Melding aan Meesteres Illucia van 15 april ’13

De afgelopen week is weer voorbij gevlogen en donderdag 11 april stond in mijn agenda, want ik was uitgenodigd om te helpen bij het eerste open huis van Meesteres Illucia en Meesteres Kate in hun nieuwe onderkomen “The House of SubMission” , Thomsonlaan 107 te Den Haag. En dus moest er het nodige voorbereid worden want ik wilde weer netjes voor de dag komen wat betreft mijn rubber outfit.

Maar er was nog meer te doen voor mij in de aanloop naar donderdag, want ik had Meesteres Illucia beloofd dat de etalage pop ook klaar zou zijn en ik deze mee zou nemen die dag. Nu was de pop al wel zwart gespoten maar ik moest nog wel het voetstuk maken en zwart verven, het hout en de verf had ik afgelopen zaterdag al gekocht maar het moest nog wel netjes op maat gezaagd en in elkaar gezet worden, dus ben ik daar maandag maar snel mee begonnen. Op het houten voetstuk moest ook de metalen pin gemonteerd worden die als steun voor de pop dient en omdat ik het geheel stevig wilde monteren met boutjes en moeren, moest ik dus ook nog ’n extra rand onder het houten voetstuk maken. Alles verliep redelijk voorspoedig (gelukkig) en kon dus ook nog voor de avond het hout in de grondverf zetten zodat het goed kon drogen gedurende de nacht.

Meesteres Illucia belde ook nog even in de middag om te horen hoe het met me was, want ik was wat grieperig geweest, maar ik kon Haar gerust stellen dat alles goed was met mij en Ze kon dus op me rekenen voor die donderdag. Tevens vroeg Ze of het mogelijk was om nog enig gereedschap mee te nemen, want er moesten nog wat fotolijsten en rekjes opgehangen worden, maar daar zou Ze mij woensdag nog over terug bellen als het definitief was. Ik vond het prima want het maakt mij altijd blij als ik Haar stem hoor, maar er zit nu ook iets spannends in, want terloops werd ook nog even gezegd dat volgende week de sessie gepland staat om ons één jarig jubileum te vieren en ik geen flauw idee heb wat er mij te wachten staat, het enige wat Meesteres Illucia hierover kwijt wilde is dat ik misschien in aanmerking kom om als slaaf in opleiding Haar te mogen dienen en dit geeft mij toch ’n nerveus en spannend gevoel, want ik vind dat echt ’n hele eer!
De maandagavond voor het slapen gaan nog eenmaal het houten voetstuk in de grondverf gezet want dan had het de hele nacht om goed te drogen. Dinsdag ochtend na de koffie en mijn ontbijt heb ik het voetstuk licht opgeschuurd en stofvrij gemaakt met ’n vochtige doek en even laten opdrogen en ben toen begonnen met het voetstuk in de zwarte hoogglas lak te zetten voor de eerste keer, volgens de instructies op het verfblik moest het 16 uur drogen alvorens het voor de tweede maal te kunnen lakken en omdat het inmiddels ongeveer 12.00 uur was geworden, kon ik er deze dag toch niets meer aan doen. Ben toen maar even naar het winkelcentrum gegaan om boodschappen te doen voor de rest van de week. Bij thuiskomst alles opgeborgen en ben toen maar eens in de slaapkamer naar mijn rubber kleding gaan kijken of hier nog iets aan gepoetst moest worden want dat moest er donderdag natuurlijk piekfijn uitzien en toen gebeurde het weer, de aanblik van al mijn rubber maakte me weer zwak en ik moest dus weer even wat rubber aantrekken, misschien zwak van mij maar wel lekker. Deze keer maar eens het rubber duikpak aangedaan, dit pak is gemaakt van ’n zware kwaliteit, tussen de 1.2 en 1.5 mm schat ik, maar zit erg comfortabel en heeft ’n open gezicht hoofdmasker er aan vast zitten . terwijl ik dit hoofdmasker nog niet op had heb ik eerst nog even het gasmasker met nekcorset opgezet en dit afgesloten met ’n slotje, waarna ik het hoofdmasker van het duikpak er over heb gedaan, ik zag op mijn mobiel dat het inmiddels 15.00 was geworden en heb het alarm maar op 18.00 gezet, want dan moet ik toch mijn medicijnen innemen en dacht dan hoef ik niet op de tijd te letten. Maar de luchtdichte zak lag ook nog over de stoel

in de slaapkamer en die heb ik toen ook maar op bed gelegd en ben daar lekker in gaan liggen, eerst met de rits nog open maar uiteindelijk kon ik het niet weerstaan en heb de luchtslang maar op het gasmasker aangesloten en de rits dicht gedaan om er vervolgens pas uit te komen als mijn alarm af zou lopen en heb dus lekker relaxed gelegen voor zo ‘n 2 uur en drie kwartier toen mijn alarm afging. Dan is het altijd even prutsen om de rits te openen, want de lus om dit te doen zit aan de buitenkant van de zak en het rubber van de zak is ook vrij dik wat het dus niet echt makkelijk maakt om dit zelf te doen, maar het gaat en dat is de hoofdzaak. Nadat ik er uit gekropen ben heb ik het gasmasker af gedaan en ben naar de keuken gegaan voor mijn medicijnen in te nemen en ben hierna mijn eten gaan koken, heb het duikpak lekker aangehouden, want dat wilde ik pas uitdoen als ik naar bed zou gaan. Na het eten ben ik lekker op de bank tv gaan kijken en heb het gasmasker ook maar weer opgezet, het was weer eens ’n heerlijk rubber dagje geworden voor mij, ben uiteindelijk na het voetbal naar de douche gegaan om alles uit en af te doen alvorens het onder de douche schoon te maken zodat het de volgende dag weer netjes opgeruimd kon worden.

De woensdag ochtend verliep het zelfde als de vorige dag, dus na de koffie en het ontbijt, ben ik maar weer met de verfkwast en roller aan de slag gegaan om het voetstuk voor de laatste maal af te lakken. En toen ik bezig was met alle verfspullen op te ruimen en de alles schoon aan het maken was, belde U Meesteres Illucia met de laatste instructies voor de donderdag, U vroeg me om 14.00 uur aanwezig te zijn bij the House of SubMission om de, voorlopig, laatste dingen op te hangen en de daarvoor benodigde gaten te boren, ik hoefde niet in mijn rubber catsuit te verschijnen want dat kon ik op ’n later tijdstip na de werkzaamheden wel aantrekken in de studio. Ik bedankte mijn Meesteres en wenste Haar ’n fijne avond alvorens het gesprek te beëindigen. Heb de rest van de middag doorgebracht met wat huiselijk werk zoals stofzuigen en afwassen en heb ook nog wat kleding gewassen. Na het avondeten weer heerlijk op de bank naar het voetballen gekeken en ben rond middernacht lekker naar bed gegaan want de volgende dag moest ik wel goed uitgerust zijn voor het open huis gebeuren.

En toen was het dan haast zover de donderdagochtend was aangebroken, eerst koffie met ’n sigaret en toen mijn ontbijt en nog ’n kop koffie en ’n sigaret, ’n lichte spanning was reeds voelbaar in mijn lichaam want ik wist inmiddels dat er in de muren van de studio slechte plekken zitten om gaten in te boren, dus hoopte ik dat nu alles wel mee zou zitten met het boren, maar zover was het nog niet en moest dus maar positief blijven denken en dan zou het wel goed komen. Vlug ’n douche genomen en mezelf aangekleed en ben toen maar begonnen om mijn gereedschap, tas met mijn rubber catsuit en handdoeken, het voetstuk en de etalagepop (in 2 delen) naar de auto te brengen. De huismeester had mij zien lopen met die delen van de pop en vroeg me toen ik van de auto terug liep naar de flat ingang, nieuwsgierig als huismeesters altijd zijn, of ik mijn vrouw vermoord en doormidden gezaagd had, waarop ik antwoordde “niet mijn vrouw, maar de buurvrouw omdat ze zo hard had liggen snurken” en na nog ’n praatje pot met ’n sigaret ben ik maar weer naar boven gegaan om de laatste dingen te doen alvorens richting Den Haag af te reizen. Ben om ongeveer vijf voor half een vertrokken want ik moest ook nog tanken en het was regenachtig weer dus weet je nooit hoe lang je er over gaat rijden, want de meeste Nederlanders kunnen nu eenmaal niet rijden als het regent en ik dacht beter iets te vroeg dan te laat, want te laat komen bij mijn Meesteres kan natuurlijk helemaal niet. En ik was dus te vroeg, maar toen ik mijn auto net geparkeerd had en ’n sigaret op wilde steken, ging mijn telefoon al over en ik zag op het display dat het mijn Meesteres was en nam dus snel op om Haar te begroeten, hierna vroeg Zij of ik er al was, waarop ik bevestigend antwoordde en het kwam goed van pas dat ik wat vroeger was want de Meesteres wilde nog even naar ’n ijzerwaren zaak voor wat dingen en vroeg mij Haar even heen en weer te rijden, ik vond dit uiteraard goed en de Meesteres wilde al ophangen en naar beneden komen, waarop ik Haar vertelde dat ik eerst even moest uitladen anders kon Zij niet in de auto, want de bovenkant van de pop zat op de voorstoel en het onderstel lag op de achterbank. Dus hebben we eerst alles maar naar boven gebracht en zijn toen naar de ijzerwaren winkel op en neer gereden. Toen we terug kwamen in de studio zat Meesteres Kate al aan de bar bij het zwembad met een van haar slaven aan de koffie en kregen wij ook koffie aangeboden en werd er wat vrolijk heen en weer gekletst alvorens ik aan de arbeid zou gaan beginnen. Meesteres Illucia vroeg aan Meesteres Kate of slaaf M mij mocht helpen en dat was goed, dus gingen wij met z ’n tweeën naar boven om de gaten te boren en de fotolijsten en de twee rekjes op te hangen. Toen alles hing en de boel weer was opgeruimd moesten we weer naar de zwembad bar komen waarna we de opdracht kregen ons om te kleden en de hapjes alvast klaar te maken, toen we daar bijna mee klaar waren werden we weer naar beneden geroepen want de laatste slaaf was ook gearriveerd en die had voor ons allemaal ’n broodje kroket meegenomen en nadat we aan slaaf S waren voorgesteld hebben we even gezellig met z ’n alle zitten praten en ons broodje gegeten. Hierna kwam de verdeling van de taken voor het open huis evenement aan de orde en mijn taak voor dit gebeuren bestond uit het verwelkomen van de bezoekers en deze de weg te wijzen naar boven en als er weer gasten naar beneden kwamen moest ik er voor zorgen dat ze ook daadwerkelijk naar buiten gingen en niet verder door het pand gingen dwalen en op verzoek mocht ik ze ook het zwembad laten zien en uiteraard hun eventuele persoonlijke vragen aan mij beantwoorden.

Het was inmiddels bijna 17.00 uur geworden en het “Open Huis” zou weldra van start gaan en ik had mijn positie in de hal bij de deur ingenomen en mezelf voorgesteld aan de mensen die werkzaam waren bij club Paradise en ook in de hal en het aangrenzende kantoor aanwezig waren. De bezoekers voor ons moesten namelijk door dezelfde deur naar binnen als de bezoekers voor de club en mijn taak werd al snel duidelijk toen de deurbel ging voor de eerste keer, want ik kon direct de deur open doen voor ’n bezoeker, waarvan niemand eigenlijk wist voor wie hij naar binnen wilde, dus begroette ik de man vriendelijk en vroeg hem waar hij voor kwam, waarop hij antwoordde dat hij voor het open huis kwam, ik heb hem netjes naar de trap gebracht en verteld dat hij helemaal naar boven kon lopen, twee trappen op, het was ’n oudere man dus heb ik rustig even staan wachten onderaan de trap tot hij boven arriveerde en ik hoorde dat hij daar opgevangen was. De kop was eraf, de eerste bezoeker was binnen en ik was heel benieuwd hoe het allemaal zou verlopen, of er veel mensen in ’n kort tijdsbestek zouden komen of dat het één voor één binnen zou komen druppelen en vooral wanneer, want je weet natuurlijk niet op welk tijdstip de mensen binnen komen lopen. Het begon vrij rustig en ik had besloten om de mensen te tellen die binnen kwamen om de Meesteressen aan het eind van de avond ’n beeld te kunnen geven over het aantal bezoekers wat het Open Huis had bezocht en om 18.00 uur stond de teller op zes bezoekers, waarvan er één bezoeker ’n inschattingsfout had gemaakt naar ik later vernam, want die dacht dat hij hier gratis ’n paar borrels naar binnen kon werken. Ik vond ook dat de man al snel het pand weer verliep en vrij nors antwoordde toen ik hem ’n prettige voortzetting van de avond toewenste, maar ach ja zulk soort mensen zijn er ook. Verder viel mij op gedurende de hele avond, dat de mensen die binnen kwamen ook lekker verschillend waren, sommige kwamen vrij schuchter binnen en andere weer heel zelfverzekerd en die zeiden dan ook meestal direct dat ze voor Meesteres Kate of Meesteres Illucia kwamen, dus dat waren wel bekenden van de Meesteressen, maar welk personage het pand ook verliet, ze vertrokken allemaal met vriendelijk en vrolijker gezicht, waaruit ik concludeerde dat ze het naar hun zin hadden gehad tijdens hun verblijf buiten mijn gezichtsveld en dat gaf mij ook ’n heel lekker gevoel. Het was dus 18.00 uur en ik moest even ’n break hebben om mijn medicijnen in te nemen en ’n broodje te eten, tevens kon ik gelijk even naar buiten om de parkeer meter te vullen, mijn Meesteres vond het echter geen goed idee om alleen in mijn rubber catsuit naar buiten te gaan tijdens de instructies voor deze avond, waarop Meesteres Kate mij een van Haar lange lederen jassen aanbood die toch nog in Haar kast lag en zo kon ik dus “netjes” aangekleed naar buiten.

Tevens moet ik zeggen dat de wisselwerking met de andere twee slaven op ’n hele prettige en gezellige manier verliep, ondanks het feit dat ik eigenlijk op ’n wat geïsoleerde plek stond had ik toch regelmatig contact met hun want ze kwamen regelmatig even half of helemaal naar beneden om te vragen of alles goed was en of ik nog iets wilde drinken of eten en dit maakte me echt heel erg blij en ik wil hun dan ook via dit schrijven nogmaals mijn complimenten en dank geven voor de prettige manier waarop we hebben samen gewerkt. Ik wil ook graag mijn Meesteres bedanken voor het vertrouwen wat Zij in mij heeft gehad om mij zelfstandig deze avond te laten functioneren en of dit ’n onderdeel was voor wat er nog in het verschiet ligt voor mij, weet ik natuurlijk niet maar wat ik wel weet is dat aan het einde van de avond ik ’n warme omhelzing en ’n zoen op mijn wang heb gekregen terwijl Zij me bedankte voor mijn inzet, en daar was ik heel erg blij mee.
Sorry voor deze tussensprong in mijn verslag, maar dit kwam zo toevallig even in mijn gedachten en moest er even uit(geschreven worden). Het was dus 18.00 uur en slaaf S nam mijn werk aan de deur even over van mij tijdens mijn break en na ongeveer twintig minuten was ik weer terug op mijn post en na nog ’n kort gesprekje met hem ging hij weer naar boven. Inmiddels was er ook ’n wisseling van de wacht geweest onder het personeel van de club en kreeg ik te maken met ene Dirk, wat ’n gezellige prater bleek te zijn en naar bleek hadden we dezelfde functie ooit gehad, hij had namelijk vele jaren als portier gewerkt in het Haagse nacht leven en ik heb dit ooit ook enkele jaren gedaan maar dan in Rotterdam en zo konden we de rest van de avond nog lekker wat ouwehoeren over van alles wat we in het nachtleven hadden meegemaakt en hij heeft mij ook nog redelijk in de watten gelegd om regelmatig wat te drinken te regelen, waaronder koffie en water en daarvoor in ruil hield ik ’n oogje op de deur als hij even weg moest en er niemand anders van de club aanwezig was. Dit was dus ook nog ’n leuke bijkomstigheid, verder kwamen er ook nog diverse “meisjes” ’n zogenaamd praatje maken met Dirk, maar daarbij viel mij wel op dat deze “meisjes”ook allemaal wel even met ’n goedkeurende blik naar mij keken en ook met mij ’n woordje wisselden en zeiden dat ik er goed uit zag en sommige ook het rubber catsuit even wilden aanraken, al met al ’n gezellige avond. En dan riep de plicht weer als er ’n nieuwe bezoeker of stel zich meldde aan de deur voor ’n bezoek of als er gestommel op de trap was en het dus betekende dat er iemand of meerderen naar beneden kwamen en die ik dus weer vriendelijk vroeg naar hun ervaring boven waarna ik hun ’n prettige avond toe wenste en de deur voor hen open hield waarna zij vertrokken met meestal de zelfde woorden, “tot ziens maar weer”. Één maal kwamen er veel mensen naar beneden aan het praten en de voetstappen te horen en ja hoor Meesteres Kate verscheen met ’n gevolg van vier personen om even naar het zwembad te gaan kijken en terloops kreeg ik ’n tikje op mijn wang van Haar en vroeg Zij me of alles nog goed ging met mij, wat ik uiteraard alleen maar kon bevestigen. De avond ging toch sneller voorbij dan ik verwacht had en al spoedig was het 21.00 uur geworden en was het Open Huis afgelopen en mijn teller stond op 39 personen die de afgelopen vier uur de Studio bezocht hadden, ik kan er één of twee gemist hebben in de ongeveer 20 minuten dat ik ’n break had, dat foutje had ik wel gemaakt, ik was namelijk vergeten aan slaaf S te vragen of er nog iemand binnen was gekomen. Maar ach plus minus 40 bezoekers in vier uur mag je toch best ’n succes noemen naar mijn mening en het is nooit echt vol geweest op ’n bepaald moment dus de Meesteressen hebben hun aandacht, naar ik aanneem, goed kunnen verdelen over de aanwezige mensen op deze avond.

Nadat wij slaven na afloop bij de Meesteressen waren geroepen hebben we allemaal ’n knuffel gehad en werden we bedankt voor onze inzet, maar voordat we ons mochten gaan omkleden kregen we alle drie de opdracht van Meesteres Kate om ’n verslag te schrijven over deze avond en kregen daar ’n week de tijd voor, alleen Meesteres Illucia gooide voor mij roet in het eten want Zij zei met ’n glimlach op Haar gezicht: “dat geldt voor jullie slaven, alleen niet voor Nico, die moet het maandag klaar hebben, want die moet zich toch elke maandag melden met ’n verslag van de afgelopen week”. En zo werd de avond afgesloten en konden we ons om gaan kleden en alles opruimen om het pand netjes achter te laten en werd er hartelijk afscheid genomen van iedereen, ik moest nog even blijven van mijn Meesteres want Zij had nog ’n opdracht voor me en terwijl de andere slaven één voor één vertrokken bleef ik achter en heb de tijd die de Meesteressen nodig hadden om zich te verkleden benut om de laatste vuilzakjes en gebruikte handdoeken alvast naar beneden te brengen. De opdracht die mijn Meesteres nog voor mij had was, om de ketting die ’s middags nog bij de ijzerwaren winkel gekocht is, om die rond de oprekbank en kooi te wikkelen zodat hij niet uitnodigend voor gebruik door anderen mensen is ten tijde van afwezigheid van mijn Meesteres. Toen dit allemaal gebeurd was en de Meesteressen ook al hun eigen “speeltjes”achter slot en grendel hadden opgeborgen, was het tijd om beneden afscheid te nemen en ook hier werd iedereen die aanwezig was nogmaals vriendelijk bedankt en stonden enkele ogenblikken later buiten wat koude, doch frisse lucht op te snuiven en werd er definitief afscheid genomen en mocht ik weer voor even alleen zijn met mijn Meesteres om Haar naar huis te rijden, tijdens dit korte ritje hebben we nog even lekker kunnen napraten over de afgelopen avond en de nog volgende dingen die op het programma stonden waarvoor ik ook uitgenodigd ben. Mijn dank hiervoor Meesteres Illucia. Toen we bij de Meesteres Haar huis waren aangekomen heb ik Haar nog even geholpen met de tassen naar de voordeur dragen en kreeg ik dus de warme omhelzing en kus op mijn wang en de mededeling dat Ze mij maandag zou berichten over het tijdstip voor de komende sessie van woensdag aanstaande om ons één jarig jubileum te vieren en tevens kreeg ik de opdracht om nog ’n sms’je te sturen als ik veilig thuis was gekomen, wat ik natuurlijk direct heb gedaan bij thuiskomst en het antwoord sms’je kwam niet veel later, nogmaals BEDANKT Meesteres voor het vertrouwen dat U in mij heeft gehad deze avond!!
Dit was het relaas van ’n heel gelukkige slaaf die vol goede moed richting huis reed en dit verslag vrijdag avond en ’n gedeelte van de nacht heb zitten typen. Want de vrijdag was voor mij weer ’n normale werkdag/avond en was dus rond 22.15 uur thuis. Ik wilde het verslag grotendeels af hebben omdat ik zaterdag bezoek krijg van mijn zoon met mijn klein dochter en dan zal ik weinig tijd hebben om te typen, want dat zou ongezellig zijn en ik zie ze natuurlijk ook niet dagelijks. En zondag moet ik ook weer werken en zal zoals het er naar uit ziet op het werk ook niet vroeg zijn als ik klaar ben met werken, nou ja vroeg in de nacht misschien wel. Maar dan vind ik nog best wel even tijd om alles nog even door te lezen en eventueel te corrigeren waar nodig.

Ik hoop dat U tevreden bent met dit verlag van Uw slaafje.
Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *