Meesteressen uurtje

Meesteressen uurtje verrassings sessie

Waar dit veelal niet mogelijk is, kun je wel bij mij terecht: verrassing en een lichte druk op jouw ego tijdens het Meesteressen uurtje. Wil jij jezelf bewijzen tegenover mij of jezelf, ben je in voor totale onwetendheid en overgave en wil je meegaan in mijn ‘rollercoaster’?

Waar ik normaal van tevoren vraag wat jou triggert, wat jouw verlangens zijn, wat je fetish is, welke wensen je hebt… doe ik dat niet bij het Meesteressen uurtje. Het enige wat ik van je wil weten is of je gezond bent en of je eventueel met wat sporen op je lijf thuis kunt komen. Verder geef je Mij dus carte blanche en mag ik alles met je doen wat ik wil en niet andersom.

Ik speel tijdens zo’n SM sessie dan ook met jou op mijn manier, zonder rekening te houden met je voorkeuren. Jij hebt gewoon te ondergaan als een echte slaaf, gedienstig en machteloos. Wil ik je slaan, dan doe ik dat en ik bepaal ook of ik dat met een zweep, een plak, een mattenklopper, een cane of met de blote hand als spanking of faceslapping wil doen. Of misschien wil ik je wel pijn doen door iets met klemmen en gewichten, of met naalden, of CBT of tepel marteling. Maar het kan ook goed zijn dat er helemaal geen pijn aan te pas komt, omdat ik daar geen zin in heb en je wil gebruiken als vernederingsslet door je anaal te misbruiken of door je mijn laarzen te laten likken.

Het is maar net waar ik op dat moment zin in heb en jij hebt daar als slaaf of onderdanige geen inspraak meer in. Wel heb je het recht om tweemaal om genade te vragen. Ook bij het Meesteressen uurtje blijft veiligheid en vertrouwen natuurlijk voorop staan en ik wil onder geen enkele voorwaarde over harde grenzen heen gaan. Maar kom je tot een derde keer genade, dan stopt de interactieve sessie en krijg je opsluiting in de SM studio voor de rest van de duur van de sessie.

Het bedrag van een Meesteressen uurtje-sessie is gelijk aan een ‘normale’ sessie, echter je krijgt er een kwartier extra bij. Zomaar, omdat ik zo geweldig lief ben! Soms. Of ik bij jou ook zo lief ben? Dat blijft een verrassing! 😉