Melding aan mijn Meesteres van 29 april ’13

Lieve Meesteres zo langzamerhand is het schrijven van ’n verslag aan U over de week die achter me ligt, ’n schrijven geworden vol lof betuigingen aan het adres van U en dit verslag zal niet anders zijn.
Het vorige verslag stond in het teken van ons één jarig jubileum inclusief ’n sessie, de viering was echt ’n feestje voor deze slaaf want U bood mij ’n contract als s.i.o plus ’n prachtige collar aan, maar omdat U daar al met al veel tijd in gestoken had, met veel dank van mij, was de sessie niet voldoende volgens U en moest ik afgelopen woensdag terug komen om de sessie te vervolgen en tevens kon het contract, na zorgvuldig door mij te zijn doorgenomen, dan ondertekend worden door U en mij om het zodoende officieel te maken. En dit werd dus weer ’n feestje voor dit slaafje en ik kan ’n ieder verzekeren dat ik nog meer glom van trots dan ik al deed na de vorige week. Ik leef momenteel echt op ’n wolk en ben U zeer dankbaar voor dit hele fijne en warme gevoel wat U mij geeft.
Wederom heeft U weer veel tijd aan mij besteed en ik hoop dan ook van harte dat ik dat met mijn liefde en inzet voor U heb kunnen compenseren en ook voor de toekomst zal ik me volledig aan U overgeven Meesteres. U kunt op me rekenen.
Dit waren de lof betuigingen, voorlopig, nu het werkelijke verslag dan maar.

Na de gebruikelijke begroeting mocht ik iets voor mezelf te drinken inschenken, ’n sigaret opsteken en plaats nemen naast U aan de zwembad bar, waarna ik het, mee genomen contract voor s.i.o aan U overhandigde en U alles nog eens stap voor stap met mij doornam om U ervan te verwittigen dat ik alles wat hierin stond goed begrepen had, wat ik met ’n volmondig “ja Meesteres” kon beantwoorden. De ondertekening kon wat mij betreft plaats vinden, maar U besloot hiermee te wachten totdat Meesteres Kate klaar was met Haar sessie, want mijn Meesteres wilde dat de ondertekening geschiedde in het bijzijn van Meesteres Kate als getuige in deze plechtigheid, wat ik wederom ’n hele eer vond.
Mijn Meesteres wilde ook nog iets weten omtrent mijn harde grenzen, die reeds vorig jaar afgesproken waren, en over seksuele handelingen gingen met mannen, wat voor mij ’n brug (grens) te ver ging. Maar we zijn nu ’n jaar verder en U vroeg mij dus nu hoe ik daarover dacht, niet het verrichten van seksuele handelingen maar wel of ik nu bereid zou zijn, als U dat zou willen, om deze handelingen van ’n andere slaaf te accepteren. Ik moet zeggen dat ik toch wel enigszins overrompeld was door deze vraag, maar we zijn wel ’n jaar verder en in mijn liefde voor mijn Meesteres ben ik tot de conclusie gekomen dat ik dat dan ook maar voor mijn Meesteres over moet hebben en heb dit dus ook tegen Haar gezegd. Ik zag in de ogen van mijn Meesteres ’n twinkeling verschijnen en Zij bedankte me voor dit antwoord.

We bespraken ook nog enkele dingen omtrent ’n in het verschiet liggende foto sessie, waarbij het zwembad ook gebruikt zou worden en dit dus ook nog even uitgetest moest worden en mijn Meesteres besloot om deze test aan het eind van de sessie te laten plaats vinden, wat mij ’n heerlijke gedachte leek, het water in en ook onder water ’n test uitvoeren en zien wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn, want onder water bondage lijkt mij ook ’n geweldig iets waar ik al langere tijd van droom.
Nu was het dan tijd om de sessie te starten en gingen we naar boven, alwaar ik mijn kleding kon uit doen die over mijn catsuit zat, waarna ik mijn gasmasker op moest zetten om het geheel compleet te maken en de sessie te beginnen. Toen ik zo klaar stond veranderde mijn Meesteres van gedachten en moest het gasmasker weer af en moest ik Haar volgen naar de middelste kamer, U had enkele rubber artikelen in Uw handen die ik vaag herkende want ik liep weer zonder bril rond, maar de touwen die U mij in mijn handen had geduwd voorspelde in ieder geval ’n bondage met touw en dit was voor mij ook weer ’n nieuwe ervaring, want met ’n touw vast gebonden worden op ’n bed is toch iets anders dan ’n bondage met touw aangelegd krijgen. Maar eerst moest ik in ’n doorzichtige rubber zak plaats nemen en mijn tepel ritsen openen zodat de tepels goed bereikbaar werden, tevens moest ik de rits waar mijn penis achter zat openen en hem te voorschijn halen, waarna U Uw hand door ’n kleine opening in de rubber zak stak en mijn hebben en houden, penis en ballen, door deze opening trok en vervolgens zaten mijn ballen en pik strak omsloten door het rubber. Mijn ballen kunnen echter niet ver uitgerekt worden, nadat ik als kind zijnde ’n zakbreuk heb gehad en hieraan geopereerd ben en de chirurg tijdens het hechten van de operatie wond een van mijn ballen mee gehecht heeft en deze dus niet meer los in mijn zak hangt en bij uitrekking van de ballen dit ’n ondragelijke pijn veroorzaakt, dus dat is altijd wel ’n handicap, maar deze handeling van mijn Meesteres was prima uit te houden maar ik wist nog niet wat er verder te gebeuren stond, maar so far so good, dacht ik opgewekt. Vervolgens werd de zak dicht geritst met twee ritsen aan weerzijde van mijn nek, waarna mijn Meesteres begon met de touw bondage aan te leggen op de boven helft van mijn lichaam, vervolgens moest ik rustig achteruit schuifelen, want stappen maken ging niet in de zak, totdat ik tegen het bed stond en ik voorzichtig moest gaan zitten en mijn Meesteres hierna mijn benen op het bed tilde en mij hielp de juiste positie in te nemen. Toen mijn Meesteres tevreden leek pakte Zij de voor mij wel bekende grote ballon hood en kreeg het lucht pijpje in mijn mond geduwd en werd hij netjes met de rits gesloten en de nekriem volgde om het geheel af te maken, mijn Meesteres vroeg nog terloops of ik goed kon ademen en nadat ik hier positief op had geantwoord werd het masker netjes opgeblazen en zat ik machteloos als ’n soort rollade op het bed. Nu vervolgde mijn Meesteres Haar bondage van mijn benen met de resterende touwen en ik kan me Haar gezicht wel voorstellen, hoe Ze alles bekijkt na afloop en bij Zichzelf denkt, dit slaafje loopt mooi niet weg. Toen alles dus klaar was werd ik door Haar, al zittend naar achteren geschoven op het bed totdat ik met mijn rug tegen de muur kon rusten en toen kreeg ik nog ’n extra touw om mijn boven lichaam wat links van mij werd vast gemaakt, waarna mijn Meesteres mij vertelde dat ik nu niet per ongeluk van het bed zou kunnen vallen als ik mijn evenwicht zou verliezen en mocht nu even rustig relaxen van Haar. Inmiddels weet ik wat dat betekent, zij laat me rustig alleen maar is toch altijd dicht in de buurten altijd in dit soort situaties doet Zij haar schoenen uit zodat ik Haar niet kan horen lopen en Zij dan mij ook telkens weer verrast met Haar aanwezigheid, door mij aan te raken, te strelen of mij de lucht ontneemt omdat Zij haar hand op de lucht inlaat houd of plotseling in mijn tepels knijpt.

Na enige tijd zo heerlijk relaxed te hebben doorgebracht werd mijn aandacht getrokken door gestommel en gepraat van mijn Meesteres en Meesteres Kate en ik dus bezoek kreeg van de beide Meesteressen en de slaaf waar Meesteres Kate mee in ’n sessie was. Nu is het wel vaker voor gekomen dat ik tijdens mijn sessie met mijn Meesteres bezoek heb gehad van ’n andere slaaf onder begeleiding uiteraard van Meesteres Kate en dan mocht die slaaf mij in mijn rubber verpakking even het materiaal voelen en bekijken hoe dat kon zijn, dus ik maakte mij nu ook niet al te druk om dit bezoek, totdat mijn Meesteres mij ’n condoom om mijn pik schoof want toen realiseerde ik me het eerder gevoerde gesprek over mijn grenzen weer en bekroop mij toch ’n enigszins benauwd gevoel, want wat zou er nu staan te gebeuren. Het antwoord kwam vrij snel uit de mond van Meesteres Kate die Haar slaaf gebood zich voorover te buigen en zijn mond te openen en mij vervolgens moest pijpen. Nu is dat voor dit slaafje in opleiding niets nieuws, want ik heb dit diverse keren meegemaakt maar dan was het wel mijn vrouw, vriendin of partner die dit deed en geen man, dus ’n lichte schok ging er toch wel door mij heen, maar ik wist ook dat ik dit tegenover mijn Meesteres verplicht was omdat ik Haar dit ongeveer 1 ½ uur eerder beloofd had te zullen accepteren als Zij dit wenste. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst toch wel schrok en er geestelijk mee bezig was maar mijn lichaam wilde het wel accepteren en ik was dus echt in ’n soort tweestrijd gewikkeld en terwijl ik nog geen winnaar aan kon wijzen over wie deze tweestrijd zou gaan winnen, was het alweer afgelopen ook en verdween Meesteres Kate met Haar slaaf weer naar de andere kamer om hun sessie verder voort te zetten. Zelf werd ik met behulp van mijn Meesteres weer bij de muur vandaan gesleept en mocht ik nog even gaan liggen om dit alles even rustig te verwerken, waarna mijn Meesteres me na enige tijd begon los te maken van mijn bondage en het ballon masker werd mij ook afgedaan en moest ik weer even wennen aan het licht. Vreemd genoeg was er, na deze voor mij toch extreme nieuwe ervaring, ’n relaxed en prettig gevoel over me heen gekomen en was ik trots op mezelf dat ik dit voor mijn Meesteres had gedaan. De rest van mijn bondage werd ook verwijderd en de rubber zak werd geopend en ik moest er voorzichtig uit komen, want mijn Meesteres is echt aldoor bezorgd over me de lieverd.
Hierna moest ik mijn Meesteres volgen naar de zwembad bar voor iets te drinken en ik mocht ook ’n sigaretje roken alvorens we verder zouden gaan met het zo gezegde “natte gedeelte”. Ondertussen besproken we natuurlijk de afgelopen gebeurtenissen en kreeg ik toch ’n compliment van Haar omdat ik mij had laten pijpen door ’n mannelijke slaaf en dat deed mij toch weer meer glunderen.

Eindelijk was het dan zo ver, ik moest mijn gasmasker opzetten waarvan ik zelf dacht dat hij goed waterdicht zou afsluiten, want onder water moest ik ook van mijn Meesteres. Toen het gasmasker goed zat werd ik naar de zwembad rand gedirigeerd en bij het trapje aangekomen nam mijn Meesteres de twee aan elkaar gekoppelde luchtslangen die ik aan het gasmasker had geschroefd, van mij over zodat ik mijn handen vrij had en af kon dalen via het trapje in het zwembad water. En ik kan ’n ieder verzekeren dat dit ’n geweldig gevoel was. Toen ik op de bodem stond kwam het water bij mij ongeveer tot mijn schouders en hierna kwam het moment dat mijn Meesteres mij gebood kopje onder te gaan om te zien of het gasmasker ook werkelijk waterdicht op mijn hoofd zat, en dat zat het gelukkig, in ieder geval voor de korte tijd dat ik onder water mocht blijven. Toen volgde de opdracht om het zwembad verder te verkennen en ik kreeg de luchtslang weer in mijn handen en mocht eerst even ’n rondje lopen in het zwembad om aan mijn Meesteres te laten zien hoe de diepte van het bad was, maar nergens was het dieper dan ongeveer 1,4 en 1,5 meter en dus was mijn Meesteres tevreden en moest ik ook nog ’n rondje zwemmen van Haar. Dit gaf in eerste instantie geen probleem voor mij, maar zwemmen met één arm en met de andere arm de luchtslang boven water houden was toch iets anders dan ik dacht, want ik raakte uit balans en wilde dus ook de hand gebruiken waarin ik de luchtslang had en het onvermijdelijke gebeurde dus ook, de slang kwam pardoes onder water met als gevolg dat ik dus gauw moest gaan staan en vlug de volgelopen slang leeg moest schudden voordat ik opnieuw adem kon halen. Na dit kleine voorval werd ik direct naar de kant geroepen en was de water pret afgelopen en kon ik weer via de zwembad trap het bad uit klimmen en stond ik dus weer op de rand van het bad met mijn natte rubber ’n beetje te glibberen terwijl ik me moest uit kleden en mijn Meesteres me weer maande voorzichtig te zijn, want Ze had geen zin in ’n slaaf met gips om benen of armen met de officiële opening van de Studio in het verschiet.

Ik kreeg ’n handdoek aangereikt en kon mezelf afdrogen en kreeg te horen wat de volgende stappen waren, ik moest naar boven om mijn normale kleding aan te doen en vervolgens kon ik al het gebruikte rubber inclusief ’n catsuit en masker wat eerder al door iemand anders gebruikt was in mijn tas doen om bij mij thuis alles goed schoon te maken en op de officiële opening weer netjes af te leveren. En als alles klaar was moest ik naar beneden komen met het contract, toen ik vroeg waar mijn Meesteres dit had neergelegd, kreeg ik als antwoord dat ik maar moest zoeken en heb dit dan ook moeten doen want ik had geen idee waar Zij het neergelegd had en na overal gekeken te hebben vond ik het in de middelste kamer, waar het in ’n kast lag die eigenlijk achter de deur verscholen was, maar tot mijn grote opluchting heb ik het contract dus gevonden en kwam ik als ’n soort pakezel weer beneden met twee tassen rubber en het contract in mijn handen.
De zwembad bar was leeg toen ik beneden kwam, dus wachtte ik maar rustig op mijn Meesteres tot Zij weer terug was en weldra hoorde ik hakken naderen, maar dat was Meesteres Kate en Zij vroeg mij waar Meesteres Illucia was, waarop ik netjes antwoordde dat ik het niet wist en dat ik, nadat ik me omgekleed had, hier aan de bar op Haar moest wachten. Enkele minuten later kwam mijn Meesteres aan gelopen met koffie in haar handen, wat Zij kennelijk ergens anders in het pand had gehaald, kort hierna kwam ook de andere slaaf beneden en ik mocht weer even voor barman spelen om iets te drinken in te schenken en werd er nog gezellig wat nagepraat en na enkele minuten werd er afscheid genomen van deze slaaf en Meesteres Kate bracht hem naar de uitgang. En toen Zij terug kwam dacht ik dat het nu tijd zou zijn om het contract te tekenen. Ik overhandigde mijn Meesteres het contract en de ceremonie kon beginnen dacht ik, maar die kon pas plaatsvinden nadat ik hem netjes had voorgelezen aan beide Meesteressen en dus schraapte ik de keel en begon het voor te lezen, na beëindiging hiervan was het dan zover, de ondertekening ging plaats vinden door mijn Meesteres en ’n lichte zucht van opluchting verliet mijn mond, want ik had dan nu de status van slaaf in opleiding, maar niet voordat in de ogen van mijn Meesteres ook Meesteres Kate had ondertekend als getuige, dit alles zorgde er toch voor dat dit slaafje toch even ’n paar maal moest slikken om zijn emoties onder controle te krijgen en zijn ogen werden hierbij toch ook vochtig van de blijdschap die over hem heen kwam. Ik dacht dat het nu wel tijd zou zijn om afscheid te nemen van beide Meesteressen, maar niets was minder waar want ik moest eerst nog naar de snackbar om wat te eten te halen voor ons allemaal, maar Meesteres Kate wilde niets dus was het alleen voor mijn Meesteres en mezelf. Dus ik met spoed naar de snackbar want het was inmiddels ook bijna 18.00 uur geworden en dus ook tijd voor mijn medicijnen en de parkeermeter moest ook gevuld worden, wilde ik geen bekeuring oplopen. Bij terugkomst was mijn Meesteres alleen en kreeg ik te horen dat Meesteres Kate zich aan het omkleden was en Zij me de opdracht gaf om na het eten Meesteres Kate veilig thuis te brengen, wat ik alweer ’n hele eer vond om te doen en ik beloofde mijn Meesteres dus plechtig dat Zij op me kon rekenen. Waarna we begonnen te eten en Meesteres Kate korte tijd later ook weer verscheen en toch nog ’n paar patatjes mee at. Na het eten moest ik natuurlijk alles eerst nog even opruimen, zodat de bar weer netjes was en het onvermijdelijke stond te gebeuren, ik moest afscheid gaan nemen van mijn Meesteres en de terug reis kon gaan beginnen en deze keer had ik dus gezelschap van Meesteres Kate en Zij kon het natuurlijk niet laten om mij voor ons vertrek toch nog even plagend toe te voegen “ik hoop dat je niet iedere keer als ik iets tegen je zeg om toestemming gaat vragen aan je Meesteres om te mogen antwoordden”, wat natuurlijk weer gelach van iedereen tot gevolg had en mijn Meesteres mij toestemming verleende om normaal te spreken gedurende de terug reis. En dus vertrokken we richting huis.
Het was ’n gezellige terug reis waarin veel gepraat werd over van allerlei dingen, van SM tot privé, we stopten nog even bij ’n benzine station want ik moest nog even sigaretten kopen voor Meesteres Kate en heb Haar hierna veilig thuis afgezet waarna ik eenzaam maar niet alleen, want mijn gedachten waren nog bij mijn Meesteres en alle gebeurtenissen van deze toch hele speciale dag, naar huis reed.

Thuis aangekomen ben ik direct aan de slag gegaan met het schoonmaken van al het rubber, want de dagen die volgden, donderdag en vrijdag, moest ik weer werken en zou dan geen tijd genoeg hebben om het allemaal schoon te maken. En ja, als je dan zo bezig bent met al dat rubber dan beginnen er toch ook weer geile gedachten los te komen, ook gestimuleerd door mijn Meesteres moet ik wel zeggen, want Zij had mij ook nog toestemming verleend om Haar Rubber te mogen gebruiken, als ik er maar voor zorgde dat alles piekfijn in orde aanstaande vrijdag weer terug kwam, wat ik natuurlijk beloofd heb te doen. Maar het bleef alleen bij deze geile gedachten want alles moest natuurlijk eerst nog drogen en het was ook al laat geworden en dus besloot ik de dag nog even de revue te laten passeren onder het genot van ’n glas bubbels en ’n sigaret en hierna voldaan naar bed te gaan om lekker te gaan slapen.
De donderdag op mijn werk was het erg druk, maar die verdomde geile gedachten die in mijn hoofd zaten lieten mij maar niet los en heb toen de knoop maar doorgehakt en ’n sms’je naar mijn Meesteres gestuurd om Haar toestemming te vragen om mezelf te mogen bevredigen vanavond als ik na het werk thuis kwam, voor de duidelijkheid, toestemming vragen voor enig seksueel gebeuren is onderdeel van mijn slaaf in opleiding zijn. Ik moet zeggen dat het me toch enige moeite kostte om dit te doen, toestemming voor zo iets vragen had ik in mijn toch al lange leven nooit eerder gedaan, maar ja je bent slaaf of je bent het niet dus het sms’je werd verstuurd. En nu dus maar afwachten wanneer ik antwoord zou krijgen, maar vooral wat en hoe het antwoord zou zijn, want meestal laat mijn Meesteres de telefoon 1 a 2 keer overgaan ten teken dat ik Haar kan bellen,maar helaas voor mij mijn Meesteres had iets anders in gedachten, Zij belde mij terwijl ik etenspauze had en met enkele collega’s aan tafel zat. Ik vroeg Haar nog of ik even terug kon bellen, om ’n rustiger plek op te kunnen zoeken, maar dat wilde mijn Meesteres niet en dus moest ik luisteren terwijl Zij mij ’n negatief antwoord op mijn vraag gaf en mij al op donderdag avond ’n prettig weekend toe wenste. Ik was te verbouwereerd om netjes antwoord te geven en stamelde maar iets in de geest van “ook ’n prettig weekend Meess…” en toen was er opgehangen mij achter latend met ’n open mond en dit was niet om er voedsel in te stoppen. En terwijl mijn collega’s wat vreemd naar mij keken, zei ik maar dat mijn afspraakje voor vrijdag niet door ging en de toon voor wat hilariteit was dus gezet, maar ja ik wist ook zo gauw niet wat te zeggen tegen die gasten.
Dat ik mezelf niet mocht bevredigen deze avond was tot daar aan toe, maar de uitspraak “prettig weekend” hield voor mij zoveel in dat mijn Meesteres pas maandag weer iets van mij wilde horen en dus inhield dat ik in ieder geval tot maandag zou moeten wachten op toestemming om mezelf te mogen bevredigen en dit antwoord had ik echt niet verwacht en ik voelde me redelijk teleurgesteld, maar ach dit is ook wel ’n goede les voor ’n slaaf in opleiding, nooit te veel hoop hebben als je iets moet vragen aan je Meesteres.

Dit telefoontje van mijn Meesteres vond om ongeveer 18.30 uur plaats en 15 minuten later was ik alweer druk aan het werk, want het was ’n echt gekkenhuis op het werk, zo ontzettend druk dat er gevraagd werd aan het personeel wie er wat langer kon blijven om de nacht dienst iets te ontlasten. En omdat ik mezelf toch niet mocht bevredigen, bood ik mezelf, niets vermoedend van wat er later noch ging gebeuren, ook maar aan om langer te blijven. Het was ondertussen 20.45 geworden en de koffie pauze zat er net op, toen plotseling mijn telefoon ging en ik tot mijn grote verbazing zag dat het mijn Meesteres was en ik dus nieuwsgierig als ik was, snel de telefoon opnam, gelukkig stond ik net met mijn vorktruck in ’n vrachtwagen en ik kon dus vrijuit spreken, en zo vriendelijk mogelijk antwoordde met “goede avond Meesteres Illucia” en toen hoorde ik mijn Meesteres met lach zeggen dat ik, vieze man, mezelf maar af moest trekken vanavond en dat het eerste gesprekje alleen maar ’n test was om mijn reactie te horen, we lachten nog wat en Ze nam afscheid met de mededeling dat we elkaar snel weer zouden spreken, wat ik bevestigde en tevens bedankte ik Haar voor de toestemming.

Alles leek dus goed af te lopen, maar het werk gooide roet in het eten want ik was pas bij 00.30 uur thuis en ik was echt versleten. Het enige wat ik nog wilde was naar bed (om te slapen) , maar ik besloot eerst nog even ’n mailtje te sturen naar mijn Meesteres om Haar nogmaals te bedanken voor de pesterij zoals Zij dit had genoemd, maar ik wilde ook gelijk vragen of ik toestemming had om mijn zelf bevrediging uit te mogen stellen naar vrijdag of zaterdag, want ik wist niet of het vrijdag ook zo ’n gekkenhuis op het werk zou worden.
Nu, zaterdag avond, weet ik dat het vrijdag ook ’n echt gekkenhuis was en ik om 22.30 uur hondsmoe thuis kwam en mijn hoofd stond dus niet direct naar ’n potje zelf bevrediging en omdat ik ook nog geen antwoord had gehad van mijn Meesteres, ben ik maar na ’n glas wijn en het roken van 2 sigaretten onder de douche gestapt en ben lekker naar bed gegaan in de hoop eventueel ’n mailtje of sms’je te ontvangen op zaterdag, maar helaas het is nu al bijna 23.00 uur en ik heb wederom niets gehoord, en heb me de hele dag dus maar met andere dingen bezig gehouden, zoals de was en boodschappen en later op de middag heb ik al het rubber, wat ik schoon gemaakt had, nog ’n beetje na gelopen en op gepoetst waar nodig en heb het toen netjes opgeborgen om het aanstaande vrijdag mee te kunnen nemen en af te geven aan mijn Meesteres.

Maar toen ik naar bed wilde gaan was mijn geile bui nog steeds niet weg en bij de aanblik van mijn gasmasker en nog wat ander rubber speelgoed, wat nog op mijn bed lag, kon ik mezelf toch niet langer in de hand houden. Tenslotte had mijn Meesteres mij toestemming gegeven om mezelf te mogen bevredigen, weliswaar op donderdag, maar ik dacht als het op die avond mocht dan zal Zij het ook wel goed vinden als ik het, door de omstandigheden gedwongen, op ’n ander tijdstip zou doen. Dus heb ik het gasmasker opgezet, waar de 2 liter luchtzak ook nog aan zat, en het leren hoofdtuig er over gegespt zodat ik dit aan de ketting in het plafond kon vastmaken. Hierna netjes ’n groot badlaken op de vloer neergelegd, want ik voelde ’n flinke bui aankomen, en heb vervolgens de tepelstang gebruikt om de daaraan verbonden musketton haken aan mijn tepel ringen te bevestigen zodat het geheel goed strak en uitgerekt werd. Heb dit ’n poosje volgehouden maar was zo geil geworden dat ik het klaar komen niet te lang wilde uitstellen en ben met honderden sterren en wat lichtflitsen in mijn geblindeerde gasmaker klaar gekomen en het was maar goed dat ik het badlaken op de grond had gelegd want het was ’n aardige hoeveelheid sperma geworden, heb nog even na hangen te genieten van deze ontlading alvorens mezelf te ontdoen van mijn martel tuigage en ben toen lekker gaan douchen en naar bed gegaan, waarna ik heerlijk in slaap gevallen ben.
Het is nu zondag ochtend en ben net klaar met het typen van de laatste gebeurtenissen en het is weer ’n aardig uitgebreid verslag geworden, wat mijn Meesteres vast niet allemaal woord voor woord zal lezen, maar als Zij dit wel doet zal Ze zeker niet teleurgesteld zijn over dit slaafje zijn schrijfwerk.

Ik sluit dan ook maar weer af met ’n lieve groet aan mijn Meesteres en hoop snel iets te mogen horen van Haar.
Uw ocinfaals i.o.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *