Melding van 2 sept. ’13 aan Meesteres Illucia.

Het is woensdag en mijn “weekend” is begonnen, mijn vorige melding heb ik zondag nacht rond 01.00 uur verstuurd na weer ’n hectische dag werken, de maandag ben ik normaal vrij maar i.v.m. vakanties van collega’s had mijn baas me gevraagd te komen werken. En wederom was het ’n drukte van heb ik jou daar en was daarom ook weer laat thuis, zo rond 23.00 uur. De dinsdag was weer ’n normale werkdag voor mij en het was gelukkig iets minder druk en ik was blij dat ik op tijd naar huis kon gaan.
En zodoende is het nu mijn “weekend” en gelukkig was het ook nog mooi weer. Werd om 08.00 uur wakker door mijn wekker, want ik moet rond die tijd mijn medicijnen innemen, maar vanwege de drukke dagen die achter me lagen wilde ik nog niet wakker worden en besloot daarom om nog maar even terug te gaan naar bed, na het innemen van mijn pillen en omdat het lekker donker blijft in mijn slaapkamer vanwege de zwarte lak gordijnen, viel ik onmiddellijk weer in slaap. Ik werd om ongeveer 10.30 uur echt wakker en zag dat het zonnetje lekker scheen, gauw het koffie machine aangezet en mijn rubber jogging broek aangetrokken, om niet helemaal naakt door het huis te lopen, de balkon deur open gedaan en ’n kussen op mijn tuinstoel gelegd om eens rustig koffie te drinken op het balkon met ’n sigaretje erbij. En na nog eens twee koppen koffie ben ik uiteindelijk maar weer naar binnen gegaan om mijn ontbijt klaar te maken, terwijl ik dit aan het opeten was bedacht ik wat te doen vandaag, er waren ’n paar dingen die ik zou kunnen gaan doen, maar ik besloot vandaag eerst maar te gaan genieten van ’n relaxte dag en die andere paar kleine dingen naar de dag van morgen te verbannen.

En hoe kun je het beste relaxen, ja hoor je raad het al, in mijn rubber natuurlijk. Tenslotte had ik al mijn rubber jogging broek aan en ik denk dat dit de doorslag gegeven had voor dit besluit. Maanden geleden had ik ’n rubber slip met penishuls gekocht bij ’n online shop, ik was op dat idee gekomen door ’n vraag van mijn Meesteres “of ik ’n rubber slip had, zodat ik hem naar en tijdens mijn werk kon dragen” , maar toen deze slip per post arriveerde bleek de pasvorm niet al te best en ik besloot om dit attribuut dan ook maar in de kast op te bergen en er verder maar niets over te zeggen tegen mijn Meesteres. Dit kwam tijdens mijn ontbijt op de late ochtend in eens in mijn gedachten en ik besloot om er iets mee te doen. En dat doen was, de scherpe schaar er maar in zetten om te kijken of ik de pasvorm wat kon aanpassen, mocht het niet lukken en de slip zou verknipt zijn dan was er nog geen man overboord want ik kon hem in de originele staat toch ook niet dragen, dus knippen maar, en het resultaat was uiteindelijk redelijk, want na de aanpassingen met de schaar heb ik hem aangetrokken en nu, ongeveer 12 uur later, heb ik hem nog aan. En in die 12 uur is er genoeg gebeurd op rubber gebied en mijn Meesteres had me niet voor niets toestemming gegeven om deze periode me maar eens te vermaken. Ik was tevreden met mijn rubberslip en besloot, omdat ik eigenlijk nog steeds ’n beetje wilde luieren, om mijn body bag, die met de dichte hoofdkap er aan vast, aan te trekken en omdat mijn luchtdichte rubber zak toch ook nog over het voeteneinde van mijn bed hing, heb ik die ook maar netjes op bed uitgespreid, want daar wilde ik dan lekker in gaan liggen relaxen nadat ik de body bag aan had. Eerst dus de hoofdkap van de body bag, hierna mijn Meesteres Haar handen (de collar natuurlijk) strak om mijn nek laten sluiten om de hoofdkap goed luchtdicht om mijn hoofd te hebben en ik dus alleen lucht kon in ademen via de open mondknevel die ik ooit aan het luchtpijpje gemonteerd had en als ik door mijn neus ademde zoog de hoofdkap mooi vacuüm, toen dit alles goed zat kon ik de body bag verder aan doen, maar voordat ik de rits dicht trok moest ik mezelf eerst nog in de luchtdichte zak nestelen, de zware lucht en waterdichte rits van deze zak dicht doen en de luchtslang aan sluiten op het lucht pijpje van de body bag, toen alles gereed was heb ik nog even zo gelegen en vervolgens heb ik de rits van de body bag ook dicht geritst en was ik compleet in mijn rubber gevangenis opgesloten, nou ja bij wijze van spreken natuurlijk, want ik kon er altijd zelf weer uit wanneer ik dit zou willen, want er is nu geen Meesteres in de buurt die dit voor mij onmogelijk zou kunnen maken, jammer genoeg. Ik denk dat het zo ongeveer 12.30 uur zal zijn geweest toen ik in mijn rubber verpakking lag, de radio stond net hard genoeg om de muziek zachtjes te horen en zo droomde ik lekker weg, ik viel niet echt in slaap maar het was heerlijk om zo te liggen en ik kon zo ook de tijd goed in de gaten houden omdat op elk hele uur de nieuwsberichten kwamen. Het nieuws van 13.00 uur kwam al vlug, hierna volgde het nieuws van 14.00 uur en het volgende nieuws wat ik hoorde was van 16.00 uur en dus was ik toch even in slaap gevallen, want het 15.00 uur nieuws had ik niet gehoord. Maar ik was dus weer wakker en voelde iets vreemds, het rubber voelde zwaarder en plotseling realiseerde ik me dat de rits van de luchtdichte zak hoogst waarschijnlijk niet goed heeft dicht gezeten waardoor de zak langzaam was leeg gelopen en dus vacuüm getrokken om mijn lichaam zat. Ik raakte hier niet direct van in paniek, maar het was dus wel hoog tijd om de ritsen open te gaan maken, dus eerst maar de rits van de body bag en dit was toch ’n knap lastige klus, ten eerste omdat hij al niet te wijd is en ten tweede als hij dan ook nog vacuüm tegen je lichaam zit dan word alles toch even iets anders. Dus gewoon rustig blijven en op mijn gemak beetje bij beetje de rits open gedaan, vervolgens mijn armen er uit gewurmd en langzaam naar boven, richting de rits van de luchtdichte zak en toen even zoeken naar de lus van de rits en toen voorzichtig de rits open maken waarna de lucht in de zak liep en ik mezelf verder kon bevrijden en ik ’n half uurtje nadat ik begonnen was met de eerste rits, eindelijk op de rand van mijn bed zat. Maar ik was nog niet klaar (gekomen, ha,ha,ha) met mezelf.

Mijn “speelhal” grenst aan mijn slaapkamer en de volgende stap was daar naar toe te gaan, de tepelstang hing al te wachten aan de ketting in het plafond en dit gold ook voor het lederen hoofd tuig, die aan de andere ketting hing. Maar omdat de hoofdkap van mijn body bag helemaal dicht is, was het even zoeken waar alles uithing. Gelukkig voor mij kan ik me goed oriënteren in het donker, heb ik in de loop der jaren wel geleerd en binnen niet al te lange tijd had ik alles op de juiste plekken vastgemaakt en stond/hing ik onder ’n kleine hoek, iets achterover vanwege de afstand van de kettingen, met mijn hoofd in het harnas gegespt en mijn tepels lekker uitgerekt. Dit is geen relax houding, neem dat maar van mij aan, want als je ook maar iets met je voeten probeert te verschuiven en het maakt niet uit welke kant op, dan worden mijn tepels direct verder uitgerekt. En dus is het zaak de meest gunstige positie te vinden, wat dus eigenlijk onmogelijk is, maar ach pijn is ook wel fijn op z’n tijd, toch?? Maar na ongeveer ’n klein uurtje zo gehangen te hebben, kon ik het niet langer uithouden en moest ik mezelf wel bevredigen, ik voelde dat mijn slaven pik op klappen stond, maar toch duurde het nog enige tijd tot dat er duizenden sterretjes in mijn donkere hoofdkap zichtbaar werden en ik met ‘n, door de mondknevel, gedempte kreet klaar kwam. En dit was het einde van mijn rubber dagje, heb alles uit gedaan en weer schoon gemaakt, waarna ik de rubber slip weer vlug heb aan getrokken want die zat toch wel lekker nu na die kleine aanpassing met de schaar, tevens heb ik mijn rubber jogging broek weer aan getrokken gecompleteerd met ’n normaal polo shirt en ben toen eerst maar ’n glaasje bubbelrosé op het balkon gaan drinken, met uiteraard ’n sigaretje erbij, heeeerlijk!! Na het avondeten ben ik dus maar aan mijn computer gaan zitten om de belevenissen van de dag maar gelijk op te schrijven. Rond 00.30 uur ben ik maar gestopt om nog even wat te drinken en ’n sigaret te roken, wat ik gedurende de avond ook regelmatig heb gedaan natuurlijk, want de boog kan niet altijd gespannen blijven. Ik heb nog even alles nagelezen en was wel tevreden, waarna ik de computer afsloot en ben lekker naar bed gegaan, met mijn rubber slip nog aan.

Het is nu donderdag avond en ben klaar met de afwas van mijn avond eten en ik zit nu weer aan mijn computer om deze dag nog even te beschrijven. De ochtend verliep zoals gewoonlijk met mijn dagelijkse routine van koffie en sigaretten, waarna het ontbijt volgt, maar omdat het lekker weer was heb ik de koffie lekker buiten op mijn balkon gedronken. Ik had mijn rubber slip natuurlijk nog aan en kon dus zo niet op mijn balkon gaan zitten, dus heb ik maar snel even mijn jogging broek (rubber) er over aan getrokken. Na mijn ontbijt ’n lekkere douche genomen, de rubberslip weer schoon gemaakt en nadat hij droog was heb ik hem maar weer aan gedaan en ik heb hem nog steeds lekker aan en hoop alleen, dat als mijn Meesteres dit leest, ik in de toekomst deze slip regelmatig mag dragen van Haar. De rest van de dag is rustig verlopen en ik heb de paar dingetjes die ik doen moest, op mijn gemak gedaan. Straks nog even wat TV kijken en dan gaan we weer naar bed want morgen wacht er weer, hoogstwaarschijnlijk, ’n drukke werkdag op mij. Dus voor vandaag stop ik maar met schrijven en zal dit verslag zaterdag avond wel afschrijven.
De vrijdag verliep zoals ik wel had verwacht, ze zeggen dat we in ’n economische recessie zitten maar bij ons op het bedrijf is dat echt niet te merken (A.G.F. branche), want het was weer ’n compleet gekkenhuis. Gelukkig komt er op de vrijdag nog ’n nachtploeg na onze shift, maar ik ben wel weer ’n uurtje langer gebleven om die jongens nog even te helpen, maar was ook blij dat ik thuis was zo rond 23.15 uur. Heb alleen wat gedronken en gerookt en ben toen vlug ’n douche gaan nemen en mijn bed in gegaan.

De zaterdag heb ik lekker relaxed rond gehangen in mijn rubber jogging pak en heb dit alleen even uit gehad om nog wat kleine boodschapjes te doen, zo tussen 15.00 en 17.00 uur, want ik was echt niet vooruit te branden en zelfs na het eten had ik nog nergens zin in. Heb wel nog even ’n uur of drie mijn favoriete gasmasker erbij op gehad om zo nog ’n beetje inspiratie op te doen maar ook dit mocht niet baten. Maar inmiddels heb ik dit verslag wel afgemaakt en is het klaar voor verzending de komende zondag nacht na thuiskomst van mijn werk, zodat mijn lieve Meesteres weer iets te lezen heeft op de maandag ochtend.

Tot de volgende week maar weer,
ocinfaals i.o.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *