Melding van 11 maart ’13 aan mijn Meesteres Illucia

Het is al weer 3 weken geleden dat U mij onthief van het schrijven van mijn wekelijkse verslag om me te melden, maar als de lezer mocht denken dat deze slaaf rust had gekregen van zijn Meesteres dan hebben jullie het mis, want deze slaaf was “ingehuurd” als boodschappen en klus slaaf door zijn Meesteres om het nodige werk te verrichten in het nieuwe Domein van Meesteres Illucia en Meesteres Kate en hier ging ongemerkt toch redelijk wat vrije tijd in zitten. Ik weet niet wie van de lezers Meesteres Illucia kent, maar ik kan jullie verzekeren dat Ze ’n perfectionist is op alle gebied, want niet alleen het Meesteres zijn gaat Haar goed af, ook het denk en doe werk tijdens de inrichting van het nieuwe Domein en ik noem het nog maar eens bij naam The House of Submission in Den Haag. Mijn handen staan niet verkeerd als het om klussen gaat, maar ik moet erkennen dat mijn Meesteres ook op dit gebied Haar handen heel erg goed kan gebruiken en dit tot groot plezier van deze slaaf, want het was echt ’n genot om met Haar samen te werken en ik zeg dit niet om mijn Meesteres ’n plezier te doen, want dit komt recht uit mijn hart. En als je dan ook nog de woorden “Ik heb van je genoten de afgelopen tijd” mee krijgt van je Meesteres voordat je voorlopig afscheid neemt en in de auto huiswaarts keert, dan zal je begrijpen dat deze slaaf glom van trots en terwijl ik dit schrijf voel ik dit weer, DANK U MEESTERES!!

Het werk in de Studio is nog niet helemaal klaar, maar mijn Meesteres heeft me nu wel weer de opdracht gegeven om me te melden met dit verslag en ik zal het wel horen of en wanneer mijn hulp weer gewenst is voor verdere klussen in de Studio, maar voorlopig kon ik me richten op het repareren en spuiten van ’n etalage pop, die ook voor de Studio is, dus ik heb nog genoeg te doen in mijn vrije tijd.

Ik ben natuurlijk maar ’n slaaf, maar ik vind wel dat ’n goede slaaf ook promotie werkzaamheden kan doen voor zijn Meesteres en dat wil ik bij deze dan ook graag doen voor ’n ieder die dit schrijven onder ogen krijgt: Dit “Sprookjespaleis” is voor de echte SM liefhebber ’n regelrechte aanrader!!
Verder heeft deze rubber slaaf ook nog de eer gehad om als eerste slaaf ’n sessie te mogen hebben in deze nieuwe Studio en omdat mijn Meesteres ook ’n echte rubber liefhebster is mocht het rubber dus niet ontbreken tijdens deze sessie. En er was genoeg nieuw rubber in huis voor heel veel genot en plezier en dat heb ik dus ook gehad, want ik geloof dat ik zo ’n beetje alle nieuwe rubber artikelen die mijn Meesteres had aangeschaft, aan en op heb mogen hebben in één woord GEWELDIG, waaronder body-bags, dwangbuizen en hoofd maskers en alles van zo ’n mooie kwaliteit en met ’n geur waar je alleen al geil van wordt, laat staan als je dan ook nog diverse van deze nieuwe dingen over elkaar aan krijgt. Zo lag deze slaaf op ’n gegeven moment in zijn rubber catsuit met daarover ’n strak aangesnoerde dwangbuis en of dit nog niet genoeg was werd ik ook nog eens in ’n body-bag gestopt waarna er nog iets van riemen en touw omheen ging en ik ook nog ’n nieuw masker van Studio Gum op kreeg om het geheel te completeren. Toen ik daar zo naar alle tevredenheid van mijn Meesteres op het bed lag, werd het licht uit gedaan in de kamer en verdween mijn

Meesteres met de woorden “rustig blijven liggen” en Zij sloot de deur van de kamer. Deze laatste woorden waren natuurlijk overbodig want ik kon nauwelijks met mijn ogen knipperen laat staan mezelf bewegen. Ik weet echt niet hoe lang ik zo gelegen heb want ik was echt in de zevende hemel, wel heb ik mijn Meesteres nog ’n paar keer gevoeld en gehoord, want controle hoort er natuurlijk wel bij. Toen was de tijd gekomen dat mijn Meesteres het genoeg vond en ik werd bevrijd van al het rubber, op mijn catsuit na want die bleef aan, de Meesteres verdween even met de gebruikte spullen maar was al weer snel terug met iets nieuws in Haar handen, dit was ’n nieuw opblaasbaar hoofdmasker, maar wel ’n hele grote want het leek wel ’n zak, ik kreeg gelijk de opdracht mijn mond te openen en mijn Meesteres stopte er gelijk de adem slang in en de hoofdkap werd direct over mijn hoofd gedaan, het ademen ging eigenlijk best wel makkelijk en ik kon ook nog lucht door mijn neus halen, alhoewel ik direct voelde dat als ik dit deed de binnen zak van dit masker dichter op mijn gezicht kwam te zitten, dus stopte ik daar maar mee want ik mag dan wel wat ervaring hebben, ’n opblaasbare hoofd kap had ik nog nooit op gehad en ik wist dus ook niet precies wat er nog ging gebeuren tijdens het opblazen van dit masker. Maar al spoedig werd me dit duidelijk toen mijn Meesteres de lucht er in pompte want toen omsloot de binnenzak al spoedig lekker strak om mijn gezicht en was ademen door mijn neus dus ook niet meer mogelijk maar door mijn mond ging het eigenlijk best goed. Nadat mijn Meesteres alles gecontroleerd had moest ik maar ja knikken of nee schudden met mijn hoofd om te antwoorden op de vraag of alles goed ging met mij, dus knikte ik maar dat alles goed was, toen greep mijn Meesteres me bij de schouders en moest ik Haar volgen in de richting die Zij mij opstuurde en ik wist dus niet waar ik naartoe gedirigeerd werd want geblinddoekt rondlopen in ’n nieuwe omgeving is best wel moeilijk, maar uiteindelijk belande ik in de andere kamer waar Meesteres Kate was, want Meesteres Illucia wilde dit geheel even aan

Meesteres Kate laten zien en werden er dus weer wat grappen gemaakt over hoe ik er uit zag en mijn hoofd werd ook nog even als boksbal gebruikt door een van de Meesteressen, welke kon ik natuurlijk niet zien, maar er werd in ieder geval gelachen. Hierna werd ik weer terug geleid naar de andere kamer en moest ik gaan liggen op het bed waar ik al eerder op had gelegen en werden de ritsen van mijn catsuit geopend waardoor mijn Meesteres mijn tepels met piercings tevoorschijn haalde en er even flink in kneep, hierna werd mijn pik tevoorschijn gehaald en die kreeg ook ’n ferme tik als begroeting. Hierna verdween mijn Meesteres even en kwam al spoedig weer terug met wat gerammel van kettinkjes en mijn vermoeden was juist want al snel voelde ik ’n bijtende pijn in mijn rechter tepel toen daar ’n gemeen klemmetje op werd gezet en de linker tepel volgde snel hierna, mijn Meesteres liep ’n paar maal op en neer naar de andere kamer en iedere keer als Zij weer bij me kwam kreeg ik weer andere klemmen op de een nog gemener dan de andere. Uit eindelijk was het tijd geworden om de sessie te stoppen want de tijd had niet stil gestaan en dus werden de klemmen er af gehaald en werd het lucht ventiel van het masker geopend zodat de lucht kon ontsnappen en het masker afgedaan werd en ik onwennig zat te kijken, zittend op de rand van het bed, vanwege het plotselinge licht in mijn ogen. Hierna gaf Mijn Meesteres me de opdracht het catsuit uit te trekken en ’n douche te gaan nemen, tevens kon ik dan gelijk de maskers die ik gedragen had ook even schoon maken. Toen dit allemaal gebeurd was kon ik mezelf aan gaan kleden en kreeg de mededeling dat als ik klaar was naar beneden moest komen in het barretje bij het zwembad om ’n sigaretje te roken en iets te drinken. Na nog wat nagepraat te hebben over de sessie en de afgelopen werk dagen in de Studio mocht ik mijn Meesteres op gepaste wijze gedag zeggen en kon ik als ’n gelukkige slaaf huiswaarts gaan, want ik kreeg ook nog ’n kus van mijn Meesteres en Zij bedankte me voor al het werk dat er verzet was en zei mij dat Ze ook van de sessie erg van mij genoten had. Nou ’n beter compliment kan je als slaaf toch niet krijgen dacht ik en geloof me ik glom weer van trots toen ik in de auto stapte en huiswaarts reed en terwijl ik dit verslag zit te typen op mijn computer begin ik weer te glimmen van oor tot oor.

Het is nu zaterdag avond terwijl ik dit allemaal zit te typen, heb in de ochtend lekker uitgeslapen en de boodschappen gedaan zodat ik lekker kon relaxen in de middag, gekleed in mijn favoriete rubber compleet met mijn gasmasker en heb dit masker alleen afgezet om mijn avondmaal te kunnen op eten waarna ik het weer vlug opgezet heb en met het slotje afgesloten. Ik zal het pas ’s nachts af kunnen doen want het sleuteltje licht weer in mijn berging en ik moet dus in deze outfit over de galerij lopen om het sleuteltje op te halen en ik wil de buren geen mogelijke shock geven, vandaar. En nu zit ik dit dus te typen in mijn rubber outfit en tevens zit ik heerlijk te genieten nu alles van de afgelopen weken weer bij deze slaaf door zijn hoofd gaat, in één woord; Heeeeeeeeerlijk.

Ik wil dit verslag graag vandaag nog af hebben want zondag heb ik weer ’n lange werkdag en zal hoogstwaarschijnlijk pas rond middernacht of later thuis zijn en ik wil mijn Meesteres graag verrassen met dit verslag als Zij wakker is en Haar mail bekijkt (hoop ik).

Ik hoop dat U tevreden zult zijn met mijn verslag Meesteres en hoor graag van U als U mij ergens voor nodig heeft, want ik sta altijd en met plezier tot Uw beschikking.
’n Lieve groet van Uw ocinfaals (slaafnico)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *