Melding aan Meesteres Illucia van 8 april.

Naar aanleiding van mijn vorige melding aan U, heb ik begin dinsdag avond even met U aan de telefoon kunnen praten en was blij Uw stem weer even te horen. Hoop ook dat U weer ’n beetje uitgerust bent, want U vertelde mij dat U wel erg vermoeid was van het feest gebeuren in Duitsland van het afgelopen Paasweekend. Heb U verteld dat ik net voor de Paasdagen ’n beetje grieperig was geworden, maar heb wel tweede Paasdag gewerkt, had eigenlijk gewoon thuis moeten blijven, maar als ik niet echt door koorts geveld ben blijf ik niet thuis. Maar de dinsdag en woensdag heb ik goed voor mezelf gezorgd en heb veel geslapen, warm aangekleed zoals U mij ook adviseerde die dinsdag, en veel gedronken, water en thee met citroen en veel suiker (had geen honing in huis) en de woensdag middag heb ik, om extra te zweten, zelfs mijn trainingsbroek en coltrui onder mijn rubber jogging pak aangehad en ben toen in die luchtdichte rubberzak, als ’n soort slaapzak, onder mijn dekbed gaan liggen voor enige uren, want ik wilde weer opgeknapt zijn op donderdag om weer te gaan werken en dat is redelijk geslaagd, want ik heb dus gewoon donderdag en vrijdag kunnen werken.

Zaterdag was mijn neus nog steeds ’n beetje verstopt, maar heb wel lekker buiten in het zonnetje gelopen en boodschapjes gedaan, want de muis in mijn koelkast had weer eens ’n klacht geschreven dat het voedsel op was, dus heb ik maar gehoorzaamd. Heb ook hout en verf gekocht om het voetstuk te kunnen maken voor de etalage pop, maar ben er nog niet aan begonnen omdat ik mezelf nog wat rust had voorgeschreven om het grieperige gevoel helemaal kwijt te raken, want ik wil helemaal fit zijn volgende week. Er is dus deze week weer niet veel spannends gebeurd, ook al had ik wel de hele dag mijn oude rubber catsuit aan onder mijn normale kleding tijdens mijn uitstapje naar de winkels voor de boodschappen en het kopen van het hout en verf en heb het nog steeds aan, heb alleen mijn normale kleding verruilt voor het rubber jogging pak om te voorkomen dat overal waar ik ga zitten, die vettige plekken achter blijven en het houd me lekker warm terwijl ik dit alvast zit te typen. Heb het catsuit aangedaan om 09.00 uur vanmorgen en het is nu 21.00 uur, dus heb het al 12 uur aan maar het gaat wel uit voordat ik naar bed ga vanavond, ha, ha, ha.

Het word dus weer niet zo ‘n lang verhaal deze reis want ik weet niet meer wat te schrijven. Ik kan natuurlijk ook wel wat gaan zitten verzinnen om ’n leuk en spannend verhaal te schrijven, maar dan moet ik gaan liegen en daar hou ik niet van en dus doe ik dat maar niet. Ik hoop dat U dit van mij wilt accepteren en hoop ook dat ik U nog spreek in verband met de open huis activiteiten van aanstaande donderdag, waarvoor U mij gevraagd had om te helpen.

Heb ook regelmatig de site van House of SubMission bekeken en gezien dat er steeds weer nieuwe foto’s te zien zijn van het interieur en vind het er steeds beter uit gaan zien, erg mooi hoor mijn complimenten Meesteres!! Ga nu nog even TV kijken alvorens me van mijn rubber te ontdoen en ’n douche te gaan nemen en lekker te gaan slapen. Zondag weer werken zoals gewoonlijk en dan zal ik dit schrijven nog even nalopen en het aan U versturen, zodat U dit korte verhaaltje van de weinige belevenissen van Uw slaafje van de afgelopen week even kunt lezen tijdens de koffie na het wakker worden.

’n Lieve groet van Uw ocinfaals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *