekken en ’n lekkere douche te gaan nemen alvorens naar bed te gaan en te gaan slapen. Mijn rubber spullen lagen netjes in de douche en die zou ik zondag ochtend wel goed schoon wassen met baby shampoo en ’n badje met dat glansspul er na, want daar was het nu te laat voor geworden.
Gedurende de hele zondag ben ik bezig geweest met het schrijven van dit verslag, afgewisseld met koffie/sigaretten pauze ‘s, eten, het schoonmaken van mijn rubber spullen en nog wat schoonmaak werkzaamheden in mijn flat en ’s middags nog wat TV gekeken (autoracen, iets wat ik leuk vind maar op andere zondagen niet aan toe kom omdat ik dan werk). Het is nu 20.35 uur en ik ben klaar met mijn verslag aan U van deze afgelopen week.
Weet niet wanneer U thuis komt, maar ik denk dat U maandag wel in de loop van de dag thuis zult komen en besluit dan ook maar om dit verslag in de loop van de maandag ochtend en in ieder geval voordat ik naar mijn werk ga, zal versturen aan U.

Liefs van Uw eigen ocinfaals i.o. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *