Melding van 18 maart ’13 aan mijn Meesteres Illucia.

Het is al weer zaterdag en de week is weer voorbij gevlogen, dus zit ik weer aan mijn computer om mijn wekelijkse verslag te typen voor mijn Meesteres. Heb Haar de afgelopen week ’n paar maal aan de telefoon gehad, want ik moest wat dingen doen. Mijn Meesteres was zeer in Haar nopjes over mijn verslag van de afgelopen week en zij weet dat ik de Engelse taal ook goed beheers, dus kreeg ik de opdracht dit verslag ook in het Engels te vertalen want Zij wilde dit op Haar web site plaatsen. En wat doe je dan als ’n goed slaaf, juist je gaat als de weerlicht aan de slag, want als je zo ’n compliment krijgt van je Meesteres over ’n verslag dan kan je zoiets moeilijk weigeren. Ik ben natuurlijk geen vertaler en wij Nederlanders gebruiken nu eenmaal andere uitdrukkingen dan de Engelsen en daarom gaf het me toch wel wat hoofdbrekens en heb dit met mijn Meesteres besproken, waarna ik gelukkig de vrije hand kreeg om het verslag niet te vertalen, maar er ’n nieuwe

Engelse versie van te schrijven met natuurlijk dezelfde ingrediënten als de Nederlandse versie. En er ging ongemerkt toch redelijk wat tijd inzitten ook al omdat ik zelf deze week wat dingen op mijn agenda had staan, waaronder ’n bezoek aan mijn cardioloog voor de jaarlijkse check up op de maandag middag en op de woensdag ochtend zat ik met ’n centrale verwarming monteur voor ’n onderhoudsbeurt van mijn cv ketel en daar waren ’n paar kleine reparaties aan nodig en nam dit dus ook meer tijd in beslag. En er was ook nog ’n goeie voetbal wedstrijd op dinsdag avond die ik graag wilde zien, ik had op die dag, rond 17.00 uur, ook nog telefonisch contact met mijn Meesteres over ’n recensie schrijven op hookers.nl en heb toen ook maar gelijk gevraagd of ik die avond naar de wedstrijd mocht kijken en het Engelse verslag wat uitstel kon krijgen en dat werd me met ’n luide lach van mijn Meesteres gegund. Dus het verslag is wel op woensdag middag nog verzonden maar is geschreven in etappes en dan moet je jezelf iedere keer weer inlezen om het verhaal weer tot je te laten komen om weer in het ritme te geraken. Ik dacht de woensdag avond niets te doen te hebben en heb me na het avondeten dan ook maar weer eens in mijn favoriete kleding, rubber, gestoken om de avond maar eens relaxed op de bank “televisie kijkend” door te brengen, had mijn rubber jogging pak aan en mijn gasmasker met neck-corset met ’n slotje afgesloten en daarover ’n rubberzak met open gezicht masker eraan vast, met aan de onderkant de rits waardoor ik in deze zak kan komen, ook met ’n slotje afgesloten en terwijl ik zo net ongeveer ’n half uurtje op de bank hing, belde mijn Meesteres me onverwacht op. Ik als ’n speer naar de slaapkamer geschuifeld in de zak om snel de slotjes te verwijderen en alles weer uit te doen op mijn jogging pak na en toen na ongeveer 5 minuten snel mijn Meesteres terug gebeld en Zij had het meteen door en zei me plagend “zat je weer in je rubber opgesloten” en ik kon dit natuurlijk niet ontkennen, want als dit niet zo was zou ik binnen enkele seconden terug gebeld hebben, maar dit terzijde, ik dacht dat mijn Meesteres me belde over het Engelse verslag maar dat was niet het geval want Zij had dit nog niet gelezen want Ze was nog niet thuis toen Ze me belde, maar het ging om ’n datum door te geven voor het Open Huis evenement. De exacte datum wist mijn Meesteres me op dat moment niet zeker te zeggen maar wel dat het op ’n donderdag viel en omdat Zij weet dat ik dan altijd werk, verzocht mijn

Meesteres me dringend om voor die dag vrij te nemen of mijn werkzaamheden te ruilen met ’n collega op ’n andere dag, maar het kwam er dus op neer dat mijn aanwezigheid gewenst was op die donderdag en dat streelde mijn ego dus echt wel en voordat het telefoon gesprek klaar was had ik dus al gezegd dat Zij op me kon rekenen die dag. Mijn Meesteres zei me dat Zij me die avond nog zou laten weten wat de exacte datum was en dat Ze ook het verslag zou lezen na Haar avond maaltijd. Dus mijn geplande rubber avond viel hierbij in het water, want ik wilde mijn Meesteres niet nogmaals laten wachten als Zij zou bellen. Maar al wie er belde geen Meesteres in ieder geval en had ik dus eigenlijk best wel weer in mijn rubber gevangenis door kunnen brengen, maar helaas ook dit zal wel ’n deel zijn van het slaaf zijn, toch? Toen het bed tijd werd ben ik nog even, zoals gewoonlijk naar mijn computer gegaan om te kijken of er nog iets nieuws binnen gekomen was en toen zag ik tot mijn verbazing dat mijn Meesteres mij ’n mailtje had gestuurd, zo rond half negen geloof ik, dus had ik voor niets zitten wachten op ’n telefoontje en had ik de rest van de avond dus ook in mijn rubber door kunnen brengen, jammer voor dit rubberslaafje, ha, ha, ha. Maar het mailtje maakte mijn hele avond toch weer goed, want ik kreeg ’n heel mooi compliment van mijn Meesteres over het Engelse verslag, het was maar één woord, maar dat ene woord was genoeg voor mij, het was namelijk “superrrrr” en ook de datum van het Open Huis evenement stond er in, dus bij deze “BEDANKT “ voor dit compliment Meesteres.

Heb dit schrijven weer onderbroken om te brunchen, te douchen en aan te kleden alvorens de wekelijkse boodschappen te doen en heb ook mijn Hubo winkel nog even bezocht want ik had voor mezelf ook nog wat spullen nodig om mijn “speelhal” ’n beetje op te leuken, waaronder plafond haken en wat ketting werk, heb ook gelijk in de slaapkamer maar ’n plafond haak met ketting bevestigd boven het bed om mijn tepelstang aan te kunnen hangen. Toen ik daar mee klaar was, was het ongeveer kwart voor drie en ik kreeg weer de kriebels toen ik het resultaat zag en wilde het gelijk maar even uit proberen, heb me dus maar snel uit gekleed en mijn gasmasker met neck-corset op gezet en afgesloten met het slotje (sleuteltjes deze keer op het nachtkastje) hoofd harnas erover vastgemaakt, enkel boeien om gedaan en met slotjes vast gemaakt aan de enkel spreidstang die aan het voeteneinde van mijn bed is bevestigd, hierna heb ik mezelf flink uitgerekt om het hoofd harnas met ’n hangslot vast te kunnen maken aan ’n lus die weer aan het hoofd einde van mijn bed hangt en zo lag ik dus al aardig vast op mijn bed, maar wel met de sleuteltjes onder hand bereik op het nacht kastje, moet hier echter wel voorzichtig mee zijn want als ze per ongeluk op de grond zouden vallen dan kan ik er dus mooi niet bij en lig ik daar tot dat mijn zoon eens langs komt en dat is niet elke dag. Maar het geeft ook ’n extra stukje spanning bij het geheel. Nu kwam het nieuwtje, de tepelstang, deze heb ik met ’n touw aan de ketting gedaan om terwijl ik zo lag op de juiste afstand (strak dus) aan mijn tepel ringen te kunnen bevestigen, heb daarvoor in de al reeds uitgerekte houding liggend mijn borst toch nog enigszins omhoog kunnen werken en als ik dan de haken in mijn ringen doe en weer ontspan worden mijn tepels dus nog iets meer uitgerekt (haast onhoudbaar, maar het moest), toen de 2 liter luchtzak op het gasmasker aangesloten voordat ik mijn handen in mijn leren (jammer genoeg, maar rubberen komen nog wel) bondage wanten gestoken, die op hun beurt ook aan het hoofd einde met slotjes zijn bevestigd en waarvan de riempjes al vast zitten zodat als mijn handen erin gaan ze netjes in ’n vuist zitten, wat het vast maken van de pols riemen niet makkelijk maakt maar het gaat want de wanten zijn zo geplaatst dat ik er net bij kan, lekker moeilijk, maar dat geeft ook de kick van ’n volwaardige bondage, want ook het losmaken is niet eenvoudig op deze manier. Ik hoorde de radio net het nieuws van 3 uur geven toen ik eindelijk in deze bondage lag en dacht bij mezelf ik zie wel hoe lang ik dit vol kan houden, lichaam flink uitgerekt, tepels opgerekt tot het (voorlopige) maximum en in deze positie alleen was het ademen met het gasmasker al zwaar, maar met de adem zak er aan nog extra zwaar geworden. Maar uit eindelijk heb ik het 4 uur nieuws gehoord alvorens mijn toch wel erg hard geworden onderdaan eens te belonen met mijn rechter hand die ik los gemaakt had en toen werd het ademen helemaal erg moeilijk want ik ging steeds meer ongecontroleerd vlug ademen wat de verse lucht toevoer niet bevorderd, maar dat is breath play in optima forma. U kunt dus wel begrijpen dat ik hierna even heb moeten bij komen en heb dus snel de lucht zak er af gehaald om de nodige frisse lucht in mijn longen te laten stromen, maar het was HÉÉÉÉÉÉÉRLIJK. Hierna heb ik mezelf maar bevrijd en heb ’n lekkere douche genomen alvorens de keuken in te gaan om mijn avond eten te maken en op te eten en vervolgens ’n beetje tv te gaan kijken, maar ik realiseerde me ook dat ik dit verhaal nog af wilde schrijven, want morgen is het alweer zondag en dus ’n lange werkdag en de drukte begint bij ons al te komen voor de naderende Paasdagen dus het zal wel weer aardig nacht zijn voordat ik thuis ben. En maandag ochtend is het weer vroeg dag want mijn Meesteres heeft mij weer ontboden om de laatste dingen in de Studio te doen en ik heb niets over ’n ontheffing voor dit schrijven gehoord dus wil ik het zondag nacht al versturen zodat mijn Meesteres het op maandag ochtend in Haar bezit heeft als Zij wakker wordt.

Hoop dat U ook van dit verslag zult kunnen genieten Meesteres Illucia, zelf heb ik er weer ’n groot genoegen in gehad dit verslag te schrijven.
Lieve groet van Uw rubber ocinfaals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *