Melding aan mijn Meesteres Illucia, van 17 juni ’13

Hallo mijn dierbare Meesteres Illucia, hier is Uw ocinfaals alweer met zijn verslag van de afgelopen week.

Toen ik maandag ochtend opstond en mijn normale ritueel startte, koffie met ‘n sigaret, besloot ik mijn vriend de schilder, die ’s middags zou komen, af te bellen want ik had nog zoveel dingen te doen, zoals het schoonmaken van het rubber wat gebruikt was tijdens de foto sessie van zondag en ik wilde niet dat dit allemaal nog in het zicht van hem zou hangen en ik moest ook nog boodschappen doen en U had mij wat extra tijd tot woensdag gegeven voor mijn melding om zodoende het verslag netjes te kunnen voltooien inclusief het verslag van de foto sessie, dus dit kwam mij allemaal veel beter uit. Tijdens dit telefoontje is besloten om alles te verschuiven naar, misschien, woensdag maar dat zou hij me nog laten weten.
Zondag ‘s bij ons afscheid had U gezegd mij maandag te bellen en dit gaf mij ook meer vrijheid om met U te kunnen praten, zonder dat er iemand bij zou zijn. Dus ik ben maar na mijn ontbijt aan de slag gegaan om het rubber allemaal schoon te maken, zodat dit mooi kon drogen terwijl ik mezelf voor mijn computer nestelde om het verslag, waar ik uiteraard al aan begonnen was de afgelopen week, verder af te maken met alle in ’s and out ’s van de afgelopen zondag. Het typen verliep erg voorspoedig en nadat ik mijn lunch had opgegeten was het ongeveer 14.30 uur en ben ik maar snel even naar de AH gegaan, in de hoop dat U weer net niet zou bellen als ik in de winkel zou staan, maar dat gebeurde gelukkig niet en ik was om ongeveer 15.15 uur al weer thuis, vlug de boodschappen opgeruimd en maar weer verder met mijn verslag voor de laatste paar regels en toen nog even alles goed nalezen en eventueel correcties aanbrengen. Rond 16.00 uur was alles klaar en kon ik het verslag als bijlage van het mailtje, dat ik nog even moest typen, aan U verzenden.

In afwachting van Uw telefoontje heb ik mezelf maar getrakteerd op ’n glaasje wijn en ben wat TV gaan kijken, liggend op de bank met ’n extra kussen onder mijn benen, want ik voelde mijn beenspieren nog flink door al het trappen lopen van de afgelopen zondag. Wat er gebeurde weet ik niet meer precies, maar opeens schrok ik wakker van Uw telefoontje, dus was ik blijkbaar direct in slaap gevallen en omdat U de telefoon maar één maal over liet gaan heb ik maar snel terug gebeld en zag ook gelijk dat het 17.10 uur was geworden.
Het was weer ’n fijn gesprekje wat we hadden, U was echter nog niet in de gelegenheid geweest om mijn verslag te kunnen lezen, maar beloofde dat ’s avonds op Uw gemak te doen en omdat U nu dus mijn mailtje ook nog niet gelezen had, waarin ik nog ’n verzoek had gedaan om deze week, als ik er tijd voor en zin in had, nog in en met mijn rubber mocht spelen, kon ik dit ook gelijk wel even vragen aan U. en Uw antwoord was, gelukkig voor mij, deze keer weer positief en ik mocht dus deze week als ik wilde mijn gang gaan. Het gesprekje kwam ten einde en we wensten elkaar ’n fijne week toe en dat we elkaar gauw weer zouden zien en U zou wel contact met mij opnemen, wat dus inhoud dat ik maar rustig moet afwachten en het zal dan ook ’n prima training voor dit soms ongeduldige slaafje zijn. Maar na wat er allemaal in de afgelopen week was gebeurd, voel ik me nu weer het gelukkigste slaafje van de hele wereld en heb na mijn avondeten weer heerlijk onderuit op de bank gehangen om wat TV te kijken alvorens te gaan douchen en niet te laat naar bed te gaan omdat er morgen weer gewerkt moest worden.

Dinsdag ochtend, het is 07.30 uur als ik heerlijk ontspannen en uitgerust wakker word en mijn alarm nog niet is afgegaan, maar ik besluit toch om maar op te staan en aan mijn ochtend ritueel te beginnen, U weet wel koffie en ’n sigaret gevolgd met nogmaals hetzelfde recept, hierna ben ik eerst maar de keuken in gegaan om mijn eten voor de avond alvast klaar te maken zodat het wat tijd heeft om goed af te koelen, voordat ik het in de plastic container doe om mee te nemen naar mijn werk. Toen nog maar weer ’n kop koffie en ’n sigaret, gevolgd door mijn ontbijt en hierna alles maar even afgewassen en weer opgeborgen, zodat mijn keuken werkblad weer netjes en schoon is als ik vanavond thuis kom van mijn werk, want ik hou er niet van ‘s avonds thuis te komen met alle bordjes en pannen nog vuil op het keuken werkblad. Douchen en aankleden en Uw slaafje was er weer klaar voor om te gaan werken.
Vroeger hadden we nog wel eens wat rustige dagen op het werk, maar daar is werkelijk niets meer van over gebleven, het lijkt alleen maar drukker te worden, maar dat brengt ook met zich mee dat de dag wel lekker snel voorbij gaat, voor het gevoel natuurlijk want de klok is er niet sneller door gaan lopen, en het was dus zo weer 21.30 uur en voor mij einde werkdag. Nog even ’n praatje met de jongens van de nachtdienst en snel naar huis om onder heet genot van ’n lekker glas wijn de vermoeienissen van de afgelopen dag uit mijn lichaam te laten vloeien, nog ’n beetje naar de radio geluisterd en gekeken of er nog mail op mijn computer was binnen gekomen waarna ik lekker ben gaan douchen en mijn bed in ben gekropen, omdat ik niet al te laat wilde opstaan want mijn vriend de schilder zou nog bellen om mij te zeggen hoe laat hij zou komen en dus wilde ik in ieder geval klaar zijn voordat hij zou bellen.

Rond 10.00 uur die woensdag ochtend belde hij met de mededeling dat hij het allemaal door wilde schuiven naar volgende week, zodat hij wat meer tijd had voor ’n andere klus die hij ook onderhanden had. Ik ging hiermee akkoord en dat hield in dat ik dus lekker twee dagen kon relaxen.
Met de toestemming van mijn Meesteres op zak om met en in mijn geliefde rubber te mogen spelen, kwam dit dus lekker van pas. Omdat ik al mijn rubber, de hangende kettingen en nog wat ander klein speel spul reeds op maandag netjes had verwijderd en uit het zicht had opgeborgen, ging ik nu met ’n kop koffie en mijn één na laatste sigaret maar even nadenken wat ik uit de kast zou halen aan rubber en andere dingen, want mijn plan was om in de middag eens even heerlijk te gaan relaxen in en met mijn rubber en mijn besluit viel ditmaal op mijn full enclosure body bag welke ik al ’n tijd niet had aan gehad. Ik legde deze body bag dus alvast maar op mijn bed en besloot ook de ketting met tepelstang maar gelijk aan de plafond haak te hangen voor later gebruik. Maar eerst moest ik nog even naar mijn vriend van de tabak shop om sigaretten te halen, want ik had niets meer te roken in huis en dat is geen prettig gevoel voor dit “verslaafde slaafje” .
Het was ondertussen ongeveer 13.00 uur geworden en met de dingen die ik nog wilde doen, vond ik dat haast geboden was. Terwijl ik dit zit te typen kan ik het spreekwoord “haastige spoed is zelden goed” makkelijk aanhalen, want ik weet nu, ’n dag later, dat die haast om sigaretten te kopen dus niet goed was en als ik dus minder haast had gehad was ik later in de tabakswinkel gearriveerd en zou ik ook niet betrokken zijn geweest bij ’n ordinaire vechtpartij tussen twee jonge vrouwen en mijn vrije tijd ook niet hebben doorgebracht in ’n politie auto om ’n verklaring af te leggen.
Wat was er nou precies gebeurd; de oudste en dikste (ik schat 90 kilo) jonge vrouw werd geholpen en had net iets besteld wat van achter gehaald moest worden en op dat moment pikte zij gauw ’n aansteker van de toonbank en stopte deze vlug in haar zak, dit werd echter opgemerkt door de andere jonge vrouw en die zei heel netjes, toen de winkel bediende wilde afrekenen met de “dikke” vrouw, “mevrouw vergeet U niet die aansteker af te rekenen die U in Uw zak heeft gestopt” . Toen ik dit hoorde werd ik direct alert en zag hoe de “dikke” vrouw reageerde met ’n bepaalde blik in haar ogen en dat voorspelde niet veel goeds voor de andere vrouw, na enkele strubbelingen werd ook de aansteker afgerekend en was de andere vrouw aan de beurt voor haar bestelling, ik was nog niet aan de beurt en kon dus goed zien wat er zich nu afspeelde, de “dikke” vrouw ging de winkel niet uit maar bleef in de buurt van de deur rondkijken naar wat kaarten die daar in de display stonden, maar toen de andere vrouw klaar was, was ik aan de beurt maar kon uit mijn ooghoek nog net zien hoe de jonge vrouw, die de winkel wilde verlaten, werd aangevallen door de andere vrouw en ze rolde haast als vanzelf vechtend de deur uit, waarna ik mijn bestelling afbrak en ook naar buiten ging om de twee kemphanen uit elkaar te halen, want ik voorzag ’n ongelijke strijd waarbij het “kwaad” zou zegevieren en dat kon ik niet verkroppen en greep dus in. Zelfs ik had moeite om haar in bedwang te houden maar het lukte me om haar arm op haar rug te draaien en haar voorover op straat neer te leggen, waardoor het voor mezelf wat makkelijker was haar onder controle te houden. De winkelbediende, de zus van mijn vriend die toevallig deze dag vrij was, had direct de politie gebeld maar als je die “ratten” nodig hebt zijn ze nergens te vinden of duurt het lang voordat ze ter plekke zijn. Het duurde dus zeker 15 a 20 minuten, terwijl er nog tweemaal gebeld werd door omstanders die inmiddels ook in grote getale om me heen stonden, voordat de politie arriveerde en het van mij overnamen. De politie was met twee wagens gearriveerd en de “dikke” vrouw ging in de ene wagen en ik zij de gek in de andere wagen om gehoord te worden, gelukkig. De andere agenten waren inmiddels ook bezig met getuigen te horen op straat en om met de andere vrouw (slachtoffer) te praten en na ’n poosje kon ik na achterlating van mijn gegevens met telefoon nummer, indien ze mij nog nadere dingen zouden willen vragen, de politie auto verlaten en kon ik eindelijk mijn broodnodige sigaretten kopen, waarvan ik er direct een van op moest steken, want ik had nu wel ’n aardig tekort aan nicotine opgelopen met al dit gedoe. Ook was het inmiddels bijna 15.30 uur geworden en moest ook nog de AH in voor wat kleine boodschapjes en toen ik daar klaar was, was inmiddels ook mijn vriend van de tabakszaak gearriveerd en hebben we alles nog even doorgenomen wat er die middag allemaal gebeurd was.
Omdat ik lopend naar het winkelcentrum was gegaan moest ik ook nog lopend naar huis en kwam dus ongeveer 16.30 uur pas thuis en dat vond ik te laat om nog in mijn geliefde rubber, wat al klaar lag, te kruipen en besloot daarom maar ’s avonds na het eten nog wat TV te kijken met mijn gasmasker met nekkorset op, gecompleteerd met “de handen van mijn Meesteres” of te wel “de collar” om mijn nek. En de klaargelegde rubber body bag zou ik de volgende dag wel gebruiken, als er tenminste weer niets tussen zou komen.
Het is inmiddels zaterdag ochtend 10.00 uur geworden als ik weer aan mijn computer zit en met mijn verslag verder ga. Nadat ik woensdag avond naar bed ben gegaan en met hetgeen er ’s middags gebeurd was nog in mijn achterhoofd, duurde het enige tijd voordat ik in slaap viel, maar uiteindelijk ging bij mij toch het licht uit en heb ik goed geslapen.
De donderdag ochtend verliep voor mij zoals gewoonlijk, rustig wakker worden met koffie en sigaretten, maar toen ik opstond had ik ook de rubber body bag nog op mijn bed zien liggen en dit bracht mijn gedachten direct op gang en dus maakte ik mijn ontbijt klaar en at dit snel op om nu toch echt ’n paar uur van mijn rubber te gaan genieten. En dus was het nu tijd geworden om terug te gaan naar de slaapkamer waar mijn rubber lag te wachten op mij en het was ook haast 10.30 uur geworden. Als eerste deed ik mijn full face rubber masker op, vervolgens bond ik mijn penis en ballen met ’n korte leren veter mooi bij elkaar, niet te strak maar net lekker om gelijk ’n erectie te veroorzaken, en dit hopelijk lang genoeg zou kunnen volhouden totdat ik het tijd zou vinden voor de ontlading. Nu was het dus tijd voor de body bag, eerst het dichte hoofdmasker over mijn hoofd en de mondknevel met luchtdoorlaat in mijn mond gestopt, hierna gespte ik Uw collar lekker strak om mijn nek en haalde even diep adem door mijn neus om te kijken of alles goed luchtdicht was afgesloten en mooi vacuüm trok over mijn gezicht en alles bleek goed te zitten en ik kon goed ademen door de opening in de mondknevel, vervolgens deed ik mijn benen in de zak en opende de tepelritsen, hierna moest ik mezelf nog in de juiste positie op mijn bed zien te krijgen en dat valt niet mee omdat ik niets kan zien en dus alles op de tast moet doen, maar uiteindelijk lag ik in de juiste positie en kon ik de tepelstang, met de daaraan zittende musketton haken, net met mijn handen vast pakken en bevestigen aan mijn tepelringen en zo werden mijn tepels dus al ’n beetje uitgerekt, niet te veel om te beginnen. Ik had ook nog ’n lange luchtslang van ongeveer 1,5 meter aan het hoofdeind van mijn bed vastgemaakt en daar was het nu ook tijd voor om aan te sluiten op de korte luchtdoorlaat pijp van het hoofdmasker. Toen dit alles gedaan was en mijn ademhaling tot rust was gekomen, deed ik de ingangsrits dicht en was ik “opgesloten” in mijn rubber gevangenis en kon het relaxen beginnen en mijn gedachten dwaalden al snel af naar U Meesteres, want hoe fijn zou het zijn als U net dat laatste beetje kon toevoegen aan dit geheel om door middel van ’n slotje de deelbare rits echt af kon sluiten en ik dus echt gevangen zou liggen in deze heerlijkheid waar ik niet eerder uit zou kunnen komen totdat U dat zou beslissen en het slotje weer zou verwijderen, maar helaas blijft dit bij ’n fantasie maar wel erg lekker.
Om de tijd te kunnen volgen had ik de radio iets harder gezet en zo kon ik dus de nieuws berichten horen en wist ik dat er ’n uur voorbij was gegaan en toen ik goed en wel klaar was met mijn “bondage” was net het nieuws van 11.00 uur geweest op de radio en zou ik wel zien hoe lang ik dit alles vol zou kunnen houden zonder met mijn handen andere dingen te gaan doen en mijn bedoeling was het om dit de eerste 2 uur zeker niet te doen, dus moest ik dit maar opbrengen wat niet meeviel kan ik U verzekeren, maar ik heb het vol gehouden en zelfs nog langer, ik denk dat ik weer even in ’n kort slaapje ben gevallen want ik hoorde opeens het nieuws van 14.00 uur dat werd aangekondigd en dus had ik al 3 uur doorgebracht in mijn rubber “gevangenis” , terwijl ik mezelf even in ’n andere positie probeerde te krijgen werd ik er ook weer aan herinnerd dat dit niet zo makkelijk zou gaan want mijn tepels werden direct wat strakker getrokken met als gevolg dat mijn in slaap gesukkelde penis ook weer wakker werd en ik dus in opperste staat van opwinding kwam te liggen en ik dus maar overging tot het bevredigen van mezelf want ik kon dit nu niet nog langer in bedwang houden. Terwijl ik hiermee bezig was werkte ik mezelf nog iets meer richting voeteneind van mijn bed waardoor mijn tepels nog verder werden uitgerekt en er ’n heerlijke warme pijn door mijn tepels vloeide, wat tot gevolg had dat ik met ’n gedempte kreet, door mijn mondknevel, klaar kwam. Dank U mijn lieftallige Meesteres voor Uw aandeel in dit geheel.
Ik denk dat ik nog zo ongeveer 15 minuten heb liggen nagenieten alvorens te starten met mijn bevrijding uit de rubber “gevangenis” wat zeker ook zo ‘n 10 minuten in beslag neemt en zo stond ik weldra met mijn rubber onder mijn arm in de douche om mijzelf en mijn rubber schoon te maken, waarna het rubber netjes uitgehangen kon drogen terwijl ik mezelf ging aankleden en ’n kop koffie met ’n sigaret nam om nog wat extra na te genieten van dit spel. Het was inmiddels ook ongeveer 16.00 uur geworden en omdat ik vandaag niet te laat wilde eten, vanwege het overslaan van mijn lunch, ben ik dus maar na mijn koffie naar de keuken gegaan om in ieder geval maar ’n start te maken met het in stukjes snijden van de kip en dit in de marinade te leggen en ben om 18.00 uur, na het innemen van mijn medicijnen aan de slag gegaan met het bereiden van mijn eten en tussendoor nog even het nieuws gekeken op TV. Voor mijn doen was ik dus vroeg klaar met eten en ik wilde de rest van de avond relaxed door brengen op de bank voor de TV en niet te laat naar bed want er zou morgen best wel weer eens ’n drukke dag aan kunnen komen op het werk en mijn vermoeden was juist, het was weer ’n compleet gekkenhuis en ik kan nu al haast geen meloenen meer zien, zoveel heb ik er gelost die dag, in alle soorten en maten kwamen ze binnen. Als U per ongeluk nog ’n meloen wilt kopen bij AH dan is het voor ongeveer 95% zeker dat ik hem gelost heb en wens U er heel veel plezier mee. Ik was dus heel erg blij toen het 21.30 uur was en ik als ’n speer naar huis kon rijden, wel met in acht neming van de toegestane snelheid natuurlijk want ’n bekeuring wil ik voorlopig niet hebben en als ik per ongeluk toch iets te hard rij dan moet ik direct weer aan Uw woorden denken die U tot mij sprak na mijn laatste bekeuring van enkele maanden geleden en laat dan ook gelijk het gas ’n beetje los om de juiste snelheid weer te bereiken.
De rest van de vrijdag avond heb ik nog wat TV gekeken en ben rond middernacht lekker naar bed gegaan.

Mijn zaterdag is eigenlijk haast altijd het zelfde, wakker worden met koffie en ’n sigaret, mijn ontbijt, de vuile was in de wasmachine en aanzetten natuurlijk, ’n beetje schoonmaak werk in mijn flat, mezelf douchen en aankleden en dan naar buiten voor de boodschappen. En meestal na mijn eerste kop koffie ga ik weer verder, of begin ik met mijn verslag voor U. Als ik dan thuiskom van het boodschappen doen dan is het gauw de boodschappen uitpakken en opruimen, de schone was uit de machine halen en ophangen en de rest van de tijd die er over blijft, voordat ik de keuken in ga om mijn avondeten te gaan maken, gebruik ik meestal om aan het verslag verder te schrijven en dat zelfde doe ik na het eten onder het genot van ’n kop koffie en natuurlijk ’n sigaret om niet te vergeten. Tussendoor neem ik wat pauzes en kijk dan wat TV, als er tenminste iets is wat ik de moeite van het kijken waard vind en dus type ik meestal maar gewoon door om het verslag af te hebben, zodat ik het zondag ochtend nog even kan nalezen en eventueel corrigeren waar nodig als het tenminste af is. Als het niet af is ga ik meestal zondag ochtend hiermee verder voordat ik naar mijn werk ga en doe het nalezen en corrigeren dan als ik ’s nachts thuis kom van mijn werk, alvorens het aan U te versturen.
Inmiddels is het dus zaterdag avond en loop ik heen en weer tussen mijn computer om dit verslag te typen en de woonkamer om naar Youp van ’t Hek te kijken, wat wel ’n herhaling is maar ik blijf hem leuk vinden en dus besluit ik maar om het verslag morgenochtend verder af te maken en nu maar even TV te gaan kijken.
Het is nu zondag nacht 00.30 uur en ben net thuis van mijn werk en ga even het verslag af typen, want daar is zondag ochtend niets van terecht gekomen. Had hoofdpijn toen ik wakker werd en ben na het innemen van mijn medicijnen nog ’n paar uur terug naar bed gegaan. Had wel de wekker gezet gelukkig want ik ben best wel weer in ’n vrij diepe slaap gevallen en werd dus om 11.00 uur gewekt, gelukkig was de hoofdpijn goeddeels verdwenen en na de gebruikelijke koffie en sigaretten voelde ik me weer prima en kon ik mijn eten klaarmaken om mee te nemen, douchen en aankleden en toen was het tijd om naar mijn werk te gaan. Het is wel weer ’n drukke werkdag geweest maar niet zo hectisch als vrijdag, gelukkig.
Nu weet ik verder niets meer te liegen, hahaha en dus stop ik maar want ik wil niet al te laat naar bed omdat ik maandag ochtend ook nog het een en ander, zoals kettingen en rubber maskers die nog in de slaapkamer liggen, moet opruimen voordat de schilder komt, en zoals ik al had geschreven weet ik niet hoe laat hij komt en dus wil ik bijtijds opstaan om dit eerst nog even te doen.

Hoop dat U ’n hele fijne week heeft gehad en wens U ook voor de komende week heel veel plezier en mooi weer.

Liefs van Uw ocinfaals i.o. en tot horens of tot ziens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *